aslında içi oldukça derin ama iyice bakıp öyle karar vericem tabi.çok şirin gözüküyolar ama)))
bir de mothercare a bakayım))
bu arada bi sorum daha var kızlar doktorum bana günde 5-6 pet şişe su içiceksin dedi.bu kasık ağrılarına özellikle baskıya çok iyi gelir dedi.ayrıca ne idrar yolu enf.olursun ne de kum falan dökersin dedi.erken doğum konusunda da çok öenmliymiş su.siz ne kadar su içiyosunuz günde kızlar?????
günaydın kızlar herkes iyidir umarım
geçmişe bakamadım henüz
kızım dünden beri çok az hareket ediyor korkuyorum
neler yaptım şekerli şeyler yedim üzerine bolca su içtim ne yaptıysam olmadı
bir önceki gün çok hareketliydi ama dün sabahtan beri neredeyse hiç hareket yok
günaydın kızlar herkes iyidir umarım
geçmişe bakamadım henüz
kızım dünden beri çok az hareket ediyor korkuyorum
neler yaptım şekerli şeyler yedim üzerine bolca su içtim ne yaptıysam olmadı
bir önceki gün çok hareketliydi ama dün sabahtan beri neredeyse hiç hareket yok
aslında içi oldukça derin ama iyice bakıp öyle karar vericem tabi.çok şirin gözüküyolar ama)))
bu arada bi sorum daha var kızlar doktorum bana günde 5-6 pet şişe su içiceksin dedi.bu kasık ağrılarına özellikle baskıya çok iyi gelir dedi.ayrıca ne idrar yolu enf.olursun ne de kum falan dökersin dedi.erken doğum konusunda da çok öenmliymiş su.siz ne kadar su içiyosunuz günde kızlar?????
evet o besıkler 250ydı 200e dusmuss cnm yaa bende ondan alıcam 2-3 aylık olana kadarrrr
ben zaten çok su içerim ama hamilelikte de içim nasıl yanıyor anlatamam, sürekli su içiyorum.. faydalı demek ki bebekim istiyor...
bende 2-3 lıtreye yakın ıcmeye calısıyorum. 5-6 pet 1 lıtrelıkmı
Ay canım estağfirullah...eeeee okuyoruz
bende 2-3 lıtreye yakın ıcmeye calısıyorum. 5-6 pet 1 lıtrelıkmı
Ay ben o beşiklere hastayım al valla...çok tatlılar...
günaydın kıslar
herkes iyidir umarımm bugün işler var pek giremeyeceğim
bodrum girdi mi bugün hiç?
günaydın kıslar
herkes iyidir umarımm bugün işler var pek giremeyeceğim
bodrum girdi mi bugün hiç?
ayyy bu hafta cıkıcammm bısı olmassa bı bakalım gezelım neler var neler yok:):)oykum sen hergun yumurta yıyormusunnn
Ben en az 2 lt. içiyorum.. zorlaya zorlaya kendimi..
Sen okuyorsun sayende biz de bilgileniyoruz
ben hergün yiyiroum doktor eğer seviyosan hergün bir tane haşlanmış ye sevmiyosan
gün aşırı mutlaka ye dedi
ayneeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?