yüksek lisansım da var, bi yandan o da devam ediyor :)
kpss ye girmek zorundayım ama bizde puanla atama şeklinde olmuyor. snava giriyorsun puanını alıyorsun, 120 çeşit puan oluyor bizde. sonra onunla dışişlerinin istediği puan türünden başvuruyorsun sınava. sınava mesela 200-300 kişi çağırıyorlar. sıralamaya girebilirsen sınava giriyorsun, sonra sınav 4 tane yazılı sınavdan oluşuyor. sonra onları kazanırsan mülakata giriyorsun ve toplamda 20-30 kişi alıyorlar :)) bizim bu kurumlara girişimiz bu şekilde. ben mesela şuanda çalıştığım yere ilk 10a girerek girdim...kpss, 3 yazılı ve mülakattan geçerek girdim.. düz memur değiliz, bürokrat oluyoruz neticede, baya zorluyorlar o yüzden...
çok alengirliymiş:)) Allah yardımcın olsun. çoook çalışaman gerek çooookk demek ki:)))
evet canım yaa, kpss de bu yıl 9-10 temmuza geliyor girip giremiceğim bile muallakta. ben yine de şimdiden kurumun yapacağı yazılı sınav için çalışıyorum kpss yi girebilirsem hallederim o sorun olmaz inşallah. sınavı kazanması çok zor bi sınav çünkü. off birce off :) derdim çok bu ara :)
Kizlar isden ayrildim evde kizimla cok guzel ama acayip sitresliyim kaynanamla felaket kavgalar. Ediyoruz. Cok agliyorum ve cildryorum. Esime yansitp. Hirsimi ondan aliyrum cok zor gunler gecryrum
selaammm hanımlaaaaaaaaar
evet yaa.. ben de sıkıntıdan mutfağa sardım haşhaşlı kek yapıyorum
ooo ne güzel elleine sağlık afiyet olsun bende yemek yaptım hilmiyi bekliyorum 6:30 da falan gelir herhalde ikimizde heyecanmdan duramıyoruz yarın detaylıya gidicez hilmi de görücek ogluşunu en son 3,5 aylıkken görmüştü o benden daha heyecnlı
bu gece uyku yok o zaman size. ne şanslı ya bu bebişler,doğmadan bu kadar heyecanlanıyoruz onlar için... büyümüştür iyice senin oğluş. biz de cuma gideceğiz şeker yüklemesi için.
ben de çok seviyorum göbeğimin hareketlerini izlemeye:)) sen bu aralar çok ağlak oldun fatma...
evet yaaaaaa nedne böle oldu anlamıyorum...yarında ağlamasam iyidir
kızlaaar şeker yüklemesi için kaçıncı haftaya kadar gidiliyordu doktora? benim gittiğim doktor o kadar ilgiliydi ki hiç bahsetmedi bile şeker yüklemesinden ben kendi kafama göre gidiyorum
ağlarsın bence. imkan varsa eşin kameraya falan çeksin de ağlarken kaçırdıklarını izle sonradan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?