- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
ya ben de ben de... hangisi mantıklı bilmem.... bebişlerimizin de az eşyası olmucek... ben beşik ve şifonyer düşünüyodum ama herşey sığmıcek gibi.... acaba beşik ve şifonyer alıp idare etsek de sonra oda alırız... şifonyeri de balkonda mutfakta vs kullanırız... beşiği de kardeşine saklarırız nasıl oluur ???*
ya kızlar oda mı beşikmi alacagım diye düşünmekten kafayı yiycem aslında doğuda oldugumuz için oda düşünmüyorum ama tek beşik alırsamda bebeğin bi sürü eşyası olacak onları nereye koyacambirde tek beşik alırsam park yatak istemiyorum beğenmiyorum oyuncak gibi geliyor gözüme ahşap beşik alacam büyük ihtimal en fazla 2 yaşına geldiğinde oda alınacak 2 tane ahşap beşik olacak elimizde :44: şimdi oda alsak hem batıya taşınırken yıpranacak hem odasında yatmıycak doğunca uzun bi süre bizim odamızda yatacak napsam kafam karıştı bi fikir veriiiiiiinnnn :26:
Merhaba Yakamoz, bence oda yapma, dediğin gibi, şifonyer ve beşik al iki yaşından sonra da zaten genç odası alırsın, zaten 1,5 yaşından sonra parmaklıklardan atabiliyorlar kendilerini.. Normal yataklı genç odası alırsın.. Bu arada bebeğin eşyaları, şifonyere sığar bence o kadar da abartı değil eşyaları bence.. Yani ben kzımda gerek duymadım bişeye..
Bende öyle yapmayı düşünüyorum... gerek yok yeni doğan çocuğu başka odaya almaya... ilk zamanlarda benimle kalıcak sonra artık 1,5-2 yaşında ayırırım belkkiiii :) ama ben oğluşumdan ayrılamam ki yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayrı bile yatsa odaya gerek yok bence. Ben aldım kızımda pişman oldum, çok kullanışlı değil. Sonrasında genç odası almak daha mantıklı bence..
aynen aynen katılıyorum canım... sen ki tecrübelisin bizden çok... vardır bir bildiğin :)
Merhaba Yakamoz, bence oda yapma, dediğin gibi, şifonyer ve beşik al iki yaşından sonra da zaten genç odası alırsın, zaten 1,5 yaşından sonra parmaklıklardan atabiliyorlar kendilerini.. Normal yataklı genç odası alırsın.. Bu arada bebeğin eşyaları, şifonyere sığar bence o kadar da abartı değil eşyaları bence.. Yani ben kzımda gerek duymadım bişeye..
Ben kızımda kocaman tekstiliyle falan oda aldım, çok kaliteli kremrengi bir ahşaptı ama hiç memnun kalmadım, ciflemeden lekeleri falan çıkmıyordu sinir oldum.. Oda takımından şu anda sadece gardrop kaldı diğerlerini attım.. Ve çok ağır oluyorlar, okula başlarken kızıma kitaplık ve masa aldım onları çilek gibi biryerden aldım ve çok memnun kaldım, hem temizliği çok kolay, o da krem olmasına rağmen, hemde daha hafif... Hiç gerek yok bence öyle koca koca şeyler almaya...
şu an için oda almamak en mantıklısı zaten ama şimdiki derdim oda alıp almamak değil bebeğin eşyalarını nereye koyacagımşifonyeride sevmiyorum plastik filan hoş görünmüyor babasının dolabının bi bölümünü boşaltıcam sığmazsa mecburen bide şifonyer alırım napim en iyi çözüm bu şimdilik :26: saol canım fikir verdiğin için
canım bebek beşiğine yapışık dolaplı beişikler oluyor çekmeceli büyük onlardan almayı düşünürsen kullanışlı... ben ondan alıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?