2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın 8,30 a randuvumu aldım kızlar.. Bana dua edin...
Birdaha dönemeyebilirim. Ben haber veririim mutlaka

Ay dua etmez olur muyuz... Güzel kızını gör Egecim sağlıklı sıhhatli inşallah :) bize de kesin haber verrr

Günaydın canımmmm.. Geçmişe baktım , maşallah Sezin Hanım'a kocaman kız olmuş çooook tatlı olmuşşşş :)
Aldıklarını da güle güle kullanın anne kıız :)

Günaydınnn Öyküm, yalnız gitmemek lazım şeker yüklemesine. bebeği görecek miydin?

Bluee ne güzel burdasın :) daha önümüzde vakit var, öğreniriz :)
gerçi ben de fmg gibi aceleciyim, sonra karnım burnumda gezemem diye korkuyorum şimdiden yoruluyorum çünkü :)

kızlar size bi sorum olacaktı.çalışan hanımlar doğum iznine ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz
bende çalışıyorum da ne zaman izne ayrılmak iyi olur sizce

Ben 3 hafta kalan kadar çalışmak istiyorum sağlığım elverirse canım

aman canım heyecandan o korku hisssi. ne güzel bebişini göreceksin işte.
çilek channel kuzu napıyo haberin var mı?

Burdayıımmmm, geldik biz kızımlaaa :))

şu an 26 bitti 27 e girmediniz mi 26+0 itibariyle??????

Valla allah sonumuzu hayır etsin , bende 65 kiloyla hamile kaldım ama bende 100'ü görücem bu gidişte :))
Bende kızımın elektroniklerini tamamladım , sterilizatör almadım , mikrodalgadada steril ediliyormuş diye sadece poşetlerinden alırım dedim.pusetinide aldık geçen hafta.sadece beşiği ve dolabı kaldı .

cnm çok güzel ama bebk düşmesin hareketlenince. 1 yaşına kadar kullanacağını sanmam ya.. Ama harika bişey görsellik olarak. Iyi günlerde kulan

canım kuzenlerim kullandı bunlardan ooldukça derin ve geniş aslında içi..yani 11 aya kadar kullanmışlardı.

Yarın 8,30 a randuvumu aldım kızlar.. Bana dua edin...
Birdaha dönemeyebilirim. Ben haber veririim mutlaka

Ay dua etmez olur muyuz... Güzel kızını gör Egecim sağlıklı sıhhatli inşallah :) bize de kesin haber verrr

Günaydın canımmmm.. Geçmişe baktım , maşallah Sezin Hanım'a kocaman kız olmuş çooook tatlı olmuşşşş :)
Aldıklarını da güle güle kullanın anne kıız :)

Günaydınnn Öyküm, yalnız gitmemek lazım şeker yüklemesine. bebeği görecek miydin?

gerçi ben de fmg gibi aceleciyim, sonra karnım burnumda gezemem diye korkuyorum şimdiden yoruluyorum çünkü :)

kızlar size bi sorum olacaktı.çalışan hanımlar doğum iznine ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz

Ben 3 hafta kalan kadar çalışmak istiyorum sağlığım elverirse canım

aman canım heyecandan o korku hisssi. ne güzel bebişini göreceksin işte.
çilek channel kuzu napıyo haberin var mı?

Burdayıımmmm, geldik biz kızımlaaa :))

günaydın kıslar

herkes iyi bir hafta sonu geçirmiştir umarım burada yağmur vardı burnumuzu çıkaramadık
egecim inşallah güzel haberlerle gelirsin yarına
şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptılar size benim dr 2 hafta sonra gel dedi 26haftalıkken falan geç değil mi

Niye herkes havanemlendirici almış anlamadım, çocuklar zaten yaz bebesi ve alerjik bünyeli olma ihtimalleri yüksek, sıcakta doğdukları için.. hele İstanbul da olanlar için nem oranı zaten o kadar yüksek ki hiç gerek yok buna... Benim doktorum kesinlikle karşıydı hava nemlendiricisine.. Özellikle alerjik bünyeli çocuklarda çok zararlıymış, daha çok küf ve nem yapıp zarar veriyormuş... Ama tabi siz doktorlarınıza sorun bence.. Bu arada ben ilk kızımda da almadım bunda da bu kadar elektronik şeye ihtiyaç duymuyorum.. İnşallah kullanabilirsiniz... Sterilizatör belki alırım dedim ama o da ihtiyaç olursa, çünkü zaten anne sütü alınca çocuk ona da gerek yok... Bence bu tarz şeyleri çok önceden almayın derim ben kızlar, ihtiyaç duydukça doğumdan sonra da alırsınız..

Bana da 26 haftalık gel dedi, geç değildir merak etme bence.. 1-2 hafta ne fark edicek ki

canım 3 hatfa kalana kadar çalışmaya çalışcaz inş :) sonra da 5 haftayı doğum sonrasına atıp 13 hafta yapmayı planlıyorum şimdilik.
hepsiburada'da fiyatlar dışardakinden daha iyidir tabi dimi canım?fiyatları falan hiç bilmiyorum ben, o yüzden de hiç bişey alasım gelmiyor. biberonu emziği vs steril ediliyor galiba dimi..

cnm benim duruyu görcem inşallah. çok heyecanlıyım akşam olmaz bugun artık. Sen nasılsın bebiş nasıl
iyiyim canım bebişim de iyi, hareketli sıpam benim :) detaylıda da bi dk durmadı :) maşallah baya tekmeliyor artık :) arada hareketsiz oluyor gerçi, normal dimi, bu haftalarda düzenli olmaz zaten dimi?
tamam canım sağolasın. bir de çıkrıkçılar yokuşunda ( bir şubesi de söğütözünde varmış) özel can bebe dediler, kkda da bi başlıkta bahsediyolardı, orda da güzel indirim yapıyolarmış. biz daha hiç bi girişimde bulunmuyoruz :) ne zaman alcaz bakalım, 7 aylık falan olalım da öyle gidelim diye düşünüyorum..hayırlısı bakalım.

sağol canım benim sizleri görmek de çok güzel :) öğreniriz dimi yaa, valla çocuğum acıyorum bazen sterilizatörler buhar makineleri neler neler var anasının dünyadan haberi yok aslında duyuyorum görüyorum da sanki gerekli değil gibi geliyordu bana..

süt pompası işe yarar ama değil mi onu almak istiyorum sütü emziremeyince annede ateş yapıyormuş

Bana da 26 haftalık gel dedi, geç değildir merak etme bence.. 1-2 hafta ne fark edicek ki

ii ozaman içim rahatladı şeker varsa da 2 hafta daha rahat rahat tatlılardan yiyebilirimmm:)))

şu an 26 bitti 27 e girmediniz mi 26+0 itibariyle??????
valla ben onu hala çözemedim:))))))))) boşver bir haftadan bişey olmaz..

canım kuzenlerim kullandı bunlardan ooldukça derin ve geniş aslında içi..yani 11 aya kadar kullanmışlardı.
kullanışllı ise gösterişi de harika derim ben:) iyi günlerde kullan cnm,

cnm selam bende 22. Haftada yaptılar ama normaldir. Endieşe etme. Ilk kızımda 7. Ayda yapmışlardı. Inşallah güzel haberlerle gelicez bakalım..

bencede ama hevesleri kırılmasın diye dememiştim ben. Aslında daha çok buhar yapın diyor drlar odayı kurutmayın diyor. Yoksa burun damlası ile uğraşığp dururuz..

Ege ben 26sında doğurursam kaçında çıkıcam. yaklaşık aynı zamanda çıkacağız sanırım seninle.

Bende iyiyim canım artık çok keyifli geliyor hamilelik çok haraket ediyor ya ondan herhalde.. Senin halletmen iyi olmuş tabi zaten çok yoğun çalışıyorsun.. İyi yapmışsın..

Evet hareket ettikçe çok hoşuma gidiyor. insan hamile olduğunu anlıyor gerçekten :)

hoşgeldin canım. sabah yoktun alışmışım seni burda görmeye :)
merak ettim.
Sezin büyümüş teyzesi. Böyle önden giderse belki 1 hafta önce bile alabiliriz dedi.
bakalım bekliyoruz. hayırlısı hepimiz için.

ben mikrodalga sterilizötörü alırım belki dedim ama o da ihtiyaç olursa, ilk etapta bunların hiçbirine ihtiyaç yok zaten blue, sonra da alırsın ihtiyaç oldukça.. Sadece banyo termometresi, ateşölçer falan almak lazım..

Kızlar haftasonu kayınvaldeme çoooook sinirlendimmmm...
Kocamı o kadar seviyorum, o üzülmesin diye sesimi çıkartmıyorum ama ben bu kadının iy iniyetinden şüphelenmeye başladım artık. Acaba ben mi abartıyorum sizce, objektif değerlendirince ne dersiniz?

Bi kere ne söylesem tersini söylüyor, olabilir dedim kadın benimle aynı fikirde olmak zorunda değil. Sonra sürekli bebek bakımıyla ilgili bu böyle yapılır şu şöyle yapılır diye konuşuyor orada içime fenalıkkkkk geldi, şeytan dedi tersle şunu sustum yine..
En son bir ara biz bununla yalnız kaldık, 5.5 aylıkken doğum yapmış (Allah korusun) bana onu anlatıyor. Detaylara girmiycem şimdi bebeğin görüntüsünü falan anlatıyor, seninki de o kadardır diyor bana..
O kadar fena oldum ki içim hopladı resmen aklım gitti, kıpkırmızı oldum , belli fenalaştım "Ay Allah korusun lütfen bana anlatmayın çok kötü oldum " diyorum belli ağlıycam, "niye ki " dioyr bana,
Hepsi böyle mi kızlar bunların, ben mi duygusalım abartıyorum, kocama söylesem mi?

tatlım 1700 lira puset için gerçekten çok pahalı.ama değer mi ??görünüşe baktığımda kesinlikle evet .çok güzel.peki ağırlık açısından nasıl???genelde hafif bişeyler alın diyolar ama.bende bunları çok beğeniyorum.

kızlar bir de henüz alışveriş yapmayanlar için fikir olsun.ankarada özelcan bebe var.orda toplu alışverişte süper indirim yapıyolar ankarılalara duyurulur.bu da sitesi şehir dışındakilere.

http://www.ozelcan.com.tr/anne-bebek/index.aspx

Son düzenleme:

Kaloriferin üstüne su koymak falan yeterli canım fazlası da zararlı, ciğerlerde fazladan balgam yapıyor.. Belki başka doktorlar öneriyordur ama benim doktorum asla önermedi.. zaten bizimkiler yaz bebesi canım, yaz geçsin doktor ihtiyaç duyarsa alınır... Bende sesimi çokarmadım önce ama sonra dayanamadım.. Boşuna masraf bence.. Sterilize etmekte normalde zor değil ki, koy tencereye 10 dk. da kaynat oldu bitti işte..

cnm benim zaten 28 den sonra tekmeler ancak sayılabilir hale gelrmiş.
O yüzdne durgun olunca korkma biz korkuyoruz ya korkulacak bişey yok muş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…