2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben eskiden değilde şimdi evde olmayı istiyorum. Bebişlerden sonra insan evde olmak istiyor. Ama onlarsız aslaaaaaaaaa

kız benim kocam hiç öyle demedi yaaaaaaaaaaa(((((((((((((((((
hep dediki çalış elif kendi ayaklarının üstünde durmayı bil. Yarın kimin ne olacağı belli değil evde köreltme dedi. Bende beni çalıştırmayan kocam olsun istedim.:)))))))))))))))
şaka tabi:)

benim eşimin annesi çalışan anne olduğu için o hep hayatı boyunca buna özenmiş, bebeğimi de başkası büyütmesin derdi.. Biz evlenmeden önce de hep söylerdi, evde otur çocuklara bak diye, ben istememiştim ama sonunda gene onun dediği oldu..

ben eşimden erken gelirdim 19.30-20 de evde olurdum o da 9 a dogru gelirdi ama o koşuşturma zor ya cok
Allah herkesin yardımcısı olsun

ben eskiden değilde şimdi evde olmayı istiyorum. Bebişlerden sonra insan evde olmak istiyor. Ama onlarsız aslaaaaaaaaa

valla yol bu kadar koymasa devam ederdim hee kalçamda kötü oldu ama ondan bırakmıstım anam bazen işi neden bıraktıgımı unutuyorum ya :)
birde kardeşim bu karınla gelme artık müşterilere ayıp olur dedi :)

canlarım cıkıyorum ben hamaratlık yapceym
opuyorum hepinizi
sevgiler

bende çıkıyorum kızlar, kızım gelcek okuldan, onu karşılayayım.. hadi size byeeeeeeeee

selam kızlar... geçen pazar karnımda sertlikten dolayı hastaneye gitmiştim... buraya da ayrıntıları yazdım bilen bilir.... o sertlikler erken doğum sancısıymış.... dikkat edin kızlar.... bebek dayanıyo gibi, ymuruk gibi sertlikleri dikkate alın... elinizi koyduğunuzda toplanma hissi oluyo... mutlaka doktora gidin ihmal etmeyin... beni o gece haastanede tuttular... iğne ve serum verdiler... magnezyum başlattı doktor...
dünden beri yine var... insanın bu sertlikleri tanımlaması çok zor gerçekten, dikkatli olun... gaz sancısı mı kıyafet mi sıkıyo yoksa psikolojik mi derken kötü bi gece geçirdim... kk.da araştırdım... 26. haftasında sancıları başlayanlar çok... hatta bu sertlikleri tanımlayamayıp çocuğunu kaybedeler var... ve tabiki erken doğum yapanlar... insan çok endişeleniyo...
bana doktorun dediğine gelince aradım bibuçuk 2 litre su iç uzan dedi... geçmezse gel dedi... ama 900 gr anca içebildim henuz... uzanıyorum....

ayyyc anım geçmiş olsun çok evham yapma sakin olmaya çalış bebişde sakinleşsin o zaman

ay cok geçmiş olsun canım ya... onun nedeni başka bi durum değil miydi? göğüs ucuyla ilgiliydi sanırım?:44:

ayyyc anım geçmiş olsun çok evham yapma sakin olmaya çalış bebişde sakinleşsin o zaman

elimden geldiği kadar sakinim fatmacım... hastanedeyken doktor alttan açıklık var mı diye bakmıştı... yokmuş çok şükür... siz de sertlik yoğunluk hissi olduğunda mutlaka gidin... farketmeden açıılma olabiliyomuş.... geciktirici iğne yapıyolar... doktorum sende açılma olmadığı için fazla endişeli değilim dedi bugün aradağımda... ama düzenli falan olursa haberdar etmek gerekiyo

ay cok geçmiş olsun canım ya... onun nedeni başka bi durum değil miydi? göğüs ucuyla ilgiliydi sanırım?:44:

evet canım benimkinin nedeni buydu... göğüs ucuyla oynanmaası... fazla hareket az sıvı alımı ve magnezyum eksikliği de sebep olabiliyomuş....

herşey yolunda olucak canım böle düşünelim ki ii olsun herşey ii olucaaaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…