Yarın 8,30 a randuvumu aldım kızlar.. Bana dua edin...
Birdaha dönemeyebilirim. Ben haber veririim mutlaka
Günaydın kızlar nasılsınız?
Kızlar hemen söyleyeyim bebeğe gerekli elektrikli aletleri arzum almak isteyen varsa hepsiburada.com da %30 indirim var. oldukça uyguna geliyor. ben arzum düşünüp araştırıyordum bir süredir. hepsiburada fiyatları görünce hemen sipariş verdim. Bugün sonmuş bilginiz olsun.
Günaydın kızlar,
nabersiniz, bende gece saat kurmuş gibi, 3 te ve 6 da uyanıyorum lavabo için, sonrada uyuyorum Allahtan.. Yaaaa Ege bende yarın şeker yüklemesine gitçektim eşim aradı, o da gelcekti ama yarın toplantısı varmış, bende perşembeye erteliycem herhalde offffff.. sinir oldumm
günaydın kızlar nasılsınız ?
ayy sonunda bi günaydın demek nasip oldu uzun zaman sonra
bugün işler yoğun ama birazcık kalıcam:)
fmg ne güzel baya bişey almışsınız hayırlı uğurlu olsun, sterilizatör kullanışlı bişey mi? hiçbieşyden haberim yok ya siz böyle yazınca kendimi çok cahil hissediyorum :18:
kızlar size bi sorum olacaktı.çalışan hanımlar doğum iznine ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz
bende çalışıyorum da ne zaman izne ayrılmak iyi olur sizce
aman canım heyecandan o korku hisssi. ne güzel bebişini göreceksin işte.
çilek channel kuzu napıyo haberin var mı?
fmg günlerimizde 100 den geriye düşmüşüz :)) hatta bi 10 günüde sayma:) ay heyecan basıyor. 26.haftamız kutlu mutlu olsun.6,5 aylık olduk:) bende yarına gün almaya çalışıyorum dayanamadım bir gün önce gitmeye karar verdim..
Aaaa çok sevindim bak ne güzel hemen iş buldu eşin.
hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sen de kendine dikkat et.
Canım fazla takma.Akşamları ben de patlayacak gibi oluyorum. hep nefes nefeseyim. ben 10,5 kilo almışım doktorum 8 kilo daha alırsın dedi anlıycağınız 100'ü geçerim. kendimi taşıyamıyorum.
cnm çok güzel ama bebk düşmesin hareketlenince. 1 yaşına kadar kullanacağını sanmam ya.. Ama harika bişey görsellik olarak. Iyi günlerde kulan
Yarın 8,30 a randuvumu aldım kızlar.. Bana dua edin...
Birdaha dönemeyebilirim. Ben haber veririim mutlaka
Günaydın kızlar nasılsınız?
Kızlar hemen söyleyeyim bebeğe gerekli elektrikli aletleri arzum almak isteyen varsa hepsiburada.com da %30 indirim var. oldukça uyguna geliyor. ben arzum düşünüp araştırıyordum bir süredir. hepsiburada fiyatları görünce hemen sipariş verdim. Bugün sonmuş bilginiz olsun.
Günaydın kızlar,
nabersiniz, bende gece saat kurmuş gibi, 3 te ve 6 da uyanıyorum lavabo için, sonrada uyuyorum Allahtan.. Yaaaa Ege bende yarın şeker yüklemesine gitçektim eşim aradı, o da gelcekti ama yarın toplantısı varmış, bende perşembeye erteliycem herhalde offffff.. sinir oldumm
günaydın kızlar nasılsınız ?
ayy sonunda bi günaydın demek nasip oldu uzun zaman sonra
bugün işler yoğun ama birazcık kalıcam:)
fmg ne güzel baya bişey almışsınız hayırlı uğurlu olsun, sterilizatör kullanışlı bişey mi? hiçbieşyden haberim yok ya siz böyle yazınca kendimi çok cahil hissediyorum :18:
kızlar size bi sorum olacaktı.çalışan hanımlar doğum iznine ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz
aman canım heyecandan o korku hisssi. ne güzel bebişini göreceksin işte.
çilek channel kuzu napıyo haberin var mı?
Valla allah sonumuzu hayır etsin , bende 65 kiloyla hamile kaldım ama bende 100'ü görücem bu gidişte :))
Bende kızımın elektroniklerini tamamladım , sterilizatör almadım , mikrodalgadada steril ediliyormuş diye sadece poşetlerinden alırım dedim.pusetinide aldık geçen hafta.sadece beşiği ve dolabı kaldı .Eki Görüntüle 148244 Eki Görüntüle 148245
günaydın kıslar
herkes iyi bir hafta sonu geçirmiştir umarım burada yağmur vardı burnumuzu çıkaramadık
egecim inşallah güzel haberlerle gelirsin yarına
şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptılar size benim dr 2 hafta sonra gel dedi 26haftalıkken falan geç değil mi
canım kuzenlerim kullandı bunlardan ooldukça derin ve geniş aslında içi..yani 11 aya kadar kullanmışlardı.
canım 3 hatfa kalana kadar çalışmaya çalışcaz inş :) sonra da 5 haftayı doğum sonrasına atıp 13 hafta yapmayı planlıyorum şimdilik.kızlar size bi sorum olacaktı.çalışan hanımlar doğum iznine ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz
hepsiburada'da fiyatlar dışardakinden daha iyidir tabi dimi canım?fiyatları falan hiç bilmiyorum ben, o yüzden de hiç bişey alasım gelmiyor. biberonu emziği vs steril ediliyor galiba dimi..Günaydın tatlıııımmmm
ben fuara gittim geçen hafta oldukça faydası oldu. bütün ürünleri gördüm karşılaştırdım. şimdi sadece satın almak kaldı.
bir de bebeği olan arkadaşların tavsiyelerini dinliyorum.
Sterilizatör aynı anda çok şeyi steril ediyormuş. 30 dk. sürüyormuş. henüz elime ulaşmadı.
inşallah memnun kalırım. farklı markaların ürünleri çok pahalı. arzuma karar verdim ben.
iyiyim canım bebişim de iyi, hareketli sıpam benim :) detaylıda da bi dk durmadı :) maşallah baya tekmeliyor artık :) arada hareketsiz oluyor gerçi, normal dimi, bu haftalarda düzenli olmaz zaten dimi?cnm benim duruyu görcem inşallah. çok heyecanlıyım akşam olmaz bugun artık. Sen nasılsın bebiş nasıl
tamam canım sağolasın. bir de çıkrıkçılar yokuşunda ( bir şubesi de söğütözünde varmış) özel can bebe dediler, kkda da bi başlıkta bahsediyolardı, orda da güzel indirim yapıyolarmış. biz daha hiç bi girişimde bulunmuyoruz :) ne zaman alcaz bakalım, 7 aylık falan olalım da öyle gidelim diye düşünüyorum..hayırlısı bakalım.Blu dün yarım saat kimseye söylemeden ulustaki zelcan bebeye gittik eşimle herşey var ve çok indirim yapıyorlar ben ficherindönencesini ve ugurböcekli alt değiştirmesini aldım sen oarabak beşiği bile pazarlık yaptık çok indirdiler
Bluee ne güzel burdasın :) daha önümüzde vakit var, öğreniriz :)
gerçi ben de fmg gibi aceleciyim, sonra karnım burnumda gezemem diye korkuyorum şimdiden yoruluyorum çünkü :)
Niye herkes havanemlendirici almış anlamadım, çocuklar zaten yaz bebesi ve alerjik bünyeli olma ihtimalleri yüksek, sıcakta doğdukları için.. hele İstanbul da olanlar için nem oranı zaten o kadar yüksek ki hiç gerek yok buna... Benim doktorum kesinlikle karşıydı hava nemlendiricisine.. Özellikle alerjik bünyeli çocuklarda çok zararlıymış, daha çok küf ve nem yapıp zarar veriyormuş... Ama tabi siz doktorlarınıza sorun bence.. Bu arada ben ilk kızımda da almadım bunda da bu kadar elektronik şeye ihtiyaç duymuyorum.. İnşallah kullanabilirsiniz... Sterilizatör belki alırım dedim ama o da ihtiyaç olursa, çünkü zaten anne sütü alınca çocuk ona da gerek yok... Bence bu tarz şeyleri çok önceden almayın derim ben kızlar, ihtiyaç duydukça doğumdan sonra da alırsınız..
Bana da 26 haftalık gel dedi, geç değildir merak etme bence.. 1-2 hafta ne fark edicek ki
valla ben onu hala çözemedim:))))))))) boşver bir haftadan bişey olmaz..şu an 26 bitti 27 e girmediniz mi 26+0 itibariyle??????
kullanışllı ise gösterişi de harika derim ben:) iyi günlerde kullan cnm,canım kuzenlerim kullandı bunlardan ooldukça derin ve geniş aslında içi..yani 11 aya kadar kullanmışlardı.
cnm selam bende 22. Haftada yaptılar ama normaldir. Endieşe etme. Ilk kızımda 7. Ayda yapmışlardı. Inşallah güzel haberlerle gelicez bakalım..günaydın kıslar
herkes iyi bir hafta sonu geçirmiştir umarım burada yağmur vardı burnumuzu çıkaramadık
egecim inşallah güzel haberlerle gelirsin yarına
şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptılar size benim dr 2 hafta sonra gel dedi 26haftalıkken falan geç değil mi
niye herkes havanemlendirici almış anlamadım, çocuklar zaten yaz bebesi ve alerjik bünyeli olma ihtimalleri yüksek, sıcakta doğdukları için.. Hele istanbul da olanlar için nem oranı zaten o kadar yüksek ki hiç gerek yok buna... Benim doktorum kesinlikle karşıydı hava nemlendiricisine.. özellikle alerjik bünyeli çocuklarda çok zararlıymış, daha çok küf ve nem yapıp zarar veriyormuş... Ama tabi siz doktorlarınıza sorun bence.. Bu arada ben ilk kızımda da almadım bunda da bu kadar elektronik şeye ihtiyaç duymuyorum.. Inşallah kullanabilirsiniz... Sterilizatör belki alırım dedim ama o da ihtiyaç olursa, çünkü zaten anne sütü alınca çocuk ona da gerek yok... Bence bu tarz şeyleri çok önceden almayın derim ben kızlar, ihtiyaç duydukça doğumdan sonra da alırsınız..
ben mayıs başı ayrılmayı planlıyorum mayıs sonu doğumum var. Zatensezeryanda 2 haftanı yakıyorlar bari kullanmış olayım. Yani 20 gn önce fealn çıkıcam işlerim var çünkü.
sağol cnm dua edin bana.. Aman yapcak bişey yok. Alıyorum yiyorum ne yapayım.. Bütün gün işteyim otur otur şişiyorum valla..
kızlar iyiydi normalde geliyorlar çilek günaydın demiş çıkmış müdürü arkasında onun falza kalamıyor. Chanel bilmiyorum bugun kuzu çarşambaya kadar yoğun sonra burda.. Bi sorun yok kimsede. Belki detaylıya giderim diyordu ama kuzu. Giderse zaten haber verir.
Bende iyiyim canım artık çok keyifli geliyor hamilelik çok haraket ediyor ya ondan herhalde.. Senin halletmen iyi olmuş tabi zaten çok yoğun çalışıyorsun.. İyi yapmışsın..
Ay dua etmez olur muyuz... Güzel kızını gör Egecim sağlıklı sıhhatli inşallah :) bize de kesin haber verrr
Günaydın canımmmm.. Geçmişe baktım , maşallah Sezin Hanım'akocaman kız olmuş çooook tatlı olmuşşşş :)
Aldıklarını da güle güle kullanın anne kıız :)
Bluee ne güzel burdasın :) daha önümüzde vakit var, öğreniriz :)
gerçi ben de fmg gibi aceleciyim, sonra karnım burnumda gezemem diye korkuyorum şimdiden yoruluyorum çünkü :)
Ben 3 hafta kalan kadar çalışmak istiyorum sağlığım elverirse canım
Burdayıımmmm, geldik biz kızımlaaa :))
canım 3 hatfa kalana kadar çalışmaya çalışcaz inş :) sonra da 5 haftayı doğum sonrasına atıp 13 hafta yapmayı planlıyorum şimdilik.
hepsiburada'da fiyatlar dışardakinden daha iyidir tabi dimi canım?fiyatları falan hiç bilmiyorum ben, o yüzden de hiç bişey alasım gelmiyor. biberonu emziği vs steril ediliyor galiba dimi..
iyiyim canım bebişim de iyi, hareketli sıpam benim :) detaylıda da bi dk durmadı :) maşallah baya tekmeliyor artık :) arada hareketsiz oluyor gerçi, normal dimi, bu haftalarda düzenli olmaz zaten dimi?
tamam canım sağolasın. bir de çıkrıkçılar yokuşunda ( bir şubesi de söğütözünde varmış) özel can bebe dediler, kkda da bi başlıkta bahsediyolardı, orda da güzel indirim yapıyolarmış. biz daha hiç bi girişimde bulunmuyoruz :) ne zaman alcaz bakalım, 7 aylık falan olalım da öyle gidelim diye düşünüyorum..hayırlısı bakalım.
QUOTE]
Canım zaten ben ö harfi ni uçurmuşum özelcan dan aldım zaten ulusta dediğin yerde hem sube var 31 no subesi 37 no merkez çok indirim yaptılar bizde herşeyi ordan alacağız 32 haftada gidip alacam ben
canım 3 hatfa kalana kadar çalışmaya çalışcaz inş :) sonra da 5 haftayı doğum sonrasına atıp 13 hafta yapmayı planlıyorum şimdilik.
hepsiburada'da fiyatlar dışardakinden daha iyidir tabi dimi canım?fiyatları falan hiç bilmiyorum ben, o yüzden de hiç bişey alasım gelmiyor. biberonu emziği vs steril ediliyor galiba dimi..
iyiyim canım bebişim de iyi, hareketli sıpam benim :) detaylıda da bi dk durmadı :) maşallah baya tekmeliyor artık :) arada hareketsiz oluyor gerçi, normal dimi, bu haftalarda düzenli olmaz zaten dimi?
tamam canım sağolasın. bir de çıkrıkçılar yokuşunda ( bir şubesi de söğütözünde varmış) özel can bebe dediler, kkda da bi başlıkta bahsediyolardı, orda da güzel indirim yapıyolarmış. biz daha hiç bi girişimde bulunmuyoruz :) ne zaman alcaz bakalım, 7 aylık falan olalım da öyle gidelim diye düşünüyorum..hayırlısı bakalım.
sağol canım benim sizleri görmek de çok güzel :) öğreniriz dimi yaa, valla çocuğum acıyorum bazensterilizatörler buhar makineleri neler neler var anasının dünyadan haberi yok aslında duyuyorum görüyorum da sanki gerekli değil gibi geliyordu bana..
Valla allah sonumuzu hayır etsin , bende 65 kiloyla hamile kaldım ama bende 100'ü görücem bu gidişte :))
Bende kızımın elektroniklerini tamamladım , sterilizatör almadım , mikrodalgadada steril ediliyormuş diye sadece poşetlerinden alırım dedim.pusetinide aldık geçen hafta.sadece beşiği ve dolabı kaldı .Eki Görüntüle 148244 Eki Görüntüle 148245
valla ben onu hala çözemedim:))))))))) boşver bir haftadan bişey olmaz..
kullanışllı ise gösterişi de harika derim ben:) iyi günlerde kullan cnm,
cnm selam bende 22. Haftada yaptılar ama normaldir. Endieşe etme. Ilk kızımda 7. Ayda yapmışlardı. Inşallah güzel haberlerle gelicez bakalım..
bencede ama hevesleri kırılmasın diye dememiştim ben. Aslında daha çok buhar yapın diyor drlar odayı kurutmayın diyor. Yoksa burun damlası ile uğraşığp dururuz..
Hepsiburada'da fiyatlar dışardakinden daha iyidir tabi dimi canım?fiyatları falan hiç bilmiyorum ben, o yüzden de hiç bişey alasım gelmiyor. Biberonu emziği vs steril ediliyor galiba dimi..
Iyiyim canım bebişim de iyi, hareketli sıpam benim :) detaylıda da bi dk durmadı :) maşallah baya tekmeliyor artık :) arada hareketsiz oluyor gerçi, normal dimi, bu haftalarda düzenli olmaz zaten dimi?
Tamam canım sağolasın. Bir de çıkrıkçılar yokuşunda ( bir şubesi de söğütözünde varmış) özel can bebe dediler, kkda da bi başlıkta bahsediyolardı, orda da güzel indirim yapıyolarmış. Biz daha hiç bi girişimde bulunmuyoruz :) ne zaman alcaz bakalım, 7 aylık falan olalım da öyle gidelim diye düşünüyorum..hayırlısı bakalım.
Sağol canım benim sizleri görmek de çok güzel :) öğreniriz dimi yaa, valla çocuğum acıyorum bazenSterilizatörler buhar makineleri neler neler var anasının dünyadan haberi yok Aslında duyuyorum görüyorum da sanki gerekli değil gibi geliyordu bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?