2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay şifonyerde yetermi ki ya bi sürü eşyası kıyafeti oyuncağı biberonu emziği losyonu bezi ıvır zıvırı olacak hepsini nereye koyacaz şimdide bunun tasası sardı beni napcam diye kafayı yedim düşünmekten ama elde var sıfır hala bişy bulamadım

slm kizlar uzun sure ugrayamadim nasilsinizzzz iyisinizdir umarim.:) bebegimi dhaa bir haftadir tekmelerini hissediyorum goruyorum ama dun hic hissetmedim bugunde az doktorumu aradim placentam onde bu yuzdende olabilir 28 haftada her gun hissedersin dedi belki sirtini donmustur dedi.ayyy ben oda alcam oglusuma ama yanimda yatcak belki 7 8 ay gibi

Merhaba Yakamoz, bence oda yapma, dediğin gibi, şifonyer ve beşik al iki yaşından sonra da zaten genç odası alırsın, zaten 1,5 yaşından sonra parmaklıklardan atabiliyorlar kendilerini.. Normal yataklı genç odası alırsın.. Bu arada bebeğin eşyaları, şifonyere sığar bence o kadar da abartı değil eşyaları bence.. Yani ben kzımda gerek duymadım bişeye..

Bende öyle yapmayı düşünüyorum... gerek yok yeni doğan çocuğu başka odaya almaya... ilk zamanlarda benimle kalıcak sonra artık 1,5-2 yaşında ayırırım belkkiiii :) ama ben oğluşumdan ayrılamam ki yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayrı bile yatsa odaya gerek yok bence. Ben aldım kızımda pişman oldum, çok kullanışlı değil. Sonrasında genç odası almak daha mantıklı bence..

ayrı bile yatsa odaya gerek yok bence. Ben aldım kızımda pişman oldum, çok kullanışlı değil. Sonrasında genç odası almak daha mantıklı bence..

aynen aynen katılıyorum canım... sen ki tecrübelisin bizden çok... vardır bir bildiğin :)

aynen aynen katılıyorum canım... sen ki tecrübelisin bizden çok... vardır bir bildiğin :)

Ben kızımda kocaman tekstiliyle falan oda aldım, çok kaliteli kremrengi bir ahşaptı ama hiç memnun kalmadım, ciflemeden lekeleri falan çıkmıyordu sinir oldum.. Oda takımından şu anda sadece gardrop kaldı diğerlerini attım.. Ve çok ağır oluyorlar, okula başlarken kızıma kitaplık ve masa aldım onları çilek gibi biryerden aldım ve çok memnun kaldım, hem temizliği çok kolay, o da krem olmasına rağmen, hemde daha hafif... Hiç gerek yok bence öyle koca koca şeyler almaya...

şu an için oda almamak en mantıklısı zaten ama şimdiki derdim oda alıp almamak değil bebeğin eşyalarını nereye koyacagım şifonyeride sevmiyorum plastik filan hoş görünmüyor babasının dolabının bi bölümünü boşaltıcam sığmazsa mecburen bide şifonyer alırım napim en iyi çözüm bu şimdilik :26: saol canım fikir verdiğin için

:) doğrudur canım... ben de genç odası almayı düşünüyorum 2-3 yaşında... yatsın bebeğim bizimle :)

canım bebek beşiğine yapışık dolaplı beişikler oluyor çekmeceli büyük onlardan almayı düşünürsen kullanışlı... ben ondan alıcam...

canım bebek beşiğine yapışık dolaplı beişikler oluyor çekmeceli büyük onlardan almayı düşünürsen kullanışlı... ben ondan alıcam...

evet netten baktım baya hoş görünüyor bende o türleri beğeniyorum 3 tane çekmecesi oluyor genelde kenarında onlara sürekli kullanılacak eşyalarını bebek bezi şampuanı losyonu pudrası havlusu oyuncaklarını filan koyarım dolabın bi kısmını ayırırsam onada kıyafetlerini koyarım artık sığar heralde ilk çocuk diye abartırım gibi geliyor kıyafet işini ama umarım sığar

Yarın sabah şeker yüklemem var.. ayyyy hiç sevmiorum kan aldırmayı o şerbet gibi şeyi içmek problem diilde kızlar aranızda yaptıran var mı ? bi kez açken bi kezde sıvı içtikten sonra mı alıcaklar ???? 50 ml lik istedi doktorumda.

baktım şimdi netten.. gidicem sabah 50 ml lik sıvı içiricekler sonra da bi saat hiçbişi yemicem.. bi saatin sonunda kanımı alıcaklar..

iyi geceler kızlar
oda muhabbetleri başlamış
bende kiracıyım yerimde dar ama yinede yapmak istiyorum odasını
çok bekledim bu bebeği hevesimi almak istiyorum

kızlar oda mevzularınızı okudumda kendi fikrimide söyliyim dedim. Bence maksimum 6 ay aynı odada yatmalı sonra kesinlikle ayırmalı.. Ki ben o kadar bile beklemeyi düşünmüyorum açıkçası.2 aydan sonra odasında kendi yatağında yatmaya alıştırırım. Tek başına yatmaya alışması lazım... yoksa gak guk dedikçe yanında olursan öylesine alışır.. bi telsiz alıp her zaman dinleyebilirim zaten... 1 yaşından sonra zaten bilinçlenmeye başlıyolar. yatakta değilde yanında yatmak isticek falan. bence ilerisi için iyi bişi değil.Tabi sadece benim fikrim böyle..

Oda takımı içinde fikrimi söyliyim. Bebek odalarının büyüyenleri var onlardanda alabilirsiniz.Benim yeğenim 4 yaşında hala daha kullanıyo. parmaklıklarını çıkarttılar. seneyede ayak ucundaki şifonyeri çıkarıp büyük yatak koyucaklar.. Benim eşim mobilyacı olduğundan benim alma sorunum yok. Kendisi yapçak. Ama eşyalarıyla falan bebekte baya yer kaplıyo onuda dikkate alın derim. Buda yine benim fikrim

büyüyebilen beşikleri de araştırmak lazım. sonradan yatak olarak kullanırım diyenler genelde onu atıp yeni yatak alıyor. geçenlerde öyküm de yazmıştı, delikleri falan kalıyormuş hoş bir görüntü olmuyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…