2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok kız ben iilk zamanlar kalkıp kahvaltısını hazırlıyordum
sonra kendisi dedi nasıl olsa çalışmaya başlarsan ya da bebek olunca uyuyamayacaksın kalkma diye
bende alıştım valla şimdi kalk dese de kalkamıyorum
ama bebek olunca erken uyanıcaz ya hazırlarım yine kahvaltı diye istiyorum yazık adama da

9:va:lla öyleymiş bozuldum biraz.ama dediğin gibi yapıyım bari ben de kaama göre takılıyım.arada kaynıyorum zaten.

kız valla bende sabah geldim; günaydın nasılsınız dedim..kimseden çıt çıkmadı..kaynadım gittim senın hesap
ama kasıtlı değil buna emin ol..çok yazı yazan var baksana canımm:)

bende ücretsiz izin alamam yaa borçlar malum 37. haftaya kadr çalışacam sonrası aktaracam toplamda 13 hafta yapıyo 20 günde yıllık iznim var onu ekledim mi ondan sonra oda galiba eylül ayına falan eliyo ya bide şu dogm sonrası izin 40. haftadan sonra mı başlıyo yoksa 37. haftada mı

öle öle benimki de ses etmez hiç...aman son aylarımız keyfini cıkaralım biraz boşver.

kız valla bende sabah geldim; günaydın nasılsınız dedim..kimseden çıt çıkmadı..kaynadım gittim senın hesap

çok yazı yazan var da heiniz yıllardır tanışıyor gibisiniz ben fıransız kaldım burda .neyse ki ara da laf atan oluyor da yalnız kalmıyorum.

öle öle benimki de ses etmez hiç...aman son aylarımız keyfini cıkaralım biraz boşver.

evet yaaa
gerçi ben uzun zamandır keyfini çıkarıyorum ama neyse
malum ben sizler gibi yeni evli değilim temmuzda 8. yılımızı bitiricez kısmetse 6 yıldır felan kalkmıyorum demektir bu
ama haftasonları acısını çıkarırım güzel bir kahvaltı ile

canım bende mayıs sonuna kadar çalışıp aktarmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa..
doğum yapınca başlar doğum sonrası iznin, bebiş erken doğarsa o doğum öncesi iznin yanmış olur yani..mesela sen 37. haftada izne ayrıldın, doğum öncesi iznindesın, bebiş 38. haftada geldiyse , o günden itibaren doğum sonrası iznin başlıyor....

aa valla epey uzun zamandır evliymişsin..maşallahhh..benim de 4 yıl olcak gerçi ben de eskidim..

Kıyamam sana yaaaa.. ben de feci sinirliyim dünden berii, geçicek inşallah bekliyorum :)

Allah kolaylık versin taşınmak çok zor...

Aaaa görmedim ben hayatım günaydınnn

çok yazı yazan var da heiniz yıllardır tanışıyor gibisiniz ben fıransız kaldım burda .neyse ki ara da laf atan oluyor da yalnız kalmıyorum.

E Nerdeyse 6 aydr hergün konuşuyoruz, olsun di mi o kadar...

çok sıcak kanlıyızdır topik olarak..o yüzden canımm..sende 2 gün burda takıl, biz gibi olursun
ben ebru canım.. istersen ebru de istersen mevsim de hiç fark etmezzz...burda başka adaşım varmı bilmiyorum hiçç?

[
Günaydın Kızlar biz geldik .....
günaydınnnn hoşgeldinizzzzzz

bencede yaa hiç değilse maaşda alırdık. gerçi bizimki maaşımızı eksik gösteryor. farkınıda vermiyormuş. yarım maaş alcam.. alllaha havale ediyorum bu adamı.
bende 34 .haftada çıkıcam

arkadaşlar kasıtlı değil . hem işteyiz. hemde 20 kişi online arada kayıp gidiyor. yoksa herkes cevap yazmaya çalışıyor eminimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…