Aaa çok mutlu oldum Egeee :) çok teşekkürler.. sen tecrübeli annesin ya senin fikrin önemli benim için :)
Ne biliyim eşimin ablası falan çok laf etti, içi komidinli sonradan büyüyen yataklar var ya onlardan niye almadın, bunda kaç yaşına kadar yatar ki diye,
Onlar da çok kallvai, oda zaten 7 m2, bütün odayı kapatıyor diye almadım ben..
Günaydın kızlar napıyosunuz?
Bir yaramazlık yoktur umarım.
Fazla kalamıycam yine
Ben borcu bitsin inşallah kiraya verip büyük eve kiraya çıkıcam..
yeniden borçla harçla uğraşamıycam walla zormuş..
Hoşgeldinnn..
Kuzuyla sen hiç kalamıyorsunuz yaa.. bitsin bu mesailer, yoğunluklar
Aaa çok mutlu oldum Egeee :) çok teşekkürler.. sen tecrübeli annesin ya senin fikrin önemli benim için :)
Ne biliyim eşimin ablası falan çok laf etti, içi komidinli sonradan büyüyen yataklar var ya onlardan niye almadın, bunda kaç yaşına kadar yatar ki diye,
Onlar da çok kallvai, oda zaten 7 m2, bütün odayı kapatıyor diye almadım ben..
Benim evin borcu yokta, kayınvaldeme ev aldık onun borcu var onunda bitmesine iki sene var.. iki sene sonra yine borca girip ev almayı planlıyorum.. Kiraya çıkmak istemiyorum.. Ayrı ayrı hem kiracı hem ev sahibi ile uğraşmak zor ya..
canım çok güzel sen bakma millete. içi komodinli dediği 2 çekmecesi bvsar bişey sığmıyor. eylülünki öğleydi sadece örgü şeylerini koymuştum. baya derin bişeye benziyor zaten çubuklarda bebişide görürsün. için rahat olsun çok güzel. ben park yatak düşünüyorum anneme göre oda kullanışlı değil. boşver milleti.
kızlar cuma sabahı büyük ihtimalle gidiyorum doktora.
o gün geç kalırsam merak etmeyin.
çileeeeeek çok tatlı bi yatagı var güle güle yatsın
maltepede cnm.. 6 ay önce evlendi.nerde kardeşin karşıda demişssin..
yok ya ist heryer aynı.pahalıGüle güle otursunlar, rahat rahat ödesinler inşallah.. Bizim tarafta (Anadolu yakasında) yine bi nebze daha ucuz evler, sizin taraf feciii pahalı yaa..
aaaa zaten cee deyip kaçıyrsunuzGünaydın kızlar napıyosunuz?
Bir yaramazlık yoktur umarım.
Fazla kalamıycam yine
kızlar cuma sabahı büyük ihtimalle gidiyorum doktora.
o gün geç kalırsam merak etmeyin.
maltepede cnm.. 6 ay önce evlendi.
yok ya ist heryer aynı.pahalı
aaaa zaten cee deyip kaçıyrsunuz
alamamıştın randevu..
bende 11 de çıkığ birdaha gelmeyi düşünmüyırum işlerimi halledeyim izin almışken. okula uğramak istiyorum
Doğru ben kiracıyı hiç hesaba katmadım.. zaten ev sahibi sevmem, bizim ev almamıza sebep eski ev sahibimizdir..
Ben de park yatak istedim annemden bi araba laf işittim bunu aldık sonunda.. En kullanışlısı park yatak bence de.. Heryere götür çocuğunun yatağını..
Hayırlı haberlerle gel inşallah..
Sağoll canımmm :)
çilek yatağı çok beğendim iyi günlerde kullanın canım.
kızımın odası pazar günü gelecek. odada eşyalar var ayarlamam lazım. yine yorgunluk çıktı bana.
aaaa zaten cee deyip kaçıyrsunuz
alamamıştın randevu..
bende 11 de çıkığ birdaha gelmeyi düşünmüyırum işlerimi halledeyim izin almışken. okula uğramak istiyorum
günaydın nasılsınız hanımlar
Sağol canım..
Çok yorma ama kendini.. Kadın falan ayarlasan aslında sana yardıma.. Güle güle büyüsün içinde inşallah..
Sağol canım..
Çok yorma ama kendini.. Kadın falan ayarlasan aslında sana yardıma.. Güle güle büyüsün içinde inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?