bilmemki sinir oldum dünde dikkatimi çekti bugun de bekliyorum yemeğimi yiyim bakcaz..
sen nasılsın bebişin nasıl hareketlimi
oturuyorum bacım akşama kadar.
küçük işte..Brütü 120 m2.
Sığamıyoruz biz 2 kişi..Çocuk olunca ne yapacaz bilmiyorum..Bi de planı biçimsiz, ondan da kötü...
Ne yapıyorsunuz yaa, çok özledim herkesi, eskisi gibi giremeyince aklım burda kalıyor...
Kız bu delirmiş boşver arkadaşım... benimkide 76 m2 yaaaa... İstanbul da böle kuzum..
uuuffff yaaaaaaaaaaaa:84::84::84:
Niye öyle yaa, bi de dünyanın parası diyorsunuz ev fiyatlarına...
Hayallerimi yıkmayın..Siz evler 150-200 milyar falan dedikçe fiyat olarak, ben herkesi villalarda oturuyor hayal ediyorum.....
Walla çıldırmış küçük dediği eve bak :)Kız bu delirmiş boşver arkadaşım... benimkide 76 m2 yaaaa... İstanbul da böle kuzum..
Ciddi mi...Nasıl sığıyorsunuz kız...Ayy, lafımı geri aldım...Büyükmüş benim evim..
kız benim ev 230.000 tl düşün yani ...İstanbul da hayat ne zor..
Niye öyle yaa, bi de dünyanın parası diyorsunuz ev fiyatlarına...
Hayallerimi yıkmayın..Siz evler 150-200 milyar falan dedikçe fiyat olarak, ben herkesi villalarda oturuyor hayal ediyorum.....
evet yaaa gel biran önce bekliyorum bende p.tesi detaylı ultrsona gidiyorum kızzz heyecanlım vllahaİçinde pipi olan hatun, özledim kız seni...
Müsait zamanımda birlik olalım da ağamıza çatalım olur mu ??
Birazdan patron gelicek çıkıcam...Ne zamandır uğraşmadım...
kız benim ev 230.000 tl düşün yani ...İstanbul da hayat ne zor..
patron geldi..Kaçıyorum...Öpüyorum herkesi..
benim boya yaptırmam şart. zaten salak bi ev kira temiz olsun yeter.Ben sık sık yapardım ama bu hamilelik işinden hiç dokunmadım ne zamandır. Şimdi de diyorum fazla ağırlaşmadan yavaş yavaş yapayım... Yoksa ipin ucu kaçıyor. Bende badana yaptırcam diyorum ama eşim şiddetle karşı çıkıyor. Ben yaptırmayabilirim.. Bişey olursa diye korkuyorum. Onun için toparlamaya başladım. Daha bizim kitaplığı falan temizliycem.... offffff.. çok iş var.. Evde küçük olunca herşeyi bir tarafa tıkıyoruz.. Temizlik düzen zor oluyor.. Evin her tarafı dolap ama yetmiyor.. Bebeğin eşyalarını nereye koycam bilmiyorum..
hoşgeldinnnnnnKendimizi unutturmamak için biz geldikkk.....
Ama gidicez((
çokkkkkkkkkkkkkkk güzel gayet kullanışlı. harika bişeyyy iyi günlerde kullanın..Kızlaaar bu arada dün anneannemiz kızıma odasını aldı hediyee :) bu yatağı.. sanırım kullanışsız bişey seçtim ama napiyim çook özendim :)
Eki Görüntüle 145797
bunama... 120 m2 yuh. benim kendi evim 100 şimdi oturduğum kiradakide büyük ama saçma üçgen bi ev. bureda bulamazsın o fiyataküçük işte..Brütü 120 m2.
Sığamıyoruz biz 2 kişi..Çocuk olunca ne yapacaz bilmiyorum..Bi de planı biçimsiz, ondan da kötü...
Ne yapıyorsunuz yaa, çok özledim herkesi, eskisi gibi giremeyince aklım burda kalıyor...
oyüzdendir. içe dönükse ne yapsın bebişim.. ben bazen hareketli olunca diyorum ne hareketli küsüyor galiba çocukYok benimki bi akşam eve gidip uzandığımda bikaç tık vuruyor, bir de sabah 5de... Alıştım artık demek bu çocuk az hareketli olacak anne karnında..
Ya da klasik ben ruhsuzluğumdan anlamıyorum.. Çünkü dr. baktığında ultrasonda her seferinde ne hareketli bebek diyor.
Yalnız benimkinin hep sırtı dönük karnıma, acaba içeriye vuruyor da ondan mı anlamıyorum ben?
Amaaannn bilmiyorum ki ağam, takmamaya çalışıyorum kafaya :)) Ama çok özeniyorum şöölee hızlı hızlı tekmelesin, dışardan görünsün, babası görsün falan..
İçinde pipi olan hatun, özledim kız seni...
Müsait zamanımda birlik olalım da ağamıza çatalım olur mu ??
Birazdan patron gelicek çıkıcam...Ne zamandır uğraşmadım...
patron geldi..Kaçıyorum...Öpüyorum herkesi..
bide borcun varsa vay haline..İşte o yüzden çok şaşırıyorum yaa...
Valla ben oralarda olsam geçinemezmişim, asgari ücretin az bişey yükseği maaş alıyorum..Allah yardımcınız olsun kızlar...Gerçekten orda yaşamak çok zor..
Kız ne villası :) bak bize eve geri 220.000 TL ödüyoruz :) ancak bu kadar İstanbulda..
120 m2 sıfır evler 400-450 binden başlıyor :)
çokkkkkkkkkkkkkkk güzel gayet kullanışlı. harika bişeyyy iyi günlerde kullanın..
evet yaaa gel biran önce bekliyorum bende p.tesi detaylı ultrsona gidiyorum kızzz heyecanlım vllaha
biri agzımı kapasın
bide borcun varsa vay haline..
biz kardeşime aldık ev 270.000 karşıdan sıfır daire. geri ödemesi 370 .000 tl oldukredi ile çok zor valla aysonu gelmeden maaş bitiyor . allah yardımcımız olsun
bide borcun varsa vay haline..
biz kardeşime aldık ev 270.000 karşıdan sıfır daire. geri ödemesi 370 .000 tl oldukredi ile çok zor valla aysonu gelmeden maaş bitiyor . allah yardımcımız olsun
Ya İstanbul böyle kızlar oturun oturduğunuz yerde.. Halinize şükredin bakalım.. Benim evi değiştirmem için baya bi paraya ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?