2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok alengirliymiş:)) Allah yardımcın olsun. çoook çalışaman gerek çooookk demek ki:)))

çok alengirliymiş:)) Allah yardımcın olsun. çoook çalışaman gerek çooookk demek ki:)))

evet canım yaa, kpss de bu yıl 9-10 temmuza geliyor girip giremiceğim bile muallakta. ben yine de şimdiden kurumun yapacağı yazılı sınav için çalışıyorum kpss yi girebilirsem hallederim o sorun olmaz inşallah. sınavı kazanması çok zor bi sınav çünkü. off birce off :) derdim çok bu ara :)

inşallah kazanırsın canım. ama epey çalşıyor gibisin, halledersin bence. kpss tarihi de kötü olmuş cidden.

Kizlar isden ayrildim evde kizimla cok guzel ama acayip sitresliyim kaynanamla felaket kavgalar. Ediyoruz. Cok agliyorum ve cildryorum. Esime yansitp. Hirsimi ondan aliyrum cok zor gunler gecryrum

Güzelim bizde seni merak ettik ama ben tahmin emiştim işten ayrılmış olabileceğini.. Allah kolaylık versin canım, senin şu kaynanayı gelip parçalamak istiyorum,cins yaaaaaa...

evet yaa.. ben de sıkıntıdan mutfağa sardım haşhaşlı kek yapıyorum

ooo ne güzel elleine sağlık afiyet olsun bende yemek yaptım hilmiyi bekliyorum 6:30 da falan gelir herhalde ikimizde heyecanmdan duramıyoruz yarın detaylıya gidicez hilmi de görücek ogluşunu en son 3,5 aylıkken görmüştü o benden daha heyecnlı

bu gece uyku yok o zaman size. ne şanslı ya bu bebişler,doğmadan bu kadar heyecanlanıyoruz onlar için... büyümüştür iyice senin oğluş. biz de cuma gideceğiz şeker yüklemesi için.

bu gece uyku yok o zaman size. ne şanslı ya bu bebişler,doğmadan bu kadar heyecanlanıyoruz onlar için... büyümüştür iyice senin oğluş. biz de cuma gideceğiz şeker yüklemesi için.

evet yaaa baya bi heyecanlı bu arad öğlen yattım bi baktım kıpırdanıyo hemen açtım göbeğimi anam gayet hareketler belli karnım bi yukarda bi aşağıda duramadım başladım ağlamayaaa

kızlaaar şeker yüklemesi için kaçıncı haftaya kadar gidiliyordu doktora? benim gittiğim doktor o kadar ilgiliydi ki hiç bahsetmedi bile şeker yüklemesinden ben kendi kafama göre gidiyorum

kızlaaar şeker yüklemesi için kaçıncı haftaya kadar gidiliyordu doktora? benim gittiğim doktor o kadar ilgiliydi ki hiç bahsetmedi bile şeker yüklemesinden ben kendi kafama göre gidiyorum

internette 28. haftaya kadr diyordu bilmiyorum benim dr da bişey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…