günaydın hanımlaaaarr
herkesler iyi mi?
yaavvv depresyonluk neyi var anlamadım 9 klo almışsın bebikler sağlıklı olsunda ne kafaya takıyon yaaaaa ablamın görümcsi var 18 kilo almıştı en son ama ben konuşalı baya olmuştu şimdi 20 yi bulmuştur... ben sölemesemde olur
canım yaa, valla şimdi iyi de, daha yolun yarısındayım ve ben çok yiyorum sanırım, bi 10 kılo daha alırım yolumun diğer yarısında... onu kafaya takıyorum bazen(
sende söle , saklama hadii :)
ya yapmayın valla samimi söylüyorum 9 kilo değil 20 kilo bile alsan sağlıklı olsun verirsin. ben 24 kilo almıştım. bunda da 15 kilo aldım olsun bebişim sağlıklı ya. az kilo alıp problemli olacağına.. şükretmek lazımkızlar kaç kılo aldınız??
ben artık depresyona falan girmeye başlıyorum sanırım...moralım cok bozuk yaaa(
9 kılo aldım,24. haftamdayım..
evt yaa dur söliyim çaycıya gtirsin sallama flan idare edelim yaaa ufff kötüyüm be ege valla hala geçmedi
hiiiçç sorma. ben de en son 9du ama 10 olmuştur artık((
ya yapmayın valla samimi söylüyorum 9 kilo değil 20 kilo bile alsan sağlıklı olsun verirsin. ben 24 kilo almıştım. bunda da 15 kilo aldım olsun bebişim sağlıklı ya. az kilo alıp problemli olacağına.. şükretmek lazım
fasulyeden oldu o kesin. bende öyle oluyorum. rahatlatıcı yemek ye bugun gaz yapıcı şeyler yeme..
günaydın egeyi verin bana yandım ulaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))
egeeee dün gittim aktardan kuru biber aldımmm)))))))
4 kere tatlı olsun dedim pislik tatlıyı verdi
bir güzel dediğiniz gibi yaptım
ayy görüntü süperdiiiiiiiiiiiiiiiiii
allahım o nasil acı
gözlerimiz yuvalarından cıktı
ahahaha
bir daha aşermem :))))
günaydııın hoşgeldin iyiyim ama sıkıntım var karnım davul gibi
günaydın canım. çok denk gelemiyoruz artık seninle.. iyiyiz biz, sen nasılsın?
kızz günaydın neye aşerdin ki
günaydın çalışkan anne..günaydın hanımlaaaarr
herkesler iyi mi?
cnm sorma wc ile yatak odası arsında mekik dokudum. geriyor kendini galiba meshaneye baskı yapıyor. rezene iç istersenşimdi ama ısırgan otu rahimi açar kasar belki. ama doğumdan sonra ben ısırganotu ve rezene ile kaliteli süt ürettim. kesinlikle içebilirsin..günaydın minnoş annler .....arkadaşlardan birini bebikinin kistleri kaybolmuş maşallah paşaya
darısı diğer arkadaşımızın başına (kalabalık olduğumuz için ismen hatırlamam zor oluyo kusra bakmayın )... yelkovan detaylıdan iyi haberlerini bekliyoruz canım ...ege uyuyamışsın inşallah bu akşam uyursun ben uzun bir aradan sonra ilk defa geceyi neredeyse hiç uyanmadan geçirdim ..
rezeneden bahsedilmiş ege ve öyküme sorum olacak ısırgan ve rezene için süt yapar diyolar
bebek rahatlar diyolarya ben son ay içmeye başlamak istiyorum olurmu veya gün içinde sıcak bi şeyler içmek istediğimde şimdiden içsem olurmu sizce bilginiz varmı
ya yapmayın valla samimi söylüyorum 9 kilo değil 20 kilo bile alsan sağlıklı olsun verirsin. ben 24 kilo almıştım. bunda da 15 kilo aldım olsun bebişim sağlıklı ya. az kilo alıp problemli olacağına.. şükretmek lazım
fasulyeden oldu o kesin. bende öyle oluyorum. rahatlatıcı yemek ye bugun gaz yapıcı şeyler yeme..
yaa olsun boşver yaa bebik sağlıklı mı sağlıklı eee verirsin 9 kilo bence çok değilki ben 5 kilo aldım aama ben 4 ay hep kustum arabamız yoktu önceden sabh öğle akşam hep yürüerek geldim gittim işe benim bi sefer eve gitmem 20 dk sürüyordu toplamda neredeyse günde 2 saat yürümüş oluyordum yani ben istinayım bana bakma sen
.
günaydın çalışkan anne..
fmg bu kadınları telaş aldı 5 kilo aldım 9 kilo aldım .. kız kapı gibi kadınlar olduk hala bizi örnek alıp rahatlaslar halbuki dmei kız
cnm sorma wc ile yatak odası arsında mekik dokudum. geriyor kendini galiba meshaneye baskı yapıyor. rezene iç istersenşimdi ama ısırgan otu rahimi açar kasar belki. ama doğumdan sonra ben ısırganotu ve rezene ile kaliteli süt ürettim. kesinlikle içebilirsin..
kız kuru fasulyeden olduKıyamam sana
bazen bana da oluyor. evde olsan çaresine bakarsın ama çalışırken şiştikçe şişiyor insan.
eve gittiğinde ayaklarını sıcak tut. Sakın üşütme.
Evet yaaa özlüyorum sizi. ben çok iyiyim. yaman napıyo?
ege nin yaptıgı kuru biber kavurmasına :))))
günaydın minnoş annler .....arkadaşlardan birini bebikinin kistleri kaybolmuş maşallah paşaya
darısı diğer arkadaşımızın başına (kalabalık olduğumuz için ismen hatırlamam zor oluyo kusra bakmayın )... yelkovan detaylıdan iyi haberlerini bekliyoruz canım ...ege uyuyamışsın inşallah bu akşam uyursun ben uzun bir aradan sonra ilk defa geceyi neredeyse hiç uyanmadan geçirdim ..
rezeneden bahsedilmiş ege ve öyküme sorum olacak ısırgan ve rezene için süt yapar diyolar
bebek rahatlar diyolarya ben son ay içmeye başlamak istiyorum olurmu veya gün içinde sıcak bi şeyler içmek istediğimde şimdiden içsem olurmu sizce bilginiz varmı
günaydın egeyi verin bana yandım ulaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))
egeeee dün gittim aktardan kuru biber aldımmm)))))))
4 kere tatlı olsun dedim pislik tatlıyı verdi
bir güzel dediğiniz gibi yaptım
ayy görüntü süperdiiiiiiiiiiiiiiiiii
allahım o nasil acı
gözlerimiz yuvalarından cıktı
ahahaha
bir daha aşermem :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?