bi kaç doz yaptırılıyor canım gittiğinde sor sen yine... zararı olcağını sanmıyorum.
bu arada bu sabah da tartıldım 6 kilo almışım ben de hamileliğin başından beriheryerimden alıyorum sanki şişiyomuşum gibi oluyo şimdiye kadar hamile misin diye soran olmadı hiç...iç karnım geniş herhal ondan...6. aydan sonra asıl kilolar alınıyo deniyo ya ben yandım o zaman valaaa....
sorayım canım yaptırmam gerekiyosa yaptırırım tabi ki:) hemşire çok ilgili bi bayan zaten oturup muhabbet ediyoruz bebişle ilgili...bu sağlık ocakları aile hekimliği uygulaması iyi oldu hakkaten...doktorunun seni tanıması güzel bi şey bence
egeeee bu kilo konusunu yasaklamamışmıydın sen yaaa
yine açılmış bak
kızlar bakın ben 5 ayda 10 kilo aldım azim ve kararlılıkla ilerliyorum kilo alımı konusunda
ne olur açmayın bu konuyu ve dert etmeyin benim doğumdan iki ay sonra kardeşim evlenecek yine de takmıyorum düğnde duba gibi olucam:84::84::84:
merhaba arkadaşlar, ben de 2011 haziran annesi olacağım inşallah. sizi takip ediyorum arada ama yazma fırsatı bulamıyorum. öncelikle herkese sağlıklı ve mutlu bir hamilelik dilerim sonuna kadar... Merve'ye bir mesajım olacaktı, özel mesaj gönderemiyorum o nedenle buraya yazıyorum, dün konuştuğumuz konuyu hallettim, bilgilendirmek istedim.
herkese iyi günler.
Not: ben de bir çizelge hazırlamaya çalıştım kendimce ama çıkacak mı bilmiyorum 25. haftama girdim bugün.
egeeee bu kilo konusunu yasaklamamışmıydın sen yaaa
yine açılmış bak
kızlar bakın ben 5 ayda 10 kilo aldım azim ve kararlılıkla ilerliyorum kilo alımı konusunda
ne olur açmayın bu konuyu ve dert etmeyin benim doğumdan iki ay sonra kardeşim evlenecek yine de takmıyorum düğnde duba gibi olucam:84::84::84:
fmgnin kuzusunu allah nazardan saklasın maşallah sübhanallah demek 1 kilo olmuş
artık iyice ilerlemeye başladık allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
valla cnm eskiler biliyorda bu yeni gelenler bi türlü kabul edemedi . Gelen bi kilo tutturmuş gidiyor. Saldım gitti. Beni eskiler ilgilendirir. Yenilere lafım yok.
Bak benim marabalarıma hepsi kilo alıyor zaten 10 kilo aferin sana devam et:)))))
sağol ağam senin taktir etmen yetti valla
kıslar kokulara karşı yeniden hassaslaştı burnum yemek yiyemedim oyüzden şimdi ufff
ne oldu kiallahım yaa meslek hayatımda karşıklaştıgım en saçma en salak ve bi sağlık bakanlığının bu safhaya kadr düştüğünü anlamıyorum yaa ve bizi ne hale sotular yaaaa
kıslar kokulara karşı yeniden hassaslaştı burnum yemek yiyemedim oyüzden şimdi ufff
merhaba arkadaşlar, ben de 2011 haziran annesi olacağım inşallah. sizi takip ediyorum arada ama yazma fırsatı bulamıyorum. öncelikle herkese sağlıklı ve mutlu bir hamilelik dilerim sonuna kadar... Merve'ye bir mesajım olacaktı, özel mesaj gönderemiyorum o nedenle buraya yazıyorum, dün konuştuğumuz konuyu hallettim, bilgilendirmek istedim.
herkese iyi günler.
Not: ben de bir çizelge hazırlamaya çalıştım kendimce ama çıkacak mı bilmiyorum 25. haftama girdim bugün.
ne oldu ki
allaha şükür bişey yaşamadım. Ama olurmuş bu aydan sonrada mide bulantıları felan.
sokak köpeklerini sayacakmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?