ya cok şükür güzel iş için o kadar yol gitmemem dinlenmem güzelde hergünümde dolu aslında fakat
tuhaf bir boşluk oldu
inşallah bebegim gelip o boşluğu dolduracak :)
ama evimle ilgileniyorum şimdi çalışırken hep bir dağınıklık vardı ertelediğim vakitsizlikten şimdi düzen geldi resmen onu sevdim :)
ben eskiden değilde şimdi evde olmayı istiyorum. Bebişlerden sonra insan evde olmak istiyor. Ama onlarsız aslaaaaaaaaa
evet dimi bende o düzeni seviyorum, eşimde çok seviyor.. Eve gelince evde onu karşılayan birinin olması çok iyi oluyormuş.. Ban çalışırken en çok şikayet ettiği şey oydu zaten ev bomboş oluyor derdi..
ya çocuk olmasa zaten insan çok sıkılır canım.. Bende istemem ama böylede güzel ya, her durumun aslında iyi ve kötü yanları var..
kız benim kocam hiç öyle demedi yaaaaaaaaaaa(((((((((((((((((
hep dediki çalış elif kendi ayaklarının üstünde durmayı bil. Yarın kimin ne olacağı belli değil evde köreltme dedi. Bende beni çalıştırmayan kocam olsun istedim.:)))))))))))))))
şaka tabi:)
evet dimi bende o düzeni seviyorum, eşimde çok seviyor.. eve gelince evde onu karşılayan birinin olması çok iyi oluyormuş.. ban çalışırken en çok şikayet ettiği şey oydu zaten ev bomboş oluyor derdi..
ben eskiden değilde şimdi evde olmayı istiyorum. Bebişlerden sonra insan evde olmak istiyor. Ama onlarsız aslaaaaaaaaa
ben eşimden erken gelirdim 19.30-20 de evde olurdum o da 9 a dogru gelirdi ama o koşuşturma zor ya cok
Allah herkesin yardımcısı olsun
valla yol bu kadar koymasa devam ederdim hee kalçamda kötü oldu ama ondan bırakmıstım anam bazen işi neden bıraktıgımı unutuyorum ya :)
birde kardeşim bu karınla gelme artık müşterilere ayıp olur dedi :)
canlarım cıkıyorum ben hamaratlık yapceym
opuyorum hepinizi
sevgiler
selam kızlar
Iyi sohbetler..
Baya kaynatmışsınız yine:81:
tish-o | online t-shirt tasarım tişört dizayn sitesi
şu esprili hamile tişörtlere bi bakın kızlar...
ay çok hoş. Hele biri çıkmaya çalışıyor ya harika:)
selam kızlar... geçen pazar karnımda sertlikten dolayı hastaneye gitmiştim... buraya da ayrıntıları yazdım bilen bilir.... o sertlikler erken doğum sancısıymış.... dikkat edin kızlar.... bebek dayanıyo gibi, ymuruk gibi sertlikleri dikkate alın... elinizi koyduğunuzda toplanma hissi oluyo... mutlaka doktora gidin ihmal etmeyin... beni o gece haastanede tuttular... iğne ve serum verdiler... magnezyum başlattı doktor...
dünden beri yine var... insanın bu sertlikleri tanımlaması çok zor gerçekten, dikkatli olun... gaz sancısı mı kıyafet mi sıkıyo yoksa psikolojik mi derken kötü bi gece geçirdim... kk.da araştırdım... 26. haftasında sancıları başlayanlar çok... hatta bu sertlikleri tanımlayamayıp çocuğunu kaybedeler var... ve tabiki erken doğum yapanlar... insan çok endişeleniyo...
bana doktorun dediğine gelince aradım bibuçuk 2 litre su iç uzan dedi... geçmezse gel dedi... ama 900 gr anca içebildim henuz... uzanıyorum....
selam kızlar... geçen pazar karnımda sertlikten dolayı hastaneye gitmiştim... buraya da ayrıntıları yazdım bilen bilir.... o sertlikler erken doğum sancısıymış.... dikkat edin kızlar.... bebek dayanıyo gibi, ymuruk gibi sertlikleri dikkate alın... elinizi koyduğunuzda toplanma hissi oluyo... mutlaka doktora gidin ihmal etmeyin... beni o gece haastanede tuttular... iğne ve serum verdiler... magnezyum başlattı doktor...
dünden beri yine var... insanın bu sertlikleri tanımlaması çok zor gerçekten, dikkatli olun... gaz sancısı mı kıyafet mi sıkıyo yoksa psikolojik mi derken kötü bi gece geçirdim... kk.da araştırdım... 26. haftasında sancıları başlayanlar çok... hatta bu sertlikleri tanımlayamayıp çocuğunu kaybedeler var... ve tabiki erken doğum yapanlar... insan çok endişeleniyo...
bana doktorun dediğine gelince aradım bibuçuk 2 litre su iç uzan dedi... geçmezse gel dedi... ama 900 gr anca içebildim henuz... uzanıyorum....
ayyyc anım geçmiş olsun çok evham yapma sakin olmaya çalış bebişde sakinleşsin o zaman
ay cok geçmiş olsun canım ya... onun nedeni başka bi durum değil miydi? göğüs ucuyla ilgiliydi sanırım?:44:
elimden geldiği kadar sakinim fatmacım... hastanedeyken doktor alttan açıklık var mı diye bakmıştı... yokmuş çok şükür... siz de sertlik yoğunluk hissi olduğunda mutlaka gidin... farketmeden açıılma olabiliyomuş.... geciktirici iğne yapıyolar... doktorum sende açılma olmadığı için fazla endişeli değilim dedi bugün aradağımda... ama düzenli falan olursa haberdar etmek gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?