2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yarın sabah 9'da randevu aldım. doktora gidiyorum.
Oradan sağlık ocağına gidip aşımı yaptıracağım.
Öğlene ancak gelirim. merak etmeyin.
Şimdi çıkıyorum işler beni bekler.
Kendinize çooook iyi bakın. Öptüm hepinizi.

Sezin de öyle aynı anda hem midemin altına hemde sağ kasığıma vuruyor. kuduruk bu kızlar :)
oy kurban olurum ben kuduruklara. olsunlar yaa

oyyyy maşallah kuzucuga benimki yan
yanyan geliyor yani.

kızlar herkes iyi dimi ?? kuzu nerelerde??
herkes iyi yoğunluk var..

günaydın canım
burda hava çok pis ya

güzel haberler ver bize inşallah. allah yardım etsin

aşı oldum ben de salı günü..öffffffffff kimseyi korkutmak istemem de cok sızlıyo be..iki akşamdır dövülmüş gibiyim..

günaydın kızlar
herkes iyidir umarım
benim kızım coştu yine iki gün uyumuş enerji depolamış sıpa
dün geceden beri bağırsaklarım tekme yemekten mahvoldu neyse belki çalışmasına yardımı olur
sabah sabah tam bahar havası güneşli ılık
kızım karnımda kıpır kıpır kelebekler gibi
güzel bir gün diliyorum hepinize

iyi haberlerle gel canım..

bugun kanal d de doktorum programında sabiha paktuna var
süper bir kadın ya
kitaplarını alıp okumak lazım cocuk yetiştirmek için cok begeniyorum

ben bir kitabını okudum. dediğine göre 3 yaşına kadar bebeğin güven duygusunu zedeleyecek bir şey yapmamak lazımmış. yani bir nevi etrafında pervane olunmalıymış. ağlatmayın, mama, uyku, temizlik bu ihtiyaçlarını mutlaka zamanında karşılayın, işe giden anneler sakın çocuk görmeden kaybolmayın diyor. çocuk kayıp duygusu yaşarmış. bir de aranızda sır olacak bir eşya verin çocuğunuza diyor. buna da eşya devamlılığı diyor. çocuk o eşyaya siz akşam işten gelene kadar baktığında geleceğinize dair güven duyar diye yazmış. tuvalet eğitimi erken olmalıymış. belirli aylarla ilgili yapılması gereknler ve gerekmeyenler var. kitap yanımda olmadığı için yazamadım. kitabın adı "anne işte".

pardon yanlış yazmışım tuvalet eğitimi erken olmamalıymış.zamanı gelince olmalıymış. herkese günaydın bu arada.

hım iyi oldu canım dedigin alayım ben o kitabı..

enimde p.tesi günü detaylı ultrason var aşım var işe gitmeyi düşünmüyorum ayarlarsak pikniğe gidiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
erkek anne adayları kanal d yi acın
yaa ne diyo dinleyin benim yeriem kanald netten açamam trt açılıyoda

aa hava burda cok kapalı..iki gündür yagmur yagıyo..kızlar cıkıyorum şimdi..evin işlerini yapayım..hepiniz kendinze cok cok iyi bakın..güzel beslenelim, pozitif olalım..hepiimiz iyi olalım..

enimde p.tesi günü detaylı ultrason var aşım var işe gitmeyi düşünmüyorum ayarlarsak pikniğe gidiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

yaa ne diyo dinleyin benim yeriem kanald netten açamam trt açılıyoda

annelerin erkek cocuklarına düşkünlüklerinden bahsediyordu reklama girdi şimdi bi ara özet gecerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…