2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

fıstıklar ben müsadenizle çıkıyorum ders çalışmam gerek..kendinize iyi bakın, inşallah girebilirim tekrar pazartesi günü...kuzularınıza ve size iyi geceler

soğuk karanlık yağmurlu bir istanbul sabahından herkese günaydın....

blue ve merve göbüşleriniz harika maşallahınız var.
bugun cumartesi kalabalık olmaz zaten kendi kendime konuşuyorum:))))))))))kimsecikler yokkkkkkk

Egeeee, ben geldim ama sen gitmişsin....
Bi uğrayayım diye geldim, baktım hiç kimseler yok...
Arada girmeye çalışırım..Ben de bugün çalışıyorum...
Herkese günaydın...

canım güjnaydın maşallah yaaa nasıl belli artık. tombişim benim. bacaklarını havayada dikmiş. beli ağrıycak kızın.. suratta kocaman hee

Günaydın tatlıııımmmmmm.
Evet yanakları etlenmiş gibi geldi bana da. Koca yanaklı olacak kızım :)
Yüzünü nasıl saklayacağını şaşırdı vallaa.
Hayret ettim.
Senden de güzel fotolar bekliyorum artık.
Kocaman olmuştur durucuğum.
Aşı için karar verdin mi?
Napıcaksın?

ahhh yerim ben onu yaaaa... nası böle renkli çıktı fmg? sen özellikle bebeğin suratını merak ettiğin için mi gittin doktora ?? maşallah miniğe yaaa bayıldımmmmm

baya etlenmiş kolları ısırmalik maşallahhhhhhhhh
ya dün senden sonra dr srkadaşımı aradım başka bi sağlık ocağında. yaptırmazsan zararı yok yaptırırsan bebek içinde senin içinde iyi dedi. ama olmazsanda olur dedi. aile hekimim de çıkmıyor nette. açıkcası uğraşacak ne vaktim var ne isteğim. sanırım olmuycam. sorduğum her dr bana bıraktı. bi vitamin yada demir ilacı gibi mutlaka içmelisin olmasının demediler. bende olmayacağım büyük ihtimal..

ahhh yerim ben onu yaaaa... nası böle renkli çıktı fmg? sen özellikle bebeğin suratını merak ettiğin için mi gittin doktora ?? maşallah miniğe yaaa bayıldımmmmm

Sağol canım. yok ben rutin kontrole gittim. doktorum sağolsun baya uğraştı yüzünü yakalamak için :)

Boş ver yaptırma ozaman ama sağlık ocağına kayıt ol bence çok ilgileniyorlar.
Tel alıyorlar arıyorlarmış gerekli durumlarda hatırlatma için.

ege o bir yanında toplanmayı bende 1 haftadır aşıyorum.korkulacak bişey dfeğilmişş)))

tatlım seninle günümüz aynıı.çok sevindim bebişine maşallahhh kocaman olmuş.bende ayın 12 sinde gidicem.bakalım bana ne dicek kilo boy olarak??????bu arada ben tetenoz aşısı yaptırmadım.dr.sen bilirsin demişti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…