2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok be ne geçcek dün sinirden köpürdüm yemeği koydum uyandırdım kalk diyorum oda bana küsmüş beyefendi zorla kaldırdım küsmüsün diyorum ben küsmem sen gibi diyo dedim zaten evde bi küsen yeter oda ben sen küsemezsin zaten hay Allahım gülsemmi ağlasammı sessiz sedasız yedik öle yemeği çay getirdim ettim ben öle oturuyrum sessiz olunca uyku bastı bende yattım uyudum kanepede derken üzerimi örtmüş ama be bi nefessiz kaldım fırladım cama açtım soguk soguk havayı çektim rahatladım buda neyin var alan diyo benden ses yok küsüm yaa sonra bu öle koltuga kurulmuş tv bakıyo hiç benle ilgilenmiyo zoruma gitti başladım aglamaya ben bahanemde hazır çocuk agrı yapıo dedim ama nasıl aglıyorum acaip sinir oldum o zaman yanıma geldi zorla getirdim kendim gitmeyecem yaa hala sinirliyi ama dünki kadr değil

hoşbulduk . ben de çıkıyordum kimse tınlamıyor beni.bunlar kendi arasında konuşuyor diye .sonunda sesimi bir duyan oldu sağol. inşallah hepimiz kolay doğumlar yaparız.

yaa canım sen takıl bize bakma bunların çenesi düşüktür

Doğuma teşvik
Torba Kanun’un bazı maddeleri adeta Türkiye’nin yaşlanma tehlikesi bulunan nüfusunu yenilemek üzere hazırlandı. Erken doğum yapan kadın işçi, doğumdan önce kullanamadığı izni doğum sonrasında kullanabilecek. 8 hafta olan iznin kullanılmayan süresi yine 8 hafta olan doğum sonrası izne eklenecek.Kamuda çalışan memurlara ise doktor raporu varsa hamileliğin 24’üncü haftasından önce, rapor yoksa 24’üncü haftadan itibaren ve doğumdan sonraki 1 yıl boyunca gece nöbeti, vardiyası yazılamayacak.
Doğum yapan memur veya eşi 2 yıla kadar ücretsiz izin alabilecek. Sadece doğuran değil, evlat edinen de bu haktan yararlanacak ve çocuğunu büyüttükten sonra işe dönecek. Ancak burada sınır, 3 yaşın altındaki bir bebeği evlat edinmek olacak.

memurlar için geçerli 2 yıl izin..

söyleyincede anlamıyorlar mı cnaım istesen sağık müdürlüğünün sitesine şikayet maili at valla ciddiyim...

sen uyanmıyondur uykucu senii.. benim oğlanın tekemsini yesen sende zıplarsın vallaha

her hak memurlara zaten özel sektörde çalışan kadın işten çıksın otursun evinde
yada aldığını götürsün bakıcıya yatırsın

arkadaşlar canınız hiç dondurma çekiyor mu? benim son 2 aydır çok çekiyor ama eşim yedirmiyor hastalanırsın diye . benim durumumda olan var mı ? şeytan dürtüyo git al diye

bu bana yaradı:))2 yıl izin

Tüh yaa, bugün ben yokum burası kalabalık...
Kendinize iyi bakın, kaçıyorum..Ara ara uğrayabilirsem uğrarım.
off yaa gene miii

arkadaşlar canınız hiç dondurma çekiyor mu? benim son 2 aydır çok çekiyor ama eşim yedirmiyor hastalanırsın diye . benim durumumda olan var mı ? şeytan dürtüyo git al diye

benimde istiyo yiyorum canım ye nolucakki kapalı olanalrdan ye güvernilir olanlardan yaniii... hatta bişey dicemde egenin canı çeker D:
dondurmadan bişi olmaz evler sıcacık şimdi eskidenmiş o hem kışın yemek dahada güzel oluyo

9:va:lla öyleymiş bozuldum biraz.ama dediğin gibi yapıyım bari ben de kaama göre takılıyım.arada kaynıyorum zaten.

bende yanına geliyim ağlama odası yapalım..

uykuda hissetmen zor bende hissedemiyorum eğer uyanma moduna geçtiğsem ozmaan anlıyorum derin uykuda hissedemem

her hak memurlara zaten özel sektörde çalışan kadın işten çıksın otursun evinde
yada aldığını götürsün bakıcıya yatırsın
aynen öğle. adam resmen memurlara çıkarmış hakları. kendi adamları varya kamuda yine yaptı yapacağını

Tüh yaa, bugün ben yokum burası kalabalık...
Kendinize iyi bakın, kaçıyorum..Ara ara uğrayabilirsem uğrarım.

nereyeeeeeeee. daha k..... kesecektik

tamam çok güzel yapmışlar 1 yıl olan ücretsiz izni 2 yıla çıkarmışlar, ama dezavantajınıda düşünmek lazım..ilerde emekli yaşın gelsiğinde bu 2 yıl pat diye karşına çıkacak ve 2 yıl daha çalışacaksın...( ozamana kadar yaşayacağımızda meçhul gerçi :))
ücretli izin doğum sonrası 2 ay , bu aynen kalmış..ücretli izni artırsaydı madem öyle....daha iyi olurdu.
ben 2 ay ücretli + 6 ay ücretsiz izin+ 40 gün yıllık iznim birikmiş olacak...bu kadar kullandıktan sonra iş başı yapcam...sizler nasıl yapmayı düşünüyosunuz arkadaşlar?

kuzucukk evine taşındın sen dimi artık allah güle güle oturmayı nasip etsin bebeginizle huzur içinde..ay bizim daha ustalar yeni girdi mutfak siparişini dün verdim..evi aldık para bitti 1 aya anca taşınıcaz herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…