annelerin erkek cocuklarına düşkünlüklerinden bahsediyordu reklama girdi şimdi bi ara özet gecerim
canım okudum hatta cevap yazdım sana .
doppler ayrıntılı olaarak yapılıyor zaten herkesde neye balkıldıysa bizde de ona bakıldı ama senin git gelmelerin daha masraflı olacak . sen en iysi özelde yaptır.
enimde p.tesi günü detaylı ultrason var aşım var işe gitmeyi düşünmüyorum ayarlarsak pikniğe gidiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
yaa ne diyo dinleyin benim yeriem kanald netten açamam trt açılıyoda
Yandık Fatma biz erkek anneleri 3 yaşına kadar çocuklarının bırakmaması gerekiyormuş beyin gelişimi ve güven duygusu için ya 3 yaşına kadar çalışmıcaz yada bebeğin biryerlerine bizim kokumuzun olduğu bir şey bırakacaz bağlayacağız sunucu ip bağlıyormuşş....Yandık
yaaaaaaaaaa mecbur bakıcıya kalıcaka rtık birlikte oldugumuzda çok srnaşaagızbi kıyafetimizi falan bırakırız artık da hiç duymamıştım ipi napıyrmuş ki
Anacığının kokusu olan ip anacığını hatırlatıyor herhal.....öyle yapcaz artık ....
sütyenimi bıraksam:92::92:
gayet güzel bir yaklaşım seninkidesütyenimi bıraksam:92::92:
Kız dahiyane bir fikirrrr ...... Bu düşünce aklımızda olsun
günaydınnngünaydın kızlar
herkes iyidir umarım
benim kızım coştu yine iki gün uyumuş enerji depolamış sıpa
dün geceden beri bağırsaklarım tekme yemekten mahvoldu neyse belki çalışmasına yardımı olur
sabah sabah tam bahar havası güneşli ılık
kızım karnımda kıpır kıpır kelebekler gibi
güzel bir gün diliyorum hepinize
ay evet ya sıkıldım puslu havadanCanım orayada tez zamanda bahar gelsin inşallah içinin kıpırıgı artsın.......
selammmmmmmmmselam kızlar.. nasıl keyifler
sen özelde hallet cnmok! ben görmedim ozaman canım..bu ay biraz sıkışığız o yüzden 120 lirayı hiç vermek istemediğim için başka çözüm yolları aradım ama; orda da anlattığım gibi git gel derken pek farkı kalmayacak..ben bu hafta sonu özele gideyim barii....
Kızlar günaydın...
Ceee diyip kaçıyorum...Çok yoğunum aklım sizde..Ben yokken olanları özet geçsin biri bana sonra olur mu...
süt kokar
kızlar günaydın... naber
kızlar günaydın... naber
kızlar günaydın... naber
Fatma sonra çocuklarımız sütyen koklaya koklaya iççamaşırı düşkünü olmasın mazallah büuünce çamaşır sapığı falan....sütyenli kadın gördüğünde saldırmasın
GÜnaydinnnnnnn biz geldik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?