2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar torba yasasına göre kullanılmayan izin sonraya ekleniyorsa sezeryanla yapılan doğumda neden 2 hafta yanıyor anlamıyorum.
yani 38. haftada doğunca oradan kalan 2 hafta yine eklenmiyormu?

günaydın hanımlarr herkes iyidir umarım biz geldik oğlumla

bu sene kimi görsem erkek diyo bizim zamanımızda kızlar erkek bulamıyodu oglumun döneminde de kız mı bulamıycaklar nedir

bodrum canım günaydın valla erkek yoğun olacaklar ama ben önlemimi aldım channelin kızını istedim o da verdi dünür olduk sen de bul şimdiden yoksa ithal gelin bulmak zorunda kalacağız

bu arada yarın gidebilmek için ismimizi yazdırmaya gerek varmıydı? hatırlayamadım

gözünaydın ipekçim, maşallah oğlua. işten ayrılmandan da süper, bol bol dinlenirsin son aylarda.

mevsim yaa valla banada sölersen süper olur heee senden haber bekliyorum o zamanDD

birde mevsim reflü yediklerin geri gelir agzına dogru o reflü oluyo öncden geçirmiştim ben reflü biliorum kpss stresinden olmuştu

kızlar size günaydın yazamadım yaaa işim vardı o ara
channel, çilek,ipek,bodrum öpücükler size. sayamadığım varsa kusura bakmayın başım ağrıyo bugün üstüne sinirliyim beynim kasılıyo sabah sabah

ahahahah alemsin valla.. canım bilmiyorum arayıp soralımmı acaba benim adımı yazcaklarını söylediler olmadı ben arayım bi arkadaşımda gelcek diyim..olur mu??

E söyle sen de, hiç istemem yorulmanızı ben bakarım de :)

bilmezmısın büyükleri herşeye verilecek bir cevapları vardır...bakıcıya veririm belki dedım, bakıcıya paramı vercen bide ben bakarım dedi...hiççç seslenmedim..o vakıt bi gelsinn hayırlısıyla ..duruma göre bakcaz artık...ama ben bi arada istemıyorum kesınlikle , çekemem ben kımseyiii...aman amann

aha alındım bana yazmadı ege kız sanada yazmadı görüyon mu sen

Bugün hepimiz birazcık sinirliyiz canımm , Sezin meleğini düşünnn, doğum iznine çıkacağın günü düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…