egenın de orasına vuruyordu sankı canımm:)
Sağol canımmm..Endişelenmedim tekme atıor çünkü ama merak ettim niye böyle oldu diyee..
Senin bileceğini biliyordum zaten...Teşekkür ederim...
Sorumu sordum, cevabımı aldım kaçıyorum...
Ya bazen bana da oluyor o dün çok hareketliydim mesela su boşaldı herhalde vücudumdan, bu sabah karnım yumuşacık... valla bende bilmiyorum ama ona bağlıyorum.. tabi pozisyonu da önemli bence.. dediğin gibi benimki de hep aşağıda onun için beni zorlamıyor... hamile gibi hissetmiyorum çoğu kez.. hertürlü hareketi yapabiliyorum..
blue yu bende merak ettim kaç gün oldu görmedim. diyordu ya bilgisayar girmiyor siteye acaba ondan mı giremiyor
Günaydınn Kızlar..
Çilekciğim beşiğini çok beyendim güle güle kullanın
valla ben normal büyük beden aldım kiloluların giydiği
kızım onlar pahalı 1 tanede olmaz en az 7-8 almam lazım. bende büyük beden kilotlardan aldım..
sonra da atsamda içime oturmaz.
2. hamilelikte pek harcamak istemiyorum fuzuli geliyor bana.
sonra geri dönüşümü yk.
kızlar hep aşağı vurur derler ne kadar doğru bilemem ama..
bende aldım büyüklerden 7-8 tane çok lazım oluyo bir iki tane hayatta yetmez
bende 3 gündür haslanmıs yumurta yıyorum valla simdiye kadar calıstıgım ıcın kahvaltıya dıkkat edemıyordum sadece sutumu hep ıctım doktor dedıgınden berı ben sutu bıraz daha fazla tukettım yumurtanın peynırın yerıne doktora solemıstım yumurta peynır tuketemıyorum dıe zorlaa kendını sutu 1 bardak daha fazla ıc dedı ben yarım lıtre sut ıcıodum sımdı buyuk bı bardak ıcıyorum yumurta peynır falanda tuketıyorum ama bı zaafım kahvaltıda salatalık domates olmadan yapamıyorum onlarda bu mevsımde cok zararlı
cnm bazen benımde orama vuruyor ayagı cıkcak asadan sanıyorum bence mıdemız cok dolu olmadıgı zaman karnımız yumusak oluyor ben cok tıkındıgımda karnım davul gıbı oluyor ama sabahtan aksama kadar bazen doru duzgun bıse yıyemedıgım oldugunda karnım ole oluyor
bana da doktor hergün mutlaka 2 bardak süt iç dedi.. Ama peynir yoğurt falan yiyorum dedim.. olsun ye dedi. yine de 2 bardak süt mutlaka iç dedi.. yumurta ve ette ye dedi ama çokta üztünde durmadı, bana en çok baklagil ve sebze ye dedi.. Bebeğin de ağız tadı oluşsun dedi... sen sebze yemezsen bebekte ilerde yemez dedi... ne komik dimiii ... şimdiden mi anlıyor bu veletler ne..
slm herkese.öyküm benimde kolestrol yüksek bende kokruyorum hergün yumurta yemeye o yüzden.
kuzu bende hareketlerini çok aşağıda hissediyorum.bu aylarda yerleri geniş oluyomuş rahat rahat hareket ediyor bebişler.
kasıklarımın orda tam şeyin üstünde hep hissediyrum ben hareketlerini mesela
ben aldım kocaman içinde çok rahatımhemde 2 tl:)))))))))))):)):):)valla bende alıcammm yada anane donlarından:))):):)
benm öyle oluyor yolda bile kalıyorum yürürken. bazen ayaklarını oraya geçirirmiş. ben sordum dr adedi aşşada değil olabilir dedi. birde bende bugun hareket bile yok gayet rahatım. bugun herkesde bi şeyler var.kızlar bişiii sorucam, öyküm biliyordur...
Benim kız neredeyse oramı tekmeliyor çok aşağıdaa, bi de bugün yürürken sanki hiç hamile değilmişim gibi, ağrım falan yok hiç..Niye böyle oldu, kızım aşağı indi diye mi? Gayet hızlı hareket edebiliyorum ve hiç belim kasığım falan ağrımıyor..Sanki içimde bebek yok gibi..
günaydın cnm bodrum girmiyor kaöç gündür ben farketmedim. bişey mi oldu arasana numarasın var sende
bizede haber ver
ben hala normal kulolarımı gıyıyorum ama dogum valızıne 1 tane buyuk aldım ılk dogum yapınca lazım oluyo dedıler yetmezmıkı acaba 6 tanede normal koymustum
bana da doktor hergün mutlaka 2 bardak süt iç dedi.. Ama peynir yoğurt falan yiyorum dedim.. olsun ye dedi. yine de 2 bardak süt mutlaka iç dedi.. yumurta ve ette ye dedi ama çokta üztünde durmadı, bana en çok baklagil ve sebze ye dedi.. Bebeğin de ağız tadı oluşsun dedi... sen sebze yemezsen bebekte ilerde yemez dedi... ne komik dimiii ... şimdiden mi anlıyor bu veletler ne..
ben eskilerle hiç rahat edemiyodum lastikleri sıkıyodu büyüklerden aldım
hastane çantan hazırmı maşallah ne kadar temkinlisin ben daha hasteneyle ilgili kendimle ilgili
hiç bir hazırlık yapmadım
yetmez güzelim bir tane kanaman ooacak. enaz 3-4 tane büyük geniş koy. eskilerden koyma lastikleri sıkar.ben hala normal kulolarımı gıyıyorum ama dogum valızıne 1 tane buyuk aldım ılk dogum yapınca lazım oluyo dedıler yetmezmıkı acaba 6 tanede normal koymustum
ben sebze yedim eylülde sebzeyi sevmeden yiyor. babası kılıklı herşeyi bi uyuz.bana da doktor hergün mutlaka 2 bardak süt iç dedi.. Ama peynir yoğurt falan yiyorum dedim.. olsun ye dedi. yine de 2 bardak süt mutlaka iç dedi.. yumurta ve ette ye dedi ama çokta üztünde durmadı, bana en çok baklagil ve sebze ye dedi.. Bebeğin de ağız tadı oluşsun dedi... sen sebze yemezsen bebekte ilerde yemez dedi... ne komik dimiii ... şimdiden mi anlıyor bu veletler ne..
Kızlar çok uzun zamandır bu toğiğe girmiyorum...
Benimkiler 22 haftalık oldu heralde..cuma günü randevum var...
Ama ben çok kötüyüm..yani psikolojik olarak...çalışıyorum ama çalışmak istemiyorum.hergün isteksiz geliyorum işe..sabahları zor kalkıyorum...hep ağlamak bağırmak istiyorum..hep uyumak istiyorum..hep uyumak...akşamları gittiğimde eve, iki bulaşık bile yıkamak içimden gelmiyor..çok yorgun hissediyorum kendime..daha 6.ayıma yeni girdim..ne olacak benim bu durumum...ne gülmek ne konuşmak istiyorum..psikolojimmi bozuldu..depresyonamı girdim acaba....
Napıyım yaa napmam lazım....şimdi bile ağlıcam bu durumuma nerdeyse...
ayyy bıktım valla onu ye bunu ye sunu yeee:):):)ben ılk 5 ay hıc tavuk ve balık yıyemedım kı normalde cok severdım gecen haftadan berı yıne canım sureklı balık ve tavuk ıstıyorr:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?