geçmişi okumaya dalmışım geç cevapladım,evet magn.demir ve vitamin kullanıyorum,biraz sonra eşimle acile gidicez çünkü çok zorladı beni,bebişe bişey olmasından korkuyorum,hiç bi şekilde hissetmiyorum
oğlumu Allah korusun aklıma kötü şeyler gelmeye başladı
slmm ben geldim ama kimse yok:2::2:
bugün yoğun bir gündü ancak fırsat buluyorum yazmaya..
detaylıya girdim bugün herşey iyiymiş çok şükür ama kalbinde iki tane beyaz noktacık gördü önemsiz falan dedi ama yinede takmadan edemiyorum..
slmm ben geldim ama kimse yok:2::2:
bugün yoğun bir gündü ancak fırsat buluyorum yazmaya..
detaylıya girdim bugün herşey iyiymiş çok şükür ama kalbinde iki tane beyaz noktacık gördü önemsiz falan dedi ama yinede takmadan edemiyorum..
Takma canım bence önemli bişey olduğunda mutlaka söylüyorlar.
gönlünü ferah tut.
herkese iyi akşamlar. yarın görüşürüz.
banayaklaşma'nın bebeğinde de vardı sanırım aynısı. onun doktoru da önemsiz demiş ciddi bir şey olsa söylerdi zaten doktor, üzme sakın kendini
selam kızlar. çok sık giremiyorum.oturunca kalıyorum çünkü.kasıklarım çok acıyo.işten kalan zamanda da sadece yatıyorum.dün şeker testi yapıldı.herşey çok güzel gidiyo.umarım bişi olmaz.2,5 ay sonra alırız diyo doktor.3 ay ı bulmazmış.çok heyecanlıyım:18:.haziran annesi olacaktım ama galiba mayısta gelecek kuşlarım.
selam kızlar. çok sık giremiyorum.oturunca kalıyorum çünkü.kasıklarım çok acıyo.işten kalan zamanda da sadece yatıyorum.dün şeker testi yapıldı.herşey çok güzel gidiyo.umarım bişi olmaz.2,5 ay sonra alırız diyo doktor.3 ay ı bulmazmış.çok heyecanlıyım:18:.haziran annesi olacaktım ama galiba mayısta gelecek kuşlarım.
iyi akşamlar hanımlar çoğu yok ama olsun yazıyım dedim :))
36. haftadamı alacaklar canım genelde 38 de alıyolar ya sezeryana bide kesin sezeryanmı olacaksın canım? ayy ben her iki doğumdanda korkuyorum :18: ama inşallah epiduralle normal doğum yapabilirim kolaylıkla doğururuz inşallah hepimiz
benim ilk doğumum sezeryandı.sabaha kadar sancı çektirdiler.en sonunda suyum gelince acilen sezeryana almışlardı.38. haftada olmuştu ilk çocuğum.bunlarda sezeryan olacak mecburen.zaten normal doğum yapmayı hiç düşünmedim.belki 37,haftaya kadar bekletiriz ama gelişimleri çok iyiymiş.beklemez diyo doktor.erken olma ihtimalleri yüksek.hayırlısı olsun inşallah.allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın.sezeryandan hiç korkma bence.bayılıyosun uyandığında herşey bitmiş oluyo.3-4 gün sancın oluyo o kadar.normal hayatına dönüyosun.36. haftadamı alacaklar canım genelde 38 de alıyolar ya sezeryana bide kesin sezeryanmı olacaksın canım? ayy ben her iki doğumdanda korkuyorum :18: ama inşallah epiduralle normal doğum yapabilirim kolaylıkla doğururuz inşallah hepimiz
acile gittik doktor önce alttan muayene etti,açılma varmı didye b aktı sonrada ultrason ile baktı
idrar testi yaptı hiç bişi çıkmadı,bebekte gayet sağlıklı dedi,sanırım bu ağrılarla yaşamaya alışıcam..
acile gittik doktor önce alttan muayene etti,açılma varmı didye b aktı sonrada ultrason ile baktı
idrar testi yaptı hiç bişi çıkmadı,bebekte gayet sağlıklı dedi,sanırım bu ağrılarla yaşamaya alışıcam..
canım ben de seni düşünmüştüm bugün, ne zamandır girmiyor diye. iyi olanıza sevindim. ikizleri 36. haftada alıyorlar zaten. gelişimleri de iyiymiş maşallahselam kızlar. çok sık giremiyorum.oturunca kalıyorum çünkü.kasıklarım çok acıyo.işten kalan zamanda da sadece yatıyorum.dün şeker testi yapıldı.herşey çok güzel gidiyo.umarım bişi olmaz.2,5 ay sonra alırız diyo doktor.3 ay ı bulmazmış.çok heyecanlıyım:18:.haziran annesi olacaktım ama galiba mayısta gelecek kuşlarım.
geçmiş olsun, için rahatlamıştır.acile gittik doktor önce alttan muayene etti,açılma varmı didye b aktı sonrada ultrason ile baktı
birce sen nasıl oldun? iyisin biraz daha inşallah?
daha iyiyim canım. mide bulantım geçti. hasizlik de azaldı, vücudum kırık kırık ama sanırım hasta olacağım. hastaneye gittik de doktor çıkmıştı gittiğimizde. belki yarın gideriz tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?