Hoşbulduk canım kızzzyaparsan güzel güzel dolma adam dışarı çıkarmı ...
canım bende mayıs sonuna kadar çalışıp aktarmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa..
doğum yapınca başlar doğum sonrası iznin, bebiş erken doğarsa o doğum öncesi iznin yanmış olur yani..mesela sen 37. haftada izne ayrıldın, doğum öncesi iznindesın, bebiş 38. haftada geldiyse , o günden itibaren doğum sonrası iznin başlıyor....
dışlandım mı ney
çok sıcak kanlıyızdır topik olarak..o yüzden canımm..sende 2 gün burda takıl, biz gibi olursun
ben ebru canım.. istersen ebru de istersen mevsim de hiç fark etmezzz...burda başka adaşım varmı bilmiyorum hiçç?
teşekkür ederim ebru. evet yeniyim knuda değil kulüpte de yeniyim .o yüzden. gebelik var ya ondan alınganım biraz
Canım sana bi sır vereyim bizde de gebelik var
[
bencede yaa hiç değilse maaşda alırdık. gerçi bizimki maaşımızı eksik gösteryor. farkınıda vermiyormuş. yarım maaş alcam.. alllaha havale ediyorum bu adamı.
bende 34 .haftada çıkıcam
midem yanıoooo beniiiimmmmmmmmmm :84::84::84:
Kıyamam yaa, geçen mükellef içti de boğulacağım zannettim..İnsanlar neden böyle duyarsız anlayamıyorum ben... Öksür sürekli, belki insafa gelirler kız..
heeee senin forum kurallarından haberin yok tabi
seni direk ege ye ssevkediyorum
ağam al sana bir tane daha
uffff yapmıcam işde dahaaaa
ee atıyorum 41. haftada dogurursam ne olcak . o yanma işi eskiden öleydi işde torba yasada düzeldi yaa dogum öncesi kullanılamayan izin dogum sonrasına katarıır diye yazıo yaaa... kafam karıştı yaa
deme böle sus :atla sende işde
Aha benim damadın saçları çıkıyooo galibaa :)
hadi kilolarımızı yazalım moralimiz bozulsun
hatta bnim içimde pipi bile var
Allah hepimizin yardımcısı olsun...işe başlayınca kayınvalidem ben bakarım falan die laf çarptı geçenlerde... ama ben pek oralı olmuyorum...bi arada yaşamak istemıyorum ben...offfff bazen düşünüyorum stres oluyorum yaa...
benim de içimde pipi var
aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yazmaaa
yasak.
bu sene kimi görsem erkek diyobizim zamanımızda kızlar erkek bulamıyodu oglumun döneminde de kız mı bulamıycaklar nedir
ee atıyorum 41. haftada dogurursam ne olcak . o yanma işi eskiden öleydi işde torba yasada düzeldi yaa dogum öncesi kullanılamayan izin dogum sonrasına katarıır diye yazıo yaaa... kafam karıştı yaa
teşekkür ederim ebru. evet yeniyim knuda değil kulüpte de yeniyim .o yüzden. gebelik var ya ondan alınganım biraz
aynen ya..şöyle boğazıma doğruuu...saçlanıyo mudur nedir..yada reflü mü oldu bende, anlamadım gittiimidem yanıoooo beniiiimmmmmmmmmm :84::84::84:
Lepiska saçlı pipiliii :)
E söyle sen de, hiç istemem yorulmanızı ben bakarım de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?