tatlım seninle günümüz aynıı.çok sevindim bebişine maşallahhh kocaman olmuş.bende ayın 12 sinde gidicem.bakalım bana ne dicek kilo boy olarak??????bu arada ben tetenoz aşısı yaptırmadım.dr.sen bilirsin demişti.
aminnnnnnnnn.... Inşallah çarşamba olsun biran önce..inşallah sizin pınçırıklarınız da tombiş tombiş olmuştur. Güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum
istanbul'da bugün ciddi soğuk var 2 derece hava... :2:
Günaydın tatlıııımmmmmm.
Evet yanakları etlenmiş gibi geldi bana da. Koca yanaklı olacak kızım :)
Yüzünü nasıl saklayacağını şaşırdı vallaa.
Hayret ettim.
Senden de güzel fotolar bekliyorum artık.
Kocaman olmuştur durucuğum.
Aşı için karar verdin mi?
Napıcaksın?
canım güjnaydın maşallah yaaa nasıl belli artık. tombişim benim. bacaklarını havayada dikmiş. beli ağrıycak kızın.. suratta kocaman hee
ayyy o baldırları yerim bennnnnnnnnnnnnnnn
masallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende senden sonra karar verdim yaptırmaya tetenozu
yaptırdıktan sonra agrın sızın oldu mu
günaydın geçmiş olsun karda yok nasıl düştün kız allah korusun ..hello kızlarrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnn
ya biliyormusunuz ben dün aksam yolda yürürken düştüm, ayağım kaydı diz üstü .. Ama yavaş düştüm karnım esnedi biraz gerildi yani
bebegim hareket ediyor neyse ki dün korkudan bütün vucudum kaskatı gerildi ya uyuyamadımda
allaha emanet olsun bebegim korktum biraz
hepinizin günü güzel geçsiiiiiiiiin
günaydın cnmgünaydınnnn kızlar
günaydın canım. Rüyamda seni gördüm aslında sen yoksun da bi ev temizliyoruz güya senn evinmiş. Yeni eve taşınmışsın. Yerler fayans vileda ile siliyorum nasıl beyazlıyor. Tertemiz yaptım.. Saçma sapan bişeydi yani.günaydın herkese.
fmg, sabah sabah gözüm gönlüm açıldı. Yerim ben o tombiği, maşallah ya çok belli büyüdüğü.
canım ben 4 gün önce yaptırdım sağlık ocağında 4 gündür de acıyor sancılanıyor kolumun üstüne yatamıyorum
1 ay sonra tekrar yapılacak ama korkuyom
doğum olduktan 6 ay sonra tekrar
1 yıl sonra tekrar
1 yıl sonra tekrar olmak üzere toplam 5 doz yapılacakmış
2. gebelikte gerek kalmıyormuş
ama 10 yıla kadar korurmuş
günaydın canım. Rüyamda seni gördüm aslında sen yoksun da bi ev temizliyoruz güya senn evinmiş. Yeni eve taşınmışsın. Yerler fayans vileda ile siliyorum nasıl beyazlıyor. Tertemiz yaptım.. Saçma sapan bişeydi yani.
Ayyy masallah yerim onu ben yaaa
aaaaa ne kadar cokmuş bende 2 kez olup bitecek diye biliyordumm
hayır olsun canım. ev arıyoruz, taşınacağız büyük ihtimalle. malum olmuş demek ki:))
ben de dün berbat bir gece geçirdim. tam yatarken ağırlaştım, sıtma tuttu, saatlerce titredim. karnımı da gerdim üşüdükçe ödüm koptu. sonra ateş bastı, bütün gece oflayıp pofladım kabus gibiydi. en son terlemişim o iyi geldi. ama hala kırık vücudum.
okullarda aşı vuruyorlar ya, daha önce 4 dozunu öyle vurulmuştum ben. 1 doz kalmıştı. onu da bir-iki hafta önce vuruldum, benimkiler bitti. ama öyle korkulacak bir aşı değil. birkaç gün sızlıyor o kolun, üstüne yatamayabilirsin o kadar. benim 5 dozda da aynı şey oldu.
bu arada düşmüşsün. geçmiş olsun. en korktuğum şeylerden biri. valla neye nasıl dikkat edeceğimizi şaşırdık artık:))
geçmiş olsun neden böyle oldun ki bircecim ya
inşallah gönlününüze göre bir ev bulursunuz yakın zamanda
hayır olsun canım. Ev arıyoruz, taşınacağız büyük ihtimalle. Malum olmuş demek ki:))
ben de dün berbat bir gece geçirdim. Tam yatarken ağırlaştım, sıtma tuttu, saatlerce titredim. Karnımı da gerdim üşüdükçe ödüm koptu. Sonra ateş bastı, bütün gece oflayıp pofladım kabus gibiydi. En son terlemişim o iyi geldi. Ama hala kırık vücudum.
İstanbul'da bugün ciddi soğuk var 2 derece hava... :2:
aminnnnnnnnn.... Inşallah çarşamba olsun biran önce..
Geldimi sezinin odası. Yarın mı gelicekti yoksa benmi yanlış hatırladım..
ayyy o baldırları yerim bennnnnnnnnnnnnnnn
masallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende senden sonra karar verdim yaptırmaya tetenozu
yaptırdıktan sonra agrın sızın oldu mu
günaydın herkese.
fmg, sabah sabah gözüm gönlüm açıldı. yerim ben o tombiği, maşallah ya çok belli büyüdüğü.
Ayyy masallah yerim onu ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?