yaa banane dokundurmasın çaksın bi kaçtane:))
ay benimkide oturduğu yerde yoruldu herhalde. bende kahvaltı yapayımda belki kıpraşır cadı.. aslında benimde eylülün dolaplarını kitaplarını bi temilzemem lazım anasınıfı şeylerini bile atmıyor yeryüzü kitap toka tıklım tıkış çekmeceleri.. ama hep badanayı bekliyorum.. nasılsa boşalcak heryer:))
Efet yaa bişey yapabilsem de rahatlasam diyorum ama olmuyor işte..
Günaydınnnn Ege sultaaaan hoşgeldiiinn :)
Belki sen fazla hareketlisindir de o yüzden mi anlamıyorsun :) ya da bebiş büyüyo ya acaba yeri mi azaldı o yüzden az mı harelet ediyor?
Sorma canım bi de tedavisi yok, çekiyoruz işte
Ben sık sık yapardım ama bu hamilelik işinden hiç dokunmadım ne zamandır. Şimdi de diyorum fazla ağırlaşmadan yavaş yavaş yapayım... Yoksa ipin ucu kaçıyor. Bende badana yaptırcam diyorum ama eşim şiddetle karşı çıkıyor. Ben yaptırmayabilirim.. Bişey olursa diye korkuyorum. Onun için toparlamaya başladım. Daha bizim kitaplığı falan temizliycem.... offffff.. çok iş var.. Evde küçük olunca herşeyi bir tarafa tıkıyoruz.. Temizlik düzen zor oluyor.. Evin her tarafı dolap ama yetmiyor.. Bebeğin eşyalarını nereye koycam bilmiyorum..
Ay aynı dert bende var... küçük ev ne kadar çabuk dağılıyor bi de hep düzensiz görünüyorsürekli derleyip toplamak istiyor.. Bizim eski evimiz kocamandı, günlerce toplamazdım hiç belli olmazdı..
Ay aynı dert bende var... küçük ev ne kadar çabuk dağılıyor bi de hep düzensiz görünüyorsürekli derleyip toplamak istiyor.. Bizim eski evimiz kocamandı, günlerce toplamazdım hiç belli olmazdı..
Benim evim de küçük...Hep karışık görünüyorrrr...
Resimleri çektim ama kızlar istediniz diyeee...Yalnız müsait bi zamanda yükleyeceğim...Büyük ihtimal haftaya....
Kızlaaar bu arada dün anneannemiz kızıma odasını aldı hediyee :) bu yatağı.. sanırım kullanışsız bişey seçtim ama napiyim çook özendim :)
Eki Görüntüle 145797
Benim doktorumda lupustan şüphelenmişti bende, çok araştırdım onun için biliyorum . çok zor gerçekten, Allah kolaylık versin eşine.. Tedavisi olmaması da çok fena zaten..
evet ev küçük olunca birde heryer dökülüyor.. Büyük olunca bazı odalar kirleniyor her yeri birden toplamak gerekmiyor.. Offff çok sıkılıyorum ben.. Ve biz herşeyi de atarız yani tutmayız, bazı tiplar vardır saklar herşeyi biz öle değiliz.. Yeterli derecede herşey ama yine de işte dağılıyor..
Kızlaaar bu arada dün anneannemiz kızıma odasını aldı hediyee :) bu yatağı.. sanırım kullanışsız bişey seçtim ama napiyim çook özendim :)
Eki Görüntüle 145797
merhaba Öykü nün annesi... naber... kız senin evin neresi küçük 120 m2 demedin mi..
Ayyyy, ne güzel bişey bu yaaa...
Resmen prenses yatağı...Çok harika çokkk...Bayıldım....
Ama eksik...İçinin prensesi olunca tam olucakk...Çok güzelmiş yaa..
küçük işte..Brütü 120 m2.
Sığamıyoruz biz 2 kişi..Çocuk olunca ne yapacaz bilmiyorum..Bi de planı biçimsiz, ondan da kötü...
Ne yapıyorsunuz yaa, çok özledim herkesi, eskisi gibi giremeyince aklım burda kalıyor...
Çok sağol Öykümcüm.. İbrahim Saraçoğlu'nun bu iş için ilaçları var, onları deniycem en sın.. Sende bişey yok ama di mi??
Ben de herşeyi atarım, gereksiz eşya tutmam ama evimiz gerçekten çok küçük sığamıyoruz :) neyse borcu bitsin büyük eve geçeriz inşallah :)
Sağol kuzuuuu :) gelsin prenseslerimiz tamam olacaklar inşallah :)
bilmemki sinir oldum dünde dikkatimi çekti bugun de bekliyorum yemeğimi yiyim bakcaz..Efet yaa bişey yapabilsem de rahatlasam diyorum ama olmuyor işte..
Günaydınnnn Ege sultaaaan hoşgeldiiinn :)
Belki sen fazla hareketlisindir de o yüzden mi anlamıyorsun :) ya da bebiş büyüyo ya acaba yeri mi azaldı o yüzden az mı harelet ediyor?
vursun o zaman şöle okkalı bi tekmeçok yormayın kızlar kendinizi dikkat edin
Kız 120 m2 evin neresi küçükkkk delirtme benii :) bizim evin brütü 70 , kendisi 50 m2 bişey :))))
Kız 120 m2 evin neresi küçükkkk delirtme benii :) bizim evin brütü 70 , kendisi 50 m2 bişey :))))
Kendimizi unutturmamak için biz geldikkk.....
Ama gidicez((
Benim evim de küçük...Hep karışık görünüyorrrr...
Resimleri çektim ama kızlar istediniz diyeee...Yalnız müsait bi zamanda yükleyeceğim...Büyük ihtimal haftaya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?