2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eee canım ben okulda aşı olup olmadığımı hatırlamıyorum
hemşire 5 doz yapılacak dedi fazladan bişey olur mu yaa
gerçi 10 yılda bi yenilenmesi gerekiyormuş ya bi sorun olmaz herhalde

ben öğretmenim canım, öğrencilerle birlikte vurulmuştum. aşı kartım duruyordu Allahtan. tarihleri yazıyor orada. çok eski değil yani.
bu arada çizelgen 1 yaşına girecek bebek için olmuş:)) yeni doğmuş bebek olanlar var ya onu seçmen gerekiyordu. 40 haftaya göre hesaplanacak. dün söyleyecektim sana çıkmıştın.

gerçekten mi
dur düzelteyim zaten bi tuhaflık gördüm milletin hafta yazıyor benim ay

cnm bak malum oldu gördünmü. Temizliğe gelirim..:))))
sen hasta oldun ondan dünde huzursuzdun.. Sıcak bişeyler kaynatta iç.
evet canım, doktora da gittik ama yetişemedik, çıkmış biz gidene kadar. oğluşu göremedim. ama benim hastalığımdan kaynaklıymış zaten. taşınırsak beklerim temizliğe, bu sözünü hatırlatırım:)))

Yiyin teyzeleri :))))
Birce geçmiş olsun canım çok dikka et kendine.
Kızlar yoğunum, arada bakıyorum cevap gecikirse kusura bakmayın.

çok sağolun kızlar...

dikkat et kendine çok çok geçmiş olsun

sağol canım. 2 gündür kötüyüm zaten mide bulanısı, halsizlik vardı çok fazla. dün gündüz de uyumuştum hep. soğuk aldım herhalde

ya bu doktorlara doğum için ne kadar veriliyor bileniniz var mı bende onu cok merak ediyorum
şimdi benim doğum sigortam var ama doktora hastaneye gelip doğurtması için benim arkadaslarım birisi 3000 bin verdi , diğeri 5000 bin verdi doktora ay çok ya yani sırf doktor parası

bugunde mi mesaidesin. Fmg sizin patron para basıyor sanırım. Adam her fuara iş yapıyorsa bu zamanda süper. Benim eşim bilişimi beklerdi bir yıl boyunca iyi para var diye ondanda çıkmaynca sinir olurdu.. Allahtan kurtuldu bu işten. şimdi reklam firmasında çalışıyor.

yiyin teyzeleri :))))
birce geçmiş olsun canım çok dikka et kendine.
Kızlar yoğunum, arada bakıyorum cevap gecikirse kusura bakmayın.
sen çık bence işlerini yetiştir. Yoksa gecikiceksin.kıyamam

aşkolsunnnnnnnn gelirim kız mardine:)))))) kültür turuna katılırsam sanada uğrarım

yuh yaa paralara bak. Biz onu 2-3 ayda anca kazanırız. Tamam adam okadar okumuşda yani o ne sadece bıçak parası 5000 tl

aşkolsunnnnnnnn gelirim kız mardine:)))))) kültür turuna katılırsam sanada uğrarım

boşver sen kültür turunu. önce benim evi temizleriz sonra yaptırırım ben sana kültür turu:)) araba da aldık gezeriz her yeri rahat rahat, turlarda koştur koştur geziyorsun:)

yuh yaa paralara bak. Biz onu 2-3 ayda anca kazanırız. Tamam adam okadar okumuşda yani o ne sadece bıçak parası 5000 tl

bence de ya. istanbuldaki rakamlar çok uçuk. ben alman hastanesine gidiyorum. çok lüks ve tertemiz odaları. 1000 tl bile değildi sezaryan. insan 2.yi doğurmaya korkar istanbulda:))

kızlarrrrrrrrrrrrrr gunaydınnnnnn

zınkerbelcım ben ılk basta dedımkı dotora para ayarlım adam 4.000 ıstedı sırf dogurtmak ıcın.....en ıyısı hastane-doktor pakaetı bencee

ayyyy ıyı kocam lafının ustuneee geldııııııııııııııııı:):):))
offfffffffffff burnbum tıkanmıssssssssssss aksam da yoruldum mısafır vardı ıhlamur ıcıommmmm
egeeee nasıldı senın arkıdıs bulusması alsam

günaydın hatunlar ben ben be biz biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkk

kızlarrrrrrrrrrrrrr gunaydınnnnnn

zınkerbelcım ben ılk basta dedımkı dotora para ayarlım adam 4.000 ıstedı sırf dogurtmak ıcın.....en ıyısı hastane-doktor pakaetı bencee

ya cok fazla biz ödeyemeyiz zaten öle paralarda
doktora bir sormam lazım ne kadar diye
ay ayıp olur diye sormadım şimdiye kadar valla olmadı medikalparkta gecen gün renkli ultrasona gittiğim kadına devam ederim yani o hastanede calısıyor orada dogursam ona ekstra bişi ödememe gerek kalmaz

yaa dr o kadr vermek saçma değilmi yaa kadınlar kendileri ükseltmiş birazda biri 3 bin biri 4 bin vermiş adamında çıtası yükselmiş oluyo offff Allah size yardım etsin....

bız bgn gıdecekyık medıkal parka fıyat sormak ıcın bı kac hastaneyı de gezıcektık ama esım hava cok cok soguk dıooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…