ayy cnm ne güzel güle güle kullan iyi günlerde. Sen herbişeyini tamamladın evini boyattın. çaktırmadan hallediyorsun valla. çok sevndimmm..
Yarına aldım randevu şükür. Gerçekten bekleyemiyprum seni ararım dr çıkınca. öğleden sonrada eylülün okuluna gidicem aidat felan yatırılcak hemde bi okula gider bakarım. Daha dönem işe..
aminn inşallahhhhhhh
günaydınnnnnn güzel anneler ,
nasılsınızz , iyihaftalar olsun hepinize , bebişlerini göreceklerin şimdiden gözü aydın :)))
bende hepsi burada dan aşağıdakileri aldım Eki Görüntüle 148222 Eki Görüntüle 148225 Eki Görüntüle 148224 , biberon ısıtıcı falan çok uygun.
OOOooo neler almışsın bebeğine, güle güle kullansın Sezin kızımız.. İyi yapmışsın herbişeyi hazır şimdiden bebeğin süper..
inşallah bacımmm hemen ararım merakta bırakırmıyım hiç.. çok heyecanlıyım yaa anlamsız bir korku var içinde hayır olsun.dönme işe boşver canım, dinlen yarın. Yoruluyosun.
Ayyyyy güzel haberleri ver bacına, ben hemen yazarım kızlara veririm müjdeyi.
günaydın güzellik. Bizimde işler yoğun ama sizsizde olmuyor ki ya:)))günaydın kızlar nasılsınız ?
Ayy sonunda bi günaydın demek nasip oldu uzun zaman sonra
Bugün işler yoğun ama birazcık kalıcam:)
fmg ne güzel baya bişey almışsınız hayırlı uğurlu olsun, sterilizatör kullanışlı bişey mi? Hiçbieşyden haberim yok ya siz böyle yazınca kendimi çok cahil hissediyorum :18:
günaydın burcu ... Yarın göreceğim kızımı inşallah.. Senin aldıklarında harika iyi günlerde kullanın. Ben daha hiç toparlayamadım yaa badana işi benim bekleme yapmama sebep oluyor:)
günaydın kızlar nasılsınız ?
ayy sonunda bi günaydın demek nasip oldu uzun zaman sonra
bugün işler yoğun ama birazcık kalıcam:)
fmg ne güzel baya bişey almışsınız hayırlı uğurlu olsun, sterilizatör kullanışlı bişey mi? hiçbieşyden haberim yok ya siz böyle yazınca kendimi çok cahil hissediyorum :18:
günaydın burcu ... Yarın göreceğim kızımı inşallah.. Senin aldıklarında harika iyi günlerde kullanın. Ben daha hiç toparlayamadım yaa badana işi benim bekleme yapmama sebep oluyor:)
inşallah bacımmm hemen ararım merakta bırakırmıyım hiç.. çok heyecanlıyım yaa anlamsız bir korku var içinde hayır olsun.
günaydın egecim canım hemşom
Duruyu görmeye mi gidiyosun yarın ay ne güzel
günaydın arkadaşlarrr iyi haftalar hepinizeee....
bugün eşimin yeni iş yerinde ilk günü, inşallah herşey yolunda gider, Allah utandırmasın kimseyi
haftasonu anneannemdeydim, kızıma bi sürü cici almışlar çok mutlu oldum, incili çorap bile almışlar tam kokoş işi
onun dışında ablam nihayet eski bilgisayarını bana verdi onun da internetini felan halletmek lazım,
bizim çok şükür bu sene badana işimiz yok ama sağlam bi temizlik zamanı geldi, artıkın yardımla onu da çözecem
herkesler kendine ve bebişlerine tikkat etsin öpüyorum
Ayyyy nasıl mutlu olursun şimdi yarın :))) sağlıkla git gör kızını inşallah.Ben kendi durumumdan çok endişelendiğim için herşeyi bitirdim ege , senin gibi 15 kilo alanlardanım biliyosun bende ve acayip zorlanıyorum kendimi taşımakta , dün biraz iş yapayım dedim 80lik nine gibi zor kalktım yerimden , ben 1-2 ay sonraki halimden korkmaya başladım, doktor beni bu hafta kilo kontrolüne çağırdı , eğer haftada 400gr dan fazla alırsan diyetisyene göndericem seni dedi , ben ne 400gr mı , 2 haftada 2 kilo aldım((( ay ne yapıcam bilmiyorum , yüzüm ay parçası gibi oldu , ay ne yapayım dayanamayıp yiyiyorum bir taraftanda :)) akşam üzerleri öyle bir geriliyorumki sanki ada yarıp karnımı çıkacakmış gibi .
cumartesi güya 4e kadar takılıcaktım . Fakat benim densiz müşteirlerim bastırdı fena youndum. Birde ay sonu ya ne var ne yok fatura kesiliyor ay kapansın diye.. öyle işte giremeedim. Bugunde birazdan çıkıcam..
Sen kontrol olmayacaksan zaten boşver ertelenebilir. Ben kızımı görcem inşallah teyzesi..:)))))
Günaydın Kızlar...
Egecim ne güzel kızını göreceksin çok sevindim ben iki hafta sonra gidecem bazen agrımvar deyipte gitsemmi diyorum
Fmg ne güzel şeyler almıssın güle güle kulan giddigidiyordan alınan şeyde sorun çıkmıyordeğilmi daha önceden aldınmı
Blu dün yarım saat kimseye söylemeden ulustaki zelcan bebeye gittik eşimle herşey var ve çok indirim yapıyorlar ben ficherindönencesini ve ugurböcekli alt değiştirmesini aldım sen oarabak beşiği bile pazarlık yaptık çok indirdiler
ben mayıs başı ayrılmayı planlıyorum mayıs sonu doğumum var. Zatensezeryanda 2 haftanı yakıyorlar bari kullanmış olayım. Yani 20 gn önce fealn çıkıcam işlerim var çünkü.kızlar size bi sorum olacaktı.çalışan hanımlar doğum iznine ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz
bende çalışıyorum da ne zaman izne ayrılmak iyi olur sizce
sağol cnm dua edin bana.. Aman yapcak bişey yok. Alıyorum yiyorum ne yapayım.. Bütün gün işteyim otur otur şişiyorum valla..ayyyy nasıl mutlu olursun şimdi yarın :))) sağlıkla git gör kızını inşallah.ben kendi durumumdan çok endişelendiğim için herşeyi bitirdim ege , senin gibi 15 kilo alanlardanım biliyosun bende ve acayip zorlanıyorum kendimi taşımakta , dün biraz iş yapayım dedim 80lik nine gibi zor kalktım yerimden , ben 1-2 ay sonraki halimden korkmaya başladım, doktor beni bu hafta kilo kontrolüne çağırdı , eğer haftada 400gr dan fazla alırsan diyetisyene göndericem seni dedi , ben ne 400gr mı , 2 haftada 2 kilo aldım((( ay ne yapıcam bilmiyorum , yüzüm ay parçası gibi oldu , ay ne yapayım dayanamayıp yiyiyorum bir taraftanda :)) akşam üzerleri öyle bir geriliyorumki sanki ada yarıp karnımı çıkacakmış gibi .
aman canım heyecandan o korku hisssi. Ne güzel bebişini göreceksin işte.
çilek channel kuzu napıyo haberin var mı?
Çok sağol canım benim.
Napıyım öyküm ağırlaşmadan helledeyim diyorum. sonra koca karnımla hiç gezemem.
Sen nasılsın?
Kaynatamıyoruz ne zamandır.
kızlar ben 1 yaşına kadar bu sitedeki beşiklerden kullanıcam.kuzenlerimde kullandı çok mennun kaldılar anne odası beşiği diyolar.daha sonrada oda şeklinde değil de yatak dolap şeklinde 2 li takım almayı düşünüyorum.
Mutlaka bakın derim tercih edenler için çok cici şeyler.dediğim gibi anne odasında çok kullanışlılar ve hepsinin sallanma özelliği de var.benim seçtiğim ezgi bambu modeli.
gurdamarbebe e-ticaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?