2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım o sayfayı buldum gülsüm diye bi arkadaşımız yaşamış aynı olayı bak neler yazmış sana aktarayım...

Son düzenleme:

bence çok fazla aldım zaten..yani az kilo alanlardan değilim demek istedim :))) 51 ile başlamıştım 64 oldum..sigarayı bıraktım ve hiç bulantı yaşamadım.. bu yüzden de çok fazla aldım malesef

ah ah !! ne az alması..ben çok aldım demek istedim 1 haftadır dikkat ediyorum, umarım işe yarar..34 beden bir insandım ben, kendimi tanıyamaz oldum
vakit buldukça yazacağım..sağlıcakla kalın

detaylıda kordonda 3 damar yerine 2 damar olduğunu öğrendik canım. ama önemli değilmiş, gelişimi organları iyi bebeğin. inşallah bi sorun olmaz canım, dualarını bekliyorum...

slm canım benimde tek arter olduğunu söyledi aslında banada bişey olmuyacağı ama son haftalarda belki kilo alımıı az olabilir diye söyledi.istersen amino sentez yapalım dediler bende istemedim .bende şu an 24 haftadayım 22 haftalıkkken öğrendim nette araştırdığımda çok doğum yapan var bu şekilde

karında sertleşme olayı insanı korkutuo bana da oluo sertleşme ama çok rahatsızlık verici bişi diil.. acaba ne gibi bi durumda kasılma olduğu anlaşılır çok ama çokk sert mi oluo karın..ooof ne zor bişi yaaa..

kızlarrr geceleri de topik dolup taşmalı .. gece muhabbeti de keyifli olur.. son aylarda anne adayları izine ayrılacağı için gece kuşları çoğalır diye ümid ediyorum..

masallahhhhhhhhhhhhhh kızlar ucmusuz ben daha 3 kg aldım bende mı sorun anlamadımkı 26 sına radevum var bakalım ne kadar almısım

bence çok fazla aldım zaten..yani az kilo alanlardan değilim demek istedim :))) 51 ile başlamıştım 64 oldum..sigarayı bıraktım ve hiç bulantı yaşamadım.. bu yüzden de çok fazla aldım malesef
zaten çok zayıfmışsın hamilelilk öncesinde boşver o zaman :)) 34 beden olmazsında 38 olursun doğum sonrası ideali 36-38 zaten canım takma o kadar bundan sonra biraz dikkat edersin olur biter
masallahhhhhhhhhhhhhh kızlar ucmusuz ben daha 3 kg aldım bende mı sorun anlamadımkı 26 sına radevum var bakalım ne kadar almısım

bebeğin ultrasonda haftasına göre kilosu ve boyu uyumluysa iyiki az almışsın canım zaten karın çevresi genişliğine falan bakıyor doktorlar rahim içi gelişme geriliği varsa en önemli ipuçu oymuş bişy olsa söylerdi doktorlar ben kaç doktor değiştirdim çok şükür normal dedi hepsi henüz iki kilo aldım inşallahda çok fazla almam doğuma kadar ne kadar az o kadar iyi :)) minimumla bitirmeyi istiyorum ama evdeki hesap çarşıya uyarmı bilinmez

Son düzenleme:

öyle valla bıde sıstımızı dusunsene ya ege felan baya aldım dıo ama ne bılım resımlerde kılolu durmuyo uyus karı pısıko egeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uyuyon dımı k..ıçını devırıp neyse yıgenım rahatlıo en azından optum ıkısınıde

ay ben sevıom kız burayı valla kendı kendıme konusyom suan ama valla sevıom tek olsamda rahatlatyo tek ıstegım hayırlısıyla kızımı dogurup ılk resmını buraya koymak kocişte 4 gelecek gece yarın gıremem artık gun boyu evde :78:

slm kızlar eve net bağlattık sonunda artık sizi ve bebişlrinizi daha yakından takip edebilicem inş.biz 22+3 olduk şu ana kadar 4 kilo aldım.iyi gidyodu 1 ay önce 1 kilo aldım son ay 3 kilo birden aldım çok hızlı oldu moralim bozuldu yeme düzenim aynı aslında ama şekerden şüpheleniyoırum el ve ayaklarımda hafif şişmeler başladı çok hafif bide çok susuyorum acaba şekerden olabilirmi bi dahaki ay şeker testi olcak inş.bişi çıkmaz haftayada ayrıntılı ultrasona giricez hsyırlısı bebişim sağlıklıdır inş.bu ara 21+6 iken gittik doktora kızımız 434 gr 21 cm idi

allah bagıslasın cnm ya saglıkla gelsın ınsallah bende en son 20 gırmemıstım henuz gıttım boyu tabı bas popo olarak 16 cm dı 350 gramdı suan ne kadar bılemıom

ay cnm lahmacun cekti burdada yapmıolar kı bır kır pıdelerı var offff yenmıyor aşkıtoma solesem alır ama bende onu yıyemıom

günaydınn!!
gene en erkencı benım
dun kazasız belasız arabayla eve vardım.Bugunde tek basıma okula geldım :)
panıgımı atarsam daha ıyı olacak..
bugun detaylı ultrason ıcın gıdıyoruz saat 4:30 da bakalım bızım sıpa ne alemde olacak:))
ısler baslamadan benım bıraz gecmısı okuyayım

Günaydınnn herkesee :)
Güzel bir gün olsun inşallahhh annelerin en güzelleri :) sis var burda feci göz gözü görmüyor. Ben de biraz sinirli uyandım, kendimi pozitif telkin etmeye çalışıyorum şu an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…