ayyy bu hafta cıkıcammm bısı olmassa bı bakalım gezelım neler var neler yok:):)oykum sen hergun yumurta yıyormusunnn
egeeeeeeeeeee su havuzlu handa ıccamasırıda vardır heral dımı:?ya camasırlarım sıkıyoo gıdıp alıcammm nasıl kılo aldıysam onlar bıle dar gelıyoooo
benmdeeeeeeeeeee deli olcammm 2 çiko yedim komaya gircem kız bir kere tekme attıgünaydın kızlar herkes iyidir umarım
geçmişe bakamadım henüz
kızım dünden beri çok az hareket ediyor korkuyorum
neler yaptım şekerli şeyler yedim üzerine bolca su içtim ne yaptıysam olmadı
bir önceki gün çok hareketliydi ama dün sabahtan beri neredeyse hiç hareket yok
ben ne rezene içerdim yaa süper süt yapıyor eylül uyur uyanır tekrar rezene veriridm. çocuk kafayı buluyordu:))))))işte rezene faydalı diyorlar... bebeğede veriliyor rezene... gayet güzel..
kürkçü han var orada bulursun ben pazardan aldırdım anneme kocamannnn:))))))))))egeeeeeeeeeee su havuzlu handa ıccamasırıda vardır heral dımı:?ya camasırlarım sıkıyoo gıdıp alıcammm nasıl kılo aldıysam onlar bıle dar gelıyoooo
günaydın cnm bodrum girmiyor kaöç gündür ben farketmedim. bişey mi oldu arasana numarasın var sendegünaydın kıslar
herkes iyidir umarımm bugün işler var pek giremeyeceğim
bodrum girdi mi bugün hiç?
gözümü actıgım gelıyorum buraya allah benı kahretmesın gunaydın kızlar bı gıdeyımde kahvaltı hazırlayım kendıme
ufff ben hıc sevmıom haslanmısı. doktorum bana dedı h.sonu omlet felan yap 4-5 tane ye dedı ama sımdıde herkes dıokı ole sey mı olur hergun alman lazım felan.. bende sadece sarısını yemeye basladım hergun beyazını hııııcc yıyemıom napım fayda oldugu kadarrrrr
ay ben hafta sonu hamile kilodu aldım süperrrrr.. Karnınıda sıcak tutuyor.. çok rahat tavsiye ederim..
yakında biyoloji, anatomi derslerine falanda başlarız topikte artık
valla ben normal büyük beden aldım kiloluların giydiği
kızım onlar pahalı 1 tanede olmaz en az 7-8 almam lazım. bende büyük beden kilotlardan aldım..
sonra da atsamda içime oturmaz.
2. hamilelikte pek harcamak istemiyorum fuzuli geliyor bana.
sonra geri dönüşümü yk.
ay ben hafta sonu hamile kilodu aldım süperrrrr.. Karnınıda sıcak tutuyor.. çok rahat tavsiye ederim..
:)):):)valla bende alıcammm yada anane donlarından:))):):)
valla ben normal büyük beden aldım kiloluların giydiği
kızım onlar pahalı 1 tanede olmaz en az 7-8 almam lazım. bende büyük beden kilotlardan aldım..
sonra da atsamda içime oturmaz.
2. hamilelikte pek harcamak istemiyorum fuzuli geliyor bana.
sonra geri dönüşümü yk.
kızlar bişiii sorucam, öyküm biliyordur...
Benim kız neredeyse oramı tekmeliyor çok aşağıdaa, bi de bugün yürürken sanki hiç hamile değilmişim gibi, ağrım falan yok hiç..Niye böyle oldu, kızım aşağı indi diye mi? Gayet hızlı hareket edebiliyorum ve hiç belim kasığım falan ağrımıyor..Sanki içimde bebek yok gibi..
Benim kız neredeyse oramı tekmeliyor çok aşağıdaa, bi de bugün yürürken sanki hiç hamile değilmişim gibi, ağrım falan yok hiç..Niye böyle oldu, kızım aşağı indi diye mi? Gayet hızlı hareket edebiliyorum ve hiç belim kasığım falan ağrımıyor..Sanki içimde bebek yok gibi..
Ya bazen bana da oluyor o dün çok hareketliydim mesela su boşaldı herhalde vücudumdan, bu sabah karnım yumuşacık... valla bende bilmiyorum ama ona bağlıyorum.. tabi pozisyonu da önemli bence.. dediğin gibi benimki de hep aşağıda onun için beni zorlamıyor... hamile gibi hissetmiyorum çoğu kez.. hertürlü hareketi yapabiliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?