yok be ne geçcek dün sinirden köpürdüm yemeği koydum uyandırdım kalk diyorum oda bana küsmüş beyefendi zorla kaldırdım küsmüsün diyorum ben küsmem sen gibi diyo dedim zaten evde bi küsen yeter oda ben sen küsemezsin zaten hay Allahım gülsemmi ağlasammı sessiz sedasız yedik öle yemeği çay getirdim ettim ben öle oturuyrum sessiz olunca uyku bastı bende yattım uyudum kanepede derken üzerimi örtmüş ama be bi nefessiz kaldım fırladım cama açtım soguk soguk havayı çektim rahatladım buda neyin var alan diyo benden ses yok küsüm yaa sonra bu öle koltuga kurulmuş tv bakıyo hiç benle ilgilenmiyo zoruma gitti başladım aglamaya ben bahanemde hazır çocuk agrı yapıo dedim ama nasıl aglıyorum acaip sinir oldum o zaman yanıma geldi zorla getirdim kendim gitmeyecem yaa hala sinirliyi ama dünki kadr değilDensizler işte.. Bu bebek konusunda herkes bi yorum yapıyo, herkes çok bilmiş ya gıcık oluyorummmm
Ey Allahım kıyamam yaaaaa ne paniklemişsindiirr :)
Günaydın canımmmmm geçti mi senin kocana sinirin :) Bugün de ben taktım adama, elime verseler sıkıcam boğazını..
Ay ben de deli oluyorum aynennnn.. bi de sen kendinle dalga geçiyorsun ya anlamıyorlar Ege üzerine geliyorlar, insanlar böyle.. Annem hep der "mütevazi olma inanırlar" diye seninki o hesap..
Günaydınnnnn..
hoşbulduk . ben de çıkıyordum kimse tınlamıyor beni.bunlar kendi arasında konuşuyor diye .sonunda sesimi bir duyan oldu sağol. inşallah hepimiz kolay doğumlar yaparız.
Hoşgeldinizzz.. belki hareket ediyordur da sen duymuyorsundur..
Ahhh canım çok iyi anlıyorum seni.
bizimkilerde sigara içiyor o kadar dua ediyorum bi gelmiyolar ceza kesmeye.
beni zehirliyorlar hakkımı helal etmiyorum. versinler hesabını dürzüler. bi şirkette herkes sigara içer mi ya. ağlıcam valla sinirden.
sen uyanmıyondur uykucu senii.. benim oğlanın tekemsini yesen sende zıplarsın vallahaBiz geldik kızımla..
Ya siz nasıl uykudan uyanıyorsunuz tekmeyle, benimki de güçlü tekmeliyo ama ben hiç uyanmadım daha..Gerçi ben tuvalete bile kalkmıyorum, gece yatıyorum sabah uyanıyorum...Benimki telefonun alarmı ötmeye başlıyo, uyanıyorum o zman tekmeliyor...Sese duyarlı çocuk..Gece ses olmayınca tekme de mi olmuyor acaba, ya da uykucu anası mı hissetmiyor..
Doğuma teşvik
Torba Kanun’un bazı maddeleri adeta Türkiye’nin yaşlanma tehlikesi bulunan nüfusunu yenilemek üzere hazırlandı. Erken doğum yapan kadın işçi, doğumdan önce kullanamadığı izni doğum sonrasında kullanabilecek. 8 hafta olan iznin kullanılmayan süresi yine 8 hafta olan doğum sonrası izne eklenecek.Kamuda çalışan memurlara ise doktor raporu varsa hamileliğin 24’üncü haftasından önce, rapor yoksa 24’üncü haftadan itibaren ve doğumdan sonraki 1 yıl boyunca gece nöbeti, vardiyası yazılamayacak.
Doğum yapan memur veya eşi 2 yıla kadar ücretsiz izin alabilecek. Sadece doğuran değil, evlat edinen de bu haktan yararlanacak ve çocuğunu büyüttükten sonra işe dönecek. Ancak burada sınır, 3 yaşın altındaki bir bebeği evlat edinmek olacak.
memurlar için geçerli 2 yıl izin..
Doğuma teşvik
Torba Kanun’un bazı maddeleri adeta Türkiye’nin yaşlanma tehlikesi bulunan nüfusunu yenilemek üzere hazırlandı. Erken doğum yapan kadın işçi, doğumdan önce kullanamadığı izni doğum sonrasında kullanabilecek. 8 hafta olan iznin kullanılmayan süresi yine 8 hafta olan doğum sonrası izne eklenecek.Kamuda çalışan memurlara ise doktor raporu varsa hamileliğin 24’üncü haftasından önce, rapor yoksa 24’üncü haftadan itibaren ve doğumdan sonraki 1 yıl boyunca gece nöbeti, vardiyası yazılamayacak.
Doğum yapan memur veya eşi 2 yıla kadar ücretsiz izin alabilecek. Sadece doğuran değil, evlat edinen de bu haktan yararlanacak ve çocuğunu büyüttükten sonra işe dönecek. Ancak burada sınır, 3 yaşın altındaki bir bebeği evlat edinmek olacak.
arkadaşlar canınız hiç dondurma çekiyor mu? benim son 2 aydır çok çekiyor ama eşim yedirmiyor hastalanırsın diye . benim durumumda olan var mı ? şeytan dürtüyo git al diye
off yaa gene miiiTüh yaa, bugün ben yokum burası kalabalık...
Kendinize iyi bakın, kaçıyorum..Ara ara uğrayabilirsem uğrarım.
arkadaşlar canınız hiç dondurma çekiyor mu? benim son 2 aydır çok çekiyor ama eşim yedirmiyor hastalanırsın diye . benim durumumda olan var mı ? şeytan dürtüyo git al diye
9:va:lla öyleymiş bozuldum biraz.ama dediğin gibi yapıyım bari ben de kaama göre takılıyım.arada kaynıyorum zaten.yok be ne geçcek dün sinirden köpürdüm yemeği koydum uyandırdım kalk diyorum oda bana küsmüş beyefendi zorla kaldırdım küsmüsün diyorum ben küsmem sen gibi diyo dedim zaten evde bi küsen yeter oda ben sen küsemezsin zaten hay Allahım gülsemmi ağlasammı sessiz sedasız yedik öle yemeği çay getirdim ettim ben öle oturuyrum sessiz olunca uyku bastı bende yattım uyudum kanepede derken üzerimi örtmüş ama be bi nefessiz kaldım fırladım cama açtım soguk soguk havayı çektim rahatladım buda neyin var alan diyo benden ses yok küsüm yaa sonra bu öle koltuga kurulmuş tv bakıyo hiç benle ilgilenmiyo zoruma gitti başladım aglamaya ben bahanemde hazır çocuk agrı yapıo dedim ama nasıl aglıyorum acaip sinir oldum o zaman yanıma geldi zorla getirdim kendim gitmeyecem yaa hala sinirliyi ama dünki kadr değil
yaa canım sen takıl bize bakma bunların çenesi düşüktür
bende yanına geliyim ağlama odası yapalım..Ahhh canım çok iyi anlıyorum seni.
bizimkilerde sigara içiyor o kadar dua ediyorum bi gelmiyolar ceza kesmeye.
beni zehirliyorlar hakkımı helal etmiyorum. versinler hesabını dürzüler. bi şirkette herkes sigara içer mi ya. ağlıcam valla sinirden.
uykuda hissetmen zor bende hissedemiyorum eğer uyanma moduna geçtiğsem ozmaan anlıyorum derin uykuda hissedememBiz geldik kızımla..
Ya siz nasıl uykudan uyanıyorsunuz tekmeyle, benimki de güçlü tekmeliyo ama ben hiç uyanmadım daha..Gerçi ben tuvalete bile kalkmıyorum, gece yatıyorum sabah uyanıyorum...Benimki telefonun alarmı ötmeye başlıyo, uyanıyorum o zman tekmeliyor...Sese duyarlı çocuk..Gece ses olmayınca tekme de mi olmuyor acaba, ya da uykucu anası mı hissetmiyor..
aynen öğle. adam resmen memurlara çıkarmış hakları. kendi adamları varya kamuda yine yaptı yapacağınıher hak memurlara zaten özel sektörde çalışan kadın işten çıksın otursun evinde
yada aldığını götürsün bakıcıya yatırsın
Tüh yaa, bugün ben yokum burası kalabalık...
Kendinize iyi bakın, kaçıyorum..Ara ara uğrayabilirsem uğrarım.
kızım surda yiyecek şeylerden bahsetmeyin yaa isim vermeyin allah aşkına..
Doğuma teşvik
takıl yani yabancı yok aramızda9:va:lla öyleymiş bozuldum biraz.ama dediğin gibi yapıyım bari ben de kaama göre takılıyım.arada kaynıyorum zaten.
Günaydın Kızlar biz geldik .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?