2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun, inşallah zamanında gelir yavrun...

geçmiş olsun, inşallah zamanında gelir yavrun...
saol canımmmmm inş
erken olacağı kesin gibi öle konuştu dr.keşke 32ye kadar dayansa dedi.bende su içiim.canım bana 4 saatten fazla ayakta kalma dedi.sende dikkkat ettt

Birce geçmişolsun sen mardin merkezmi ilçe demisin

sağl canım. merkezdeyim..

inşallah vaktinde alırsın yaramaz kızını kucağına...

Kızlar geçmişi okudum..
Burası feci soğuk donuyorumm :) kuaföre gidicem şimdi ama içim üşüyor
Herkese iyi haftasonlarıı, p.tesi görüşürüz ..

kızlar konserve ton balığını en fazla ayda bi kez tüketin.. yüksek oranda civa içerdiği için zararlı olabilirmiş.. durun okuduğum makaleyi buraya kopyalim..

***Basında zaman zaman anne adaylarının balık tüketmemesi veya az balık tüketmesini öğütleyen yazılar yer alabilmektedir. Bu yazılar kısmen doğrudur: Civa içeriği yüksek olan balıklar genellikle kılıç balığı, köpek balığı, ton balığı (konserve olanı değil, taze olanı) gibi büyük balıklardır ve bizim ülkemizde bulunan balıklardan (aksi resmi olarak ilan edilmediği sürece) haftada bir veya iki porsiyon tüketilmesi civa zehirlenmesi yaratmaz. Konserve ton balığını ekstra bir önlem olarak ayda bir kez tüketmeniz faydalı olabilir.

Kizlar isden ayrildim evde kizimla cok guzel ama acayip sitresliyim kaynanamla felaket kavgalar. Ediyoruz. Cok agliyorum ve cildryorum. Esime yansitp. Hirsimi ondan aliyrum cok zor gunler gecryrum

selam kızlaaaaaar bugün detaylı ultrason için siirte gittik herşey normal çıktı çok şükür fetal bir anomali yok amniyon sıvısı iyi yazıyor kağıtta bunları anladım da bi kaç yabancı terim yazıyor fetal kardiak aktivite mevcuttur fetüs makat prezentasyonundadır plesenta korpus anterior yerleşimidir gross fetal anomali izlenmemiştir uterin kavite tek canlı fetüs izlenmiştir yazıyor bunların çoğunu anlamadım özellikle kırmızı ile yazdıklarımı bilen varsa yazarsa sevinirim :) doktor herşey normal hiçbi sorun yok sağlıklı dedi sıvısı yeterli tek bebek haftasıyla uyumlu dedi 504 gr. olmuş kızım maşallah ama ultrasonu bana çevirmediği için göremedim bebeğimi fotoda vermedi bide ben renkli görecem diye seviniyodum eşim gördü sadece pc ekranından siyah beyaz bildiğimiz ultrason gibiydi diyor renkli ultrasona ne zaman giriyoruz kızlar ya ben merak ediyorum kızımı kime benziyor acep

.

Cok. Sevindim cnmmmm detayli ultrasonu bnde goztepede yaptrdim hersey ii dedi ama bu stres beni oldruck esimlede hersey birbirine gryo hirsm yizundn ama ne yapayim cokkk koytuyum anlatamm

.

Cok. Sevindim cnmmmm detayli ultrasonu bnde goztepede yaptrdim hersey ii dedi ama bu stres beni oldruck esimlede hersey birbirine gryo hirsm yizundn ama ne yapayim cokkk koytuyum anlatamm

takma kafana canım herşeyi hem kendini hem bebeği üzüyosun eşinede yansıyodur aranızda boşuna problem yaratma istersen adamcağızın ne suçu var dimi :)) kaynananıda bırak kendi haline ikinci çocugu da doğurur bebeklerinle rahat rahat ilgilenirsin üzdüğünle kalıyosun kendini herifinide üzme boşuna bırak anası napıyosa yapsın

sevgili channel,
henüz özel mesaj atamıyorum, o yüzden buradan cevap yazayım dedim

benimkinde hem sağda iki tane, hem de solda iki taneydi..en büyüğü 6mm idi.. inan bizimkiler geçtiyse, sizinki kesin geçer..
aynen bizimde detaylıda hiç sorun çıkmadı..bu rahatlatsada insan kafadan atamıyor bir türlü..
21.haftada doktorum "birkaç tanesinin şekli bozuldu, bir tanesi de büyüdü" demişti..7,5mm olmuştu.."o kist büyüyerek patlayıp yok olucak ..ötekilerin de şekli bozulduysa, onlar da yakında kaybolur " demişti...sahiden dediği oldu ve 24+4'de artık hiçbiri yoktu :))
belki sizinki de çoktan gitmiştir..geçmiş olsun..umarım sağlıcakla alırız kucağımıza :) sevgiler...

anladığım kadarı ile şunları söylüyor: bebeğin kalbi atıyor...bebek baş değil, popo gelişli duruyor. plesentanın konumundan bahsetmiş..anormallik yokmuş..gözün aydın, yazanların hepsi iyi ve normal şeyler şekerim :))

çok sağol canım kısmen bende anladım doktorda sorun yok dedi ama plesentanın konumunu çözemedim daha önce aşağıdaydı plesenta acaba normale döndümü ki netten de baktım çok bişy bulamadım doktora sordum bana yine bu terimlerle ilgili bişyler söyledi anlamadım anlayabileceğim gibi söylese ölür sanki 6 yıl tıppı ben okudum ya anlıycam ne söylediğini adamın
yakamoz, gözünaydın. maşallah kızına.. ekranı görememen kötü olmuş ama...

evet ya hiç doktora gitmiş gibi hissetmiyorum görmeyince bişy anlamadım radyolojide baktılar detaylı ultrasonda ekran sabitti zaten doktorda göstermeyi teklif etmedi bende nasılsa jinekolog normal ultrasonda tekrar bakar diye bişy demedim oda gerek duymayınca göremedim kızımı yakında yine giderim olmazsa :)) şimdi doğru dürüst bi doktor arama durumundayız bugünkü doktoru gözüm tutmadı çok ilgili gelmedi birde güleryüz sıfır diğer hastalarada sırf bişy anlamadığkları için kötü davrandıgına şahit oldum doğuma kadar kaç doktor değiştirecem ben bakalım :))istediği gibi iyi bir doktoru olanlar çok şanslı

İyi akşamlar kızlar bu saatte baya kalabalığız :) Yakamozzz canım gözünaydın maşallah kızına demek 504gram olmuş kaç haftalıktın sen canım...?

Bu arada kızlar Doğum Hikayelerini okudum diğer topiclerde Allahım ne duygusal ya hep gözlerim doldu... acaba biz ne zaman yaşıcaz bu güzel duyguyu yaaa

insan sinir olur tabii. soru sormasınlar diye çevirmemişlerdir ultrasonu. cidden iyi bir doktor bulamadın ya... sen siirti boşver mardine gel ben sana bulurum iyi doktor benim doktorum harika, ultrasonu da renkli ama diyarbakırda sana iyice uzak olur...

YAKAMOZZZ

Doktorunun güler yüzlü ve ilgili olması çok önemli çok doktor değiştirdim en sonunda buldum... Kızını görememen kötü olmuş canım ya bi kaç kere bana da öyle yapmıştı nöbetçi doktorun biri uyuz olmuştum saymıştım içimden hep hocam bana çevirir misinz bende görmek istiyorum diyorum hiiiç duymuyor bile dedim başlarım böyle doktora buldum şimdi şükür... Anormallik saptanmadıysa herşey normaldir canım... Bana da bakarken Detaylı'da doktor, gdssag NORMAL fdsgd NORMAL o karışık yazdığım yerler anlamadığım yerler sen tahmin et artık normal dediği için bende sormuyordum ama benim karsımda da vardı plazmadan izledim oğlumu ben... bi de ayrıca doktorun monitörü vardı... bana hem resim verdiler hem CD... bi dahaki gidişinde görersin artık kızını canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…