kızlar bebek şekeri ile bebek kapı süsü yapan yada alan oldumu ben hepsini kendim yapmayı planlıyorum hazırlar çok klasik elim yatkındır o tür işlere taslağını çıkardım bile :)) doğum iznine ayrılınca ancak vakit bulabilirim yapmaya sanırım yapınca eklerim resimlerini öpüyorum herkesi iyi geceleeeeeeer :80:
[
iyiyim canımcım, belim ağrıyor biraz, arkamda bir sürü yastık desteğiyle oturuyorum yaşlılar gibonun dışında iyiyim. senin iş de kötü ya, devlette oluyor mu bu kadar mesai? yoruyorlar seni bu halde..
Erkek kadın doğumcular daha iyi lafına sonuna kadar katılıyorum canımm bende hep bayana gidiyrdum istediğim gibi çıkmadı Faruk Bey diye doktorum var çok çooook daha iyi valla çok daha ilgililer...
bizim kurumlarda oluyor canım. bakanın kölesi olarak çalışıyoruz bizasıl seçim zamanı yanacaz biz valla çok yoğun olursa raporumu alırım yada dairemin değişmesini isterim..
mutlaka çok iyi bayan doktorlar da vardır ama benim de gittiğim erkek doktorlar daha ilgili, alanında daha iyiydi hep. bir de bir yerde doktor adı araştırırken en iyiler hep erkek oluyor.
tabii ki ama ben yine erkek doktor diyorum... Kapalı bi kadınım ama bu sağlık sonuçta... illa kadın doktora gidicem diye bişey yok... sağlığımla bebeğimle hangi doktor daha iyi ilglilenirse ona giderim...
uyku tutmadı mı bu gece kızlarrbenim kociş gelmedi hala dükkanı kapatamadı garibim hemen bi alt katımızda iş yeri ama gelin görün ki birbirimizi her zaman göremiyorzzz
bence de çalışma o yoğunlukta. tam son zamanlarına denk gelecek, iyice ağırlaşacaksın.
kızlar D-Smart'ı olanlar 58.Kanalda BebeğimTV de saat 1de yani 15 dk sonra doğum hikayeleri var izlemek isteyen varsa izlesin çok güzel...
ilk kez gece bu kadar kişi var:) yemekten sonra uyukluyordum ben şimdi fal taşı gibi gözlerimçok geç geliyormuş eşin...
ay korkmuyomusun kız, çok izlemeyin olumsuz etkilenmeyin..
yok kızzzaçık açık göstermiyorlar aksine çok bilgi sahibi oldum
açık açık göstermiyorlar aksine normal doğuma yönlendiriyorlar kadınları... Son ana kadar normalde kalıyorlar, aksi durumda sezaryene alınıyorlar... tavsiye ederim... ama geneli epidural normal yaptırıyor bende öyle düşünüyorum bakalım kısmet hadi ben kaçtımmm öptüm hepiniziben korkuyorum bakmaya internetten falan :) geçen burada yazıyolar ya hani doğum hikayelerini, bi tanesi o kadar kötüydü ki abow dedim : )))) normal doğum istiyorum ben inşallah o yüzden de olumsuz şeylere takılmaktan korkuyorum...
evet canım haklısın da işte her zaman bizim isteğimiz dikkate alınmıyor tabi. bi de değiştirmezlerse işten kaçan pozisyonunda kalıyosun..gerçi benim burda bi geleceğim yok artık, bebeğim doğduktan sonra izinliyken inş eşimin kurumunun sınavına giricem ve kazanırsam direkt o kurumda başlıcam :)) ay inşallah.. tabi önce bi kpssye girebilmem lazım sonra kurumun sınavını düşüncem...
tamam canım yapınca eklerim merak etme sen :)elimden hiiiiiç öyle şeyler gelmez canımmmsen yap da ekle bakalımm
ya kesinlikle katılıyorum erkek doktorlar hem daha bilgili hem daha ilgili oluyorlar ve daha sakin ve kaprizsiz oldukları için daha çok rahatlatıyorlar insanı kontrollerde problem olmaz ama doğumda zaten doğum heyecanı olacak araya bide utangaçlığımın karışmasını istemiyorum rahat hissetmiyorum kendimi napim elimde değil inş. iyi bi doktor bulabilirim bulamazsam napıcam bende bilmiyorum açıkcası[
iyiyim canımcım, belim ağrıyor biraz, arkamda bir sürü yastık desteğiyle oturuyorum yaşlılar gibonun dışında iyiyim. senin iş de kötü ya, devlette oluyor mu bu kadar mesai? yoruyorlar seni bu halde..
çokmuş ya yol, daha azdır sanıyordum. inşallah iyidir gideceğin. ama bayan diye şartlandırma bence kendini. erkek kadın doğumcular daha iyi genelde.içine sinmesi önemli sonuçta.
ne güzel beceriklisin. bebek şekerlerine bakmadım daha, kapı süsünü aldım ama.
neyse hanımlar ben çıkıyorum eşimi aradım geliyorum dedi... bi çay demliyim içelimyatmamız 3ü buluyor hep bu gidişle bebiş de bizimle aynı uyuycak doğduktan sonra
hadi iyi geceler annişlerr... bebişler önce Allaha sonra sizlere emanet...
bende epidural normal düşünüyorum inş. bi engel çıkmazda acısız kolay bi doğum olur bugün doktora sordum öneriyormusunuz diye evet bence çok iyi bir yöntem dedi zaten önermesede ben kararımı vermiştimaçık açık göstermiyorlar aksine normal doğuma yönlendiriyorlar kadınları... Son ana kadar normalde kalıyorlar, aksi durumda sezaryene alınıyorlar... tavsiye ederim... ama geneli epidural normal yaptırıyor bende öyle düşünüyorum bakalım kısmet hadi ben kaçtımmm öptüm hepinizi
raporunu al değiştirmezlerse boşver istediklerini düşünsünler:)) kpss mi çalışıyordun sen? ben yüksek lisans faan sanıyordum:) inşallah kazanırsın, gönlünüze göre olur her şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?