2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

abowwwwwwwww o ne bee bi uçtan bi uca.
Helal

Valla onunkide cesaretten çok saçmalık olmuş allah korusun okadar yol bile bile çekilirmi ne olur ne olmaz hadi beklenmeyen yolda gelen durumları anlarımda ....

valla burda dogurmaktansa hastanede bende yola koyulurum inan dr bakmış demiş ilk dogumun oldugu için izin veriyorum yoksa asla izin vermem demiş dayanabilirimd ersen yola çık hemen demiş gidincede yarım saat sonra dogum yaparsın demiş yol onu salladıkça bir nevide dogumunuda kolaylaştırmış... bi cesaret çıktı

zor muydu peki? yani tabii ki zordur da nasıldı normal doğum genel olarak? Sonrasında dikişin oldu mu?

Ben de öyle düşündüm sonradan değiştirmedim doktoru :) nerden baksan sürer herhalde 10-15 saat :)

kızlar doğru tamamda. ben sancım geldi yola çıktım diyelim.köprüler tıkandı veya kaza var trafikte doğum sancısıyla kalırım. ve o trafiktende çıkılamaz. tamam bu en kötü seneryo ama ya olursa .bebeğin sağlığını riske atmak istemiyorum bu benim ikinci doğumum ne olacağı belli olmaz. istanbulda yaşayanlar beni anlayacaklardır.

ne dıyonuz sız 10-15 saatmı dogurmıcam ben vazgectım kalsın ıcımde ıyıyız bız bole

Sen ne kadar bekliyordun ki :)

Ne biliyim ben ilk doğum diye herhalde düşünmüyorum oraları.. Bi de hergün köprü trafiği çeken bi insan olarak alıştım belki de, kanıksadım :)

Arkadaşlar facebookta üye olduğum bi grupta çaresizce Selati Tefrice Duası bekleyen minik bi bebeğimiz var... Mesajı aynen kopyalıyım size....

Ilknur Alan; Her Gün 1 Yeni Bilgi ( Hamile ve 0-6 yaş bebeği olan annelere için)...

MERHABA BİR BEBEĞİMİZ VAR RAHATSIZLIĞI CİDDİ BOYUTLARDA HEM SEREBRAL PALSİ HEMDE WEST SENDROMU TANISI KONULAN BEBİŞ DAHA 7 AYLIK VE ANNESİ NURAY ÖZKUL ŞİFA BULMASI ADINA SELATİN TEFRİCİE DUASINA BAŞLADI SİZLERDENDE BU DUAYI ALIP OKUMAK İSTEYENİNİZ OLURSA ALLAH RIZASI İÇİN BU BAŞLIK ALTINDA LÜTFEN BİLDİRMENİZİ RİCA EDİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Ben 400 tane almıştım ama noksan varmış 200 daha aldım gene açık var okumak isteyen anne adaylarımız okursanız okuycağınız rakamı bana yazamısınız?... buraya veya özel msjla... Bekliyorum lütfen duyarlı olalım... burdaki bizim bebeğimiz de olabilirdi...

Ani durumlara bişey demiyorumda doğumun son gününümü beklemiş onu anlamadım ,riskli ya Fatma hem anne hemde bebek yönünden Allah korumuş .......

canım merhaba, benim ilk kızımda 2 hafta önden gitti hep, ama bir problem yoktu gebeliğimde sadece 11.gün yumurtlama oldu ve hamile kaldım, bebekte hafif iri olunca 2 hafta önden çıkıyordu... sorun değil yani sonuçta bebeklerin kemik ölçümüne göre yapıyorlar hesaplamaları belki genetik olarak iri olcaktır.. Benim bir arkadaşımın oğlu iki hafta geriden geliyordu, doktor endişe ettirdi, onlarda bir Prof. a gittiler.. Adam demişki eeee ne bekliyordun, eşinde sende minyonsunuz bebekte tabi minyon olur demiş.. Yani tamamen 20. haftadan sonra genetik faktörler devreye giriyor. Benim ilk kızım şimdi 8 yaşında, bacakları falan uzun, yaşına göre uzun boylu, e haliyle hamileykende uzun çıkıyordu.. Endişe etme bence...

emniyet şeridinden gidersin. Ambulanslar ne yapsın:))))) onlar gibi gidersiniz. Kız trafk yüzünden sezaryan olunur mu hiç ahhhh deedinmi hemen çıkarsın yola.
Yada baştan düşüncektin şimdiden sonra dr değiştirmek de zor. Alışman lazım oda 23 ay kaldı

Ani durumlara bişey demiyorumda doğumun son gününümü beklemiş onu anlamadım ,riskli ya Fatma hem anne hemde bebek yönünden Allah korumuş .......

canım eşi askeri personel öle hemen birden izin olayı olmuyo bizimde sıkıntılı bakalım eşime haziran başı izin verecekler mi

zor muydu peki? yani tabii ki zordur da nasıldı normal doğum genel olarak? Sonrasında dikişin oldu mu?

yani kolay değildi ama çokda zor değildi.son 1 saat zordu. o zamana kadarki sancılar adet sancılarının biraz daha kuvvetlisiydi.son 1- 1,5 saat sancılar çok hızlandı. dikişim vardı. normal doğumdan sonrası inanın rahat. doğumdan sonra hemen kalkıp yürüdüm. hemen yemeğimi yedim.yemek yiyince hemende sütüm oldu.emzirdim.dikiş olsda ağrı kesici alabiliyorsun ve dayanılmıyacak birşey değil.tavsiye ederim.

yani kolay değildi ama çokda zor değildi.son 1 saat zordu. o zamana kadarki sancılar adet sancılarının biraz daha kuvvetlisiydi.son 1- 1,5 saat sancılar çok hızlandı. dikişim vardı. normal doğumdan sonrası inanın rahat. doğumdan sonra hemen kalkıp yürüdüm. hemen yemeğimi yedim.yemek yiyince hemende sütüm oldu.emzirdim.dikiş olsda ağrı kesici alabiliyorsun ve dayanılmıyacak birşey değil.tavsiye ederim.

kız nerdesin sen. Işlerini bitirdin yemek yaptın geldin demi. Ohhh ne ala memelket

dragos şifa da şerare moridi var onu araştırabilirsin çok iyi bir doktordur

2 porsiyonla 2 meyve mi demek istedin? mesala günde bir elma portakal yemek nasıl olur?ertesi gün kivi, armut mesela. meyveyi nasıl tüketmem gerektiğini bilmiyorum açıkçası...

Kızlar evet 1 meyve 1 porsiyon oluyor canlarım.. Bana diyetisyenim meyveyi asla tek başına tüketme derdi.. Annemde de şeker hastalığı var ondan da biliyorum... yanında yoğurt, süt yada grissini yemeniz faydalı... Bir anda kan şekerinizi yükseltmesin.. ben sütle içiyorum.. akşam 5 gibi meyve ve süt yapıyorum... sonra da akşama pek acıkmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…