2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız Ege naber... Göztepe Medücal Park çok lüks ve güzel bir hastane ama, tavsiye edilir..

Geçmiş olsun mervecim hayırdır dikkat et kendine gerçi bende iki gündür kasık agrısından uyuyamıyorum

halszlik cnm ya gecer ins. sende dikkat et kendine..

Bircecim boşverdim valla amaaann kimse bakmasın kusuruma zaten kimsenin geldiği yok... annecim gelicekmiş yarın bi duydu kadın hemen gelmeye karar verdi yine :)

fgm canım hayırlı olsun inşallah... hadi siftah senden kolay doğumlar Allahtan... :)

cnm hangı sıgorta o? zaten ıodemessın ben memorıl, sıfa veya yedıtepede yaparsam hıccc odemıycemmm

Kız Channel sende benim doktora gelsene ya, Kadıköy Şifa Ataşehir e çok güzel orası, en eski doğum hastanelerinden biri ve herşey yeni, sıfır aletler neden gelm,yorsun yaaaa...Gel birlikte doğuralım..

HRS yi biliyorum orası da çok şık bir hastane ama 4000 ler falan bana çok fazla ben en fazla 2800 lere falan çıkabilirim canım.bende bi dahaki gittiğimde doktorumla konuşucam bakalım ne dicek bizee.....olmadı medicanın kendi doktoruyla 2300 ü düşünüyorum tatlım.

Kız Channel sende benim doktora gelsene ya, Kadıköy Şifa Ataşehir e çok güzel orası, en eski doğum hastanelerinden biri ve herşey yeni, sıfır aletler neden gelm,yorsun yaaaa...Gel birlikte doğuralım..

evet kadıköy şifa çok iyiymiş bu konuda bende Amerikan hastanesi düşünüyorum Allah izin verirse..

vay vay vayyy kızlar bunlar nasıl fiyatlar yaa. hakikaten küçük yerde doğurmak daha kolaymış. ben özelde -500+ gibi bi fiyata yaptırcam sanırım... Allah kolaylık versin sizlere...

Ya canım tabiki fazla ama benim gecmiş kayıplarım ve tüp bebek olması artık mecburuz sen pazarlık yap çok indiriryorlar

vay vay vayyy kızlar bunlar nasıl fiyatlar yaa. hakikaten küçük yerde doğurmak daha kolaymış. ben özelde -500+ gibi bi fiyata yaptırcam sanırım... Allah kolaylık versin sizlere...

valla bende okudukça şaşırıyorum... Bende Avcılar Hospital gibi özel ve güzel bi hastanede normalse 500 vericem sezaryen olursam 850TL. bu fyatlar çok uçuk.. bende okuyorm şaşırıyorum :44:

Ya bende gelip orda doğurayım :))))))
gel valla :)

valla bende okudukça şaşırıyorum... Bende Avcılar Hospital gibi özel ve güzel bi hastanede normalse 500 vericem sezaryen olursam 850TL. bu fyatlar çok uçuk.. bende okuyorm şaşırıyorum :44:

benim hastanede 3000-4000 istese dr lar millet isyan çıkarır. ama buralar kırsal kesim, hastande özel de olsa belli bi limitten sonrasını kimse kabul etmez evinde doğurur.

gel valla :)

benim hastanede 3000-4000 istese dr lar millet isyan çıkarır. ama buralar kırsal kesim, hastande özel de olsa belli bi limitten sonrasını kimse kabul etmez evinde doğurur.

doğru... ya kırsal kesim olmasa bile ki bnm gittiğim hastane ist.un orta yerinde gayet cazip fiyatlar veriyorlar... ki o hastane o kadar beğeniliyor ki dizilerin çoğu o hast.çekiliyor... mesela Kurtlar Vadisi Pusu

evet kadıköy şifa çok iyiymiş bu konuda bende Amerikan hastanesi düşünüyorum Allah izin verirse..

En eski doğum hastanelerinden biri, çok tecrübeliler doğum konusunda.. Bu arada Ege nerde ya, han, 4 e kadar burda olcaktı .... Kandırıkçı Ege nerdesin??????????

doğru... ya kırsal kesim olmasa bile ki bnm gittiğim hastane ist.un orta yerinde gayet cazip fiyatlar veriyorlar... ki o hastane o kadar beğeniliyor ki dizilerin çoğu o hast.çekiliyor... mesela Kurtlar Vadisi Pusu

:))))))))))) hayırlısıyla şu doğumları da atlatıp bebişlerimizi alıp evlerimize geliriz inş.

Bu arada Fatma sana sesleniyorum kuzum dün geçmişi okurken gördüm, kayınvaldene kocaman bir aferin diyorum canım... kadın 12 çocuğu olmasına rağmen kimseyi ayırmamış, bravo.. Bu arada aşkitom, burda bişey yok demişsin, söyle canım ihtiyaçlarını ben burdan alır yollarım sana kargoyla... Hiç mesele değil yani, adresini ver yeter... Hastane setleri falan burda çok uygun..

mrb kıslarrr nasılsınız benim sata göre d. tarihim 2 hazirann ama kızım yarmazlık yaptı24.hfatda 1 cm açılma oldu dr kesin erken doğum dio ama 32 ye kdara dursas ii olur dio.evde rapaorluyum yatıom dua edin de bende hazziran annesi oluyumm

geçmiş olsun... inş zamanında sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini... bunun bi nedeni oluyo mu acaba? ben de geçenlerde kasılma nedeniyle gittim acile... açılma yoktu şükür... senle sat.ımız aynı... bnm de 2 haz görünüyo şimdilik... inş. acele etmez bebişlerimiz...

ya su fazlalığı var dr ondan dio ama bilmiorum seninde mi kasılmaların oluo. benimde oluo galiba nette artık başlar yazıo.ama ben bilmiodum kasılmanın nasıl olduğunu sancım olmuştu benimm ondan gitmiştim bende aciile.açılmada ondandı galiba.erken doğum riskim var artık malesef

ben de nasıl oduğunu bilmiyodum... netten kk.dan araştırdığımda öğrendim... rahatsız edici sertlikler oluyo.. bebek dayanma hissi gibi yumruk gibi... acile gittiğimizde nst.ye bağladılar... sancılar gözüktü... iğne yaptılar.. serum verdiler... sabahladık o gece... bikaç gün sonra tekrae oldu, doktoru aradım, 1-2 litre su iç, soluna uzan dedi... ben de artık öyle yapıyorum... zaman zaman sertleşmeler devam ediyo... açılma olmadığı için çok endişelenmiyorum dedi doktor... bakalım hayırlısı... evet bu haftalarda başlıyomuş kasılmalar.... ama herkesinki bu kadar yoğun olmuyo sanırım...
canım inş. zamanında olur doğumun... kesin mi 32.haftada olacağı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…