haah yazık adamcagıza..benimki de hep öledir kahvaltı hazırlayınca cok sevinirim yazıkben baştan alıştırmadım aman hiç ugraşamam kendi hazırlasın yesin gitsin..hazırlamıyosa ac gitsin valla yaşasın kötülük
9:va:lla öyleymiş bozuldum biraz.ama dediğin gibi yapıyım bari ben de kaama göre takılıyım.arada kaynıyorum zaten.
demek ki çekiyormuş. tamam isimvermem birdaha.
tamam çok güzel yapmışlar 1 yıl olan ücretsiz izni 2 yıla çıkarmışlar, ama dezavantajınıda düşünmek lazım..ilerde emekli yaşın gelsiğinde bu 2 yıl pat diye karşına çıkacak ve 2 yıl daha çalışacaksın...( ozamana kadar yaşayacağımızda meçhul gerçi :))
ücretli izin doğum sonrası 2 ay , bu aynen kalmış..ücretli izni artırsaydı madem öyle....daha iyi olurdu.
ben 2 ay ücretli + 6 ay ücretsiz izin+ 40 gün yıllık iznim birikmiş olacak...bu kadar kullandıktan sonra iş başı yapcam...sizler nasıl yapmayı düşünüyosunuz arkadaşlar?
yok kız ben iilk zamanlar kalkıp kahvaltısını hazırlıyordum
sonra kendisi dedi nasıl olsa çalışmaya başlarsan ya da bebek olunca uyuyamayacaksın kalkma diye
bende alıştım valla şimdi kalk dese de kalkamıyorum
ama bebek olunca erken uyanıcaz ya hazırlarım yine kahvaltı diye istiyorum yazık adama da
valla ben buara cok felakatim..herkesin aylardır aldıgı kiloları ben iki haftada aldım sanırım
hadi kilolarımızı yazalım moralimiz bozulsun
kız valla bende sabah geldim; günaydın nasılsınız dedim..kimseden çıt çıkmadı..kaynadım gittim senın hesap
ama kasıtlı değil buna emin ol..çok yazı yazan var baksana canımm:)
takıl yani yabancı yok aramızda
hoşgeldin karakan
öle öle benimki de ses etmez hiç...aman son aylarımız keyfini cıkaralım biraz boşver.
bende ücretsiz izin alamam yaa borçlar malum 37. haftaya kadr çalışacam sonrası aktaracam toplamda 13 hafta yapıyo 20 günde yıllık iznim var onu ekledim mi ondan sonra oda galiba eylül ayına falan eliyo ya bide şu dogm sonrası izin 40. haftadan sonra mı başlıyo yoksa 37. haftada mı
heeee senin forum kurallarından haberin yok tabihadi kilolarımızı yazalım moralimiz bozulsun
evet yaaa
gerçi ben uzun zamandır keyfini çıkarıyorum ama neyse
malum ben sizler gibi yeni evli değilim temmuzda 8. yılımızı bitiricez kısmetse 6 yıldır felan kalkmıyorum demektir bu
ama haftasonları acısını çıkarırım güzel bir kahvaltı ile
yok be ne geçcek dün sinirden köpürdüm yemeği koydum uyandırdım kalk diyorum oda bana küsmüş beyefendi zorla kaldırdım küsmüsün diyorum ben küsmem sen gibi diyo dedim zaten evde bi küsen yeter oda ben sen küsemezsin zaten hay Allahım gülsemmi ağlasammı sessiz sedasız yedik öle yemeği çay getirdim ettim ben öle oturuyrum sessiz olunca uyku bastı bende yattım uyudum kanepede derken üzerimi örtmüş ama be bi nefessiz kaldım fırladım cama açtım soguk soguk havayı çektim rahatladım buda neyin var alan diyo benden ses yok küsüm yaa sonra bu öle koltuga kurulmuş tv bakıyo hiç benle ilgilenmiyo zoruma gitti başladım aglamaya ben bahanemde hazır çocuk agrı yapıo dedim ama nasıl aglıyorum acaip sinir oldum o zaman yanıma geldi zorla getirdim kendim gitmeyecem yaa hala sinirliyi ama dünki kadr değil
kuzucukk evine taşındın sen dimi artık allah güle güle oturmayı nasip etsin bebeginizle huzur içinde..ay bizim daha ustalar yeni girdi mutfak siparişini dün verdim..evi aldık para bitti1 aya anca taşınıcaz herhalde..
kız valla bende sabah geldim; günaydın nasılsınız dedim..kimseden çıt çıkmadı..kaynadım gittim senın hesap
çok yazı yazan var da heiniz yıllardır tanışıyor gibisiniz ben fıransız kaldım burda .neyse ki ara da laf atan oluyor da yalnız kalmıyorum.
çok yazı yazan var da heiniz yıllardır tanışıyor gibisiniz ben fıransız kaldım burda .neyse ki ara da laf atan oluyor da yalnız kalmıyorum.
günaydınnnn hoşgeldinizzzzzzGünaydın Kızlar biz geldik .....
bencede yaa hiç değilse maaşda alırdık. gerçi bizimki maaşımızı eksik gösteryor. farkınıda vermiyormuş. yarım maaş alcam.. alllaha havale ediyorum bu adamı.tamam çok güzel yapmışlar 1 yıl olan ücretsiz izni 2 yıla çıkarmışlar, ama dezavantajınıda düşünmek lazım..ilerde emekli yaşın gelsiğinde bu 2 yıl pat diye karşına çıkacak ve 2 yıl daha çalışacaksın...( ozamana kadar yaşayacağımızda meçhul gerçi :))
ücretli izin doğum sonrası 2 ay , bu aynen kalmış..ücretli izni artırsaydı madem öyle....daha iyi olurdu.
ben 2 ay ücretli + 6 ay ücretsiz izin+ 40 gün yıllık iznim birikmiş olacak...bu kadar kullandıktan sonra iş başı yapcam...sizler nasıl yapmayı düşünüyosunuz arkadaşlar?
heeee senin forum kurallarından haberin yok tabi
seni direk ege ye ssevkediyorum
ağam al sana bir tane daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?