2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay saçmalamasın ben büyüyen yatak aldım hiç memnun kalmadım.. Kazulet gibi bişey, birde açılınca delikler falan kalıyor üztünde komik oluyor.. Geçen sene attım onu bazalı yatak aldım en rahatı bence bazalı yatak...

Ben borcu bitsin inşallah kiraya verip büyük eve kiraya çıkıcam..
yeniden borçla harçla uğraşamıycam walla zormuş..

Benim evin borcu yokta, kayınvaldeme ev aldık onun borcu var onunda bitmesine iki sene var.. iki sene sonra yine borca girip ev almayı planlıyorum.. Kiraya çıkmak istemiyorum.. Ayrı ayrı hem kiracı hem ev sahibi ile uğraşmak zor ya..

canım çok güzel sen bakma millete. içi komodinli dediği 2 çekmecesi bvsar bişey sığmıyor. eylülünki öğleydi sadece örgü şeylerini koymuştum. baya derin bişeye benziyor zaten çubuklarda bebişide görürsün. için rahat olsun çok güzel. ben park yatak düşünüyorum anneme göre oda kullanışlı değil. boşver milleti.

Doğru ben kiracıyı hiç hesaba katmadım.. zaten ev sahibi sevmem, bizim ev almamıza sebep eski ev sahibimizdir..

Ben de park yatak istedim annemden bi araba laf işittim bunu aldık sonunda.. En kullanışlısı park yatak bence de.. Heryere götür çocuğunun yatağını..

kızlar cuma sabahı büyük ihtimalle gidiyorum doktora.
o gün geç kalırsam merak etmeyin.

Hayırlı haberlerle gel inşallah..

çileeeeeek çok tatlı bi yatagı var güle güle yatsın

Sağoll canımmm :)

nerde kardeşin karşıda demişssin..
maltepede cnm.. 6 ay önce evlendi.

Güle güle otursunlar, rahat rahat ödesinler inşallah.. Bizim tarafta (Anadolu yakasında) yine bi nebze daha ucuz evler, sizin taraf feciii pahalı yaa..
yok ya ist heryer aynı.pahalı

Günaydın kızlar napıyosunuz?
Bir yaramazlık yoktur umarım.
Fazla kalamıycam yine
aaaa zaten cee deyip kaçıyrsunuz

kızlar cuma sabahı büyük ihtimalle gidiyorum doktora.
o gün geç kalırsam merak etmeyin.

alamamıştın randevu..
bende 11 de çıkığ birdaha gelmeyi düşünmüyırum işlerimi halledeyim izin almışken. okula uğramak istiyorum

çilek yatağı çok beğendim iyi günlerde kullanın canım.
kızımın odası pazar günü gelecek. odada eşyalar var ayarlamam lazım. yine yorgunluk çıktı bana.

fmg kızım hareket etmiyor yaa seninkş nasıl
ediyorda pek memnun kalmıyorum. tık yapıp duruyor. offfffff benmi pipiriklendm acaba

ne zaman gidiyorsun canım doktora..

kötü ev sahibi kiracıyı ev sahibi yaparmış sizinde öle olmuş

çilek yatağı çok beğendim iyi günlerde kullanın canım.
kızımın odası pazar günü gelecek. odada eşyalar var ayarlamam lazım. yine yorgunluk çıktı bana.

Sağol canım..
Çok yorma ama kendini.. Kadın falan ayarlasan aslında sana yardıma.. Güle güle büyüsün içinde inşallah..

aaaa zaten cee deyip kaçıyrsunuz

alamamıştın randevu..
bende 11 de çıkığ birdaha gelmeyi düşünmüyırum işlerimi halledeyim izin almışken. okula uğramak istiyorum

Napıyım canım ben de çok istiyorum kalıp muhabbet etmeyi.

Doktorum randevu açılmadı ama hastanede olacağım dedi. gidicem o yüzden.

gunaydınnn kızlarrr
sabaj sabah ev muhabbetı valla borcumuzu hatırlatımm yaaa....
cılekcımmm gule gule kullan yatagını bence cok guzell. ben o abajuru bebgendımmm cok yaaa fıyat ne kadarrrr kı bılıyormuusn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…