yaptım çizelgemiTşk ederim
ama hafta olarak göstermiyor benim 3 ay diyo
kızlarr ben geldim... yeni arkadaşlar gelmişler... hoş gelmişlerr... nasıllarmış acaba[/QUO
TEŞEKKÜR EDERİZ:) OĞLUM VE BEN SIRT VE KABURGA AĞRISI DIŞINDA BEN TOSUNCUK OĞLUM DA İNŞALLAH TURP GİBİDİR:)))
yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz
slm arkkadşlar temmuz 4 ünde beklioz inşallh bebişimiz ama temmmuz aktf link yok size katılim didim allahım hepimize sağlıklı doğmlar inşallhh
Herkese merhabalar,bende geldim aranıza kısmetse haziran annesi olucam 21 haftalık oğluşum var
400 ile 450 gram arasındaymış bizim Yağız,hareketlerini 10 gündür net hissediyodum iki gündür hiç
ses seda yok oğlumdan,çokta fazla kasık ağrım var bacaklarımdan aşağı doğru yayılıyo,sizde de var mı
böyle sorunlar normalmi yaşayan arkadaşlar anlatırsa sevinirim.
canlarım ben geldim sonunda girebildim siteye,
hayaletorka, egecim ve kuzucum mesaj atmışsınız valla çok duygulandım yaaa, ne güzel bişey sevilmek..ben de sizleri çoooook seviyorum
özel mesaj atmadan hemen sayfaya yazayım dedim heyecanla :))))
iyiyim o gün canım sıkılmıştı ama neticede doktorum önemli değil dedi, radyolog da öyle, o yüzden canımı sıkmıcam, haftasına ve kilosuna uyumlu geri kalmış değil, ve nasılsa hep takibi yapılacak.. 2li ve 3lü testi iyi çıktığı için, başka bir olumsuz durum olmadıkça tek başına olumsuz bi belirti değildir diyor kağan kocatepenin sayfasında..rabbime emanet, o onu orada yaşatıyor, en iyi şekilde besleyecek olan da o..elimden dua etmekten başka bişey gelmez o yüzden canımı hiiiç sıkmıcam :))
sizler nasılsınız? Valla forumu çok özledim yaa 1 haftadır giremiyodum :)
herkese merhabalar,bende geldim aranıza kısmetse haziran annesi olucam 21 haftalık oğluşum var
400 ile 450 gram arasındaymış bizim yağız,hareketlerini 10 gündür net hissediyodum iki gündür hiç
ses seda yok oğlumdan,çokta fazla kasık ağrım var bacaklarımdan aşağı doğru yayılıyo,sizde de var mı
böyle sorunlar normalmi yaşayan arkadaşlar anlatırsa sevinirim.
cnm merhaba. Seni korkutmak istemem ama hiç oynamadıysa bi dr görün. Hee bazenbize oluyor tık tık yapıp duruyor mesela onlar normal hareketleri daha anlamsızdır o yüzden fazzla hissedemeybilirsin.. Yinede tatlı bişeyler ye sola yat karnına biraz bazstır olmadı dr git..
bu zamalarda banada öyle olmuştu ama bak şimdi 26 hafta resmen dayak yiyor gibiyim
ama çok huzursuzsan bi dr. Ara
kızlaaaaaaaaaaar bol su içmeyi ihmal etmeyin.. bebeğin içinde bulunduğu amniyotik sıvı 3 saattir bir kendini yeniliyormuş , eğer su içmezsek bu sistem yavaşlıyormuş.. SU ÇOK ÖNEMLİİİ !!
Hadi doldurun bardakları güzel anneler
işte bende onu yapamıyorumAkşama kadar en fazla 4 bardak su içerim hiç de aklıma gelmez
işte bende onu yapamıyorumAkşama kadar en fazla 4 bardak su içerim hiç de aklıma gelmez
kızlaaaaaaaaaaar bol su içmeyi ihmal etmeyin.. Bebeğin içinde bulunduğu amniyotik sıvı 3 saattir bir kendini yeniliyormuş , eğer su içmezsek bu sistem yavaşlıyormuş.. Su çok önemliii !!
Hadi doldurun bardakları güzel anneler
gözünaydın cnmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?