2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Manisa da iyi yer..Allah kavuştursun...
İnşallah başlarındakiler iyi insanlardır da, rahat ederler...Üzülme, bu vatan borcu, eninde sonunda yapacak..Benim 2 kardeşim gitti geldi, htta birine bu yapamaz kaçar ordan diyorduk, o bile yaptı geldi askerliğini..Allah sabrını veriyor..Sen kendini üzme bak, bebişin de üzülür...

ege blue dün akşam girdi, daha iyiydi. kağan kocatepenin sitesinde de bu durumun sorun olmayacağını okumuş, doktorlar da iyi şeyler söylemişti zaten. rahatlamıştı.

delimavi, Allah kavuştursun canım. sağ salim gidip dönsün inşallah.

merve çok sağol canım.

birce canım geçmiş olsun kendini üzmemeye çalış benim de Bulantılarım var ve kokuya hassaslaştım yine psikolojik benim ki sende işte bişeye falan mı sıkıldın

çok sağolun kızlar. 5. aydan sonra olunca bir de uzun sürünce korktum. bir de halsizlik falan olunca duygusallaştım iyice.

iyi yer gerçekten hem de ulaştırma falan ama ne bileyim oraya gidip bırakınca fena oluyor inşallah dağıtımı ii yere olur inşallah tamam toparlanmam lazım biraz zaten

birce canım sağol inşallah

amin amin canım bizimki öğlen aramış annemi eğitime çıkacaklarmış çok sıra var diğer arkadaşlara haksızlık olmasın demiş seni seviyorum anne demiş kapatmış kuzen arayabilmiş mi?

kıyamam onlara ben yaa...çok duygulanıyorum hiç sorma...
bilmem ki , teyzemle konuşmadım,işteyım zaten, aramışta olabilir, aramamışta :))

çok sağolun kızlar. 5. aydan sonra olunca bir de uzun sürünce korktum. bir de halsizlik falan olunca duygusallaştım iyice.

Korkma korkma...
Aslında hepimizde de aynı şikayetler var, dile getirmiyoruz...
Ben mesela çok ağırlaştım yakında vinç getirip kaldıracaklar o derece oldum...Ama Allahın gücüne gider, şikayet etmek gibi olur diye hiç ses etmiyorum...5 senedir bekledim, deseler ki bundan sonra hep yatacan, kımıldamak yasak, yatıp beklerim...Üzülmem, endişe etmem ama...
Sen de endişe etme, o duygusallık halleri hamilelikten oluyor...Geçicek elbet..Yaman bey, adı gibi yaman..Azıcık yoruyo annesini, o kadar..

olurmuş ama canım panik yapma bende dün çok kötü oldum mide bulantısından... yorgunluk olurmuş bulantılar tekrar edermiş... dün az daha soluğu wc 'de alıcaktım son anda geçti...

Ben ne yedim bugün yazıyım mı kızlarrrr konu dağılsın, herkeste bi matem havası var..
Yokluğum belli olmuş...Herkes pozitif olsun bakayım....
Canı çeken yalansın baştan söyleyeyim....

Kahvaltı :
2 adet zeytinli poaçaaa + 2 hurma + 2 ceviz + 1 bardak süt.
Kesmediii, 1 saat sonra 2 dilim peynir üzerine bal döküp de ...(Rezillikkk)
Öğlee :
1 adet ekmeğin arasına 2 paket ton balığı + 3 domates + 2 salatalık + 1 taze soğan + 2 yaprak marulla yapılmış sandiviçç...
Saat 2 de :
1 adet portakall

Şu an ise hala açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....
Ağam daha senin acıkma saatlerin gelmedi diye yazdım, kızma bak...Konuyu dağıtıyorum..Herkeste bi hüzün...

slm kızlar dün bebeğimin yüzünü gördüm yazıym dedim renkli dopler a girdik çok şükür herşy yolunda oğlumun heryerini gördüm hele o masum yüzü elini yüzüne koymuş poz veriyodu bize ama tıpkı babasına benziyo ya o kadar net gördük muhteşem bişey dünden beri hep bu konu bizde oğlumuzu konuşuyoruz sizlerde böyle görebilmişmydnz ha bide haftamız önde gidiyomuş doğum mayıs sonu gibiymiş bunada çok sevndm oğluma daha çabuk kavuşucam inş

Canımm, ne güzel haber yaa...Darısı herkesin başına...
Resim çekmediler mi kuzucuğu...Bize de göstersene..Detaylıda çok belli oluyorlar evet, kime benzediği de belli oluyor, benimki de aynı babasına benziyor...Mucize gibi değil mi..Haftasından öndeymiş, çok sevindim..Maşallah kuzucuğa... Allah nazardan saklasın..

benim oğlumda aynı babası renklide aynı babasına benzettik bizde... Allah bebişini sana bağışlasın canım sağlıklı ya gerisi önemli değil kime benzediği...

benim oğlumda aynı babası renklide aynı babasına benzettik bizde... Allah bebişini sana bağışlasın canım sağlıklı ya gerisi önemli değil kime benzediği...

Evet, önce sağlıklı olsunlar hepsi de kuzularınn..
Ama azıcık bize de benzesinler yaaa...
Benim kız kesin evde kalacakk...

öyle tabii canım yatmam gerekse yatarım elbette. zaten kaç ay yattım. çoğunuzun şimdi yaşadığı sorunları ben ilk 3,5 ay yaşadım fazlasıyla. 4. aydan sonra hamilelik güzel gelmeye başlamıştı bana. aksine yürümem hareketlerim daha rahat olmuştu benim uzun süre yatıp kalkınca. birden böyle olunca korktum işte. duygusallık da hamilelikten dediğin gibi, iyice hassaslaştım...
olurmuş ama canım panik yapma bende dün çok kötü oldum mide bulantısından... yorgunluk olurmuş bulantılar tekrar edermiş... dün az daha soluğu wc 'de alıcaktım son anda geçti...

sağol canım. başkalarında da olduğunu duyunca rahatlıyor insan...
iyi ki varsınız...

kızlarrrr
eşim iş buldu Allaha bin şükür...İnşallah hayırlısı olur bizim için
benimle birlikte dua eden bana destek olan herkese çok teşekkür ederim
Allaha emanet olun öpüyorum

Son düzenleme:
Evet, önce sağlıklı olsunlar hepsi de kuzularınn..
Ama azıcık bize de benzesinler yaaa...
Benim kız kesin evde kalacakk...

benzerler inşallah bakalım daha doğurana kdr kaç şekil değiştircekler niye evde kalıyo kız aaa olur mu öyle şey bizz ne güne duruyoruz burda

Allah razı olsun cnm ya amin inş herkesn başına diyelim ama ben nete yükleyemiyorum bilmiyorum daha doğrusu hepmz inş sağlıkla kucağımıza aldıımız günlerde görürüz ama doğuma az kaldı ya 2 ay sonra son ayımıza giricezson ayı saymıyorum çünki hep telaşlı olucaz

kızlarrrr
eşim iş buldu Allaha bin şükür...İnşallah hayırlısı olur bizim için
benimle birlikte dua eden bana destek olan herkese çok teşekkür ederim
Allaha emanet olun öpüyorum

Ohhhh, hep güzel haberler geliyor bugün...
Bak gördün mü, fazla beklemedi..Allah bi kapıyı kapatır, bi kapıyı açar, belki bu işi daha iyi olur, imkanlar daha rahat olur...Çok sevindim canım inan ki...Bebişinin şansı...

canım bunlar nekkııııı benm yedıklerımın yanındaaa

8- 2 kepek ekmegı,peynır,zeytın,yumurta sarısı
11-3tane bıskuvi-1 avuc kuruyemıs -3-4 tane kayısı
ogle yemegı tavuk.corba.ekmek.salata
sımdı elma yıyıorummmmm ve karnımmm halaaaaaaaaaaaa acccccccccccc

evdekı pastanın atesıyle yanıp tutusuyommmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…