2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa, valla şimdi iyi de, daha yolun yarısındayım ve ben çok yiyorum sanırım, bi 10 kılo daha alırım yolumun diğer yarısında... onu kafaya takıyorum bazen(
sende söle , saklama hadii :)

canım yaa, valla şimdi iyi de, daha yolun yarısındayım ve ben çok yiyorum sanırım, bi 10 kılo daha alırım yolumun diğer yarısında... onu kafaya takıyorum bazen(
sende söle , saklama hadii :)

yaa olsun boşver yaa bebik sağlıklı mı sağlıklı eee verirsin 9 kilo bence çok değilki ben 5 kilo aldım aama ben 4 ay hep kustum arabamız yoktu önceden sabh öğle akşam hep yürüerek geldim gittim işe benim bi sefer eve gitmem 20 dk sürüyordu toplamda neredeyse günde 2 saat yürümüş oluyordum yani ben istinayım bana bakma sen

kızlar kaç kılo aldınız??
ben artık depresyona falan girmeye başlıyorum sanırım...moralım cok bozuk yaaa(
9 kılo aldım,24. haftamdayım..
ya yapmayın valla samimi söylüyorum 9 kilo değil 20 kilo bile alsan sağlıklı olsun verirsin. ben 24 kilo almıştım. bunda da 15 kilo aldım olsun bebişim sağlıklı ya. az kilo alıp problemli olacağına.. şükretmek lazım

evt yaa dur söliyim çaycıya gtirsin sallama flan idare edelim yaaa ufff kötüyüm be ege valla hala geçmedi

fasulyeden oldu o kesin. bende öyle oluyorum. rahatlatıcı yemek ye bugun gaz yapıcı şeyler yeme..

günaydın minnoş annler .....arkadaşlardan birini bebikinin kistleri kaybolmuş maşallah paşaya
darısı diğer arkadaşımızın başına (kalabalık olduğumuz için ismen hatırlamam zor oluyo kusra bakmayın )... yelkovan detaylıdan iyi haberlerini bekliyoruz canım ...ege uyuyamışsın inşallah bu akşam uyursun ben uzun bir aradan sonra ilk defa geceyi neredeyse hiç uyanmadan geçirdim ..
rezeneden bahsedilmiş ege ve öyküme sorum olacak ısırgan ve rezene için süt yapar diyolar
bebek rahatlar diyolarya ben son ay içmeye başlamak istiyorum olurmu veya gün içinde sıcak bi şeyler içmek istediğimde şimdiden içsem olurmu sizce bilginiz varmı

haa birde ben o kusma döneminde ekmekten çok tiksinmiştim ekmek yemedim hiç yiyemedim kokusuna bile tahammülüm yoktu onunda etkisi vardır bence yani

günaydın egeyi verin bana yandım ulaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))

egeeee dün gittim aktardan kuru biber aldımmm )))))))
4 kere tatlı olsun dedim pislik tatlıyı verdi
bir güzel dediğiniz gibi yaptım
ayy görüntü süperdiiiiiiiiiiiiiiiiii
allahım o nasil acı
gözlerimiz yuvalarından cıktı
ahahaha
bir daha aşermem :))))

yemicem daha fasulye yaaa valla berbatım egecim akşam çok kulaklarını çınlattım ama

kızz günaydın neye aşerdin ki

günaydııın hoşgeldin iyiyim ama sıkıntım var karnım davul gibi

Kıyamam sana
bazen bana da oluyor. evde olsan çaresine bakarsın ama çalışırken şiştikçe şişiyor insan.
eve gittiğinde ayaklarını sıcak tut. Sakın üşütme.

günaydın canım. çok denk gelemiyoruz artık seninle.. iyiyiz biz, sen nasılsın?

Evet yaaa özlüyorum sizi. ben çok iyiyim. yaman napıyo?

günaydın hanımlaaaarr
herkesler iyi mi?
günaydın çalışkan anne..
fmg bu kadınları telaş aldı 5 kilo aldım 9 kilo aldım .. kız kapı gibi kadınlar olduk hala bizi örnek alıp rahatlaslar halbuki dmei kız

cnm sorma wc ile yatak odası arsında mekik dokudum. geriyor kendini galiba meshaneye baskı yapıyor. rezene iç istersenşimdi ama ısırgan otu rahimi açar kasar belki. ama doğumdan sonra ben ısırganotu ve rezene ile kaliteli süt ürettim. kesinlikle içebilirsin..

ege doğru söylüyo kızlar sizde bebekte sağlıklı olduktan sonra kilo eğer kararlı olursanız nasılsa verilir benim normal kilom 60-62 ben hamile kalmadan önce 80 kiloydum maalesef son 2 senede tedaviler ve yaşadığım sıkıntılar kilo olarak geldi daha hamile kalmadan hamileymiş gibi kilo aldım hamileliktede 7 kilo aldım daha şimdiden 25 kilo fazlam ve hiiiç umrumda değil
bugünlere geldim ya kilo nasılsa verilir diyorum kiloyla ilgili sağlık sorunu yaşamamak için doktorum diyet verdi onun dediklerini harfiyen yapıyorum ve bugünlerin tadını çıkarıyorum sizede tavsiyem tadını çıkarın

ne güzel yürüyüş yapıyosun..ben onuda yapamıyorum biliyomusun??
şu ay bi çıksın, ben de yürüycem, akşam yemekten sonra cıkarım yürüyüşe..şimdi gribim, iyice azmasın diye koruyorum kendimi..ilaç içemiyorum ya ondan , dikkat ediyorum biraz..şubattan kesin bende yürücem hergün..15 dakka yürüsem yine iyi....

canım şükrediyorum o ayrı, Allahım sağlıklıca bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin de ben 50 kılo almaya da razıyım, ben öyle demek istemedim...yani benım ayımda olan arkadaşlardan 3_4 kılo alan var..ama anladım ben bu işin sırrı yürüyüş :)))
ben bütün gün oturuyorum iş yerınde, evde de yemeği yiyip yatıyorum bi güzel. ( sözde keyif yapıyorum )..sonra kılo alıyorum diyorum, ama dedım ya hastayım,,iyileşeyim bende yürücem hergün düzenli olarak....

bundan korktuğum için sorayım dedim sağol canım dediğin gibi ısırgan içmek için acele etmem

kız kuru fasulyeden oldu hem fazla kaşırdımhem gaz yaptı dünden beri çekiyorum hala daha çekiyorum uffff
ege nin yaptıgı kuru biber kavurmasına :))))

aaa bende yaparım ama acısını mı aldın sen naptın

Günaydın ipekçim. Bilgim yok benim maalesef ama o çayları hayatta içemiyorum

İnşallah bağırsaklara zarar vermez canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…