2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkkadşlar temmuz 4 ünde beklioz inşallh bebişimiz ama temmmuz aktf link yok size katılim didim allahım hepimize sağlıklı doğmlar inşallhh

Herkese merhabalar,bende geldim aranıza kısmetse haziran annesi olucam 21 haftalık oğluşum var
400 ile 450 gram arasındaymış bizim Yağız,hareketlerini 10 gündür net hissediyodum iki gündür hiç
ses seda yok oğlumdan,çokta fazla kasık ağrım var bacaklarımdan aşağı doğru yayılıyo,sizde de var mı
böyle sorunlar normalmi yaşayan arkadaşlar anlatırsa sevinirim.

sana da mrb canım
hareketlerini hissetmediğin zaman karnına biraz bastırınca kıpırdamıyor mu yine ben öle hareketlerini hissetmediğim zaman biraz karnıma bastırıyom hemen kıpırdamaya başlıyo çitlembikim

magnesyum eksikliğinden dolayı kramplar ve ağrılar olur bol süt iç canım bir de magnesyum vitamini kullanıyormusun

blueeee çok merak ettim seni canım.. Iyi olmana sevindim. Iişler hepimizin yoğun bugunlerde fazla aktif olamıyoruz ama kontroller var güzel haberler geliyor... Kendine iyi bak cnm...

Yeni gelen hanımlar hoşgelmişler.... Bugun çok sakin ama hergün kesinlikle böyle değil işler fazla. çalışan anneleriz. Sağlıklı bebekler hepimize . Tekrar çıkıyorum görüşürüzzzzzz

cnm merhaba. Seni korkutmak istemem ama hiç oynamadıysa bi dr görün. Hee bazenbize oluyor tık tık yapıp duruyor mesela onlar normal hareketleri daha anlamsızdır o yüzden fazzla hissedemeybilirsin.. Yinede tatlı bişeyler ye sola yat karnına biraz bazstır olmadı dr git..

bu zamalarda banada öyle olmuştu ama bak şimdi 26 hafta resmen dayak yiyor gibiyim
ama çok huzursuzsan bi dr. Ara

kızlaaaaaaaaaaar bol su içmeyi ihmal etmeyin.. bebeğin içinde bulunduğu amniyotik sıvı 3 saattir bir kendini yeniliyormuş , eğer su içmezsek bu sistem yavaşlıyormuş.. SU ÇOK ÖNEMLİİİ !!
Hadi doldurun bardakları güzel anneler

işte bende onu yapamıyorum akşama kadar en fazla 4 bardak su içerim hiç de aklıma gelmez

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız.bebişler nasıl bugün sonuçlarımı gösterdim doktoruma şeker yüklemesi yapmıştım gayet iyi bi sorun yokmuş.

şimdi doldurdum valla, zaten içim dışım su oldu maşşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…