2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrr dopler ile ilgili bi kaç arkadaşımızın yazdıkalrını okudum ..benı iyice heyecan sardı....bende yarın 10 a randevu aldım....nasıl olcak şimdi , normal ultrasona bakar gibi jeli sürüp bakıyor ölemi??? ama ekran renkli??? öle bişeymi oluyoo???

canım bende o sıkıntılar yok ama mide ekşimesi olmaya başladı 2 haftadır bi de akşam yemeğinden sonra oturamıyom çok sıkıntı oluyor :97: Sanırım bundan sonra böle

cinsiyeti ne bebişinin
oğlum olacak kısmetse:) senin??
Gerçi benim şöle bi sıkıntım var, bel fıtığı ameliyatı olmuştum 6 sene önce ve gene nüksetti+belimde kayma da şimdi bunların üstüne geçen sene de hipoglisemi çıktı başıma yani düşük şeker, o yüzden çok sık deliler gibi acıkıyorum ve malesef çok yiyorum ama yediklerim hep dikkatlı ve sağlıklı ürünler fakat genede ölçekleri fazla olunca 13 kilo aldım, herhalde bu kilolardan böle oldu....sırtımın ağrısını ve kaburgalarımı anlatamama, ne yatılıyoo, ne oturuluyo, ilerde ne olcak bilmem ama be harika karnıma herşey değer:)))) napalım oğlumun canı sağ olsun:))

selammm fıstıklarrr nasılsınız bugün ben biraz daha iyiyim geçiyo gibi gribim yarın bebeğimi görmeye siirte gidecem detaylı için renkli renkli görecez kuzumu :)) fmgnin bebişi 1000 gr olmuş maşallah benimkide öyle olurmu acaba çok oldu görmeyeli kilo almıştır inşallah bebişim

ayyy inş. hemencecik geçerde bi daha olmazsın cnım... bn hiç kilosunuda bilmiyorum inş. onuda öğrenirim p.tesi bende gidicem şimdiden içim içime sıgmaz oldu

cnm benım bıldıgım ole bebısı felan renklı gormuyosrsun sadece damr yollarına bakıyorlar kırmızı ve mavı olarak ses dalgası gıbı bısı gozukuyorrrr

benim de kızım olacak allah nasip ederse
geçmiş olsun canım sana biraz zorlanıcan ama bebişlerimize değer
çalışıyormusun canım kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin çok mu soru sordum

canlarım ben geldim sonunda girebildim siteye,
hayaletorka, egecim ve kuzucum mesaj atmışsınız valla çok duygulandım yaaa, ne güzel bişey sevilmek..ben de sizleri çoooook seviyorum
özel mesaj atmadan hemen sayfaya yazayım dedim heyecanla :))))
iyiyim o gün canım sıkılmıştı ama neticede doktorum önemli değil dedi, radyolog da öyle, o yüzden canımı sıkmıcam, haftasına ve kilosuna uyumlu geri kalmış değil, ve nasılsa hep takibi yapılacak.. 2li ve 3lü testi iyi çıktığı için, başka bir olumsuz durum olmadıkça tek başına olumsuz bi belirti değildir diyor kağan kocatepenin sayfasında..Rabbime emanet, o onu orada yaşatıyor, en iyi şekilde besleyecek olan da o..elimden dua etmekten başka bişey gelmez o yüzden canımı hiiiç sıkmıcam :))
sizler nasılsınız? valla forumu çok özledim yaa 1 haftadır giremiyodum :)

benim de kızım olacak allah nasip ederse
Geçmiş olsun canım sana biraz zorlanıcan ama bebişlerimize değer
çalışıyormusun canım kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin çok mu soru sordum

şimdiiii:)))) evet herşeyden önemlisi onların sağlığı, bak şu an bile tekmeliyo beni:) canım oğlu
çalışıyorum
3 sene olcak evleneli
30 bitcek haziranda
bebeğimin adı rüzgar:)
şimdi sen cevapla bakalım aynı soraları berrin:)

tabi ki canım büyük bi zevkle
bende eczane de çalışıyorum
10 aylık evliyim 6 aylık hamişim ne bu acelen deme
25 yaşındayım
bebişimin adı henüz belli değil sorma derdimi isim bulamıyoruz
bu kadar

detaylı ultrason haricinde bişi mi bu doppler ? bebeğin yüzünü filan güzelce görebilmek mümkündür onda öle mi ??

allah hayırlı etsin boşver,
isim en keyiflisi bulursun :) bulamasanda adıyla gelir o, sen çatlak kremi kullanıyomusun madem eczanedesin kesin çok iyi bildiğin bi isim vardır

kızlarr ben geldim... yeni arkadaşlar gelmişler... hoş gelmişlerr... nasıllarmış acaba

allah hayırlı etsin boşver,
isim en keyiflisi bulursun :) bulamasanda adıyla gelir o, sen çatlak kremi kullanıyomusun madem eczanedesin kesin çok iyi bildiğin bi isim vardır

canım ben 3 ay önce başladım krem kullanmaya önce bebe yağı ile badem yağını karıştırdım ama 3 ay kullandım ama hoşuma gitmedi yine kuru gibi oldu bir de pul pul döküldü

ama şimdi neutrogenenın vücut nemlendiricisini kullanıyorum 450 ml pompalı olandan ve gayet memnunum yumuşacık göbişim hem mis gibi kokusu var şimdilik çatlağım yok inşallah ilerde de olmaz

Canım iyicene iyileştinmi düne kadar kar istiyodum ankarada ya blucum şimdi iki gündür bahar havası kardan vazgectim ne güzel hava değilmi dışarı çıkmak istiyorum ben yaaaaa beşif falan hallettinmi uygun yerler buldunmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…