öyle yapalım canım hipnozla doğum hakkında da bilgi veriri şermin hanım ohmmmmmm
nasılsın bu arada efemiz nasıl:)
kız demez mi i tane daha şehzade geliyo diyo karıda ultrason gözler var hrhalde kız dogurmam ben diyo bide deli karı yaaaa ama o mor elbisesiinin rengi çok gzüel yaa kız bide şey dikktimi çekti hani hekim kadın geliyo yaa bakıyo buna alttan hürrem hemen kalkıyo lan bunlar iç çamaşırı giymiyo mudünde seyrederken öle diyom hilmiyi bunlar iç çamaşırıda giymiyo herhalde dedim hoopp eteği indir
eee fatma ne dicen şimdi.
hadi kalk soğuk bi su iç üstüne
ağam kesin zindanlık
canım geçmişi okurken dikkatimi çekt bu tarz bişey alcam bende.çok araştırdım.fikir olsun istedim.nette gürdamar bebe var bi de oraya bak istersen.
eee fatma ne dicen şimdi.
hadi kalk soğuk bi su iç üstüne
ağam kesin zindanlık
küsüm ben size
bak neye dikkat etmişin kız korkulur senden.
bide nasıl anlıyolarsa. biz bu yüzyılda emin olmak için 9 hafta beklios.
ilginç bi durum.
dünürüm günaydın hoşgeldin gelinim nasıl sen nasılsın?cnmmmm bızdende sana opucukler gunaydınnnnnnnnn bgn forum ne hızlı gıdıo yaaaaaaaaaaa::):):):)
öğrendklerinizi bizede öğretin
kız sapık fatma bilmiyonmu deli deliiii.. o filmleri fantazi olsun diye izliyor.bak neye dikkat etmişin kız korkulur senden.
bide nasıl anlıyolarsa. biz bu yüzyılda emin olmak için 9 hafta beklios.
ilginç bi durum.
küsüm ben size
offff yaa ıcım sıkılıyoorrr bugunnnn heralde alıncaklar felan gozumde buyuduuuuuuuuuuu....
hastane cantamızıda hazırlamamız lazımmısss??
amaaaaaan alıngan fatma.
şaka kız şaka.
beni zindana atamazsınız. ben gebeyim şehzade doğurıcam
dünürüm günaydın hoşgeldin gelinim nasıl sen nasılsın?
:)))) bakalım ne öğrencez
offff yaa ıcım sıkılıyoorrr bugunnnn heralde alıncaklar felan gozumde buyuduuuuuuuuuuu....
hastane cantamızıda hazırlamamız lazımmısss??
bende seni seviyorum. oğluşununda tekmelerini sevsn teyzesi.selam fıstıklar nasılsınız bugün, biz oğluşumla iyiyiz, gerçi baya hastayım grip oldum doktor rapor verdi eve geldim 2 gün dinlencem..
oğlum maşallah kıpır kıpır, 24.haftadan sonra duyuyor diyolar ama bence dışardaki sesleri duyuyor bebeğim. bach ın baby albümünü dinledim dün, hiç durmadı oynadı oynadı kuzum :)) her geçen gün onu daha çok seviyorum...
anammmm milletin topiği akıllı dolu bizede deliler geliyor. kız zaten herkes deli burda akıllı olsaydın ya.beni zindana atamazsınız. ben gebeyim şehzade doğurıcam
ama öle kızzz yaa bide b hürrem sülümanla yatıyo yaa elbiseyle yatıyo kız sonra kalkıyo geziniyo gene aynı elbise terlemiyo mu bu karı kokmuyo mu
tatlım kaçıncı haftandasın
aha alındım bana yazmadıege kız sanada yazmadı görüyon mu sen
kızım sizinlen çoktan günaydınlaştım ya 9 dan beri burdayım şaşkın
tamam. geçer birazdan sinirim.
olay çıkardım hafiften. napıyım
odanın açık kalan kenarlarını kapattırdım. artık daha az gelecek sigara dumanı.
aga kim miş? bundan sonra buranın aga :87:sı benim
ama öle kızzz yaa bide b hürrem sülümanla yatıyo yaa elbiseyle yatıyo kız sonra kalkıyo geziniyo gene aynı elbise terlemiyo mu bu karı kokmuyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?