2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bi de göğüs kremi kullanın doğumdan önce diyorlar, ne kadar işe yarar bilmem tabii..

komsum bende sey duymustum serbet deıl benzerı hurma suyu ılk verırsen 1-2 damla gazı olmazmıss ama bılemıcemm

İlk süt ağız denen şey o kadar kıymetlidirki.. çocuk onu içer içmez bütün iç organlarını bir örtü gibi sarar ve korumaya alır... Eğer süt verirken aynı zamanda yani üstünden iki üç saat geçmeden başka bir besin verirseniz sütün normal bir besinden farkı kalmaz... Yani anlayacağınız... bebeğin doğar doğmaz ağzına damlatacağınız şey sizin verdiğiniz ağızın kalitesini bozar.. Başka bişey sakın vermeyin derim ben, zaten hemşireler asla izin vermez... İlk emzirmeyi onlar yaptırıyor... Gaz meselesine gelince çocuğun bağırsakları tam gelişemediği için gazı olur... Onu ilk gün yediği şey mi değiştiricek... bence çok anlamsız ama tabi zis bilirsiniz...

anam nasılda bilimsel açıklamış ... helal sana hipokratın eksik valla

yrın sabah senden beklıyorum zaten canım haberlerıı::)))heralde buyuyolar ondan duymaya basladıkk bızım hıssıslıgımıze rahmen hıssettırıyorlar kendılerını:)

ne ki o anlat bakemm

aman yok öyle bişey yaaa sezaryanlı bebekler 3 ay gaz çeker . sab var alın damlatın rahatlatıyor.

geçen gün seda sayanda bi bayan çıktı çocuklarınız gazlı ise olmaması için yada gaz çıkılı kolay sağlaması için annelerin rezene çayı içmelerini öneriyordu

doktor Öyküm diye site açmak istiyorum sana Öyküm.. foruma yazdıklarını toplasak yeter walla..

ne ki o anlat bakemm

aman yok öyle bişey yaaa sezaryanlı bebekler 3 ay gaz çeker . sab var alın damlatın rahatlatıyor.

ya böyle silikon bir koruma, sütyenin içine koyuyorsun, gögüs ucun havada kalmış oluyor.. ucu kurumuyor... çok basit birşey eczanelerde falan varmış... tavsiye edrim...hemde hijyenik...

Bu arada çocuk gazlıysa gazlıdır hiçbişey işe yaramaz... benim kızım pek gazlı değildi mesela... Ama zaman zaman olurdu... bana doktorum rezene verdiriyordu... o kadar birde çok olursa sab... dediğinden eGEE...

ya banada mantıksız geldı bıde ben daha emzırmedeeenn durunn ben hurma suyumu verıcemmm dıcemmm zaten yapamammmm:):):):):)

aslında içi oldukça derin ama iyice bakıp öyle karar vericem tabi.çok şirin gözüküyolar ama)))

bir de mothercare a bakayım))

bu arada bi sorum daha var kızlar doktorum bana günde 5-6 pet şişe su içiceksin dedi.bu kasık ağrılarına özellikle baskıya çok iyi gelir dedi.ayrıca ne idrar yolu enf.olursun ne de kum falan dökersin dedi.erken doğum konusunda da çok öenmliymiş su.siz ne kadar su içiyosunuz günde kızlar?????

yrın sabah senden beklıyorum zaten canım haberlerıı::)))heralde buyuyolar ondan duymaya basladıkk bızım hıssıslıgımıze rahmen hıssettırıyorlar kendılerını:)

büyüsünler kuzucuklar :) akşamları pıt pıtlayınca o kadar mutlu oluyorum ki aptal bir gülümseme ile yüzümde oturuyorum :)

günaydın kızlar herkes iyidir umarım
geçmişe bakamadım henüz
kızım dünden beri çok az hareket ediyor korkuyorum
neler yaptım şekerli şeyler yedim üzerine bolca su içtim ne yaptıysam olmadı
bir önceki gün çok hareketliydi ama dün sabahtan beri neredeyse hiç hareket yok

işte rezene faydalı diyorlar... bebeğede veriliyor rezene... gayet güzel..

evt mantıklı bakalım rhat bebikler olurlar inş. benim bebek anasına çeksin yaaa ben rahatına düşkünüm bebkliğimde iyi geçmiş uyur dururmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…