ay doğum okadar kolay değildir cnm. Suyun gelince sancı başlayınca çıkarsın yola2 ıkınmayla olcak iş olsa sezaryan olmazdı kimse
abowwwwwwwww o ne bee bi uçtan bi uca.
Helal
Valla onunkide cesaretten çok saçmalık olmuş allah korusun okadar yol bile bile çekilirmi ne olur ne olmaz hadi beklenmeyen yolda gelen durumları anlarımda ....
ben de öyle düşündüm sonradan değiştirmedim doktoru :) nerden baksan sürer herhalde 10-15 saat :)
ilk doğumda doktorum istersen amerikaya bile gidebilirsin. ordan bile yetişirsin demişti.akşam 6 da hastaneye yattım ertesi gün 12 de doğum yaptım. ilk doğum 12-14 saat sürüyo. ama ikinci doğum için daha kolay olur diyor doktorlar.mesela benim doktorum en fazla 4-5 saat sürer dedi.
Ben de öyle düşündüm sonradan değiştirmedim doktoru :) nerden baksan sürer herhalde 10-15 saat :)
ne dıyonuz sız 10-15 saatmıdogurmıcam ben vazgectım kalsın ıcımde ıyıyız bız bole
kızlar doğru tamamda. ben sancım geldi yola çıktım diyelim.köprüler tıkandı veya kaza var trafikte doğum sancısıyla kalırım. ve o trafiktende çıkılamaz. tamam bu en kötü seneryo ama ya olursa .bebeğin sağlığını riske atmak istemiyorum bu benim ikinci doğumum ne olacağı belli olmaz. istanbulda yaşayanlar beni anlayacaklardır.
Sen ne kadar bekliyordun ki :)
ne bılım ben sunı sancı versınler suyu falan patlatsınlar bulsunlar bı ylunu surmesın o kadar
ne bılım ben sunı sancı versınler suyu falan patlatsınlar bulsunlar bı ylunu surmesın o kadar
valla burda dogurmaktansa hastanede bende yola koyulurum inandr bakmış demiş ilk dogumun oldugu için izin veriyorum yoksa asla izin vermem demiş dayanabilirimd ersen yola çık hemen demiş gidincede yarım saat sonra dogum yaparsın demiş yol onu salladıkça bir nevide dogumunuda kolaylaştırmış... bi cesaret çıktı
yapılan testlerin tarihini bilemiyorum da o yüzden kafam karışıyo şeker yüklemesi testini önceye almış oldu yani doktorum...şimdiye kadar hep önden gidiyodu zaten ama 2 hafta kadar da değil acaba iri bi bebiş mi olacak ondan çekiniyorum biraz...annem şeker hastası benim hep tetikteyim zaten şeker çıkmasından çok korkuyorum umarım bi şey çıkmaz...:18::18::18:
başaımın ağrısı da hafifledi bu arada...yüksek ihtimal grip oluyo gibiyim uyuyasım da var...işyerinde nerde yatacaksam artıkakşama da misafirim var...bugün bi geçse..cvpladığın için teşekkür ederim..
Aman onlar daha kötü diyorlar.. stres bastııııııı :18::18::18:
erkek olmak ne rahat..
kızlar doğru tamamda. Ben sancım geldi yola çıktım diyelim.köprüler tıkandı veya kaza var trafikte doğum sancısıyla kalırım. Ve o trafiktende çıkılamaz. Tamam bu en kötü seneryo ama ya olursa .bebeğin sağlığını riske atmak istemiyorum bu benim ikinci doğumum ne olacağı belli olmaz. Istanbulda yaşayanlar beni anlayacaklardır.
Ani durumlara bişey demiyorumda doğumun son gününümü beklemiş onu anlamadım ,riskli ya Fatma hem anne hemde bebek yönünden Allah korumuş .......
zor muydu peki? yani tabii ki zordur da nasıldı normal doğum genel olarak? Sonrasında dikişin oldu mu?
zor muydu peki? yani tabii ki zordur da nasıldı normal doğum genel olarak? Sonrasında dikişin oldu mu?
canım merhaba, benim ilk kızımda 2 hafta önden gitti hep, ama bir problem yoktu gebeliğimde sadece 11.gün yumurtlama oldu ve hamile kaldım, bebekte hafif iri olunca 2 hafta önden çıkıyordu... Sorun değil yani sonuçta bebeklerin kemik ölçümüne göre yapıyorlar hesaplamaları belki genetik olarak iri olcaktır.. Benim bir arkadaşımın oğlu iki hafta geriden geliyordu, doktor endişe ettirdi, onlarda bir prof. A gittiler.. Adam demişki eeee ne bekliyordun, eşinde sende minyonsunuz bebekte tabi minyon olur demiş.. Yani tamamen 20. Haftadan sonra genetik faktörler devreye giriyor. Benim ilk kızım şimdi 8 yaşında, bacakları falan uzun, yaşına göre uzun boylu, e haliyle hamileykende uzun çıkıyordu.. Endişe etme bence...
kızlar haftasonu doktora gittim. herşey normal bütün testlerden geçtin bebek sağlıklı dedi. benim ilk doğumum normaldi. doktora yine normal yapayımmı yoksa sezeryanmı olayım diye sordum.o da bana normal doğumların ilki daha zordur ikincisi daha kolay olur.sen okyanusu geçmişsin derede boğulurmuyum diye soruyosun dedi.ama ben doktora pendikten küçükçekmeceye doğan hastanesine gidiyorum.normal doğuma pendikten küçükçekmeceye yetişmek biraz zor olur benim için.benim pendikten bir hastane ve doktor bulmam lazım. tavsiyelere açığım.
2 porsiyonla 2 meyve mi demek istedin? mesala günde bir elma portakal yemek nasıl olur?ertesi gün kivi, armut mesela. meyveyi nasıl tüketmem gerektiğini bilmiyorum açıkçası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?