2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tam 3 ayın var desene.. bende 25.5.11 istiorum :)

ege canım ben burdur da oturuyorum
büyük şehir gerçekten büyük dert allah kolaylık versin sizlere
bak burda yaşamak kolay hayat kolay doğurmak kolay
zaten 1 tane kadın doğum hastanesi var bi de devlet
devlet hastanesiyle kadın doğumu ayırdılar
doktorumda bu hastanede çalışıyor kolay olacak benim için inşallah

günaydın bayanlar bağcılarda da şubesi olan pendik medicinede doğum paketi tek kişil çift kişilik diye paket sunuyorlar bir süre orada çalıştım biliyorum 500 sezeryan paketi çıkarken 1000 lirayı geçiyor neden herşey ekstra allah korusun bebeğpin küvezlik durumu olsa saatlik para kana 125 lira veriyosun cromsu falan yapılmamış bunlarda hastanede işleme ekstra ücret yeni doğan yogum bakımlardanm hiç bir hastane ücret almamalı çünkü sigortadan alıyorlar onun parasını ama günlük orayada para kesiyorlar birde özel hastanelerde çocuk doktorlarının çok iyi ve tecrübeli olması önemli çünkü biz doğuruyorz bitiyo ya sonrası vallahi benim kocam zorla beni özel hastaneye götürüyodu bıraktım bulunduğum ilçedeki devlet hastanesine gidiyorum ama doktorum özel muayene hanesine 125 lira her muayene ama 4 boyutlu ultrason yani her gittiğimde doopler yapıyo doktor belki doğuma kadar 1000 doktor parası vericem ama hiç değilse bir komplike olsa en yakın ünv hastanesine sevki daha kolay özel hastanesinde gördüğüm ve yaşadığım bir olaydan sonra asla ve asla hiç bir yakınımı özel hastaneye götürmem sadece para onların işi ve bizden aldıkları fark bile yasak onların parasını hepsini alıyor hastane sigortadan tahlil farklarını bile

Hepinize güzel haftasonları.
mesaiye falanda kalmıcam yoksa boğarım valla birilerini sinirim tepemde yaaa.

ya kızlar ben doktoruma sordum doğumum ne zaman gözüküyor diye 13 haziran dedi zaten biliyorum muhtemel beklenen doğum tarihim 13 haziran zaten
siz sezaryen olacağınızı önceden mi sölediniz doktora da doğum tarihi verdi sizlere
ama ben sezaryen mı normal mi doğum yapıcam belli değil ki
acaba sezaryen desem tarih verir mi doktor şimdiden bana

Ben yapıkredi sigortayla mahkemelik oluyordum alayı üçkağıtçı.
yaptırmıyorum artık özel sigorta onlara vereceğim parayla paşalar gibi doğururum birde onlarla uğraşamam.

fmg bende su an esımle kavga edıommmmmmmmm ıstemıom sıgorta dıee hepsi aynı uckagıtcııı satarken sole boleee...ona verdım parayla bgne kadar gıdıp ıstedım yerde dogururdummmmm. kımseye sıgorta tavsıye etmıyorummmmmmmmmmmmmm

kızlar ankarada fiyatlar o kadar uçuuk değil....burda medicana international var.2300 sezeryan paket fiyatı.ve sitesine de girip bakarsanız ki ben kendim de gezdim çok konforlu bir hastane.en önemlisi de yeni doğan ünitesi olması.yanlız benim doktorum o hastaneyle anlaşmalı ama dışardan gelicek.bende sormya çekiniyorum fiyatı ama heralde 2500 lirayı geçmez diye düşünüyorum hastane+doktor.

tabii inşallahh böyledirrr))))yoksa bende medicananaın kendi doktorlarından birini seçip 2300 ü düşünüyorum.ama doktorumdan da çok memnunum umarım uçuk bişşey söylemez yaaaa:-(((

devlet memuruyum ben.bu fiyat sgk lı fiyatı tabi.doktorada nasıl sorulur bilmem ki gerçi herkes diyo sonuçta 30 milyon değil milyardan bahsediyoruz tabi ki sorucaksın diyolar ama...

Canım bende ankaradayım dediğin hastanede yazın arkadaş 3.000Tl ye anlaştı dışardan doktordu..fiyatlar çok değişken ben hrs de yapacağım başhekimi doktorum sezaryan 4.200 normal 3.700 inidirm yapacam dedi sende doktorunla konusup hastane ilede pazarlık yap çok değişiyor çünkü verilen fiyatlar sabit değil

geldiiiiiiiiiiimmm

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

sordum ekstra ödemiyormusuz
ama benim o arkadaslarım sigortalı oldukları halde o paraları ödemişlerdi ondan endişelenmiştim
oleyyyyyyyyyyyy
kızzz ne kdr sevndim heeee

ayyyyy bnde heyecnlandım ilk sen dogum ypcan demkki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…