kızz günaydın neye aşerdin ki
kız kuru fasulyeden olduhem fazla kaşırdımhem gaz yaptı dünden beri çekiyorum hala daha çekiyorum uffff
aaa bende yaparım ama acısını mı aldın sen naptın
Günaydın ipekçim. Bilgim yok benim maalesef ama o çayları hayatta içemiyorum
İnşallah bağırsaklara zarar vermez canım.
amaninnnnnnnnnn dün gece beni baya bi anan olmuş demekki.. kızzzzz dayaanamadın yedin demi. ayy canım benim onu çıkarmasıda derttir şimdi.. geçmiş olsun.günaydın egeyi verin bana yandım ulaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))
egeeee dün gittim aktardan kuru biber aldımmm)))))))
4 kere tatlı olsun dedim pislik tatlıyı verdi
bir güzel dediğiniz gibi yaptım
ayy görüntü süperdiiiiiiiiiiiiiiiiii
allahım o nasil acı
gözlerimiz yuvalarından cıktı
ahahaha
bir daha aşermem :))))
günaydın çalışkan anne..
fmg bu kadınları telaş aldı 5 kilo aldım 9 kilo aldım .. kız kapı gibi kadınlar olduk hala bizi örnek alıp rahatlaslar halbuki dmei kız
cnm sorma wc ile yatak odası arsında mekik dokudum. geriyor kendini galiba meshaneye baskı yapıyor. rezene iç istersenşimdi ama ısırgan otu rahimi açar kasar belki. ama doğumdan sonra ben ısırganotu ve rezene ile kaliteli süt ürettim. kesinlikle içebilirsin..
amaninnnnnnnnnn dün gece beni baya bi anan olmuş demekki.. kızzzzz dayaanamadın yedin demi. ayy canım benim onu çıkarmasıda derttir şimdi.. geçmiş olsun.
fatma da anmış beni
Günaydın canikom uyuyamamışsın. bebikler baskı yapıyor artık.
amaaaaan kızlar takmış kiloya. Kızlaaaaar tam 11 kilo aldım mis gibi naapalım. Zaten 83 kiloydum oldum 94 içiniz rahatlasın :))))))) Doğuma gidene kadar 3 hanelileri kesin görürüm. taşıyamayacaklar beni
Doğurunca hepsini bir güzel vericem. Eskisinden daha zayıf olucam yeterki bebeğim sağlıkla doğsun.
Siz de takılmayın ne olur tadını çıkaralım koca göbeklerin.
bilgiler için teşekkür ederim canımHangi Bitki Çayının Ne Faydası Var ?
Ihlamur, zencefil, papatya, rezene, kuşburnu, yeşilçey ve tüm meyve çayları gebelik döneminizde, sizin için çok faydalıdır. Bu yüzden gebeliğiniz boyunca bitki çaylarını günde iki fincana kadar tüketebilirsiniz.
Gebelikte Ihlamur :Bağışıklık sisteminizi güçlendirerek, grip ve soğuk algınlığına karşı sizi korur. Ihlamurun ödem çözücü etkisi olduğundan, böbreklerinizi yormadan vücudunuzda biriken ödemi indirir.
Gebelikte Papatya Çayı :Sindiriminiz kolaylaştırarak, sizi ruhsal açıdan rahatlatır. Sakinleştirici etkisi bulunur. Uykusuzluk probleminiz varsa, papatya çayı iyi gelecektir.
Gebelikte Rezene Çayı:Bağırsaklarınızda gaz oluşmasını engelleyip, sizi rahatlatır ve sindiriminize zardımcı olur. İştahsızlık probleminize iyi gelir. Ayrıca emzirme döneminizde de süt veriminiz artırır.
Gebelikte Zencefil Çayı :Bulantılarınızı önler, şişkinlik hissinizi azaltır, hazımsızlığı düzeltir.
Gebelikte Kuşburnu Çayı :C Vitamini açısından oldukça zengin bir bitkidir. Hastalıklarınızda vücudunuzdaki genel direnci sağlar. Ayrıca ödem söktürücü özelliği bulunmaktadır.
Gebelikte Yeşilçay :Yeşilçaydaki kafein, siyah çaya oranla daha az olduğundan tercih sebebiniz olmalıdır. Kan dolaşımınızı düzenleyici, soğuk algınlığına karşı koruyucudur.
Gebelikte Adaçayı :Bu dönemde rahim kaslarınızı uyarıcı ektisi bulunduğundan, gebeliğinizin son dönemlerinde adaçayı tüketmemelisiniz.
Keten Tohumu :Omega 3 açısından zengin olmasına rağmen kanama riskinizi artırır. Bu nedenle gebeliğiniz boyunca tüketmemeye özen gösterin.
Gebelikte Ahududu : C vitamini ve organik asitleri içeren bir çok hastalığa iyi gelir, ancak doğum kasılmalarınızı başlatıcı etkisi bulunduğundan gebeliğinizin son dönemlerinde tüketmenizi önermiyoruz.
Gebelikte Sinameki Çayı :Kuvvetli müshil görevi görür, bağırsaklarınızdaki vitamin, mineral emiliminizi azalttığından gebeliğiniz süresince tüketmeyiniz.
Fesleğen, biberiye, yaban mersini, sarı kanturan, melisa yaprağı, aloe vera, karahindiba gibi bitki çaylarını da, hamilelik döneminizde içmeniz erken doğum, kana ve düşük riskinizi artırır. Bu nedenle tüketmenizi önermiyoruz.
selam cnmm iyiyiz sağol sen nasılsın..merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Günaydın canikom uyuyamamışsın. bebikler baskı yapıyor artık.
amaaaaan kızlar takmış kiloya. Kızlaaaaar tam 11 kilo aldım mis gibi naapalım. Zaten 83 kiloydum oldum 94 içiniz rahatlasın :))))))) Doğuma gidene kadar 3 hanelileri kesin görürüm. taşıyamayacaklar beni
Doğurunca hepsini bir güzel vericem. Eskisinden daha zayıf olucam yeterki bebeğim sağlıkla doğsun.
Siz de takılmayın ne olur tadını çıkaralım koca göbeklerin.
ahhahaa ama nasıl andığınıza bağlıgör bak ne kadınsın şu sitede 3 evden 2sinde adın geciyor :)))))))))))))
günaydın kızlar..en son bebegimde böbreklerinin genişlemesinden bahsetmiştim..pazartesi izmire gittim ilerleme devam etmiyor iyi durumda dedi doktor bi risk bişey görmedi cok şükür..kesinlikle dualarım, dualarınız ve ailemin duaları sayesinde rahat bi nefes alabildim o günden beri iyiyim..hepinizi öpüyorum..
doktorumun ultrasonu renkli, son birkaç aydır öyle bakıyor. ama özel olarak detaylı ultrasona girmedim.aynıyız..
sen doopler yaptırdın mı??
yaman dünden beri çok hareketli değil, üzüyor annesiniEvet yaaa özlüyorum sizi. ben çok iyiyim. yaman napıyo?
ay ne güzel böyle haberler almak inşallah hep böyle devam etsin canım paşa doğduktan sonrada
bununla ilgili sorununuz olmasın inşallah
bişey değil cnımcımbilgiler için teşekkür ederim canım
günaydın kızlar..en son bebegimde böbreklerinin genişlemesinden bahsetmiştim..pazartesi izmire gittim ilerleme devam etmiyor iyi durumda dedi doktor bi risk bişey görmedi cok şükür..kesinlikle dualarım, dualarınız ve ailemin duaları sayesinde rahat bi nefes alabildim o günden beri iyiyim..hepinizi öpüyorum..
egecim doopler için verdiğin numarayı aradım dün ( cerrahpaşayı yani )..hemşireyle görüştüm..
sen dün yazdığımı okudun mu??
okumadınsa kopyalayım buraya...???
ohhhh sefam olsun karnımı içine çekmeden rahat rahat saldım yürüyorum:))))))))
en tatlı şişmanlık bu
bişey değil cnımcım
canım hiçbişeyi kalmayacak inş. Rabbim isterse herşey olur üreğini klbini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?