2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel yapabilen yapsın bencede. Ben yapamazdım. Ama ameliyatda çok kötü ya sonrasında olsun hepsi geçip gidiyor. Allahın izniğle herşey güzel olcak..

ya beni annem 2 günde doğurmuş ya bende anneme cekersem :) ama normal düsünüyorum

prof geldi. Kız sende bütün hastalıklarla ilgilisin yakınlarında illaki birileri bişey geçirmiş. :)))) bayılıyorum sana öykümmm

Arkadaşlar şu msjıma bi kulak asan bile olmadı bu kadar mı ya? Bu bebek bizim bebeğimiz de olabilirdi... nolur bi 10 tan 15 tane okusanız... şaşırtıyorsunuz beni...

arkadaşlar şu msjıma bi kulak asan bile olmadı bu kadar mı ya? bu bebek bizim bebeğimiz de olabilirdi... nolur bi 10 tan 15 tane okusanız... şaşırtıyorsunuz beni...

allah acil şifalar versin ama bu sözü verip yerine getirememekten korktuğum için yazmadım. Duayıda bilmiyorum netten bakar okurum ama söz veremedim.
Rabbim acil şifalar versin yavrucağa...

ay doğum okadar kolay değildir cnm. Suyun gelince sancı başlayınca çıkarsın yola2 ıkınmayla olcak iş olsa sezaryan olmazdı kimse

valla belli de olmaz kızlar benim arkadaşım, hemde ilk doğum, doktora giderken beni aradı, suyum geldi diye... 1 saat sonra tel. ettim kız cevapladı... doğurdum diyee.... 45 dk. içinde doğurmuş...

Arkadaşlar şu msjıma bi kulak asan bile olmadı bu kadar mı ya? Bu bebek bizim bebeğimiz de olabilirdi... nolur bi 10 tan 15 tane okusanız... şaşırtıyorsunuz beni...

Merve bahsettiğin duayı bilmiyorum. Mesajını okur okumaz da bildiğim duaları ettim bebek için.
Azarlama sebebini anlayamadım, yazın biraz fazla sert geldi!!!

valla belli de olmaz kızlar benim arkadaşım, hemde ilk doğum, doktora giderken beni aradı, suyum geldi diye... 1 saat sonra tel. Ettim kız cevapladı... Doğurdum diyee.... 45 dk. Içinde doğurmuş...

ay ne kadar güzell. Boşuna dememişler allah bir avazda kurtarsın diye:))))) maşallahhhhhhhhhhhhhh

banada seker testını 21. haftada yaptılar kızlar benımde bebek bıraz iri

Merve bahsettiğin duayı bilmiyorum. Mesajını okur okumaz da bildiğim duaları ettim bebek için.
Azarlama sebebini anlayamadım, yazın biraz fazla sert geldi!!!

Azarlama gibi bişey yok keşke okusanız diyorum bişey demiyorum çilek... Bebeklere karşı hassasınız bebek çok kötü durumdaymış bi dua istedim azarlamadım... üzüldüm o kadar..

Egecim okuduğun sayıyı bana yazarsan sevinirim. Yarına kadar okunması gerekiyormuş 1300 küsür açık var... 10-20 ne kadr okursan... bebeğine de iyi gelsin inşallah... Sağol Allah razı olsun...

mervecim söz vermiyorum duayı bilmiyorum bu gece banyo yapıp duayı okurum ama dediğim gibi eve gidince yemek ders çocuğu yatır derken uyuya kalıyorum. Okursam sana haber veririm.
Ama özellikle söylüyorum söz vermiyorum sabi sübyanın günahını almak istemem..

kız nerdesin sen. Işlerini bitirdin yemek yaptın geldin demi. Ohhh ne ala memelket

ne işi kız... dün yoruldum ya.. pek nazlı oldum bu sıralar.. bütün gün uyudum.. zaten 9.30 da kalkmıştım.. öğlende yattım uyudum.. iş miş yapmadım bugün tatil ilan ettim kendime, yarına kadın gelcek zati temizlil var... Ama öyle bir uyku bastırdı ki anlatamam, kalkıncada dedim kendi kendime Allah çalışanlara kolaylık versin, çok zor ya... uyku bir bastırdı kafamı kaldıramadım..

Tamam canım okuyabilirsen haberim olsun...

prof geldi. Kız sende bütün hastalıklarla ilgilisin yakınlarında illaki birileri bişey geçirmiş. :)))) bayılıyorum sana öykümmm

çevrem geniş kızım... 90 kiloyu geçtim de

Kızım dedim ya sana bende ve etrafımda bisürü hastalık olunca insan doktor gibi oluyor ister istemez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…