2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

SU İÇİN SUUUUU

1. Vücut ısısını ayarlıyor.
2. Vücutta biriken zararlı maddeleri dışarıya atılmasını sağlıyor.
3. Hücrelere besin ve oksijen taşıyor.
4. Eklemlere destek sağlıyor.
5. Kabızlığı engelliyor.
6. Bazı toksinleri atarak böbrek ve karaciğerdeki yükü azaltıyor.
7. Vitaminler, mineraller ve diğer besinlerin çözülmesine yardımcı oluyor.

canım benim, çok sağol, bağlantıdan giremiyorum yoksa bi aksilik yok çokşükür... iyiyim canım pzt görüşürüz inş..

cnm benim iyi yetiştim sana.. Sorun olmasın da girme:)))))) görüşürüz bebişim bende çıkıyorum iyi akşamlar

ay haftaya girebilirim inş. 1 haftadır forumdan geri kaldım :) insan özlüyor valla..
teyzesi oğluşum tekmeler savuruyor sana selamı var :)))

ayyy inş. hemencecik geçerde bi daha olmazsın cnım... bn hiç kilosunuda bilmiyorum inş. onuda öğrenirim p.tesi bende gidicem şimdiden içim içime sıgmaz oldu
inşallah canımmm, bende şimdiden heyecan yapıyorum bide büyüdüler ya artık kmbilir ne tatlı olmuştur :))
yaa o kadr kişi avr bi bulamadım ortak osmaniyeli yok ( eşimin memelekti) afyonlu yok ( kendimin memelketi) ardahanlı yok ardahanda ikamet eden yok ( ben ardahandayım )ondan yani
mersinli var olmamı yakın osmaniyeye
bizimkide belli değil ya daha bulamadık bi isim

geçmişi okumaya dalmışım geç cevapladım,evet magn.demir ve vitamin kullanıyorum,biraz sonra eşimle acile gidicez çünkü çok zorladı beni,bebişe bişey olmasından korkuyorum,hiç bi şekilde hissetmiyorum
oğlumu Allah korusun aklıma kötü şeyler gelmeye başladı

slmm ben geldim ama kimse yok:2::2:
bugün yoğun bir gündü ancak fırsat buluyorum yazmaya..
detaylıya girdim bugün herşey iyiymiş çok şükür ama kalbinde iki tane beyaz noktacık gördü önemsiz falan dedi ama yinede takmadan edemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…