2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bi kaç doz yaptırılıyor canım gittiğinde sor sen yine... zararı olcağını sanmıyorum.

sorayım canım yaptırmam gerekiyosa yaptırırım tabi ki:) hemşire çok ilgili bi bayan zaten oturup muhabbet ediyoruz bebişle ilgili...bu sağlık ocakları aile hekimliği uygulaması iyi oldu hakkaten...doktorunun seni tanıması güzel bi şey bence

Bende 6.aya girdim bu hafta başı ,toplamda 7 kilo aldım gebeliğin başından beri.Şimdi 6.ay ya benide bi korku sardı acaba daha kaç kilo alcam bu aydan sonra diye.:18:

Ya hadi doğumda bebekti,amniyon sıvısıydı,plesentaydı derken yaklaşık 8 kilo gidiyormuş.Sonrada emzirme döneminde,hadi böyle teselli olayım Bebeğim alsın kilo ben almıyım.Bu arada Aile hekimliği konusunda sana katılıyorum.Süper bir uygulama oldu.Doktorun seni tanıması bu kadar yakın diyaloglarda olmaları.Çok güsel.MEsela ben herhangi birşey için Devlet Hastanesine gittiğimde katil olmak sınırında dönüyorum o hemşirelerin tavırları o doktorlarrr .Gırrr

egeeee bu kilo konusunu yasaklamamışmıydın sen yaaa
yine açılmış bak

kızlar bakın ben 5 ayda 10 kilo aldım azim ve kararlılıkla ilerliyorum kilo alımı konusunda
ne olur açmayın bu konuyu ve dert etmeyin benim doğumdan iki ay sonra kardeşim evlenecek yine de takmıyorum düğnde duba gibi olucam:84::84::84:

merhaba arkadaşlar, ben de 2011 haziran annesi olacağım inşallah. sizi takip ediyorum arada ama yazma fırsatı bulamıyorum. öncelikle herkese sağlıklı ve mutlu bir hamilelik dilerim sonuna kadar... Merve'ye bir mesajım olacaktı, özel mesaj gönderemiyorum o nedenle buraya yazıyorum, dün konuştuğumuz konuyu hallettim, bilgilendirmek istedim.
herkese iyi günler.
Not: ben de bir çizelge hazırlamaya çalıştım kendimce ama çıkacak mı bilmiyorum 25. haftama girdim bugün.

fmgnin kuzusunu allah nazardan saklasın maşallah sübhanallah demek 1 kilo olmuş
artık iyice ilerlemeye başladık allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

valla cnm eskiler biliyorda bu yeni gelenler bi türlü kabul edemedi . Gelen bi kilo tutturmuş gidiyor. Saldım gitti. Beni eskiler ilgilendirir. Yenilere lafım yok.
Bak benim marabalarıma hepsi kilo alıyor zaten 10 kilo aferin sana devam et:)))))

Merhaba tatlım Hoşgeldin.Bende 3 aydır tekip ediyorum ama hergün yazamıyorum.Sanada sağlıklı ve mutlu hamilelik ve doğum canım.

Benimde 2 ay sonra minik kaynımın sünneti var.Kızımın 6 yaşında bir halası 9 yaşında bir amcası var çünkü.Artık böle yarım dünya modunda halay çekeris :)

fmgnin kuzusunu allah nazardan saklasın maşallah sübhanallah demek 1 kilo olmuş
artık iyice ilerlemeye başladık allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

fmg nin tosunu ile aramızda 100 gr vardı bakalım bu ayda öyle olcak mı.

Bu arada kuzuyu merak edenler hiç girmedi diyenlere .... çok yoğun olduğu için giremedi haberleri verdim ben ona size selam söyledi..

sağol ağam senin taktir etmen yetti valla

Allahım yaa meslek hayatımda karşıklaştıgım en saçma en salak ve bi sağlık bakanlığının bu safhaya kadr düştüğünü anlamıyorum yaa ve bizi ne hale sotular yaaaa

allahım yaa meslek hayatımda karşıklaştıgım en saçma en salak ve bi sağlık bakanlığının bu safhaya kadr düştüğünü anlamıyorum yaa ve bizi ne hale sotular yaaaa
ne oldu ki

kıslar kokulara karşı yeniden hassaslaştı burnum yemek yiyemedim oyüzden şimdi ufff

allaha şükür bişey yaşamadım. Ama olurmuş bu aydan sonrada mide bulantıları felan.

tamam canım aldım ben cevabımı... Sağolasın teşekkür ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…