kendine bir pe şişe dolduri hedef koy yani, bebeği düşün:))))
bana 01/03 de yapacaklar, nasıl olcak merak ediyorum, kaç mg içtin glikozu 50 mi 100 mü???
o zaman tuvaletten çıkmam kız kim bakacak müşterilere
En iyisi öle yapmak yoksa aklıma gelmiyor hiç
gözünaydın cnmm.
50mg içtim. Sorun çıkarsa 100 lük yapıyorlar. Inşallah gerek kalmaz
blueeee çok merak ettim seni canım.. Iyi olmana sevindim. Iişler hepimizin yoğun bugunlerde fazla aktif olamıyoruz ama kontroller var güzel haberler geliyor... Kendine iyi bak cnm...
Yeni gelen hanımlar hoşgelmişler.... Bugun çok sakin ama hergün kesinlikle böyle değil işler fazla. çalışan anneleriz. Sağlıklı bebekler hepimize . Tekrar çıkıyorum görüşürüzzzzzz
benim de çizelgem yok nasıl yapıyorsunuz yardımcı olur musun canım.yaptım çizelgemitşk ederim
ama hafta olarak göstermiyor benim 3 ay diyo
eveeeeeeeeeeeet saat doldu, 6 olmak üzre ben çıkıyorum, eve gitme zamanı::)
harika hafta sonları dilerim:)herkeze, bebişler allaha emanet:)
benim de çizelgem yok nasıl yapıyorsunuz yardımcı olur musun canım.
canım benim, çok sağol, bağlantıdan giremiyorum yoksa bi aksilik yok çokşükür... Iyiyim canım pzt görüşürüz inş..
cnm benim iyi yetiştim sana.. Sorun olmasın da girme:)))))) görüşürüz bebişim bende çıkıyorum iyi akşamlar
ay haftaya girebilirim inş. 1 haftadır forumdan geri kaldım :) insan özlüyor valla..
teyzesi oğluşum tekmeler savuruyor sana selamı var :)))
selam kızlar nasılsınız??
kimse yoktur diye girdim ama burdasınız gibi??
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz...l-yapariz.html (Bebek takip çizelgesini nasıl yaparız..)
canım bu adres de yazıyor nasıl olacağı
inşallah canımmm, bende şimdiden heyecan yapıyorum bide büyüdüler ya artık kmbilir ne tatlı olmuştur :))ayyy inş. hemencecik geçerde bi daha olmazsın cnım... bn hiç kilosunuda bilmiyorum inş. onuda öğrenirim p.tesi bende gidicem şimdiden içim içime sıgmaz oldu
mersinli var olmamıyaa o kadr kişi avr bi bulamadım ortak osmaniyeli yok ( eşimin memelekti) afyonlu yok ( kendimin memelketi) ardahanlı yok ardahanda ikamet eden yok ( ben ardahandayım )ondan yani
bizimkide belli değil ya daha bulamadık bi isimtabi ki canım büyük bi zevkle
bende eczane de çalışıyorum
10 aylık evliyim 6 aylık hamişim ne bu acelen deme
25 yaşındayım
bebişimin adı henüz belli değilsorma derdimi isim bulamıyoruz
bu kadar
sana da mrb canım
hareketlerini hissetmediğin zaman karnına biraz bastırınca kıpırdamıyor mu yine ben öle hareketlerini hissetmediğim zaman biraz karnıma bastırıyom hemen kıpırdamaya başlıyo çitlembikim
magnesyum eksikliğinden dolayı kramplar ve ağrılar olur bol süt iç canım bir de magnesyum vitamini kullanıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?