ay bana mantıklı gelmedi, çocuk anasının kokusunu alamaz o zaman, soğan kokar.. valla o da biraz bence genetik. çatlıycağı varsa çatlıyor.. Hiç gerek yok onlara, kendi sütünle temizlemek yeterli göğüsleri... karbonatlı su bile vermiyorlar... eskiden verirlermiş.. benim ikinci gebeliğim.. İlkinde çok çatladı ama annemin de çatlamış.. Ama bana da biri dedi.. göğüs kalkanı diye bişi varmış o çok faydalı diye.. bu kez deniycem..
komsum bende sey duymustum serbet deıl benzerı hurma suyu ılk verırsen 1-2 damla gazı olmazmıss ama bılemıcemm
önümüzdeki hafta kontroller çok yoğun olucak öyküm ben sen arka arkaya kontorldeyiz
inşallah hepimiz sorunsuz geliriz
İlk süt ağız denen şey o kadar kıymetlidirki.. çocuk onu içer içmez bütün iç organlarını bir örtü gibi sarar ve korumaya alır... Eğer süt verirken aynı zamanda yani üstünden iki üç saat geçmeden başka bir besin verirseniz sütün normal bir besinden farkı kalmaz... Yani anlayacağınız... bebeğin doğar doğmaz ağzına damlatacağınız şey sizin verdiğiniz ağızın kalitesini bozar.. Başka bişey sakın vermeyin derim ben, zaten hemşireler asla izin vermez... İlk emzirmeyi onlar yaptırıyor... Gaz meselesine gelince çocuğun bağırsakları tam gelişemediği için gazı olur... Onu ilk gün yediği şey mi değiştiricek... bence çok anlamsız ama tabi zis bilirsiniz...
yrın sabah senden beklıyorum zaten canım haberlerıı::)))heralde buyuyolar ondan duymaya basladıkk bızım hıssıslıgımıze rahmen hıssettırıyorlar kendılerını:)Beşik de gayet güzelmiş.. Ankarada bulursun rahat rahat bunu yapan yerler..
Ya yalan olmasın annem hediye aldığı için pazarlık falan yapıldı, son fiyatı nedir bilmiyorum ama yatağın fiyatı 1000 Tl civarında olabilir. daha düşük de olabilir.. Soramadım anneme utandım..
Ben sorarım sana yine de :)
Oyyyyymaşallahh kuzumaaa :) büyüyorlar artık hareketleniyorlar..
Bak yarın akşam da benimki oynar kesin, biz hep 1 gün arayla gidiyoruz ya seninle :)
ne ki o anlat bakemm
aman yok öyle bişey yaaa sezaryanlı bebekler 3 ay gaz çeker . sab var alın damlatın rahatlatıyor.
İlk süt ağız denen şey o kadar kıymetlidirki.. çocuk onu içer içmez bütün iç organlarını bir örtü gibi sarar ve korumaya alır... Eğer süt verirken aynı zamanda yani üstünden iki üç saat geçmeden başka bir besin verirseniz sütün normal bir besinden farkı kalmaz... Yani anlayacağınız... bebeğin doğar doğmaz ağzına damlatacağınız şey sizin verdiğiniz ağızın kalitesini bozar.. Başka bişey sakın vermeyin derim ben, zaten hemşireler asla izin vermez... İlk emzirmeyi onlar yaptırıyor... Gaz meselesine gelince çocuğun bağırsakları tam gelişemediği için gazı olur... Onu ilk gün yediği şey mi değiştiricek... bence çok anlamsız ama tabi zis bilirsiniz...
ne ki o anlat bakemm
aman yok öyle bişey yaaa sezaryanlı bebekler 3 ay gaz çeker . sab var alın damlatın rahatlatıyor.
önümüzdeki hafta kontroller çok yoğun olucak öyküm ben sen arka arkaya kontorldeyiz
inşallah hepimiz sorunsuz geliriz
bi de göğüs kremi kullanın doğumdan önce diyorlar, ne kadar işe yarar bilmem tabii..
bu beşik çok kullanışsız 6-7 aylık bebek bunun içinden kesinlikle düşer. Anca 1-2 ay yatar bunda . Bu yaına almak için yapılan sepetlerden. şimdi beşik modeli yapıyorlar. Ama tavsiye etmem.. Sadece görünüşü güzel
yrın sabah senden beklıyorum zaten canım haberlerıı::)))heralde buyuyolar ondan duymaya basladıkk bızım hıssıslıgımıze rahmen hıssettırıyorlar kendılerını:)
canım bana çok pahalı geldi... onun yerine mothercare de falan ahşap çok kaliteli yataklar var bu fiyata... Ayrıca bu tarz sallanan bir beşik var 199 tl... bence mothercare e bak..
bi de göğüs kremi kullanın doğumdan önce diyorlar, ne kadar işe yarar bilmem tabii..
geçen gün seda sayanda bi bayan çıktı çocuklarınız gazlı ise olmaması için yada gaz çıkılı kolay sağlaması için annelerin rezene çayı içmelerini öneriyordu
anam nasılda bilimsel açıklamış ... helal sana hipokratın eksik valla
doktor Öyküm diye site açmak istiyorum sana Öyküm.. foruma yazdıklarını toplasak yeter walla..
işte rezene faydalı diyorlar... bebeğede veriliyor rezene... gayet güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?