2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Fatma sonra çocuklarımız sütyen koklaya koklaya iççamaşırı düşkünü olmasın mazallah büuünce çamaşır sapığı falan....sütyenli kadın gördüğünde saldırmasın

kız aklıma ne geldi bazı çocuklar hani yazma eşarpla uyur falan büyüyünce bizim veletde der sütyenle uyucam elinde gezdirir bırakmaz anam ne rezillik

Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok sevindimmmmm çoook güzel haber, iyi geldi sabah sabah :)

channel le çilekte yok bak bak bak

bilmem ikiside olmadıgına göre bizden gizli buluşmuşlar galiba :)))

Kötü bişey olmasında buluşsunlar :)

Yaaaaaaaaa çok güldümmm ama :) Burdayım sabahtan beri kızlar, sayfa açık hep okuyorum da yoğunluktan ancak yazabildim:))))

günaydın akşam misafirlerin vardı geç kalktın yada kahvaltıya gittiniz. aktif kadın seni

Ya akşam varya yorfunluktan öldüm... Çok yoruldum.. Sabahta kalkamadım tabi.. sonra da TV ye takıldım... Sabiha Paktuna Keskin vardı da ona baktım, TRT 1 e baktım... Zaten ben o kadına hastayım çok beğeniyorum.. sizden naber.. Bodrum'un bebeğinde sorun yokmuş, çok sevindim.. sabah sabah güzel haberler aldık çok şükür..

kızlar karnımda bir bölgede toplanmalarla ilgili yazdığım soruma verdiğiniz cvp lar için teşekkür ederim)bugün doktorumu arıcam.adam bıkıcak benden ya.utanıyorum ararken.gerçi tonla para yığıyorum ama genede çekiniyorum aramaya....

osmaniyeye adam nasıl anlatıyo yaa hilmi görse aglardı hee oda çok sever osmaniyeyi.. o şalvarlardan bende giyiyorum

dimi yaa bide kırmızısından

Rezilsin sen kızım... sütyen nerden aklına geldi Bu arada zihnimde canlandırdım da çok komik geldi ya... elinde sütyenle dolaşan bir çocuk... Aklıma şey geldi, birgün kızımla arkadaşlarda oturuyoruz, ev de kalabalık kayınvaldeleri falan da var. Bizim Aslı git arkadaşın yatak odasındaki çekmeceyi aç, içinden bir kutu prez... i al, elinde salonun ortasına kadar getirdi.. Biz koptuk, arkadaş kıpkırmızı... 1,5 yaşında falandı çok komikti ya..

Bombaymışşş

ben okula gidiyorum kızlar, toplantı var( başım dönüyor, midem de kötü sabahtan beri, bakalım nasıl gideceğim toplantı tutanağını bana tutturmazlar inşallah... iyi sohbetler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…