2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah sizin pınçırıklarınız da tombiş tombiş olmuştur. Güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum

inşallah sizin pınçırıklarınız da tombiş tombiş olmuştur. Güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum
aminnnnnnnnn.... Inşallah çarşamba olsun biran önce..
Geldimi sezinin odası. Yarın mı gelicekti yoksa benmi yanlış hatırladım..

istanbul'da bugün ciddi soğuk var 2 derece hava... :2:

evet yaaaa donuyorum bide uyku çöktü hava karanlık ya

hello kızlarrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnn

ya biliyormusunuz ben dün aksam yolda yürürken düştüm, ayağım kaydı diz üstü .. ama yavaş düştüm karnım esnedi biraz gerildi yani
bebegim hareket ediyor neyse ki dün korkudan bütün vucudum kaskatı gerildi ya uyuyamadımda
Allaha emanet olsun bebegim korktum biraz

hepinizin günü güzel geçsiiiiiiiiin

ayyy o baldırları yerim bennnnnnnnnnnnnnnn
masallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bende senden sonra karar verdim yaptırmaya tetenozu
yaptırdıktan sonra agrın sızın oldu mu

canım güjnaydın maşallah yaaa nasıl belli artık. tombişim benim. bacaklarını havayada dikmiş. beli ağrıycak kızın.. suratta kocaman hee

günaydın herkese.

fmg, sabah sabah gözüm gönlüm açıldı. yerim ben o tombiği, maşallah ya çok belli büyüdüğü.

canım ben 4 gün önce yaptırdım sağlık ocağında 4 gündür de acıyor sancılanıyor kolumun üstüne yatamıyorum
1 ay sonra tekrar yapılacak ama korkuyom
doğum olduktan 6 ay sonra tekrar
1 yıl sonra tekrar
1 yıl sonra tekrar olmak üzere toplam 5 doz yapılacakmış
2. gebelikte gerek kalmıyormuş
ama 10 yıla kadar korurmuş

günaydın geçmiş olsun karda yok nasıl düştün kız allah korusun ..

günaydınnnn kızlar
günaydın cnm

günaydın herkese.

fmg, sabah sabah gözüm gönlüm açıldı. Yerim ben o tombiği, maşallah ya çok belli büyüdüğü.
günaydın canım. Rüyamda seni gördüm aslında sen yoksun da bi ev temizliyoruz güya senn evinmiş. Yeni eve taşınmışsın. Yerler fayans vileda ile siliyorum nasıl beyazlıyor. Tertemiz yaptım.. Saçma sapan bişeydi yani.

aaaaa ne kadar cokmuş bende 2 kez olup bitecek diye biliyordumm

hayır olsun canım. ev arıyoruz, taşınacağız büyük ihtimalle. malum olmuş demek ki:))

ben de dün berbat bir gece geçirdim. tam yatarken ağırlaştım, sıtma tuttu, saatlerce titredim. karnımı da gerdim üşüdükçe ödüm koptu. sonra ateş bastı, bütün gece oflayıp pofladım kabus gibiydi. en son terlemişim o iyi geldi. ama hala kırık vücudum.

aaaaa ne kadar cokmuş bende 2 kez olup bitecek diye biliyordumm

okullarda aşı vuruyorlar ya, daha önce 4 dozunu öyle vurulmuştum ben. 1 doz kalmıştı. onu da bir-iki hafta önce vuruldum, benimkiler bitti. ama öyle korkulacak bir aşı değil. birkaç gün sızlıyor o kolun, üstüne yatamayabilirsin o kadar. benim 5 dozda da aynı şey oldu.
bu arada düşmüşsün. geçmiş olsun. en korktuğum şeylerden biri. valla neye nasıl dikkat edeceğimizi şaşırdık artık:))

geçmiş olsun neden böyle oldun ki bircecim ya
inşallah gönlününüze göre bir ev bulursunuz yakın zamanda

eee canım ben okulda aşı olup olmadığımı hatırlamıyorum
hemşire 5 doz yapılacak dedi fazladan bişey olur mu yaa
gerçi 10 yılda bi yenilenmesi gerekiyormuş ya bi sorun olmaz herhalde

cnm bak malum oldu gördünmü. Temizliğe gelirim..:))))
sen hasta oldun ondan dünde huzursuzdun.. Sıcak bişeyler kaynatta iç.

İstanbul'da bugün ciddi soğuk var 2 derece hava... :2:

evet çok üşüyorum
şleri de yetiştiremeyeceğim galiba yine mesaideyim yaaaa.

aminnnnnnnnn.... Inşallah çarşamba olsun biran önce..
Geldimi sezinin odası. Yarın mı gelicekti yoksa benmi yanlış hatırladım..

Doğru hatırlıyosun canım yarın gelecekti ama boyası yetişmemiş galiba hafta içi bir akşam getireceklermiş.
pek sinir yapmadım ben de nasıl olsa erken daha. zaten mobilyacıların bu huyunu bildiğim için erken davrandım.

Ye teyzesi ısır valla dişlerim kaşınıyo gördükçe. doğsun çok fena yapıcam
Dikkat et canım benim nasıl düştün yaaa allah korusun neyse ki kötü bişey olmamış.
Aşıya gelince sadece kolum ağrıyor onun dışında bir sıkıntım olmadı şükür. Kas ağrısı idare ederim artık 1-2 gün.

günaydın herkese.

fmg, sabah sabah gözüm gönlüm açıldı. yerim ben o tombiği, maşallah ya çok belli büyüdüğü.

Günaydın canım. Ayy çok sağolun kızlar yaaaa bebeğimi gördüm ya çok mutluyum.
birde doğum 3000TL imiş kızlar 8000leri falan duyunca çok canım sıkılmıştı.
şimdi rahatladım valla. Biz zaten okadarını gözden çıkarmıştık.

Birce gecmis olsun, nazar degmis sana
Annem kardesime hamileyken kuvette kaymis dusmus. O zamanlar ultrason da yok; bebek oynayana dek kabus gibi saatler gecirmis. Aman dikkat edin kendinize. Beni en cok kasan sey cizme giymek. Hem karnim aciyor hem de midemde ne var ne yok neredeyse...
havalar isinsa da terligi gecirip ciksam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…