2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

annelerin erkek cocuklarına düşkünlüklerinden bahsediyordu reklama girdi şimdi bi ara özet gecerim

hadi yaa iyimiş anasına düşkün olsun ayyy canım açılmıyo burda sen özet geç ii olur bana çok tşke derim yorma kendini amaaa

canım okudum hatta cevap yazdım sana .
doppler ayrıntılı olaarak yapılıyor zaten herkesde neye balkıldıysa bizde de ona bakıldı ama senin git gelmelerin daha masraflı olacak . sen en iysi özelde yaptır.

ok! ben görmedim ozaman canım..bu ay biraz sıkışığız o yüzden 120 lirayı hiç vermek istemediğim için başka çözüm yolları aradım ama; orda da anlattığım gibi git gel derken pek farkı kalmayacak..ben bu hafta sonu özele gideyim barii....

enimde p.tesi günü detaylı ultrason var aşım var işe gitmeyi düşünmüyorum ayarlarsak pikniğe gidiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

yaa ne diyo dinleyin benim yeriem kanald netten açamam trt açılıyoda

Yandık Fatma biz erkek anneleri 3 yaşına kadar çocuklarının bırakmaması gerekiyormuş beyin gelişimi ve güven duygusu için ya 3 yaşına kadar çalışmıcaz yada bebeğin biryerlerine bizim kokumuzun olduğu bir şey bırakacaz bağlayacağız sunucu ip bağlıyormuşş....Yandık

yaaaaaaaaaa mecbur bakıcıya kalıcaka rtık birlikte oldugumuzda çok srnaşaagız bi kıyafetimizi falan bırakırız artık da hiç duymamıştım ipi napıyrmuş ki

günaydınnn
maşallah coşsun bizi korkuttular dün.

Canım orayada tez zamanda bahar gelsin inşallah içinin kıpırıgı artsın.......
ay evet ya sıkıldım puslu havadan

selam kızlar.. nasıl keyifler
selammmmmmmmm

sen özelde hallet cnm

Kızlar günaydın...
Ceee diyip kaçıyorum...Çok yoğunum aklım sizde..Ben yokken olanları özet geçsin biri bana sonra olur mu...

kuzucuk hoşgeldin güle güle.
bende younum kaç saat sonra cevap yazabildim.:))))))

Fatma sonra çocuklarımız sütyen koklaya koklaya iççamaşırı düşkünü olmasın mazallah büuünce çamaşır sapığı falan....sütyenli kadın gördüğünde saldırmasın

fatma allah iyiliğini versin. çocuk sevgilisini görüncede anne sanacak sütyen görünce yumuşarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…