2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benmdeeeeeeeeeee deli olcammm 2 çiko yedim komaya gircem kız bir kere tekme attı

işte rezene faydalı diyorlar... bebeğede veriliyor rezene... gayet güzel..
ben ne rezene içerdim yaa süper süt yapıyor eylül uyur uyanır tekrar rezene veriridm. çocuk kafayı buluyordu:))))))

egeeeeeeeeeee su havuzlu handa ıccamasırıda vardır heral dımı:?ya camasırlarım sıkıyoo gıdıp alıcammm nasıl kılo aldıysam onlar bıle dar gelıyoooo
kürkçü han var orada bulursun ben pazardan aldırdım anneme kocamannnn:))))))))))
havuzlu han bebe için

günaydın kıslar

herkes iyidir umarımm bugün işler var pek giremeyeceğim
bodrum girdi mi bugün hiç?
günaydın cnm bodrum girmiyor kaöç gündür ben farketmedim. bişey mi oldu arasana numarasın var sende
bizede haber ver

gözümü actıgım gelıyorum buraya allah benı kahretmesın gunaydın kızlar bı gıdeyımde kahvaltı hazırlayım kendıme

burası bağımlılık yapar. ben programı açmadan siteye giryorum valla

doktorun o şekilde yiyebilirsin dediyse öyle ye canım çevremizdeki herkes doktor takma kimseyi

ay ben hafta sonu hamile kilodu aldım süperrrrr.. Karnınıda sıcak tutuyor.. çok rahat tavsiye ederim..

valla ben normal büyük beden aldım kiloluların giydiği
kızım onlar pahalı 1 tanede olmaz en az 7-8 almam lazım. bende büyük beden kilotlardan aldım..
sonra da atsamda içime oturmaz.
2. hamilelikte pek harcamak istemiyorum fuzuli geliyor bana.
sonra geri dönüşümü yk.

bende iki tane aldım ama çok rahat yani.. arada kullanırım en azından dışarı çıkarken falan.. büyük beden bende aldım..

kızlar bişiii sorucam, öyküm biliyordur...
Benim kız neredeyse oramı tekmeliyor çok aşağıdaa, bi de bugün yürürken sanki hiç hamile değilmişim gibi, ağrım falan yok hiç..Niye böyle oldu, kızım aşağı indi diye mi? Gayet hızlı hareket edebiliyorum ve hiç belim kasığım falan ağrımıyor..Sanki içimde bebek yok gibi..

aslında haklısın egeee son ayda hastaneye yatarken felan alırımm bı kac tane hamıleler ıcınnn. ben gıdım nene donu alım gelım en guzelııı:):):):):):)

günaydın cnm bodrum girmiyor kaöç gündür ben farketmedim. bişey mi oldu arasana numarasın var sende
bizede haber ver

[/QUOTE]

canım pazartesi aradım ben onu akşamüzeri dr randevusu vardı izmirde çok şükür ii geçmiş randevu biraz daha zaman geçsin aryayım belki uyuyordur falan gerçi o erken kalkıyor ama biraz daha zaman geçsin

bende 3 gündür haslanmıs yumurta yıyorum valla simdiye kadar calıstıgım ıcın kahvaltıya dıkkat edemıyordum sadece sutumu hep ıctım doktor dedıgınden berı ben sutu bıraz daha fazla tukettım yumurtanın peynırın yerıne doktora solemıstım yumurta peynır tuketemıyorum dıe zorlaa kendını sutu 1 bardak daha fazla ıc dedı ben yarım lıtre sut ıcıodum sımdı buyuk bı bardak ıcıyorum yumurta peynır falanda tuketıyorum ama bı zaafım kahvaltıda salatalık domates olmadan yapamıyorum onlarda bu mevsımde cok zararlı

Ya bazen bana da oluyor o dün çok hareketliydim mesela su boşaldı herhalde vücudumdan, bu sabah karnım yumuşacık... valla bende bilmiyorum ama ona bağlıyorum.. tabi pozisyonu da önemli bence.. dediğin gibi benimki de hep aşağıda onun için beni zorlamıyor... hamile gibi hissetmiyorum çoğu kez.. hertürlü hareketi yapabiliyorum..

egenın de orasına vurmuyordu sankı canımm:)

egenın de orasına vuruyordu sankı canımm:)

Sağol canımmm..Endişelenmedim tekme atıor çünkü ama merak ettim niye böyle oldu diyee..
Senin bileceğini biliyordum zaten...Teşekkür ederim...
Sorumu sordum, cevabımı aldım kaçıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…