günaydınn!!
gene en erkencı benım
dun kazasız belasız arabayla eve vardım.Bugunde tek basıma okula geldım :)
panıgımı atarsam daha ıyı olacak..
bugun detaylı ultrason ıcın gıdıyoruz saat 4:30 da bakalım bızım sıpa ne alemde olacak:))
ısler baslamadan benım bıraz gecmısı okuyayım
günaydınn!!
gene en erkencı benım
dun kazasız belasız arabayla eve vardım.Bugunde tek basıma okula geldım :)
panıgımı atarsam daha ıyı olacak..
bugun detaylı ultrason ıcın gıdıyoruz saat 4:30 da bakalım bızım sıpa ne alemde olacak:))
ısler baslamadan benım bıraz gecmısı okuyayım
Günaydınnn herkesee :)
Güzel bir gün olsun inşallahhh annelerin en güzelleri :) sis var burda feci göz gözü görmüyor. Ben de biraz sinirli uyandım, kendimi pozitif telkin etmeye çalışıyorum şu an :)
günaydın canitom.. bende gece 3 kere kaltım uyuyamadım sonra uykusuzum. havada kötü sıkıcı. bugun bitermi kiGünaydınnn herkesee :)
Güzel bir gün olsun inşallahhh annelerin en güzelleri :) sis var burda feci göz gözü görmüyor. Ben de biraz sinirli uyandım, kendimi pozitif telkin etmeye çalışıyorum şu an :)
fıstık günaydın saat 10 gibi kalabalıklaşır 12den 3e kadar sakin sonra coşarız. dökülürler birazdan. sen izinlisin bugun demi. ohhhhhhh yarında 4 gün tatil.miss gibigünaydın millet:)) ben de erkenciyim bugün ama çok sakin topik. kimse de yazmamışşşş...
günaydın çilekçim. kızın bir-iki tekme atar şimdi hemen pozitifleşirsin merak etme:))
bu arada benim oğlan da dünden beri çok az tekmeliyor ve çok hafif tekmeler. topikteki bebekler anlaşıyorlar herhalde aynı şeyleri yapmakta:))
fıstık günaydın saat 10 gibi kalabalıklaşır 12den 3e kadar sakin sonra coşarız. dökülürler birazdan. sen izinlisin bugun demi. ohhhhhhh yarında 4 gün tatil.miss gibi
dün eşimle konuştuk 3 ay ücretsiz alalım dedik bebiş 6 aylık olur ozamana kadar dedik. bakalım tek maaşla olursa burada kabul ederse 3 ayda ücretsiz izin alcam inşallah...
okadar etkişsinde kalmışımki uyur uyanık vaziyetteyim rüyamı anlamadım gece sürekli hareketleri sayıyordum 10 oldu ohh dedim. okadr kasmışımki..
ay canım kıyamam hemde kurufasulen vardı senin dün:)))))) gaz yapmıştır...günaydın hanımlaaaarrrr.. anneciklerrr
egeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee seni ıssırıcam heeee kızz dün dedin ne o 5 kilo mu ye şu bu akşam yemeği fazla yedim sabaha kadr öldüm yaa eritemedim yediklerimiiiiiiiii sabah ezanına kadr evin içinde dolan dolan kafayı yedim gün agarırken sızıp kaldım öleeeeeee mahvoldum yaaaa
psikolojimiz bozuluyor ya. benimki gece hareketlenirdi dün çok azdı hareketleri. gerilmeler şeklindeydi genelde. yer mi değiştirdi naptı, sabah da sağ tarafta hafif birkaç hareket hissettim o kadar.
günaydın çilekçim. kızın bir-iki tekme atar şimdi hemen pozitifleşirsin merak etme:))
bu arada benim oğlan da dünden beri çok az tekmeliyor ve çok hafif tekmeler. topikteki bebekler anlaşıyorlar herhalde aynı şeyleri yapmakta:))
günaydın canitom.. bende gece 3 kere kaltım uyuyamadım sonra uykusuzum. havada kötü sıkıcı. bugun bitermi ki
fıstık günaydın saat 10 gibi kalabalıklaşır 12den 3e kadar sakin sonra coşarız. dökülürler birazdan. sen izinlisin bugun demi. ohhhhhhh yarında 4 gün tatil.miss gibi
dün eşimle konuştuk 3 ay ücretsiz alalım dedik bebiş 6 aylık olur ozamana kadar dedik. bakalım tek maaşla olursa burada kabul ederse 3 ayda ücretsiz izin alcam inşallah...
psikolojimiz bozuluyor ya. benimki gece hareketlenirdi dün çok azdı hareketleri. gerilmeler şeklindeydi genelde. yer mi değiştirdi naptı, sabah da sağ tarafta hafif birkaç hareket hissettim o kadar.
ay canım kıyamam hemde kurufasulen vardı senin dün:)))))) gaz yapmıştır...
benimde öyleydi kız . burda konuşunca korkmuyorum herkesin aynı oluyor demekki. gerilip durdu dün. ama yerlerimi daralıyor acaba yer açıyorlar kendilerine demek.. kuzumyaaa...
birce şu yamanın resmi var ya sanki tepesi kel yanlarda saçlar varmış bi adam orda duruyor gibi:)))))))) tonton dede...
günaydın kızlar..
ben hala doopler yaptıramadım
ay canım kıyamam hemde kurufasulen vardı senin dün:)))))) gaz yapmıştır...
benimde öyleydi kız . burda konuşunca korkmuyorum herkesin aynı oluyor demekki. gerilip durdu dün. ama yerlerimi daralıyor acaba yer açıyorlar kendilerine demek.. kuzumyaaa...
birce şu yamanın resmi var ya sanki tepesi kel yanlarda saçlar varmış bi adam orda duruyor gibi:)))))))) tonton dede...
Anlaşıyor bunlar kesin :) Günaydın canımmm bu aradaaa
Aaa çok güzel haber Ege, inşallah iş yerinde sıkıntı çıkarmazlar inşallaahh..sen doğuma 4 hafta kala mı izne çıkmayı planlıyorsun?
kızlar kaç kılo aldınız??
ben artık depresyona falan girmeye başlıyorum sanırım...moralım cok bozuk yaaa(
9 kılo aldım,24. haftamdayım..
evet yaa oda vardı gaz+hazımsızlık uff öldüm hala var karnım davul gibi rezene içsem faydası olur mu ege kızzzz
iç iç çok iyi gelir. hatta emzirirken bile sürekli iç bebişe de iyi geliyor.
tonton dede habenimde öyleydi kız . burda konuşunca korkmuyorum herkesin aynı oluyor demekki. gerilip durdu dün. ama yerlerimi daralıyor acaba yer açıyorlar kendilerine demek.. kuzumyaaa...
evet ya, bitmez bizim evhamlarımızBenimki hep çok az hareket ettiği için ben hiç paniklemiyorum artık :) bozulmasın psikolojin, 28 haftaya kadar düzensiz hareket normalmiş..
Hatırlıyor musunuz burda bi hareket etmeye başlasalar da rahatlasak dediğimiz günleriiii :)Hareket etmeye başlayınca da niye hareketleri az diye korkuyoruz..
yok demek ki annelere rahat :)
Heheheh tonton dede :) Tamm
hiiiçç sorma. ben de en son 9du ama 10 olmuştur artıkkızlar kaç kılo aldınız??
ben artık depresyona falan girmeye başlıyorum sanırım...moralım cok bozuk yaaa(
9 kılo aldım,24. haftamdayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?