olur hala olursa diye düşünmen beni şaşırtıyor valla:)))))))))
yapma onu yapıncamı yakın oluyorsun eşinle. Kocaman karnınla nasıl yapabiliyorsun. Hem dr lar 7-8-9 aylarda izin vermiyor benim 2 dr da bunu söylemişti.
Ilk 3 ay ve son 3 ay
Egecim bilgi amaçlı sordum zaten neden böyle tepki verdin o da beni şaşırttı. Yapınca yakın olmuyoruz tabi çünkü biz hep yakınız eşimle neyse ben çıkıyorum iyi akşamlar hepinize.
egecim bilgi amaçlı sordum zaten neden böyle tepki verdin o da beni şaşırttı. Yapınca yakın olmuyoruz tabi çünkü biz hep yakınız eşimle neyse ben çıkıyorum iyi akşamlar hepinize.
yemeğimi koydum geldim yine.. Ben her geldğimde biri gidiyo burda:))) ege firar şimdide.. Egeeee gitmediysen duy sesimiiii.... Ben sana özlüyorum burayı sizi dedikçe sen neden ana inanmıyonnnnn...özlüyom yaaa.. Gerçekten unutmuyorum yaniii:))) sen istersen unut beni anacımmmm...
bakcazzzz biz 8:30--18:30 burdayız kim geliyor kim gidiyor biliyoruz:))))))))))
o yüzden sen bizi özle biz gelmeyenleri özlüyoruz..
ay canım halimi görsen gitgide ağırlaşıyor duş almam gerekiyodu girdim mecburen (kaç gündür su kesikti gelincede hemen gidiyor en az 3-4 gün gelmiyor buranın sorunu bitmiyor) duştan sonra sesim tamamen gitti, duşun hortumu yetmediği için kovayı sandalye üzerine koyup ona doldurdum ilkel şartlarda duş alıyoruzayy haklısın yaa allah korusun. Ilaç içme boşver ozaman minoseti iç ben onunla atlattım bide dinlendim
eczacı amoklavin olmayınca croxilex vermiş netten baktım bi zararı yokmuş çok saol canımmerhaba. sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini...
tekrar geçmiş olsun yakamoz. amoklavini hamile kalmadan önce veriyordu burdaki doktorlar bana. ama hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum. prospektüsünü oku iyice..
sen onu bide bana sor :))) kadının 3 tane gardırobu var etiketi üstünde kıyafetle dolu. bi tuvalet masası sırf takısı var ben bi kolyeyi zor takarım.. Yanında çok sönük kalıyorum. Kadın 60 yaşında ben 25..onun yapıcağını ben benim yapıcaklarımı o yapıyo resmen :))
sevibade, nerelerdesin sen, görünmüyorsun?
sevibade, nerelerdesin sen, görünmüyorsun?
haklısın canım, çocuklar alıyordur bütün vaktini. ben de iyiyim osman'a bakıyorum:)
evet bade hanım döküyo biz topluyoruz...
bugün bütün gün bana makarnamı yaptırmadı? yaşpastamı?
tozumu silkeliyo walla
oohh hayat bade'ye güzel:) ben de olsam yaptırırım:)
sorma aynen öyle:)))
şimdi bana su getirdi artık pilim bitti ya o bana hizmet ediyo...
çok işçimandır kendisi:))
bak kız çocuğu işte, kıyamıyor annesine. biraz da uyanık tabii, şimdi dinlen yarın yine lazım olacaksın ona:)) geç mi uyuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?