banada seker testını 21. haftada yaptılar kızlar benımde bebek bıraz iri
bende hiç daha önce okumadım canım.. beceremem diye korktum... Allah acil şifalar versin..
kız bende gelirken akşam olsada gitsem diyorum:))))))))ne işi kız... Dün yoruldum ya.. Pek nazlı oldum bu sıralar.. Bütün gün uyudum.. Zaten 9.30 da kalkmıştım.. öğlende yattım uyudum.. Iş miş yapmadım bugün tatil ilan ettim kendime, yarına kadın gelcek zati temizlil var... Ama öyle bir uyku bastırdı ki anlatamam, kalkıncada dedim kendi kendime allah çalışanlara kolaylık versin, çok zor ya... Uyku bir bastırdı kafamı kaldıramadım..
çevrem geniş kızım...90 kiloyu geçtim de
Kızım dedim ya sana bende ve etrafımda bisürü hastalık olunca insan doktor gibi oluyor ister istemez..
bende hiç daha önce okumadım canım.. beceremem diye korktum... Allah acil şifalar versin..
Mervecim ben güvenemedim kendime abla var bzim biraz bu konuda hassas 50 tane okuyor bilgin olsun
kız bende gelirken akşam olsada gitsem diyorum:))))))))
hahahahaha ordan geliyor senin profluk. çok okuyanmı çok gezen mi bilir derler ya..
merve arapca bilmediğim duaları okuyamıyorum ben kendimce bebek için zaten dua edeceğimden şüphen olmasın Allah şifa versin((
iğğğğğğkkkkk kayınvaliden mi allah sabır kolaylık versin cnm. Su gibi aksın vakit inşallahaksama bize kayınvaldem geliyor
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
en kuvvetli tekme atan 10 bebek izle ne olur izleyinnnnn cok bomba :)))))))
ay bizimkilerde böyle yapacaklar mı acaba ben bazen tık tık karnımın attıgını görüyorum
hahah senin eline su dökemem çömezim hala yetişicem ustamsende yokluğumu aratmamışsın ama bak bebek hareketleri ile ilgili bilgiler yazmışsın ben yokken..Sende de var potansiyel yani..
görüşürüz cnm hoşçakalkızlar çıkıyorum.oğlumu okuldan almam lazım. Hepinizi öptüm.
[
iğğğğğğkkkkk kayınvaliden mi allah sabır kolaylık versin cnm. Su gibi aksın vakit inşallah
hahah senin eline su dökemem çömezim hala yetişicem ustam
görüşürüz cnm hoşçakal
10 gündür görmüyordum bugün sempati duyuyorum hormonlarım kaynanamı sevdirdi beeeeeeeeee
ahaha
aman masallah diyim kendime kendim cagirdim hemde
cok olgun iyi bir gelinim ben
aksama bize kayınvaldem geliyor
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
En Kuvvetli Tekme Atan 10 Bebek izle ne olur izleyinnnnn cok bomba :)))))))
ay bizimkilerde böyle yapacaklar mı acaba ben bazen tık tık karnımın attıgını görüyorum
Kızlar evet 1 meyve 1 porsiyon oluyor canlarım.. Bana diyetisyenim meyveyi asla tek başına tüketme derdi.. Annemde de şeker hastalığı var ondan da biliyorum... yanında yoğurt, süt yada grissini yemeniz faydalı... Bir anda kan şekerinizi yükseltmesin.. ben sütle içiyorum.. akşam 5 gibi meyve ve süt yapıyorum... sonra da akşama pek acıkmıyorum..
Evet canim 1 porsiyon 1 meyve. zaten gunde 2 meyve yeter benim kanimca. Diyabetken verilen listede sadece 2 adet meyve hakki vardi.2 porsiyonla 2 meyve mi demek istedin? mesala günde bir elma portakal yemek nasıl olur?ertesi gün kivi, armut mesela. meyveyi nasıl tüketmem gerektiğini bilmiyorum açıkçası...
seyrettim valla çok hoş ama bir o kadar da ürkütücü dimi.. ben yaşadım tabi daha önceden ama yine de ürkütücü geliyor.. Ben otururken karnım sağa sola giderdi çok korkunçtu yaaa...
bencede cok korkunc :)) amaaaaaaa cok sabırsızlanıyorum ya
dün karnım cok kasındı kırtkırt kıpkırmızı oldu
ozon yağı diye bişi almıs yağ karısımıma onu ekledim
alerjimi yaptı anlamadım
şimdi cıkıp aksama yemeği yapacağım
yemekteyizde basladı onlar bir yandan yapar ben bir yandan
ohhh sende tam ev hanımı oldun.. Ne güzel dimi..
ohhh sende tam ev hanımı oldun.. ne güzel dimi..
Arkadaşlar şu msjıma bi kulak asan bile olmadı bu kadar mı ya? Bu bebek bizim bebeğimiz de olabilirdi... nolur bi 10 tan 15 tane okusanız... şaşırtıyorsunuz beni...
ya cok şükür güzel iş için o kadar yol gitmemem dinlenmem güzelde hergünümde dolu aslında fakat
tuhaf bir boşluk oldu
inşallah bebegim gelip o boşluğu dolduracak :)
ama evimle ilgileniyorum şimdi çalışırken hep bir dağınıklık vardı ertelediğim vakitsizlikten şimdi düzen geldi resmen onu sevdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?