2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende 2-3 lıtreye yakın ıcmeye calısıyorum. 5-6 pet 1 lıtrelıkmı

günaydın ege ve bir kaç kişi daha hareketleri az demişti bebeler yorgun galiba

bir doktoruna sor istersen..
Ama benim doktorum bu haftalarda öyle düzenli hareketler bekleme demişti bana için rahat olsun..
Sen yine de bir doktoruna sor canım

ben zaten çok su içerim ama hamilelikte de içim nasıl yanıyor anlatamam, sürekli su içiyorum.. faydalı demek ki bebekim istiyor...

bilmiyorum ki yorgun mu uykycy mu benim gibi birkaç saat daha bekleyip yine hareket etmezse dr a gidicem artık yaa
neyse önce bi kahvaltı yapayım bakalım belki bugün iyi olur

Ben en az 2 lt. içiyorum.. zorlaya zorlaya kendimi..

Ay canım estağfirullah... eeeee okuyoruz

Sen okuyorsun sayende biz de bilgileniyoruz

:QUOTE=channel;17808203]ayyy bu hafta cıkıcammm bısı olmassa bı bakalım gezelım neler var neler yok:):)oykum sen hergun yumurta yıyormusunnn[/QUOTE]

hergün yemiyorum canım ben, zaten kolesterolüm yüksek benim fazal abartmıyorum ama yemeye çalışıyorum..

ben hergün yiyiroum doktor eğer seviyosan hergün bir tane haşlanmış ye sevmiyosan
gün aşırı mutlaka ye dedi

ufff ben hıc sevmıom haslanmısı. doktorum bana dedı h.sonu omlet felan yap 4-5 tane ye dedı ama sımdıde herkes dıokı ole sey mı olur hergun alman lazım felan.. bende sadece sarısını yemeye basladım hergun beyazını hııııcc yıyemıom napım fayda oldugu kadarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…