2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

birceeee nerdesin nasıl oldun

canım, uyuyorum çıktığımdan beri. midem daha iyi, mutfağın önünden geçerken bulandı ama. su içmeye bile cesaret edemiyorum. aşırı halsizlik var şu anda. 4ten sonra eşim gelecek hastaneye gideceğiz. kendimden geçtim de oğlumu göreyim rahatlayayım.

Biz geldikk kızımlaa....
Ege aramasa bugün topiğe girmediğimin farkında bile değilim..O kadar yoğunum, işlere konsantre olmuşum...Eee, primi duydum ya, bastım gaza..
Dün fmgnin doktora gideceğini okumuştum..Haberlerini aldım..Maşallah yaa, 1 kiloyu geçmiş sezin hanım..Kuzum benim..Tontişim...
fmg, sana diyorum bacım okursan cevap yazarsın, nasıl çıkarcan onu içinden..Doğana kadar 5-6 olacak herhalde...
Beni yokken merak etmeyin kızlarr, Allah izin verirse erken doğurmaya niyetim yok...İyiyim şimdilik çok yoğunum o yüzden pek giremiyorum..Yine kaçıcam birazdan da, bi haber salayım dedim..
Herkesi çok özlüyorum amaa..Blue yu sormayı unuttum egeye, bi haber var mı ??

Birceee, ne oldu kız..Bişey mi oldu...
Bulantı halsizlik falan demişsin..Hayırdır...

benimde ara ara mide bulantılarım başladı... oluyormuş demek...:44:

hadi ya hiç hoş bişey değil aynı şeyleri yaşamak umarım uzun sürmez
allaha şükür bişey yaşamadım. Ama olurmuş bu aydan sonrada mide bulantıları felan.

yapma yaa uff ne kadar sürüyormuş kiii tam bebeklerimiz büyücekken inşallah hiç yaşamazsın
canım sıkkın diyemi oldu acaba benim bilmiyorum ki neyse ben çıkayım ağlamaktan halim kalmadı

valla bende şok şok şok yazıya ölece bkıyoum birde usul ve esaslarınıda göndermişler.. Allahdan dişimi erkek mi belirleyin dememişler ...

kız formalitedir o boşver takma kafanı teoride kalır uygulaması nassı olsun belediye ile bağlantılı çalışlırsınız onlar sana rapor verir yada arabayla gezersiniz sabit değilki anam ağaç gibi nassıl sayacaksınız

amin canım sizi de Allah kavuştursun dua ediyorum hepsi için Allahım hepsini sakınsın bizimki de manisaya gitti alaşehir ulaştırma sizinkinin bölümü ne

amin canım .Allah razı olsun...
benim kuzenim tank şoförü olarak gitti..hayırlısı Allahtan..hepsine kolaylık versin Rabbim..sağ salim gidip gelsinler inşallah...

geçmiş olsun canım yaman da iyidir eminim hareketli diyorsun sadece içimiz rahat etsin diye dedim ben bir dr görsün diye

neyse ben çıkıyorum kızlar aşıya gidiyorum zor günler beni bekler

yapma yaa uff ne kadar sürüyormuş kiii tam bebeklerimiz büyücekken inşallah hiç yaşamazsın
canım sıkkın diyemi oldu acaba benim bilmiyorum ki neyse ben çıkayım ağlamaktan halim kalmadı

Sana ne oldu kız...Niye canın sıkıldı, üzülme lütfen bak bebiş de üzülür...
Kardeşin askere gidecekti ne oldu gitti mi ?

birce kız yoksa sen yamanı özledin bahane mi yapıyorsun hadi hadi arada gitmesen olmaz yani..

kuzu bende blue ya özelden mesaj atmayı düşündüm morali bozuktu yazmadı da bi atayım bari..

kuzu özledik seni yorma kendini fazla

birce sana noldu canım geçmiş olsun...

minikmucizem korkma bişey olmaz

kuzu özledik seni yorma kendini fazla

birce sana noldu canım geçmiş olsun...

minikmucizem korkma bişey olmaz

Ben de özledim inan ki hepinizi de...
Ama şu aralar işler çok yoğun, geceleri de çalışıyoruz..Burda vakit geçirsem hiç bitmeyecek işler, ama aklım hep burda..İnşallah haftaya rahatlayacağız o zaman yine eskisi gibi sürekli burda olacağım...

Birceee, ne oldu kız..Bişey mi oldu...
Bulantı halsizlik falan demişsin..Hayırdır...
dünden beri midem kötü canım. bugün de aşırı halsizlik var uyudum bu saate kadar.
geçmiş olsun canım yaman da iyidir eminim hareketli diyorsun sadece içimiz rahat etsin diye dedim ben bir dr görsün diye

neyse ben çıkıyorum kızlar aşıya gidiyorum zor günler beni bekler
sağol canım. aşıda da bir şey yok korkma, bir-iki gün biraz sızlıyor kolun o kadar.
birce kız yoksa sen yamanı özledin bahane mi yapıyorsun hadi hadi arada gitmesen olmaz yani..

yok kız dünden beri yiyecek düşününce bile midem bulanıyor.yediğim her şeyi çıkardım akşam. mutfağın önünden zor geçtim demin. ben ilk 3 ay bile böyle olmadım. dün çok hareketliydi yaman, babası bile hissetti ilk kez hareketlerini ama bugün aşırı bir duygusallık var nedense, uyandığımdan beri ağlıyorum oğluma bir şey olmasın diye...

amin canım .Allah razı olsun...
benim kuzenim tank şoförü olarak gitti..hayırlısı Allahtan..hepsine kolaylık versin Rabbim..sağ salim gidip gelsinler inşallah...
amin amin canım bizimki öğlen aramış annemi eğitime çıkacaklarmış çok sıra var diğer arkadaşlara haksızlık olmasın demiş seni seviyorum anne demiş kapatmış kuzen arayabilmiş mi?
Sana ne oldu kız...Niye canın sıkıldı, üzülme lütfen bak bebiş de üzülür...
Kardeşin askere gidecekti ne oldu gitti mi ?

dün teslim oldu biz bıraktık manisa alaşehire öyle garip kaldı kuzucuklar ablacım benim çocuğumu da üzüyorum biliyorum ama engel olamıyorum kendime alışacağız yavaş yavaş inşallah dağıtımları ii yere çıkar inşallah

hakikatten sağlık bakanlığının ilgilendiği konulara bakarmısın.:) eyyy ülkem eyy atatürk kimlere kaldık
öle vallaha ben sağlık mesleği bunun için mi okudum yaa

yok canım formalite 7 marta son bide hesaplaması var bide

inşallah yorma kendini canım ...

birce canım geçmiş olsun kendini üzmemeye çalış benim de Bulantılarım var ve kokuya hassaslaştım yine psikolojik benim ki sende işte bişeye falan mı sıkıldın

Son düzenleme:
dünden beri midem kötü canım. bugün de aşırı halsizlik var uyudum bu saate kadar.

Geçen gün aynısı bana oldu, çok kötü olmuştum..Bi daha olmadı..Hatta aynı gün oykum var ya, o da fena olmuş..Ama ilk zamanlardaki gibi sürekli olmuyor merak etme..Geçmiş olsun..
Panik yapma ama, bizde de oldu, geçiyor sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…