2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bız mecbur uyuyamayanlardanız(
ama gece uykularımda bı problem yok sımdılık.Buyuk ıhtımalle yataga yorgun gırıyorum o yuzden hemen uykuya dalıyorum.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız?

Kızlar hemen söyleyeyim bebeğe gerekli elektrikli aletleri arzum almak isteyen varsa hepsiburada.com da %30 indirim var. oldukça uyguna geliyor. ben arzum düşünüp araştırıyordum bir süredir. hepsiburada fiyatları görünce hemen sipariş verdim. Bugün sonmuş bilginiz olsun.

günaydın canım..
ne aldın ki . bebeğe elektrikli olarak ne gerekli bi an unuttum:)))))))))))

fmg günlerimizde 100 den geriye düşmüşüz :)) hatta bi 10 günüde sayma:) ay heyecan basıyor. 26.haftamız kutlu mutlu olsun.6,5 aylık olduk:) bende yarına gün almaya çalışıyorum dayanamadım bir gün önce gitmeye karar verdim..

Günaydın kızlar,
nabersiniz, bende gece saat kurmuş gibi, 3 te ve 6 da uyanıyorum lavabo için, sonrada uyuyorum Allahtan.. Yaaaa Ege bende yarın şeker yüklemesine gitçektim eşim aradı, o da gelcekti ama yarın toplantısı varmış, bende perşembeye erteliycem herhalde offffff.. sinir oldumm

günaydın canım..
ne aldın ki . bebeğe elektrikli olarak ne gerekli bi an unuttum:)))))))))))

Günaydın tatlım nasılsın bu sabah?
Buhar makinesi(bizim evin havası çok kuru oluyor),sterilizatör(aynı zamanda buharli pişirici ve biberon ısıtıcı),Termometre, ateş ölçer, banyo suyunun sıcaklığını ölçmek için termometre aldık.

Dün saraçhaneye gittik. kızımın pusetini de aldık. Yavaş yavaş toparlıyorum.

Evet kutlu olsun
günler azaldı valla ne çabuk geçiyor böyle hiç anlamadım. son aylar daha da çabuk geçecek sanırım.
İnşallah yarına randevu alabilirsin. insan bekleyemiyor.

günaydın cnmm..
özledim seni
offf bende dayanamadım yarına aldım. 1 gün 1 gündür vallahi
olsun hayırlısı olsun .. Iyi sonuçlarla geliriz inşallah

ayy cnm ne güzel güle güle kullan iyi günlerde. Sen herbişeyini tamamladın evini boyattın. çaktırmadan hallediyorsun valla. çok sevndimmm..
Yarına aldım randevu şükür. Gerçekten bekleyemiyprum seni ararım dr çıkınca. öğleden sonrada eylülün okuluna gidicem aidat felan yatırılcak hemde bi okula gider bakarım. Daha dönem işe..

çok sevindim sabah erkenden işini hallet dinlenirsin sonrada.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
aminn inşallahhhhhhh

günaydın cnmm..
özledim seni
offf bende dayanamadım yarına aldım. 1 gün 1 gündür vallahi
olsun hayırlısı olsun .. Iyi sonuçlarla geliriz inşallah

Cumartesi girdim ben sen yoktun kızım... Sabah girmişsin sonra çıkmışsın.. Neyse ben bu sefer şeker yüklemesi olcağı için çok hevesli değilim zaten..

OOOooo neler almışsın bebeğine, güle güle kullansın Sezin kızımız.. İyi yapmışsın herbişeyi hazır şimdiden bebeğin süper..

Günaydınnnnnn Güzel anneler ,

Nasılsınızz , iyihaftalar olsun hepinize , bebişlerini göreceklerin şimdiden gözü aydın :)))

Bende hepsi burada dan aşağıdakileri aldım , biberon ısıtıcı falan çok uygun.

cumartesi girdim ben sen yoktun kızım... Sabah girmişsin sonra çıkmışsın.. Neyse ben bu sefer şeker yüklemesi olcağı için çok hevesli değilim zaten..

cumartesi güya 4e kadar takılıcaktım . Fakat benim densiz müşteirlerim bastırdı fena youndum. Birde ay sonu ya ne var ne yok fatura kesiliyor ay kapansın diye.. öyle işte giremeedim. Bugunde birazdan çıkıcam..
Sen kontrol olmayacaksan zaten boşver ertelenebilir. Ben kızımı görcem inşallah teyzesi..:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…