2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel beceriklisin. bebek şekerlerine bakmadım daha, kapı süsünü aldım ama.

bizim kurumlarda oluyor canım. bakanın kölesi olarak çalışıyoruz biz asıl seçim zamanı yanacaz biz valla çok yoğun olursa raporumu alırım yada dairemin değişmesini isterim..

Erkek kadın doğumcular daha iyi lafına sonuna kadar katılıyorum canımm bende hep bayana gidiyrdum istediğim gibi çıkmadı Faruk Bey diye doktorum var çok çooook daha iyi valla çok daha ilgililer...

mutlaka çok iyi bayan doktorlar da vardır ama benim de gittiğim erkek doktorlar daha ilgili, alanında daha iyiydi hep. bir de bir yerde doktor adı araştırırken en iyiler hep erkek oluyor.

bizim kurumlarda oluyor canım. bakanın kölesi olarak çalışıyoruz biz asıl seçim zamanı yanacaz biz valla çok yoğun olursa raporumu alırım yada dairemin değişmesini isterim..

bence de çalışma o yoğunlukta. tam son zamanlarına denk gelecek, iyice ağırlaşacaksın.

mutlaka çok iyi bayan doktorlar da vardır ama benim de gittiğim erkek doktorlar daha ilgili, alanında daha iyiydi hep. bir de bir yerde doktor adı araştırırken en iyiler hep erkek oluyor.

tabii ki ama ben yine erkek doktor diyorum... Kapalı bi kadınım ama bu sağlık sonuçta... illa kadın doktora gidicem diye bişey yok... sağlığımla bebeğimle hangi doktor daha iyi ilglilenirse ona giderim...

uyku tutmadı mı bu gece kızlarr benim kociş gelmedi hala dükkanı kapatamadı garibim hemen bi alt katımızda iş yeri ama gelin görün ki birbirimizi her zaman göremiyorzzz

kızlar D-Smart'ı olanlar 58.Kanalda BebeğimTV de saat 1de yani 15 dk sonra doğum hikayeleri var izlemek isteyen varsa izlesin çok güzel...

uyku tutmadı mı bu gece kızlarr benim kociş gelmedi hala dükkanı kapatamadı garibim hemen bi alt katımızda iş yeri ama gelin görün ki birbirimizi her zaman göremiyorzzz

ilk kez gece bu kadar kişi var:) yemekten sonra uyukluyordum ben şimdi fal taşı gibi gözlerim çok geç geliyormuş eşin...

bence de çalışma o yoğunlukta. tam son zamanlarına denk gelecek, iyice ağırlaşacaksın.

evet canım haklısın da işte her zaman bizim isteğimiz dikkate alınmıyor tabi. bi de değiştirmezlerse işten kaçan pozisyonunda kalıyosun..gerçi benim burda bi geleceğim yok artık, bebeğim doğduktan sonra izinliyken inş eşimin kurumunun sınavına giricem ve kazanırsam direkt o kurumda başlıcam :)) ay inşallah.. tabi önce bi kpssye girebilmem lazım sonra kurumun sınavını düşüncem...

kızlar D-Smart'ı olanlar 58.Kanalda BebeğimTV de saat 1de yani 15 dk sonra doğum hikayeleri var izlemek isteyen varsa izlesin çok güzel...

ay korkmuyomusun kız, çok izlemeyin olumsuz etkilenmeyin..

ilk kez gece bu kadar kişi var:) yemekten sonra uyukluyordum ben şimdi fal taşı gibi gözlerim çok geç geliyormuş eşin...

geç de gidiyor ama arada eve çıkıyor... internet kafe işletiyor elemanı açıp elemanı kapatıyor... sadece başında duruyor işte gelir birazdan... Bugunde kurulumu vardı başka bi int. kafe kuruyor arkadaşına... ondan... ama bebek bi doğsun bu kadr geç gelemez

yok kızzz açık açık göstermiyorlar aksine çok bilgi sahibi oldum

ben korkuyorum bakmaya internetten falan :) geçen burada yazıyolar ya hani doğum hikayelerini, bi tanesi o kadar kötüydü ki abow dedim : )))) normal doğum istiyorum ben inşallah o yüzden de olumsuz şeylere takılmaktan korkuyorum...

neyse hanımlar ben çıkıyorum eşimi aradım geliyorum dedi... bi çay demliyim içelim yatmamız 3ü buluyor hep bu gidişle bebiş de bizimle aynı uyuycak doğduktan sonra

hadi iyi geceler annişlerr... bebişler önce Allaha sonra sizlere emanet...

açık açık göstermiyorlar aksine normal doğuma yönlendiriyorlar kadınları... Son ana kadar normalde kalıyorlar, aksi durumda sezaryene alınıyorlar... tavsiye ederim... ama geneli epidural normal yaptırıyor bende öyle düşünüyorum bakalım kısmet hadi ben kaçtımmm öptüm hepinizi

raporunu al değiştirmezlerse boşver istediklerini düşünsünler:)) kpss mi çalışıyordun sen? ben yüksek lisans faan sanıyordum:) inşallah kazanırsın, gönlünüze göre olur her şey..

elimden hiiiiiç öyle şeyler gelmez canımmm sen yap da ekle bakalımm
tamam canım yapınca eklerim merak etme sen :)
ya kesinlikle katılıyorum erkek doktorlar hem daha bilgili hem daha ilgili oluyorlar ve daha sakin ve kaprizsiz oldukları için daha çok rahatlatıyorlar insanı kontrollerde problem olmaz ama doğumda zaten doğum heyecanı olacak araya bide utangaçlığımın karışmasını istemiyorum rahat hissetmiyorum kendimi napim elimde değil inş. iyi bi doktor bulabilirim bulamazsam napıcam bende bilmiyorum açıkcası
ne güzel beceriklisin. bebek şekerlerine bakmadım daha, kapı süsünü aldım ama.

oldum olası severim o tür işlerle uğraşmayı kapı süsünü taslağını çıkardım çizimini ve dikimini yaptım doldurup süslemesi kaldı ama çok zamanım olmuyor doğum izninde 2 ay boş olacam o zaman yapacam gerisini hem zaman geçer hemde yavaş yavaş istediğim gibi yaparım bebek şeker sepeti bebek şekerleri lohusa şerbeti takımını filanda yapıp süsliycem doğuma yakın hepsi hazır olur eklerim resimlerini

iyi geceler canım. içme bu saatte çay, uyuyamazsın:) hem sonra bebişe kızma gece uyumuyor diye, alıştırıyorsun çocuğu şimdiden

bende epidural normal düşünüyorum inş. bi engel çıkmazda acısız kolay bi doğum olur bugün doktora sordum öneriyormusunuz diye evet bence çok iyi bir yöntem dedi zaten önermesede ben kararımı vermiştim bende kaçtım kızlar bu defa yarın görüşürüz öpüldünüz

raporunu al değiştirmezlerse boşver istediklerini düşünsünler:)) kpss mi çalışıyordun sen? ben yüksek lisans faan sanıyordum:) inşallah kazanırsın, gönlünüze göre olur her şey..

yüksek lisansım da var, bi yandan o da devam ediyor :)
kpss ye girmek zorundayım ama bizde puanla atama şeklinde olmuyor. snava giriyorsun puanını alıyorsun, 120 çeşit puan oluyor bizde. sonra onunla dışişlerinin istediği puan türünden başvuruyorsun sınava. sınava mesela 200-300 kişi çağırıyorlar. sıralamaya girebilirsen sınava giriyorsun, sonra sınav 4 tane yazılı sınavdan oluşuyor. sonra onları kazanırsan mülakata giriyorsun ve toplamda 20-30 kişi alıyorlar :)) bizim bu kurumlara girişimiz bu şekilde. ben mesela şuanda çalıştığım yere ilk 10a girerek girdim...kpss, 3 yazılı ve mülakattan geçerek girdim.. düz memur değiliz, bürokrat oluyoruz neticede, baya zorluyorlar o yüzden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…