mrb kıslarrr nasılsınız benim sata göre d. tarihim 2 hazirann ama kızım yarmazlık yaptı24.hfatda 1 cm açılma oldu dr kesin erken doğum dio ama 32 ye kdara dursas ii olur dio.evde rapaorluyum yatıom dua edin de bende hazziran annesi oluyumm
saol canımmmmm inşgeçmiş olsun, inşallah zamanında gelir yavrun...
erken olacağı kesin gibi öle konuştu dr.keşke 32ye kadar dayansa dedi.bende su içiim.canım bana 4 saatten fazla ayakta kalma dedi.sende dikkkat etttben de nasıl oduğunu bilmiyodum... netten kk.dan araştırdığımda öğrendim... rahatsız edici sertlikler oluyo.. bebek dayanma hissi gibi yumruk gibi... acile gittiğimizde nst.ye bağladılar... sancılar gözüktü... iğne yaptılar.. serum verdiler... sabahladık o gece... bikaç gün sonra tekrae oldu, doktoru aradım, 1-2 litre su iç, soluna uzan dedi... ben de artık öyle yapıyorum... zaman zaman sertleşmeler devam ediyo... açılma olmadığı için çok endişelenmiyorum dedi doktor... bakalım hayırlısı... evet bu haftalarda başlıyomuş kasılmalar.... ama herkesinki bu kadar yoğun olmuyo sanırım...
canım inş. zamanında olur doğumun... kesin mi 32.haftada olacağı...
Birce geçmişolsun sen mardin merkezmi ilçe demisin
mrb kıslarrr nasılsınız benim sata göre d. tarihim 2 hazirann ama kızım yarmazlık yaptı24.hfatda 1 cm açılma oldu dr kesin erken doğum dio ama 32 ye kdara dursas ii olur dio.evde rapaorluyum yatıom dua edin de bende hazziran annesi oluyumm
saol canımmmmm inş
erken olacağı kesin gibi öle konuştu dr.keşke 32ye kadar dayansa dedi.bende su içiim.canım bana 4 saatten fazla ayakta kalma dedi.sende dikkkat ettt
Kızlar geçmişi okudum..
Burası feci soğuk donuyorumm :) kuaföre gidicem şimdi ama içim üşüyor
Herkese iyi haftasonlarıı, p.tesi görüşürüz ..
saolun kıslarr yaaa çok tşk ederimmm.Canım çok geçmiş olsun. Sen dikkat edersin hiçbişeycikler olmaz inşallah..
inş canımmmm ya.sağl canım. merkezdeyim..
inşallah vaktinde alırsın yaramaz kızını kucağına...
.selam kızlaaaaaar bugün detaylı ultrason için siirte gittik herşey normal çıktı çok şükür fetal bir anomali yok amniyon sıvısı iyi yazıyor kağıtta bunları anladım da bi kaç yabancı terim yazıyor fetal kardiak aktivite mevcuttur fetüs makat prezentasyonundadır plesenta korpus anterior yerleşimidir gross fetal anomali izlenmemiştir uterin kavite tek canlı fetüs izlenmiştir yazıyor bunların çoğunu anlamadımözellikle kırmızı ile yazdıklarımı bilen varsa yazarsa sevinirim :) doktor herşey normal hiçbi sorun yok sağlıklı dedi sıvısı yeterli tek bebek haftasıyla uyumlu dedi 504 gr. olmuş kızım maşallah ama ultrasonu bana çevirmediği için göremedim bebeğimi fotoda vermedi bide ben renkli görecem diye seviniyodum eşim gördü sadece pc ekranından siyah beyaz bildiğimiz ultrason gibiydi diyor renkli ultrasona ne zaman giriyoruz kızlar ya ben merak ediyorum kızımı kime benziyor acep
.
Cok. Sevindim cnmmmm detayli ultrasonu bnde goztepede yaptrdim hersey ii dedi ama bu stres beni oldruck esimlede hersey birbirine gryo hirsm yizundn ama ne yapayim cokkk koytuyum anlatamm
anladığım kadarı ile şunları söylüyor: bebeğin kalbi atıyor...bebek baş değil, popo gelişli duruyor. plesentanın konumundan bahsetmiş..anormallik yokmuş..gözün aydın, yazanların hepsi iyi ve normal şeyler şekerim :))selam kızlaaaaaar bugün detaylı ultrason için siirte gittik herşey normal çıktı çok şükür fetal bir anomali yok amniyon sıvısı iyi yazıyor kağıtta bunları anladım da bi kaç yabancı terim yazıyor fetal kardiak aktivite mevcuttur fetüs makat prezentasyonundadır plesenta korpus anterior yerleşimidir gross fetal anomali izlenmemiştir uterin kavite tek canlı fetüs izlenmiştir yazıyor bunların çoğunu anlamadımözellikle kırmızı ile yazdıklarımı bilen varsa yazarsa sevinirim :) doktor herşey normal hiçbi sorun yok sağlıklı dedi sıvısı yeterli tek bebek haftasıyla uyumlu dedi 504 gr. olmuş kızım maşallah ama ultrasonu bana çevirmediği için göremedim bebeğimi fotoda vermedi bide ben renkli görecem diye seviniyodum eşim gördü sadece pc ekranından siyah beyaz bildiğimiz ultrason gibiydi diyor renkli ultrasona ne zaman giriyoruz kızlar ya ben merak ediyorum kızımı kime benziyor acep
çok sağol canım kısmen bende anladım doktorda sorun yok dedi ama plesentanın konumunu çözemedim daha önce aşağıdaydı plesenta acaba normale döndümü ki netten de baktım çok bişy bulamadım doktora sordum bana yine bu terimlerle ilgili bişyler söyledi anlamadımanladığım kadarı ile şunları söylüyor: bebeğin kalbi atıyor...bebek baş değil, popo gelişli duruyor. plesentanın konumundan bahsetmiş..anormallik yokmuş..gözün aydın, yazanların hepsi iyi ve normal şeyler şekerim :))
yakamoz, gözünaydın. maşallah kızına.. ekranı görememen kötü olmuş ama...
insan sinir olur tabii. soru sormasınlar diye çevirmemişlerdir ultrasonu. cidden iyi bir doktor bulamadın ya... sen siirti boşver mardine gel ben sana bulurum iyi doktorevet ya hiç doktora gitmiş gibi hissetmiyorum görmeyince bişy anlamadım radyolojide baktılar detaylı ultrasonda ekran sabitti zaten doktorda göstermeyi teklif etmedi bende nasılsa jinekolog normal ultrasonda tekrar bakar diye bişy demedim oda gerek duymayınca göremedim kızımıyakında yine giderim olmazsa :)) şimdi doğru dürüst bi doktor arama durumundayız bugünkü doktoru gözüm tutmadı çok ilgili gelmedi birde güleryüz sıfır diğer hastalarada sırf bişy anlamadığkları için kötü davrandıgına şahit oldum doğuma kadar kaç doktor değiştirecem ben bakalım :))istediği gibi iyi bir doktoru olanlar çok şanslı
evet ya hiç doktora gitmiş gibi hissetmiyorum görmeyince bişy anlamadım radyolojide baktılar detaylı ultrasonda ekran sabitti zaten doktorda göstermeyi teklif etmedi bende nasılsa jinekolog normal ultrasonda tekrar bakar diye bişy demedim oda gerek duymayınca göremedim kızımıyakında yine giderim olmazsa :)) şimdi doğru dürüst bi doktor arama durumundayız bugünkü doktoru gözüm tutmadı çok ilgili gelmedi birde güleryüz sıfır diğer hastalarada sırf bişy anlamadığkları için kötü davrandıgına şahit oldum doğuma kadar kaç doktor değiştirecem ben bakalım :))istediği gibi iyi bir doktoru olanlar çok şanslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?