2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım benim sorma yatıyorum hala... iyiyim ama ayağa kalktığımda sanki 100 kiloyum hep yattım bugun valla... midemde de ekşime var ama nispeten iyiyim... bulaşıklar hala tezgahta

boşver ya dinlen. ben de kendimi iyi hissedince temizlik yaptım, sonra yemek... benim de bulaşıklar öylece duruyor. hiç gücüm kalmadı, belim ağrıyor(

boşver ya dinlen. ben de kendimi iyi hissedince temizlik yaptım, sonra yemek... benim de bulaşıklar öylece duruyor. hiç gücüm kalmadı, belim ağrıyor(

ay boşver ya valla bende boşverdim kalsın yarın dizersin :) yormayalım kendimizi bebişlerimiz tehlikeye giriyo sonra sıkalım dişimizi çoğu gitti azı kaldı...

Senin ilk hamileliğin miydi Bircecim?

iyi akşamlar kızlar ya benim şekerim yuksek çıktı 50 lik yaptılar pazartesi günü 100 ltk yapılacak birde nefes alamıyorum ya şimdi napıcam

ay boşver ya valla bende boşverdim kalsın yarın dizersin :) yormayalım kendimizi bebişlerimiz tehlikeye giriyo sonra sıkalım dişimizi çoğu gitti azı kaldı...

Senin ilk hamileliğin miydi Bircecim?

evet canım ilk. ilk 3.5 ay kanamam vardı benim hep yattım. hala korku kaldı içimde, uzun süre ayakta kalınca vicdan azabı duyuyorum.

iyi akşamlar kızlar ya benim şekerim yuksek çıktı 50 lik yaptılar pazartesi günü 100 ltk yapılacak birde nefes alamıyorum ya şimdi napıcam

100lükte çıkmaz inşallah... ben de bu ara şekerimin yüksek çıkmasından korkuyorum. diyet veriyormuş herhalde doktor yüksek çıkınca.

geçmiş olsun canım yaa üzüldüm... ama tedavisi var diyet listesi verirler muhtemelen sana... inşallah geçici bi durumdur... Bende perş günü yaptırıcam bakalım biz ne durumdayız oğlumla...

evet canım ilk. ilk 3.5 ay kanamam vardı benim hep yattım. hala korku kaldı içimde, uzun süre ayakta kalınca vicdan azabı duyuyorum.

ayy aman dikkat et canım fazla yorma kendini... az kaldı zaten sabredelim biraz daha

100lükte çıkmaz inşallah... ben de bu ara şekerimin yüksek çıkmasından korkuyorum. diyet veriyormuş herhalde doktor yüksek çıkınca.

ciddimisin belkide ondan çok kilo aldım ya çok yemiyorum ekmek yemiyorum ama haftada 1 kilo alıyorum acaba ondanmı şu an nefes almakta zorlanıyorum kalbim çıkacak gibi ya bide 100 lük de 3 saat aç bekliyorum aç karnına gel dediler geçenkinde 1 saat bekledim aç gittim bilemedim migdem fena bulanmıştı o degilde ben bi kardiyolojiden randevu alayım demi çok kötüyüm

korkulacak bişey yok canım panik yapma bence... sen şu 100lüğü de yaptır zaten o da yüksek çıkarsa sana diyet vericekler o diyetle herşeyin normale döner... bazı şeyleri yiyemiceksin ama düzelceksin... BebeğimTV de izliyorum denk geliyor... orda da hamileyken şekeri çıkan anne adaylarına diyet uygulatıp gözetliyorlar kontrollerle... sana da öyle yaparlar. korkma gönlünü ferah tut.

bildiğim kadarıyla kiloyla ilgisi yok şekerin. benim bir arkadaşım çok zayıf, hamileyken de sadece biraz göbeği çıkmış. onda çıkmış şeker. diyet vermiş doktor. kalbin için git ama. o ihmale gelmez..

iyi gecelerr nasılsınız kızlar?
beni bugün işe çağırdılar akşam 5te, gittim 8 buçuğa kadar işteydim. sonra da teyzeme gittim eve geldim. eşim yok bu akşam evde tekim. valla tek kalmayı da seviyorum ha ne yalan söliim arada iyi oluyo :)))
sıra şekere geldi dimi. her ay başka bişey.
birceeee sen nasılsın canım?

24. haftanın içindeyiz canım 23 artı 3 üz şimdilik inşallah haziranda hepimiz teker teker yaşıycaz o güzel mutluluğu iple çekiyorum bebeklerimizin resimlerinide koyacagımız günleri

ayy vallahi gelecem bu gidişle doktor için gezmediğim yer kalmıycak mardin cizreye 3 saat cizre de buraya bir buçuk saat 4. 30 saat yol şunun şurası ama senin doktorun diyarbakırda 7 saat yolu nasıl giderim sürekli bilmiyorum:) keşke yakın olsaydı balıklama atlardım bi dahaya başka bi hastane kestirdim gözüme ona gidecem şansıma ordaki bayan jinekolog iyi bir doktor olursa ona devam ederim olmazsa doktor aramaya devam

evet ya o kadar üzülünce göremedim diye eşimde artık büyüdü ya kısım kısım görünüyodu zaten ultrasonda eskisi gibi bütün olarak bende göremedim falan diye teselli etmeye çalışıyor garibim fotografınıda vermedi zaten güya özel hastahane detaylı diyemi vermedi acaba aynen bende senin gibiydim bugün ... şu normal... bu normal diye sayıştırdı doktor ama ben bişycik anlamadım :)) çok şükür sağlıklı heşey normal bi dahaki gittiğimde görürüm artık napim doğuma az kaldı sayılır doğunca nasılsa poposunun dibinden ayrılmıycam istesemde ayrılamıycam hatta bol bol görürüm artık kendimi öyle teselli ediyorum

kızlar bebek şekeri ile bebek kapı süsü yapan yada alan oldumu ben hepsini kendim yapmayı planlıyorum hazırlar çok klasik elim yatkındır o tür işlere taslağını çıkardım bile :)) doğum iznine ayrılınca ancak vakit bulabilirim yapmaya sanırım yapınca eklerim resimlerini öpüyorum herkesi iyi geceleeeeeeer :80:

Selam kızlar ben bir eylül anne adayıyım. Aranızda Manisada olan varmı? Manisadan k. doğumcu doktor ve hastane tavsiyeleri lazım acil Şimdiden teşekürler iyi geceler güzel anneler :):80:

iyi geceler kızlar anammm uyku haram bize biraz kestiriim dedim oğluşkum uyumaaa uyumaa diye tepindi resmen

Selam kızlar ben bir eylül anne adayıyım. Aranızda Manisada olan varmı? Manisadan k. doğumcu doktor ve hastane tavsiyeleri lazım acil Şimdiden teşekürler iyi geceler güzel anneler :):80:

canım manisada olmadığm için yardımcı olamıcam... hayrlı doğumlar diliyorum... daha yolun çok araştır braz daha

elimden hiiiiiç öyle şeyler gelmez canımmm sen yap da ekle bakalımm

[
iyiyim canımcım, belim ağrıyor biraz, arkamda bir sürü yastık desteğiyle oturuyorum yaşlılar gib onun dışında iyiyim. senin iş de kötü ya, devlette oluyor mu bu kadar mesai? yoruyorlar seni bu halde..

çokmuş ya yol, daha azdır sanıyordum. inşallah iyidir gideceğin. ama bayan diye şartlandırma bence kendini. erkek kadın doğumcular daha iyi genelde.içine sinmesi önemli sonuçta.

erkek kadın doğumcular daha iyi genelde.içine sinmesi önemli sonuçta.

Erkek kadın doğumcular daha iyi lafına sonuna kadar katılıyorum canımm bende hep bayana gidiyrdum istediğim gibi çıkmadı Faruk Bey diye doktorum var çok çooook daha iyi valla çok daha ilgililer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…