neeeee sokak köpeklerini mi
niye ki belediyenin işi değilmi bu
ne ne ne neeee nasıl yaniii
hahahahahahahaSaydıklarına işiaretmi koycan bide. Kız ısırırlar felan allah korusun
birceeee nerdesin nasıl oldun
valla bende şok şok şok yazıya ölece bkıyoum birde usul ve esaslarınıda göndermişler.. Allahdan dişimi erkek mi belirleyin dememişler ...
canım, uyuyorum çıktığımdan beri. midem daha iyi, mutfağın önünden geçerken bulandı ama. su içmeye bile cesaret edemiyorum. aşırı halsizlik var şu anda. 4ten sonra eşim gelecek hastaneye gideceğiz. kendimden geçtim de oğlumu göreyim rahatlayayım.
benimde ara ara mide bulantılarım başladı... oluyormuş demek...:44:
allaha şükür bişey yaşamadım. Ama olurmuş bu aydan sonrada mide bulantıları felan.
valla bende şok şok şok yazıya ölece bkıyoum birde usul ve esaslarınıda göndermişler.. Allahdan dişimi erkek mi belirleyin dememişler ...
amin canım sizi de Allah kavuştursun dua ediyorum hepsi için Allahım hepsini sakınsın bizimki de manisaya gitti alaşehir ulaştırma sizinkinin bölümü ne
geçmiş olsun canım yaman da iyidir eminim hareketli diyorsun sadece içimiz rahat etsin diye dedim ben bir dr görsün diyecanım, uyuyorum çıktığımdan beri. midem daha iyi, mutfağın önünden geçerken bulandı ama. su içmeye bile cesaret edemiyorum. aşırı halsizlik var şu anda. 4ten sonra eşim gelecek hastaneye gideceğiz. kendimden geçtim de oğlumu göreyim rahatlayayım.
yapma yaa uff ne kadar sürüyormuş kiii tam bebeklerimiz büyücekken inşallah hiç yaşamazsın
canım sıkkın diyemi oldu acaba benim bilmiyorum ki neyse ben çıkayım ağlamaktan halim kalmadı
birce kız yoksa sen yamanı özledin bahane mi yapıyorsun hadi hadi arada gitmesen olmaz yani..canım, uyuyorum çıktığımdan beri. Midem daha iyi, mutfağın önünden geçerken bulandı ama. Su içmeye bile cesaret edemiyorum. Aşırı halsizlik var şu anda. 4ten sonra eşim gelecek hastaneye gideceğiz. Kendimden geçtim de oğlumu göreyim rahatlayayım.
kuzu bende blue ya özelden mesaj atmayı düşündüm morali bozuktu yazmadı da bi atayım bari..biz geldikk kızımlaa....
Ege aramasa bugün topiğe girmediğimin farkında bile değilim..o kadar yoğunum, işlere konsantre olmuşum...eee, primi duydum ya, bastım gaza..
Dün fmgnin doktora gideceğini okumuştum..haberlerini aldım..maşallah yaa, 1 kiloyu geçmiş sezin hanım..kuzum benim..tontişim...
fmg, sana diyorum bacım okursan cevap yazarsın, nasıl çıkarcan onu içinden..doğana kadar 5-6 olacak herhalde...
Beni yokken merak etmeyin kızlarr, allah izin verirse erken doğurmaya niyetim yok...iyiyim şimdilik çok yoğunum o yüzden pek giremiyorum..yine kaçıcam birazdan da, bi haber salayım dedim..
Herkesi çok özlüyorum amaa..blue yu sormayı unuttum egeye, bi haber var mı ??
kuzu bende blue ya özelden mesaj atmayı düşündüm morali bozuktu yazmadı da bi atayım bari..
kuzu özledik seni yorma kendini fazla
birce sana noldu canım geçmiş olsun...
minikmucizem korkma bişey olmaz
dünden beri midem kötü canım. bugün de aşırı halsizlik var uyudum bu saate kadar.Birceee, ne oldu kız..Bişey mi oldu...
Bulantı halsizlik falan demişsin..Hayırdır...
sağol canım. aşıda da bir şey yok korkma, bir-iki gün biraz sızlıyor kolun o kadar.geçmiş olsun canım yaman da iyidir eminim hareketli diyorsun sadece içimiz rahat etsin diye dedim ben bir dr görsün diye
neyse ben çıkıyorum kızlar aşıya gidiyorum zor günler beni bekler
birce kız yoksa sen yamanı özledin bahane mi yapıyorsun hadi hadi arada gitmesen olmaz yani..
amin amin canım bizimki öğlen aramış annemi eğitime çıkacaklarmış çok sıra var diğer arkadaşlara haksızlık olmasın demiş seni seviyorum anne demiş kapatmış kuzen arayabilmiş mi?amin canım .Allah razı olsun...
benim kuzenim tank şoförü olarak gitti..hayırlısı Allahtan..hepsine kolaylık versin Rabbim..sağ salim gidip gelsinler inşallah...
Sana ne oldu kız...Niye canın sıkıldı, üzülme lütfen bak bebiş de üzülür...
Kardeşin askere gidecekti ne oldu gitti mi ?
öle vallaha ben sağlık mesleği bunun için mi okudum yaahakikatten sağlık bakanlığının ilgilendiği konulara bakarmısın.:) eyyy ülkem eyy atatürk kimlere kaldık
kız formalitedir o boşver takma kafanı teoride kalır uygulaması nassı olsun belediye ile bağlantılı çalışlırsınız onlar sana rapor verir yada arabayla gezersiniz sabit değilki anam ağaç gibi nassıl sayacaksınız
Ben de özledim inan ki hepinizi de...
Ama şu aralar işler çok yoğun, geceleri de çalışıyoruz..Burda vakit geçirsem hiç bitmeyecek işler, ama aklım hep burda..İnşallah haftaya rahatlayacağız o zaman yine eskisi gibi sürekli burda olacağım...
dünden beri midem kötü canım. bugün de aşırı halsizlik var uyudum bu saate kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?