eee canım ben okulda aşı olup olmadığımı hatırlamıyorum
hemşire 5 doz yapılacak dedi fazladan bişey olur mu yaa
gerçi 10 yılda bi yenilenmesi gerekiyormuş ya bi sorun olmaz herhalde
ben öğretmenim canım, öğrencilerle birlikte vurulmuştum. aşı kartım duruyordu Allahtan. tarihleri yazıyor orada. çok eski değil yani.
bu arada çizelgen 1 yaşına girecek bebek için olmuş:)) yeni doğmuş bebek olanlar var ya onu seçmen gerekiyordu. 40 haftaya göre hesaplanacak. dün söyleyecektim sana çıkmıştın.
evet canım, doktora da gittik ama yetişemedik, çıkmış biz gidene kadar. oğluşu göremedim. ama benim hastalığımdan kaynaklıymış zaten. taşınırsak beklerim temizliğe, bu sözünü hatırlatırım:)))cnm bak malum oldu gördünmü. Temizliğe gelirim..:))))
sen hasta oldun ondan dünde huzursuzdun.. Sıcak bişeyler kaynatta iç.
Birce gecmis olsun, nazar degmis sana
Annem kardesime hamileyken kuvette kaymis dusmus. O zamanlar ultrason da yok; bebek oynayana dek kabus gibi saatler gecirmis. Aman dikkat edin kendinize. Beni en cok kasan sey cizme giymek. Hem karnim aciyor hem de midemde ne var ne yok neredeyse...
havalar isinsa da terligi gecirip ciksam.
Yiyin teyzeleri :))))
Birce geçmiş olsun canım çok dikka et kendine.
Kızlar yoğunum, arada bakıyorum cevap gecikirse kusura bakmayın.
gerçekten mi
dur düzelteyim zaten bi tuhaflık gördüm milletin hafta yazıyor benim ay
sağol canım. 2 gündür kötüyüm zaten mide bulanısı, halsizlik vardı çok fazla. dün gündüz de uyumuştum hep. soğuk aldım herhalde
evet çok üşüyorum
şleri de yetiştiremeyeceğim galiba yine mesaideyim yaaaa.
Doğru hatırlıyosun canım yarın gelecekti ama boyası yetişmemiş galiba hafta içi bir akşam getireceklermiş.
pek sinir yapmadım ben de nasıl olsa erken daha. zaten mobilyacıların bu huyunu bildiğim için erken davrandım.
Ye teyzesi ısır valla dişlerim kaşınıyo gördükçe. doğsun çok fena yapıcam
Dikkat et canım benim nasıl düştün yaaa allah korusun neyse ki kötü bişey olmamış.
Aşıya gelince sadece kolum ağrıyor onun dışında bir sıkıntım olmadı şükür. Kas ağrısı idare ederim artık 1-2 gün.
Günaydın canım. Ayy çok sağolun kızlar yaaaa bebeğimi gördüm ya çok mutluyum.
birde doğum 3000TL imiş kızlar 8000leri falan duyunca çok canım sıkılmıştı.
şimdi rahatladım valla. Biz zaten okadarını gözden çıkarmıştık.
senin kullandığını bebişler doğduktan sonra kullanacağız inşallah... doğum gününe geri sayım:))
bugunde mi mesaidesin. Fmg sizin patron para basıyor sanırım. Adam her fuara iş yapıyorsa bu zamanda süper. Benim eşim bilişimi beklerdi bir yıl boyunca iyi para var diye ondanda çıkmaynca sinir olurdu.. Allahtan kurtuldu bu işten. şimdi reklam firmasında çalışıyor.evet çok üşüyorum
şleri de yetiştiremeyeceğim galiba yine mesaideyim yaaaa.
Doğru hatırlıyosun canım yarın gelecekti ama boyası yetişmemiş galiba hafta içi bir akşam getireceklermiş.
Pek sinir yapmadım ben de nasıl olsa erken daha. Zaten mobilyacıların bu huyunu bildiğim için erken davrandım.
Ye teyzesi ısır valla dişlerim kaşınıyo gördükçe. Doğsun çok fena yapıcam
Dikkat et canım benim nasıl düştün yaaa allah korusun neyse ki kötü bişey olmamış.
Aşıya gelince sadece kolum ağrıyor onun dışında bir sıkıntım olmadı şükür. Kas ağrısı idare ederim artık 1-2 gün.
Günaydın canım. Ayy çok sağolun kızlar yaaaa bebeğimi gördüm ya çok mutluyum.
Birde doğum 3000tl imiş kızlar 8000leri falan duyunca çok canım sıkılmıştı.
şimdi rahatladım valla. Biz zaten okadarını gözden çıkarmıştık.
sen çık bence işlerini yetiştir. Yoksa gecikiceksin.kıyamamyiyin teyzeleri :))))
birce geçmiş olsun canım çok dikka et kendine.
Kızlar yoğunum, arada bakıyorum cevap gecikirse kusura bakmayın.
aşkolsunnnnnnnn gelirim kız mardine:)))))) kültür turuna katılırsam sanada uğrarımevet canım, doktora da gittik ama yetişemedik, çıkmış biz gidene kadar. Oğluşu göremedim. Ama benim hastalığımdan kaynaklıymış zaten. Taşınırsak beklerim temizliğe, bu sözünü hatırlatırım:)))
çok sağolun kızlar...
hee şimdi oldu sanırım
dikkat et kendine çok çok geçmiş olsun
Ya bu doktorlara doğum için ne kadar veriliyor bileniniz var mı bende onu cok merak ediyorum
şimdi benim doğum sigortam var ama doktora hastaneye gelip doğurtması için benim arkadaslarım birisi 3000 bin verdi , diğeri 5000 bin verdi doktora ay çok ya yani sırf doktor parası
aşkolsunnnnnnnn gelirim kız mardine:)))))) kültür turuna katılırsam sanada uğrarım
yuh yaa paralara bak. Biz onu 2-3 ayda anca kazanırız. Tamam adam okadar okumuşda yani o ne sadece bıçak parası 5000 tl
dikkat et kendine çok çok geçmiş olsun
ya bu doktorlara doğum için ne kadar veriliyor bileniniz var mı bende onu cok merak ediyorum
şimdi benim doğum sigortam var ama doktora hastaneye gelip doğurtması için benim arkadaslarım birisi 3000 bin verdi , diğeri 5000 bin verdi doktora ay çok ya yani sırf doktor parası
yuh yaa paralara bak. Biz onu 2-3 ayda anca kazanırız. Tamam adam okadar okumuşda yani o ne sadece bıçak parası 5000 tl
kızlarrrrrrrrrrrrrr gunaydınnnnnn
zınkerbelcım ben ılk basta dedımkı dotora para ayarlım adam 4.000 ıstedı sırf dogurtmak ıcın.....en ıyısı hastane-doktor pakaetı bencee
ya cok fazla biz ödeyemeyiz zaten öle paralarda
doktora bir sormam lazım ne kadar diye
ay ayıp olur diye sormadım şimdiye kadar valla olmadı medikalparkta gecen gün renkli ultrasona gittiğim kadına devam ederim yani o hastanede calısıyor orada dogursam ona ekstra bişi ödememe gerek kalmaz
yaa dr o kadr vermek saçma değilmi yaa kadınlar kendileri ükseltmiş birazda biri 3 bin biri 4 bin vermiş adamında çıtası yükselmiş oluyo offff Allah size yardım etsin....
yani veremeyiz biz o kadar zaten onu sormam lazım bir haftaya gidince sorarız en güzeli
ya cok fazla biz ödeyemeyiz zaten öle paralarda
doktora bir sormam lazım ne kadar diye
ay ayıp olur diye sormadım şimdiye kadar valla olmadı medikalparkta gecen gün renkli ultrasona gittiğim kadına devam ederim yani o hastanede calısıyor orada dogursam ona ekstra bişi ödememe gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?