2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benzerler inşallah bakalım daha doğurana kdr kaç şekil değiştircekler niye evde kalıyo kız aaa olur mu öyle şey bizz ne güne duruyoruz burda

Ben candasa kerttim kızı daa, şu an damat yapım aşamasındaa..Fabrika ayarlarında sorun çıkmaz oğlan olursa alıcammm...İç güvey şartımız var bizim...O da kabul etti...Bakalım artık kısmett..
Sen iyisin artık değil mi..Sorun falan yok, herşey yolunda...

Böyle düşününce insan çok heyecanlanıyor yaa...Gerçekten de az kaldı....

egeyle uğraşıyoruz daa, valla ben şahsen solladım geçtim...
Kuzuydum dana oldum, fil olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum...Sonumuzu düşünemiyorum...

iyiyim Allaha çok şükür canım ya sağol Allah razı olsun... annem daha yeni gitti... ben yolladım yoksa kadın kalıcaktı 7.aya kadr yanımda... yazık onun da aklı evde kalıyor babam ne yedi ne içti onları düşünüyor kadın... dedim anne git iyiyim ben zar zor ikna ettim. hakkımı haram ederim ağır iş yaparsan şöyle yaparsan böyle yaparsan vs.vs. kıyamam ya her gün arıyo iyi misin ? iyiyim anneeeee kurban olurum anneme ya... sayesinde iyiyim... ama tetikteyim tabi yormuyorum kendimi fazla sürekli dinlenme modundayım...

egeyle uğraşıyoruz daa, valla ben şahsen solladım geçtim...
Kuzuydum dana oldum, fil olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum...Sonumuzu düşünemiyorum...

kız kuzu bız egeye yazıozda ege yookkkkkıııııııııııı(((((((((((((((((((((

bgn yemekte kadın dıo ben 9 kılo aldım dıe toplamda bende dıom ooo ben senı sımdıkı halımle gectım dedım guluo:):))

ya kuzu artık haftadan haftaya karnımın buyudugu bellı oluyorrr aa aksama resım cekımde p.tesı atarımmm:):):)

Yormaa, inan ben evde temizlik namına hiçbişey yapmıyorum..Bu ara işler çok yoğun ama sonuçta bilgisayar başında oturuyorum, çok yormamaya çalışıyorum kendimi..Sen de dikkat et..Az kaldı zaten..
Ahh, anneler yok mu anneler..Benim annem de her gün arıyor, kuzuma battaniye aldım sakın almaa, bi gün sonra tulum aldım sen almaa, sonraa zıbın aldım...Ya diyorum alıp durma, hergün bişey mi alınır..Kızıyo, sana mı alıyom öyküye alıyom ben sen ne karışıyorsun diye..Doğum paramı bile ordan gönderecek...Ama emekli olacak, başvuru yaptı, inşallah doğum yaptığımda benim de başımda annem kalacak, çok üzülüyordum kimsem yok diye...Kızımın şansına denk geldi...

kızlar kilo muhabbetinin üzerine kötü olacak ama şimdi face.e girdim, 2 ay önce doğum yapan bir arkadaşım iletisine eski kotlarına girebilmenin mutluluğunu yaşadığını yazmış. yuuuh dedim. ben şimdiden dağıtmayı düşünüyorum eski pantalonlarımı

Beni gördü kaçtııı.....
Yoğundur belki, biraz önce burdaydı, çıktı...En son blue ya özel mesaj atacaktı, sonra kayboldu..
Ya ben aslında 7-8 kilo aldım ama boyum kısa olduğundan top gibi oldum yaa, yakında yuvarlanacam...
Çek çekk, resmine bakalım, amaa küçükse karışmayız bakk...Ağam seni topikten gönderir ona göre..Zaten fatma 5 kilo almış, ona taktık ağamla ikimiz...Büyütün göbüşleri, öyle çekin resimleri...Gerekirse şişir, yastık koy...

inşallah canım bu ara tek olsan da sorun olmaz iyisin nasıl olsa doğsun o anda çok ihtiyacımız olucak... annemde kalıcak benimle 40ı çıkana kadar inşallah... kızın şanslı şanslı... senin gibi bi anneeye sahip olduğu için en başta :) ahh annem de öyle herşeyi ördürüyo... anne diyorum 4 aylık bebeğe göre ördür haziran sıcak giyemez... e heralde diyor bana mı anlatıyorsun :) benimkinin de örgü işlerini annem hallediyor... beşiği de anane alır zaten onu da annem alıcakmış... yok ya hakları ödenmez kuzu...

Ödenmez valla... Bi defa 9 ay bizi taşıdıkları için ödenmez hakları..Derlerdi anne olursan anlarsın diyee, ne alaka şimdi de anlarım derdim ama..Öyle olmuyormuş...İnşallah biz de onlar gibi anneler oluruz kuzucuklarımıza..İnşallah bebeklerimiz iyi ki benim annemsin der günün birinde bize de...Ne güzel 40 ını annenle birlikte çıkartacakmışsınız, inşallah benim annem de o kadar kalabilir...Örgü elinden geliyorsa annenin ne güzel, biz anca ördürüyoruz, pek beceremeyiz ailecek...İlerde hatıra olur, hep beraber bakarsınız annenin ördüklerine, annanesi der, bunları sana ben örmüştüm...Sen de dersin, miniciktin, bunlar bile büyük geliyordu sana...O zamanları da görürüz inşallahh...

Ben kaçıyorum, çok bile oyalandım..İşleri yetiştirmem lazım.
Öpüyorum hepinizi de...Allaha emanet olun..Kuzucuklarımı üzmeyinn, hiç bişeyi dert etmeyin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…