ben yatıyorum canım, iyi geceler...
ay canım halimi görsen gitgide ağırlaşıyor duş almam gerekiyodu girdim mecburen (kaç gündür su kesikti gelincede hemen gidiyor en az 3-4 gün gelmiyor buranın sorunu bitmiyor) duştan sonra sesim tamamen gitti, duşun hortumu yetmediği için kovayı sandalye üzerine koyup ona doldurdum ilkel şartlarda duş alıyoruzdolunca kovayı indirmem gerekti indirince bi ağrı girdi belime taşımadım aslında çok sadece sandalyeden yere indirdim ama korkuyorum ağrı hala var salak kafam keşke yapmasaydım az önce hareketlerini dinledim tekme atıyor ama bebeğin oldugu yerdede hafif bi ağrı var aşağımı indi ki
eczacı amoklavin olmayınca croxilex vermiş netten baktım bi zararı yokmuş çok saol canım
vaaaaaay kaynanaya bak beebizimkiler gözüne sürme çekmez ne güzel ya o yaşta kendine bakan kadınlara bayılırım
günaydıııııııııııın içimdeki pipinin tüm teyzoşlarııııııııı
Günaydınnnn :)) hoşgeldin karlar kraliçesiii :)
oooo dünürüm hoşbulduk bugünde kar yagmıştı gene arabanı üstünü temizledikbu arada bugün buranın kurultuluşu heryerde bayrak var fakat garip bi olayki burayı kurtaran olmamış ki burayı terk etmişler neyi kutlayacaklar ki
galibaa:ahahahaha :) canları istemiş özenmişler onlar da bir kurtuluş günü seçmişler kendilerine demek ki :) sen kar falan temizleme dünürüm bırak kocan temizlesin :) sen kurul arabaya bekle
günaydın arkidişlerrrr keyifler nasıl bakalımmm hepiniz iyisinizdir inşallah
beni soran olursa, karı koca kendimizi toparlamaya çalışıyoruz, eşim her gün sokakta iş bulma peşinde...
Allah kimsenin emeklerini zayi etmesin
beni soran olursa, karı koca kendimizi toparlamaya çalışıyoruz, eşim her gün sokakta iş bulma peşinde...
galibaa:ortalıkta atlarla falan dolaşıyorlar D
yaa yardım ediyorum oda hasta yaa ve bel fıtıgıda var onda kaç haftadır uyuyamıyo bile gece yatakda debelenip duruyo hiç uyuyamıyo yaa üzülüyorum onada yastıgı falan yerlerdeydi gece hastalıgıda tam ii olmadı gece bi boy terliyo üzerini değiştiriyorum havlu falan koy bidaha üşütürse zor olur onun için
Rabbim yardım eder inş. canım çıkmadık candan ümit kesilmez. kul sıkışmayıncada hızır yetişmezmiş Rabbim sizi darda koymaz heleki bebik olacakkeen.dualarım sennile canım bnim
Allah yardımcınız olsun canım.. İnşallah en kısa sürede iş bulur eşin.. Burda
Oyyyy çok geçmiş olsunnn... Benim eşimde de romatoid artrit var, sabahlara kadar otururuz biz bazen bel ağrısından, çok iyi biliriminsan çok üzülüyor be sevdiğine, canından can gidiyor resmen (
Allah yardımcınız olsun canım.. İnşallah en kısa sürede iş bulur eşin.. Burda
Oyyyy çok geçmiş olsunnn... Benim eşimde de romatoid artrit var, sabahlara kadar otururuz biz bazen bel ağrısından, çok iyi biliriminsan çok üzülüyor be sevdiğine, canından can gidiyor resmen (
günaydın sabahların sultanları güzel anane adayları...
benim bebem dünden beri pek nazlı hareket etti deli gibi kendimi dinliyorum. bir iki vuruyordu sonra bidaha duruyor( bugun bakalım nasıl olcak. yoruluyor mu çocuk ne yapıyor.
benim bebem dünden beri pek nazlı hareket etti deli gibi kendimi dinliyorum. bir iki vuruyordu sonra bidaha duruyor( bugun bakalım nasıl olcak. yoruluyor mu çocuk ne yapıyor.
yaa banane dokundurmasın çaksın bi kaçtane:))Allahım napsın çocuk sana kız işde nazlı nazlı dokunduruyooo
Günaydın canım, benimkide dün çok az haraket etti, kalkıp canım hiç istemesede çikolatalı falan kahvaltı ettim şimdi vurmaya başladı çok şükür.. Dün çok yoruldum kuyruk sokumum ağrıdı akşam, bebeğimde yoruldu herhalde.. Bizim Aslı nın odasını temizledim dün, temizlik derken dolap içlerini düzenledim ama bittim yani.. Çekmeceler falan nasıl dağılmış, ne bulduysa tıkmış. Koca bir torba çöp çıktı..
elimizden de bişey gelmiyo gelmeyince daha üzülüyo insan yaaaa ufff
Sorma canım bi de tedavisi yok, çekiyoruz işteAy canım senin eşininkide zormuş ya, çok geçmiş olsun.. Romatizmal hastalıklar çok zordur..
yaa banane dokundurmasın çaksın bi kaçtane:))
ay benimkide oturduğu yerde yoruldu herhalde. bende kahvaltı yapayımda belki kıpraşır cadı.. aslında benimde eylülün dolaplarını kitaplarını bi temilzemem lazım anasınıfı şeylerini bile atmıyor yeryüzü kitap toka tıklım tıkış çekmeceleri.. ama hep badanayı bekliyorum.. nasılsa boşalcak heryer:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?