2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bazen benımde orama vuruyor ayagı cıkcak asadan sanıyorum bence mıdemız cok dolu olmadıgı zaman karnımız yumusak oluyor ben cok tıkındıgımda karnım davul gıbı oluyor ama sabahtan aksama kadar bazen doru duzgun bıse yıyemedıgım oldugunda karnım ole oluyor

bende aldım büyüklerden 7-8 tane çok lazım oluyo bir iki tane hayatta yetmez

slm herkese.öyküm benimde kolestrol yüksek bende kokruyorum hergün yumurta yemeye o yüzden.
kuzu bende hareketlerini çok aşağıda hissediyorum.bu aylarda yerleri geniş oluyomuş rahat rahat hareket ediyor bebişler.
kasıklarımın orda tam şeyin üstünde hep hissediyrum ben hareketlerini mesela

bana da doktor hergün mutlaka 2 bardak süt iç dedi.. Ama peynir yoğurt falan yiyorum dedim.. olsun ye dedi. yine de 2 bardak süt mutlaka iç dedi.. yumurta ve ette ye dedi ama çokta üztünde durmadı, bana en çok baklagil ve sebze ye dedi.. Bebeğin de ağız tadı oluşsun dedi... sen sebze yemezsen bebekte ilerde yemez dedi... ne komik dimiii ... şimdiden mi anlıyor bu veletler ne..

evet belkide yemekle ilgili, sabahları çünkü genelde daha yumuşak oluyor.. akşama doğru gaz oluyor.. çok şişiyor..

banada encok sutle fındık cevız bademın ustunde durdu onun dısında zorlama kendını o besınını alır senden dedı zaten o senden alıomus sen vıtamınsız kalıomussun uzulmeyın bebısler ıcın onlar buluyomus yolunu kendınız ıcın uzulun bence

aman zaten zorla da yenmez ki yemek.. insanın içi almaz.. . yumurta yerine başka şeylerden de alınabilir.. bizimkile daha yukarı çıkmadılar demekki..

Kızlar çok uzun zamandır bu toğiğe girmiyorum...
Benimkiler 22 haftalık oldu heralde..cuma günü randevum var...

Ama ben çok kötüyüm..yani psikolojik olarak...çalışıyorum ama çalışmak istemiyorum.hergün isteksiz geliyorum işe..sabahları zor kalkıyorum...hep ağlamak bağırmak istiyorum..hep uyumak istiyorum..hep uyumak...akşamları gittiğimde eve, iki bulaşık bile yıkamak içimden gelmiyor..çok yorgun hissediyorum kendime..daha 6.ayıma yeni girdim..ne olacak benim bu durumum...ne gülmek ne konuşmak istiyorum..psikolojimmi bozuldu..depresyonamı girdim acaba....

Napıyım yaa napmam lazım....şimdi bile ağlıcam bu durumuma nerdeyse...

çilek güle güle kullan beşik çok güzel..
böyle alışverişini yapınca daha bi sabırsız oluyoruz ya ben almadım daha nisan gibi başlıcam inş.

:)):):)valla bende alıcammm yada anane donlarından:))):):)
ben aldım kocaman içinde çok rahatımhemde 2 tl:))))))))))))

benm öyle oluyor yolda bile kalıyorum yürürken. bazen ayaklarını oraya geçirirmiş. ben sordum dr adedi aşşada değil olabilir dedi. birde bende bugun hareket bile yok gayet rahatım. bugun herkesde bi şeyler var.

günaydın cnm bodrum girmiyor kaöç gündür ben farketmedim. bişey mi oldu arasana numarasın var sende
bizede haber ver

canım pazartesi aradım ben onu akşamüzeri dr randevusu vardı izmirde çok şükür ii geçmiş randevu biraz daha zaman geçsin aryayım belki uyuyordur falan gerçi o erken kalkıyor ama biraz daha zaman geçsin[/QUOTE]

tmm ararsan merak ettiğimiz söylersin cnm

ben hala normal kulolarımı gıyıyorum ama dogum valızıne 1 tane buyuk aldım ılk dogum yapınca lazım oluyo dedıler yetmezmıkı acaba 6 tanede normal koymustum

ben eskilerle hiç rahat edemiyodum lastikleri sıkıyodu büyüklerden aldım
hastane çantan hazırmı maşallah ne kadar temkinlisin ben daha hasteneyle ilgili kendimle ilgili
hiç bir hazırlık yapmadım

ayyy bıktım valla onu ye bunu ye sunu yeee:):):)ben ılk 5 ay hıc tavuk ve balık yıyemedım kı normalde cok severdım gecen haftadan berı yıne canım sureklı balık ve tavuk ıstıyorr:):):)

ben hala normal kulolarımı gıyıyorum ama dogum valızıne 1 tane buyuk aldım ılk dogum yapınca lazım oluyo dedıler yetmezmıkı acaba 6 tanede normal koymustum
yetmez güzelim bir tane kanaman ooacak. enaz 3-4 tane büyük geniş koy. eskilerden koyma lastikleri sıkar.

ben sebze yedim eylülde sebzeyi sevmeden yiyor. babası kılıklı herşeyi bi uyuz.

cnm hormonlarınla alakalı. bizde öyleydik ama burda hoş vakit geçiyor bende çalışıyorum ama işimin arasında yazıyorum buraya takıl.. birde kötüyüm deme bende işe gitmek istemiyorum hatta evde çocuğumu bırakıyorum ama napalım telkin ver kendine iyi olmaya çalış

comely neredeeeeeeeee allah allah millete bişey oldu

ayyy bıktım valla onu ye bunu ye sunu yeee:):):)ben ılk 5 ay hıc tavuk ve balık yıyemedım kı normalde cok severdım gecen haftadan berı yıne canım sureklı balık ve tavuk ıstıyorr:):):)

bende tavuk yemeye yeni başladım.. aman boşverin kızlar.. zaten bisürü ilaç alıyoz onlarda koruyordur herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…