Fatma sonra çocuklarımız sütyen koklaya koklaya iççamaşırı düşkünü olmasın mazallah büuünce çamaşır sapığı falan....sütyenli kadın gördüğünde saldırmasın
fatma allah iyiliğini versin. çocuk sevgilisini görüncede anne sanacak sütyen görünce yumuşarmış.
kız aklıma ne geldi bazı çocuklar hani yazma eşarpla uyur falan büyüyünce bizim veletde der sütyenle uyucam elinde gezdirir bırakmaz anam ne rezillik
niye kız şöyle dantellisinden güzel bir sütyen seçersin sallaya sallaya büyür çocuk
e yani olmuşken şöyle ne gösterişlisinden olmalı bencedimi yaa bide kırmızısından
günaydın kızlar..en son bebegimde böbreklerinin genişlemesinden bahsetmiştim..pazartesi izmire gittim ilerleme devam etmiyor iyi durumda dedi doktor bi risk bişey görmedi cok şükür..kesinlikle dualarım, dualarınız ve ailemin duaları sayesinde rahat bi nefes alabildim o günden beri iyiyim..hepinizi öpüyorum..
channel le çilekte yok bak bak bak
bilmem ikiside olmadıgına göre bizden gizli buluşmuşlar galiba :)))
Kötü bişey olmasında buluşsunlar :)
günaydın akşam misafirlerin vardı geç kalktın yada kahvaltıya gittiniz. aktif kadın seni
Güaydın iyilik bugün ankarada bahar havası gelmiş cam açık keyfim yerinde
osmaniyeye adam nasıl anlatıyo yaa hilmi görse aglardı hee oda çok sever osmaniyeyi.. o şalvarlardan bende giyiyorum
dimi yaa bide kırmızısından
Ben kaçırdım nerde anlatıyor Osmaniyeyi ? Tv mi, sen nasıl işte tv izliyorsun :)
Rezilsin sen kızım... sütyen nerden aklına geldiBu arada zihnimde canlandırdım da çok komik geldi ya... elinde sütyenle dolaşan bir çocuk... Aklıma şey geldi, birgün kızımla arkadaşlarda oturuyoruz, ev de kalabalık kayınvaldeleri falan da var. Bizim Aslı git arkadaşın yatak odasındaki çekmeceyi aç, içinden bir kutu prez... i al, elinde salonun ortasına kadar getirdi.. Biz koptuk, arkadaş kıpkırmızı... 1,5 yaşında falandı çok komikti ya..
Rezilsin sen kızım... sütyen nerden aklına geldiBu arada zihnimde canlandırdım da çok komik geldi ya... elinde sütyenle dolaşan bir çocuk... Aklıma şey geldi, birgün kızımla arkadaşlarda oturuyoruz, ev de kalabalık kayınvaldeleri falan da var. Bizim Aslı git arkadaşın yatak odasındaki çekmeceyi aç, içinden bir kutu prez... i al, elinde salonun ortasına kadar getirdi.. Biz koptuk, arkadaş kıpkırmızı... 1,5 yaşında falandı çok komikti ya..
ben okula gidiyorum kızlar, toplantı var( başım dönüyor, midem de kötü sabahtan beri, bakalım nasıl gideceğim toplantı tutanağını bana tutturmazlar inşallah... iyi sohbetler size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?