2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canımmm çok geçmiş olsun... Bugün de ağrırsa git bari bi doktora, gerçi Allah korusun bişey olmaz ama yine de için rahat olsun..

Bi daha da kaldırma nolur hiçbişey,
Bak millet abartmış 2 lt.lik colayı taşımayanlar var benim arkadaşlarımın arasında :)

günaydıııııııııııın içimdeki pipinin tüm teyzoşlarııııııııı

Günaydınnnn :)) hoşgeldin karlar kraliçesiii :)

oooo dünürüm hoşbulduk bugünde kar yagmıştı gene arabanı üstünü temizledik bu arada bugün buranın kurultuluşu heryerde bayrak var fakat garip bi olayki burayı kurtaran olmamış ki burayı terk etmişler neyi kutlayacaklar ki

ahahahaha :) canları istemiş özenmişler onlar da bir kurtuluş günü seçmişler kendilerine demek ki :) sen kar falan temizleme dünürüm bırak kocan temizlesin :) sen kurul arabaya bekle

günaydın arkidişlerrrr keyifler nasıl bakalımmm hepiniz iyisinizdir inşallah
beni soran olursa, karı koca kendimizi toparlamaya çalışıyoruz, eşim her gün sokakta iş bulma peşinde...
Allah kimsenin emeklerini zayi etmesin

Son düzenleme:
Mısırlı bir baba yeni doğan bebeğine 'Facebook' adını verdi

Mısırlı baba, Tahrir Meydanı'nda başlayan ayaklanma hareketinin örgütlendiği Facebook'un ismini yeni doğan çocuğuna verdi.

Mısır’da devlet başkanı ve hükümeti düşüren isyan hareketinin örgütlendiği paylaşım ağı Facebook, bir baba tarafından ‘onurlandırıldı’. Önceki gün kız çocuğu dünyaya gelen Cemal İbrahim, bebeğine Facebook adını verdi.

Mısır’da yayımlanan El Ahram gazetesinin aktardığına göre 20’li yaşlarının başında olan yeni baba İbrahim, değişim yanlısı gençlerin örgütlenmesini kolaylaştıran Facebook, Twitter gibi paylaşım ağlarına teşekkür olarak yeni doğan bebeğine Facebook Cemal İbrahim ismini verdi.

Facebook’ta gençlerin örgütlediği eylemler, 25 Ocak’ta Tahrir Meydanı'nda başlamış, gelişen süreçte dalga dalga yayılarak ülkede üst düzey tüm devlet ve hükümet yetkililerinin istifasıyla sonuçlanmıştı.

Bebeğin gelişinden çok mutlu olan akrabaları, henüz üç günlük olan ‘Facebook’u hediyelere boğdu.

ahahahaha :) canları istemiş özenmişler onlar da bir kurtuluş günü seçmişler kendilerine demek ki :) sen kar falan temizleme dünürüm bırak kocan temizlesin :) sen kurul arabaya bekle
galibaa: ortalıkta atlarla falan dolaşıyorlar D
yaa yardım ediyorum oda hasta yaa ve bel fıtıgıda var onda kaç haftadır uyuyamıyo bile gece yatakda debelenip duruyo hiç uyuyamıyo yaa üzülüyorum onada yastıgı falan yerlerdeydi gece hastalıgıda tam ii olmadı gece bi boy terliyo üzerini değiştiriyorum havlu falan koy bidaha üşütürse zor olur onun için

Rabbim yardım eder inş. canım çıkmadık candan ümit kesilmez. kul sıkışmayıncada hızır yetişmezmiş Rabbim sizi darda koymaz heleki bebik olacakkeen.dualarım sennile canım bnim

Allah yardımcınız olsun canım.. İnşallah en kısa sürede iş bulur eşin.. Burda

Oyyyy çok geçmiş olsunnn... Benim eşimde de romatoid artrit var, sabahlara kadar otururuz biz bazen bel ağrısından, çok iyi bilirim insan çok üzülüyor be sevdiğine, canından can gidiyor resmen (

Canım en yakın zamanda eşin iş bulur inşallah... Her işte bir hayır vardır derler, bunda da bir hayır vardır inşallah.. Sen çalışıyor muydun..

elimizden de bişey gelmiyo gelmeyince daha üzülüyo insan yaaaa ufff

günaydın sabahların sultanları güzel anane adayları...
benim bebem dünden beri pek nazlı hareket etti deli gibi kendimi dinliyorum. bir iki vuruyordu sonra bidaha duruyor( bugun bakalım nasıl olcak. yoruluyor mu çocuk ne yapıyor.

Ay canım senin eşininkide zormuş ya, çok geçmiş olsun.. Romatizmal hastalıklar çok zordur..

Allahım napsın çocuk sana kız işde nazlı nazlı dokunduruyooo

Günaydın canım, benimkide dün çok az haraket etti, kalkıp canım hiç istemesede çikolatalı falan kahvaltı ettim şimdi vurmaya başladı çok şükür.. Dün çok yoruldum kuyruk sokumum ağrıdı akşam, bebeğimde yoruldu herhalde.. Bizim Aslı nın odasını temizledim dün, temizlik derken dolap içlerini düzenledim ama bittim yani.. Çekmeceler falan nasıl dağılmış, ne bulduysa tıkmış. Koca bir torba çöp çıktı..

Allahım napsın çocuk sana kız işde nazlı nazlı dokunduruyooo
yaa banane dokundurmasın çaksın bi kaçtane:))

ay benimkide oturduğu yerde yoruldu herhalde. bende kahvaltı yapayımda belki kıpraşır cadı.. aslında benimde eylülün dolaplarını kitaplarını bi temilzemem lazım anasınıfı şeylerini bile atmıyor yeryüzü kitap toka tıklım tıkış çekmeceleri.. ama hep badanayı bekliyorum.. nasılsa boşalcak heryer:))

elimizden de bişey gelmiyo gelmeyince daha üzülüyo insan yaaaa ufff

Efet yaa bişey yapabilsem de rahatlasam diyorum ama olmuyor işte..

Günaydınnnn Ege sultaaaan hoşgeldiiinn :)
Belki sen fazla hareketlisindir de o yüzden mi anlamıyorsun :) ya da bebiş büyüyo ya acaba yeri mi azaldı o yüzden az mı harelet ediyor?

Ay canım senin eşininkide zormuş ya, çok geçmiş olsun.. Romatizmal hastalıklar çok zordur..
Sorma canım bi de tedavisi yok, çekiyoruz işte

vursun o zaman şöle okkalı bi tekme çok yormayın kızlar kendinizi dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…