2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bilmemki sinir oldum dünde dikkatimi çekti bugun de bekliyorum yemeğimi yiyim bakcaz..
sen nasılsın bebişin nasıl hareketlimi

oturuyorum bacım akşama kadar.

Yok benimki bi akşam eve gidip uzandığımda bikaç tık vuruyor, bir de sabah 5de... Alıştım artık demek bu çocuk az hareketli olacak anne karnında..
Ya da klasik ben ruhsuzluğumdan anlamıyorum.. Çünkü dr. baktığında ultrasonda her seferinde ne hareketli bebek diyor.
Yalnız benimkinin hep sırtı dönük karnıma, acaba içeriye vuruyor da ondan mı anlamıyorum ben?
Amaaannn bilmiyorum ki ağam, takmamaya çalışıyorum kafaya :)) Ama çok özeniyorum şöölee hızlı hızlı tekmelesin, dışardan görünsün, babası görsün falan..

anam 120m2 ev küçükmüüüü benimkide 90 m2 yeni aldıgım evde 95-67 fln olması lazım

Kız bu delirmiş boşver arkadaşım... benimkide 76 m2 yaaaa... İstanbul da böle kuzum..
Walla çıldırmış küçük dediği eve bak :)

Ciddi mi...Nasıl sığıyorsunuz kız...Ayy, lafımı geri aldım...Büyükmüş benim evim..

Al tabii lafını geri, Allah çarpar walla şükret otur güle güle :90::90:
Sığıyoruz walla alıştık.. Ama evin duvarlarını bile kırdırıp portmanto yaptırdık yerden kazanmak için, mutfağı açtırdık falan..
2 kişi sığıyorduk da 3 kişi zor olacak şimdi :)

Niye öyle yaa, bi de dünyanın parası diyorsunuz ev fiyatlarına...
Hayallerimi yıkmayın..Siz evler 150-200 milyar falan dedikçe fiyat olarak, ben herkesi villalarda oturuyor hayal ediyorum.....

Kız ne villası :) bak bize eve geri 220.000 TL ödüyoruz :) ancak bu kadar İstanbulda..
120 m2 sıfır evler 400-450 binden başlıyor :)

İçinde pipi olan hatun, özledim kız seni...
Müsait zamanımda birlik olalım da ağamıza çatalım olur mu ??
Birazdan patron gelicek çıkıcam...Ne zamandır uğraşmadım...
evet yaaa gel biran önce bekliyorum bende p.tesi detaylı ultrsona gidiyorum kızzz heyecanlım vllaha

kız benim ev 230.000 tl düşün yani ...İstanbul da hayat ne zor..

biri agzımı kapasın

benim boya yaptırmam şart. zaten salak bi ev kira temiz olsun yeter.

Kendimizi unutturmamak için biz geldikkk.....
Ama gidicez ((
hoşgeldinnnnnn
unuturmuyuz seni..

Kızlaaar bu arada dün anneannemiz kızıma odasını aldı hediyee :) bu yatağı.. sanırım kullanışsız bişey seçtim ama napiyim çook özendim :)

Eki Görüntüle 145797
çokkkkkkkkkkkkkkk güzel gayet kullanışlı. harika bişeyyy iyi günlerde kullanın..

bunama... 120 m2 yuh. benim kendi evim 100 şimdi oturduğum kiradakide büyük ama saçma üçgen bi ev. bureda bulamazsın o fiyata

oyüzdendir. içe dönükse ne yapsın bebişim.. ben bazen hareketli olunca diyorum ne hareketli küsüyor galiba çocuk

İçinde pipi olan hatun, özledim kız seni...
Müsait zamanımda birlik olalım da ağamıza çatalım olur mu ??
Birazdan patron gelicek çıkıcam...Ne zamandır uğraşmadım...

yemek yiyorum çok mutlu oluyorum şu an istediğini yapabilirsin..

bide borcun varsa vay haline..

Kız ne villası :) bak bize eve geri 220.000 TL ödüyoruz :) ancak bu kadar İstanbulda..
120 m2 sıfır evler 400-450 binden başlıyor :)

biz kardeşime aldık ev 270.000 karşıdan sıfır daire. geri ödemesi 370 .000 tl oldukredi ile çok zor valla aysonu gelmeden maaş bitiyor . allah yardımcımız olsun

çokkkkkkkkkkkkkkk güzel gayet kullanışlı. harika bişeyyy iyi günlerde kullanın..

Aaa çok mutlu oldum Egeee :) çok teşekkürler.. sen tecrübeli annesin ya senin fikrin önemli benim için :)
Ne biliyim eşimin ablası falan çok laf etti, içi komidinli sonradan büyüyen yataklar var ya onlardan niye almadın, bunda kaç yaşına kadar yatar ki diye,
Onlar da çok kallvai, oda zaten 7 m2, bütün odayı kapatıyor diye almadım ben..

evet yaaa gel biran önce bekliyorum bende p.tesi detaylı ultrsona gidiyorum kızzz heyecanlım vllaha

biri agzımı kapasın

Ya İstanbul böyle kızlar oturun oturduğunuz yerde.. Halinize şükredin bakalım.. Benim evi değiştirmem için baya bi paraya ihtiyacım var..

bide borcun varsa vay haline..

biz kardeşime aldık ev 270.000 karşıdan sıfır daire. geri ödemesi 370 .000 tl oldukredi ile çok zor valla aysonu gelmeden maaş bitiyor . allah yardımcımız olsun

Güle güle otursunlar, rahat rahat ödesinler inşallah.. Bizim tarafta (Anadolu yakasında) yine bi nebze daha ucuz evler, sizin taraf feciii pahalı yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…