ZİNKERBEL hani demiştim ya bir arkadaşım 8000e doğurmuş diye ethicada onlar sadece 3000TL doktorlarına vermiş adam cerrahpaşada profmuş.
Ben zaten hastanenin doktoruna gittiğim için öyle ayrıca doktor parası falan yok.
Kızlar bu arada söylemeyi unuttum size 26 mayıs perşembe doğuruyorum büyük ihtimalle.
Sezeryan olacak. bebeğin eşi doğum kanalına çok yakın hala.
ayyyyyyyyyyyyyy fmg cok heyecanlandımmmmmmmmmm sankı dogum haberı aldım gıbııı....hem sennnnnnnnn MAYISSS annesısınnnnnnnnnn ama bırakmayız senııııııııııııııııı
günaydın bayanlar bağcılarda da şubesi olan pendik medicinede doğum paketi tek kişil çift kişilik diye paket sunuyorlar bir süre orada çalıştım biliyorum 500 sezeryan paketi çıkarken 1000 lirayı geçiyor neden herşey ekstra allah korusun bebeğpin küvezlik durumu olsa saatlik para kana 125 lira veriyosun cromsu falan yapılmamış bunlarda hastanede işleme ekstra ücret yeni doğan yogum bakımlardanm hiç bir hastane ücret almamalı çünkü sigortadan alıyorlar onun parasını ama günlük orayada para kesiyorlar birde özel hastanelerde çocuk doktorlarının çok iyi ve tecrübeli olması önemli çünkü biz doğuruyorz bitiyo ya sonrası vallahi benim kocam zorla beni özel hastaneye götürüyodu bıraktım bulunduğum ilçedeki devlet hastanesine gidiyorum ama doktorum özel muayene hanesine 125 lira her muayene ama 4 boyutlu ultrason yani her gittiğimde doopler yapıyo doktor belki doğuma kadar 1000 doktor parası vericem ama hiç değilse bir komplike olsa en yakın ünv hastanesine sevki daha kolay özel hastanesinde gördüğüm ve yaşadığım bir olaydan sonra asla ve asla hiç bir yakınımı özel hastaneye götürmem sadece para onların işi ve bizden aldıkları fark bile yasak onların parasını hepsini alıyor hastane sigortadan tahlil farklarını bileOlur kız uyar bana .. Nşallah bigün gezmeye karar verirsem forum sayesinde her ilde bir arkadaş bıuldum. Bedavaya gelcek bu gidişle..
2.çocukta akıllanıyorsun devlet hastanesine gidiyorsun. Eylüle harcadığım paranın haddi hesabı yok..
kız sen hafta sonu girermiydin. Ay çok güzel geçti 1e kadar oturduk kahve çay içtim sonrada üzüldüm hemen eve gidip süt içtim vicdan yaptım:)))))
bütün kızlar toplandık
:)))))))))))))
medikal park benim arkadaşa geçirmişti. Paket fiyat üğtünden:)))))))))))) ssk gibi orası çok kalabalık benm dr orda bahçelievlerde bıraktım ben. 3000 idi.
Ben yapıkredi sigortayla mahkemelik oluyordum alayı üçkağıtçı.
yaptırmıyorum artık özel sigorta onlara vereceğim parayla paşalar gibi doğururum birde onlarla uğraşamam.
Hepinize güzel haftasonları.
mesaiye falanda kalmıcam yoksa boğarım valla birilerini sinirim tepemde yaaa.
ayyy aramızda azcık varmış, sen nerde yaşıyosun:)
aman canım dinlen iyice, başka türlü geçmiyor.felaket halsizim kızlar yatıyorum.
aman canım dinlen iyice, başka türlü geçmiyor.
kızlar ankarada fiyatlar o kadar uçuuk değil....burda medicana international var.2300 sezeryan paket fiyatı.ve sitesine de girip bakarsanız ki ben kendim de gezdim çok konforlu bir hastane.en önemlisi de yeni doğan ünitesi olması.yanlız benim doktorum o hastaneyle anlaşmalı ama dışardan gelicek.bende sormya çekiniyorum fiyatı ama heralde 2500 lirayı geçmez diye düşünüyorum hastane+doktor.
tabii inşallahh böyledirrr))))yoksa bende medicananaın kendi doktorlarından birini seçip 2300 ü düşünüyorum.ama doktorumdan da çok memnunum umarım uçuk bişşey söylemez yaaaa:-(((
devlet memuruyum ben.bu fiyat sgk lı fiyatı tabi.doktorada nasıl sorulur bilmem ki gerçi herkes diyo sonuçta 30 milyon değil milyardan bahsediyoruz tabi ki sorucaksın diyolar ama...
felaket halsizim kızlar yatıyorum.
aman tansiyon olmasında halszliğe razıyım. yatıyorum ya başka türlü olmucak. işler de kaldı aammman kalsın...
kızzz ne kdr sevndim heeeeoleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sordum ekstra ödemiyormusuz
ama benim o arkadaslarım sigortalı oldukları halde o paraları ödemişlerdi ondan endişelenmiştim
oleyyyyyyyyyyyy
ZİNKERBEL hani demiştim ya bir arkadaşım 8000e doğurmuş diye ethicada onlar sadece 3000TL doktorlarına vermiş adam cerrahpaşada profmuş.
Ben zaten hastanenin doktoruna gittiğim için öyle ayrıca doktor parası falan yok.
Kızlar bu arada söylemeyi unuttum size 26 mayıs perşembe doğuruyorum büyük ihtimalle.
Sezeryan olacak. bebeğin eşi doğum kanalına çok yakın hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?