niye yasak ki gerçeklerle yüzleşmek lazım.32:
acaiiiiiiiiiiiiip su içesim var kalkmaya niyetlnirsem çy ocagndan içeyim
günaydın minnoşlaaaaar , çok seviorum burası bi bağımlılıkkkkkkkkkk :)
bu sene kimi görsem erkek diyobizim zamanımızda kızlar erkek bulamıyodu oglumun döneminde de kız mı bulamıycaklar nedir
iyiyim canım oğluşta çok iyiydi 729 gr olmuş doktor gayet iyi gidiyo dedi bizde magnezyuma başladık
gee baaklarıma kramp giriyo ellerimde ayaklarımda uyuşma oluyo tahlillerimi bugün alıcam inşallah onlarda iyi çıkar ...işten ayrıldım dün annemdeydim onun için yoktum
Kalk iç iç iyidir su :)
biz mutluyuz böyle..
Günaydın canımmmm :)
1 kat yukarı çıkmak zor gliyo şimdi
günaydın hanımlarr herkes iyidir umarım biz geldik oğlumla
bodrum canım günaydın valla erkek yoğun olacaklar ama ben önlemimi aldım channelin kızını istedim o da verdi dünür olduk sen de bul şimdiden yoksa ithal gelin bulmak zorunda kalacağız
bu arada yarın gidebilmek için ismimizi yazdırmaya gerek varmıydı? hatırlayamadım
o gerceler kotu gercekler cnm sen hıc kılo almadın sanırım:):):)
E söyle sen de, hiç istemem yorulmanızı ben bakarım de :)
kızlar size günaydın yazamadım yaaa işim vardı o ara
channel, çilek,ipek,bodrum öpücükler size.sayamadığım varsa kusura bakmayın başım ağrıyo bugün üstüne sinirliyim beynim kasılıyo sabah sabah
channel, çilek,ipek,bodrum öpücükler size.sayamadığım varsa kusura bakmayın başım ağrıyo bugün üstüne sinirliyim beynim kasılıyo sabah sabah
ooooooooooooo çok aldım. o yüzden diyorum yazalım da paylaşalım daazalsın kilolar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?