boşver işleri, ben günlerdir erteliyorum valla, yapacak gücüm yok zaten. şimdi başlayayım biraz.
Olur kız uyar bana .. Nşallah bigün gezmeye karar verirsem forum sayesinde her ilde bir arkadaş bıuldum. Bedavaya gelcek bu gidişle..
2.çocukta akıllanıyorsun devlet hastanesine gidiyorsun. Eylüle harcadığım paranın haddi hesabı yok..
kız sen hafta sonu girermiydin. Ay çok güzel geçti 1e kadar oturduk kahve çay içtim sonrada üzüldüm hemen eve gidip süt içtim vicdan yaptım:)))))
bütün kızlar toplandık
:)))))))))))))
medikal park benim arkadaşa geçirmişti. Paket fiyat üğtünden:)))))))))))) ssk gibi orası çok kalabalık benm dr orda bahçelievlerde bıraktım ben. 3000 idi.
Geçmiş olsun mervecim hayırdır dikkat et kendine gerçi bende iki gündür kasık agrısından uyuyamıyorum
cnm hangı sıgorta o? zaten ıodemessın ben memorıl, sıfa veya yedıtepede yaparsam hıccc odemıycemmm
Canım bende ankaradayım dediğin hastanede yazın arkadaş 3.000Tl ye anlaştı dışardan doktordu..fiyatlar çok değişken ben hrs de yapacağım başhekimi doktorum sezaryan 4.200 normal 3.700 inidirm yapacam dedi sende doktorunla konusup hastane ilede pazarlık yap çok değişiyor çünkü verilen fiyatlar sabit değil
Kız Channel sende benim doktora gelsene ya, Kadıköy Şifa Ataşehir e çok güzel orası, en eski doğum hastanelerinden biri ve herşey yeni, sıfır aletler neden gelm,yorsun yaaaa...Gel birlikte doğuralım..
HRS yi biliyorum orası da çok şık bir hastane ama 4000 ler falan bana çok fazla ben en fazla 2800 lere falan çıkabilirim canım.bende bi dahaki gittiğimde doktorumla konuşucam bakalım ne dicek bizee.....olmadı medicanın kendi doktoruyla 2300 ü düşünüyorum tatlım.
vay vay vayyy kızlar bunlar nasıl fiyatlar yaa. hakikaten küçük yerde doğurmak daha kolaymış. ben özelde -500+ gibi bi fiyata yaptırcam sanırım... Allah kolaylık versin sizlere...
vay vay vayyy kızlar bunlar nasıl fiyatlar yaa. hakikaten küçük yerde doğurmak daha kolaymış. ben özelde -500+ gibi bi fiyata yaptırcam sanırım... Allah kolaylık versin sizlere...
gel valla :)Ya bende gelip orda doğurayım :))))))
valla bende okudukça şaşırıyorum... Bende Avcılar Hospital gibi özel ve güzel bi hastanede normalse 500 vericem sezaryen olursam 850TL. bu fyatlar çok uçuk.. bende okuyorm şaşırıyorum :44:
gel valla :)
benim hastanede 3000-4000 istese dr lar millet isyan çıkarır. ama buralar kırsal kesim, hastande özel de olsa belli bi limitten sonrasını kimse kabul etmez evinde doğurur.
evet kadıköy şifa çok iyiymiş bu konuda bende Amerikan hastanesi düşünüyorum Allah izin verirse..
doğru... ya kırsal kesim olmasa bile ki bnm gittiğim hastane ist.un orta yerinde gayet cazip fiyatlar veriyorlar... ki o hastane o kadar beğeniliyor ki dizilerin çoğu o hast.çekiliyor... mesela Kurtlar Vadisi Pusu
:))))))))))) hayırlısıyla şu doğumları da atlatıp bebişlerimizi alıp evlerimize geliriz inş.
mrb kıslarrr nasılsınız benim sata göre d. tarihim 2 hazirann ama kızım yarmazlık yaptı24.hfatda 1 cm açılma oldu dr kesin erken doğum dio ama 32 ye kdara dursas ii olur dio.evde rapaorluyum yatıom dua edin de bende hazziran annesi oluyumm
geçmiş olsun... inş zamanında sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini... bunun bi nedeni oluyo mu acaba? ben de geçenlerde kasılma nedeniyle gittim acile... açılma yoktu şükür... senle sat.ımız aynı... bnm de 2 haz görünüyo şimdilik... inş. acele etmez bebişlerimiz...
ya su fazlalığı var dr ondan dio ama bilmiorum seninde mi kasılmaların oluo. benimde oluo galiba nette artık başlar yazıo.ama ben bilmiodum kasılmanın nasıl olduğunu sancım olmuştu benimm ondan gitmiştim bende aciile.açılmada ondandı galiba.erken doğum riskim var artık malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?