2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bak neye dikkat etmişin kız korkulur senden.
bide nasıl anlıyolarsa. biz bu yüzyılda emin olmak için 9 hafta beklios.
ilginç bi durum.

canım geçmişi okurken dikkatimi çekt bu tarz bişey alcam bende.çok araştırdım.fikir olsun istedim.nette gürdamar bebe var bi de oraya bak istersen.

cnm cok saolasınn. sımdı sıteye baktım evet ordada cok cesıt var ama bz mothercare den baktık onun fıyatı sanırım daha uygun 200du bızım baktıgımızz aklında bulunsun senındee

selam fıstıklar nasılsınız bugün, biz oğluşumla iyiyiz, gerçi baya hastayım grip oldum doktor rapor verdi eve geldim 2 gün dinlencem..
oğlum maşallah kıpır kıpır, 24.haftadan sonra duyuyor diyolar ama bence dışardaki sesleri duyuyor bebeğim. bach ın baby albümünü dinledim dün, hiç durmadı oynadı oynadı kuzum :)) her geçen gün onu daha çok seviyorum...

ilginç bi durum.

ama öle kızzz yaa bide b hürrem sülümanla yatıyo yaa elbiseyle yatıyo kız sonra kalkıyo geziniyo gene aynı elbise terlemiyo mu bu karı kokmuyo mu

ilginç bi durum.
kız sapık fatma bilmiyonmu deli deliiii.. o filmleri fantazi olsun diye izliyor.

küsüm ben size

yerim ben senin küslüğünü yaaaaaaa. tamam özelden yazmadı direk aradı beni cepten günaydın dedi:) hahahahahahah

bende seni seviyorum. oğluşununda tekmelerini sevsn teyzesi.

beni zindana atamazsınız. ben gebeyim şehzade doğurıcam
anammmm milletin topiği akıllı dolu bizede deliler geliyor. kız zaten herkes deli burda akıllı olsaydın ya.

ama öle kızzz yaa bide b hürrem sülümanla yatıyo yaa elbiseyle yatıyo kız sonra kalkıyo geziniyo gene aynı elbise terlemiyo mu bu karı kokmuyo mu

ya fatma allah seni ne yapsın yaaaaaaaaaaaa. yarıldım gülmekten. sanane milletin mahreminden. abdest te almıyorlar kız:)))))))

Kızlar nasılsınızz...hepinizi çok özledimm...mailimle ilgili sıkıntı vardı ve giremiyordum siteye..mail atıp yardım istemek yeni aklıam geldi..sorun çözüldü...

bebişleriniz nasıl...?? benim bebiş çok iyi..sağlıklı her şey yolunda..kızım bol bol tekme atıyor..

yalnız 50 gr lık şeker yüklemem sınırın üstünde çıktı yarın 100 gr lık yükleme yapılcak..canım çok sıkıldı..kötüyüm biraz anlayacağınız...

sizlerde varmı sıkıntılar falan..ayy cicişlerin de eklemişsiniz bebişlerinizde..fırsat buldukca bakacağım..öpüyorum güzel annller hepinizi

aha alındım bana yazmadı ege kız sanada yazmadı görüyon mu sen

Hamilesin ya ondan alıngansın demek ki

Uyuzlar nasıl içerler hamile kadının yanında sigara yaaaa

aga kim miş? bundan sonra buranın aga :87:sı benim

Senin demenle olmuyor o canım, bakalım biz kabul edecek miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…