2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşbulduk canım kızzz yaparsan güzel güzel dolma adam dışarı çıkarmı ...

uffff yapmıcam işde dahaaaa

ee atıyorum 41. haftada dogurursam ne olcak . o yanma işi eskiden öleydi işde torba yasada düzeldi yaa dogum öncesi kullanılamayan izin dogum sonrasına katarıır diye yazıo yaaa... kafam karıştı yaa

dışlandım mı ney

deme böle sus : atla sende işde

teşekkür ederim ebru. evet yeniyim knuda değil kulüpte de yeniyim .o yüzden. gebelik var ya ondan alınganım biraz

[

bencede yaa hiç değilse maaşda alırdık. gerçi bizimki maaşımızı eksik gösteryor. farkınıda vermiyormuş. yarım maaş alcam.. alllaha havale ediyorum bu adamı.
bende 34 .haftada çıkıcam

Allah hepimizin yardımcısı olsun...işe başlayınca kayınvalidem ben bakarım falan die laf çarptı geçenlerde... ama ben pek oralı olmuyorum...bi arada yaşamak istemıyorum ben...offfff bazen düşünüyorum stres oluyorum yaa...

Kıyamam yaa, geçen mükellef içti de boğulacağım zannettim..İnsanlar neden böyle duyarsız anlayamıyorum ben... Öksür sürekli, belki insafa gelirler kız..

Günaydın canım gelmez bunlar insafa
patronun müdürüm fosssur fossur içince kimse laf anlamıyo imam şaparsa cemaaaat daha beterini yaparmış o hesap

erken doğumda kullanamadığın izin doğum sonrasına katılacak de çıkan yasa......katılacak

hatta bnim içimde pipi bile var

Lepiska saçlı pipiliii :)

E söyle sen de, hiç istemem yorulmanızı ben bakarım de :)

ee atıyorum 41. haftada dogurursam ne olcak . o yanma işi eskiden öleydi işde torba yasada düzeldi yaa dogum öncesi kullanılamayan izin dogum sonrasına katarıır diye yazıo yaaa... kafam karıştı yaa

o doğum sonrasına aktarma 32. haftadan sonra çalıştıkalrın oluyoo canım...bak şimdi benide tedirgin ettin...ben araştırıp sana dönerim kesin..okiş!

teşekkür ederim ebru. evet yeniyim knuda değil kulüpte de yeniyim .o yüzden. gebelik var ya ondan alınganım biraz

alınma selincim..konular vızır vızır kayıyo baksana..Allah bi çene vermişşş maşallahımız var

midem yanıoooo beniiiimmmmmmmmmm :84::84::84:
aynen ya..şöyle boğazıma doğruuu...saçlanıyo mudur nedir..yada reflü mü oldu bende, anlamadım gittii

Canım sana bi sır vereyim bizde de gebelik var

kız çilekkkk çok hoşsun vallaa :)))

hatta bnim içimde pipi bile var

bende de pipi var...oyyy kuzumun pipisi teyzesi...kurban olurum onu verene :)

Lepiska saçlı pipiliii :)

E söyle sen de, hiç istemem yorulmanızı ben bakarım de :)

ilahi dünür lepiska saçlı haaaaa baba tarafına çekerse anlına kadr saç olur oğlanda heee
kızlar kimdi burda nil inmine ek arayan mart anneleride o konuda konuşuyo biri nil asya mı koysam diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…