2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman ii ol çok sevindm canım, dikkat et kndine... oluyo ya benim akşam vakti tansiyonum gene oynadı hemen uyudum geçti... zor annelik işte sağ salim alsak bebişlerimizi kucaklarımıza:)

evet ya daha doğmadan bu kadar endişeleniyoruz sonrasını düşünemiyorum bile. ben de tansiyonumu ölçtürmediğime pişman oldum. tansiyonla ilgiliydi belki de..

evet ya daha doğmadan bu kadar endişeleniyoruz sonrasını düşünemiyorum bile. ben de tansiyonumu ölçtürmediğime pişman oldum. tansiyonla ilgiliydi belki de..

olabilir canım dikkat et çarpıntın göz kararman halsizliğin varsa tansiyondur... benim geçenlerde yüksek çıktı da serum yedim ya kötü oluyo dikkat etmek lazm.

bircee avatarındaki oğlunun resmi mi?ya ben de istedim 3 boyutlu ama doktor vermedi.araştırma hastanelerinde 3 boyutlu ultrason kullanılmıyomuş.varmış ama kullanmıyolar.çok tatlı yaaa canım benim.

bircee avatarındaki oğlunun resmi mi?ya ben de istedim 3 boyutlu ama doktor vermedi.araştırma hastanelerinde 3 boyutlu ultrason kullanılmıyomuş.varmış ama kullanmıyolar.çok tatlı yaaa canım benim.

detaylı ultrasona girmedin mi sen? orda veriyorlar resim... bana hem resim verdiler hem CD... anıdır ya vermeleri lazım ?

evet canım, oğlum:)) benim doktorumun ultrasonu renkli, artık hep böyle görüyoruz oğluşu:)) bir kereliğine özele git foto için, hatıra olur:=)

evet canım, oğlum:)) benim doktorumun ultrasonu renkli, artık hep böyle görüyoruz oğluşu:)) bir kereliğine özele git foto için, hatıra olur:=)

burnu oval kibar bi bebek olucak belli... Allah bağışlasın :) benim bebişin düz iniyo burnu babası gibi kıyamam yaaaa :)))))))

detaylı ultrasona girmedin mi sen? orda veriyorlar resim... bana hem resim verdiler hem CD... anıdır ya vermeleri lazım ?
canım dediğin özel hastanelerde oluyodur.ben araştırma ünv.hastanesine gidiyorum.doktorum çok iyi ünv.hocası.detaylı ultrasona girdim.ama 3 boyutlu değildi.haklısın vermeleri lazım ama napalım.kader utansın.

burası küçük bir yer.bir tane özel hastane var.onlarda da detaylı ultrason yok sıkışınca araştırma hastanesine gönderiyorlar.ilk baştan oraya gidiyodum.sonra öğrendim ki yeni doğan bebek üniteleri küvezleri yok.hemen bıraktım orayı.devlet hastanesinide hiç istemiyorum.ilk doğumum orda oldu.yaşadıklarımı anlatsam sayfalar yetmez.neyse öyle işte.

anladım canım. araştırma hastanesine gitmekte haklısın tabii, ikiz sonuçta tedbirli olmak lazım. ben de kanama nedeniyle yatmıştım devlet hastanesinde, ödüm kopuyor bir şey olacak da oraya gitmek zorunda kalacağım diye.

selam fıstıklar naber :)
kız fatmaaaa sen beni merak etmedin mi hiç sormuyon beni heee
oğluşum artık baya baya tekmeliyor beni kızlar :) geçen bi akşam o kadar sıkı vuruyordu ki eşim nöbetteydi evde olsaydı dışardan kesin hissederdi.
bu libya krizi bizim evin düzenini bozdu kocam işten gelemiyo

büyüdü artık annesi. benim de ilk kez dün akşam eşime denk geldi, eli karnımdayken tekmeledi. tekme yiyince bu kadar mutu olacağım aklıma gelmezdi:))

büyüdü artık annesi. benim de ilk kez dün akşam eşime denk geldi, eli karnımdayken tekmeledi. tekme yiyince bu kadar mutu olacağım aklıma gelmezdi:))

çok güzel oluyo ama dimi birce yaaa çook tatlı bi his :)) bazen balık gibi süzüldüğünü hissediyorum bazen tekmesini :) oğluşum araba kullanırken de çok hareketleniyo, ilerde beraber hız yaparız artık oğluşumla :))) arabayı şimdiden seviyo :))) göbişimi çetim eklicem şimdi paşpal kıyafetlerimi mazur görün artık ev hali :))

benim eşime çok denk geldi... hem baktığında karnımın dalgalandığını gördü hem eliyle defalarca hissetti... bi kaç gecedir de eşime arkadan sarılarak yattığımda ben göbek eşimin beline denk geliyor ordan bile attığını hissediyor hatta atmadığı zaman at oğlum bi defa diyo anında vuruyor babasının sesini de öğrendi artık :) çok tatlı oluyor yaa çok değişik bi duygu... Allah herkese yaşatsın...

bak bak şimdiden hız tutkunu yapacak oğluşu zamane bebekleri işte neyi seveceklerini biliyorlar. akşamları göbeğimi açıp deli gibi izliyorum, çok güzel gerçekten...

bak bak şimdiden hız tutkunu yapacak oğluşu zamane bebekleri işte neyi seveceklerini biliyorlar. akşamları göbeğimi açıp deli gibi izliyorum, çok güzel gerçekten...

tabi ya babası daha acemi ben oğluma erken öğretcem arabayı :)))
dışardan görünüyor mu ayyyy çok tatlı :))) ben hiç bakmadım kız ben de bakim bundan sonra

Son düzenleme:
tabi ya babası daha acemi ben oğluma erken öğretcem arabayı :)))
dışardan görünüyor mu ayyyy çok tatlı :))) ben hiç bakmadım kız ben de bakim bundan sonra

bazen daha sert tekmekliyor kalkıp iniyor o bölge. bak sen de. ben hep izliyorum akşamları gündüz uyuyor herhalde benim sıpa akşamları coşuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…