anammmm milletin topiği akıllı dolu bizede deliler geliyor. kız zaten herkes deli burda akıllı olsaydın ya.
haziran anneleri komple çatlak heralde
ayy evet yaaa ne çok alınacak var
erken erken dediler şimdide nasıl yetişecek bilmem
bende seni seviyorum. oğluşununda tekmelerini sevsn teyzesi.
off be channel dur iki dakka muhabbetin içine ettin. ne hatırlattın ki evde badana boya olcak offfffffoffff yaa ıcım sıkılıyoorrr bugunnnn heralde alıncaklar felan gozumde buyuduuuuuuuuuuu....
hastane cantamızıda hazırlamamız lazımmısss??
eylül diyo ki böyle durumlarda bide sütlü kahve söylebanane banane küsüm glince kuzuya sölücem
hehehe bende diyom hilmiye hünkarım size bir şehzade vericem diyom manyak yaa diyoasıl kendi manyak bak gene sinir oldum ona
olsun olsun hareketli bebek iyidir sağlıklı maşallah benim gelinim damanın iyi oda kıpırdak valla bunlar 2 kıpırdak nolcaklar bilmiyorum ama bebekliği kıpırdak olan büyüyünce sakin olur herhalde inşallahgunaydınnnn dunurummmmm sende hosgeldınnnn gelının ıyı heralde kıpırdanıp duruyooo ya bu cok yaramaz olcak herallll damadım napıo bakemmm:)
ay canım benim ben de seni çok seviyorum hemşom benim yaaa
çilek nerde kuzu nerde
channel fatma selam size de, muhabbeti bilmiyorum bi bakim geçmişe, hürremi mi konuşuyosunuz :)) ben izlemiyorum o diziyi ama fragmanlarından takip ediyorum
ye beni ye benikız sapık fatma bilmiyonmu deli deliiii.. o filmleri fantazi olsun diye izliyor.
yerim ben senin küslüğünü yaaaaaaa. tamam özelden yazmadı direk aradı beni cepten günaydın dedi:) hahahahahahah
bende seni seviyorum. oğluşununda tekmelerini sevsn teyzesi.
anammmm milletin topiği akıllı dolu bizede deliler geliyor. kız zaten herkes deli burda akıllı olsaydın ya.
ya fatma allah seni ne yapsın yaaaaaaaaaaaa. yarıldım gülmekten. sanane milletin mahreminden. abdest te almıyorlar kız:)))))))
olsun olsun hareketli bebek iyidir sağlıklı maşallah benim gelinim damanın iyi oda kıpırdak valla bunlar 2 kıpırdak nolcaklar bilmiyorum ama bebekliği kıpırdak olan büyüyünce sakin olur herhalde inşallah
ben alıcam yavaş yavaş ama yıkama ütüleme işini 8. ay gibi yapacağım yoksa kirlenir durduğu yerde toz olur
ben alıcam yavaş yavaş ama yıkama ütüleme işini 8. ay gibi yapacağım yoksa kirlenir durduğu yerde toz olur
bir önceki sayfaya bakın memur arakadaşlar...
kız fatma istedin buldum işte..sayfa kayıyooooooo
gördüm gördüm kopyaladım kızzz kaçar mı
Yaa gerçekten bebekken hareketli olanlar büyüyünce sakin oluyorlar galiba. Benim ablam öyleymiş. şimdi inanılmaz sakin bi kız.
selam fıstıklar nasılsınız bugün, biz oğluşumla iyiyiz, gerçi baya hastayım grip oldum doktor rapor verdi eve geldim 2 gün dinlencem..
oğlum maşallah kıpır kıpır, 24.haftadan sonra duyuyor diyolar ama bence dışardaki sesleri duyuyor bebeğim. bach ın baby albümünü dinledim dün, hiç durmadı oynadı oynadı kuzum :)) her geçen gün onu daha çok seviyorum...
ama öle kızzz yaa bide b hürrem sülümanla yatıyo yaa elbiseyle yatıyo kız sonra kalkıyo geziniyo gene aynı elbise terlemiyo mu bu karı kokmuyo mu
kız sapık fatma bilmiyonmu deli deliiii.. o filmleri fantazi olsun diye izliyor.
yerim ben senin küslüğünü yaaaaaaa. tamam özelden yazmadı direk aradı beni cepten günaydın dedi:) hahahahahahah
banane banane küsüm glince kuzuya sölücem
hehehe bende diyom hilmiye hünkarım size bir şehzade vericem diyom manyak yaa diyoasıl kendi manyak bak gene sinir oldum ona
Uyuzlar nasıl içerler hamile kadının yanında sigara yaaaa
offff valla bgne ıcıme sıkıntı bastıııııııııııı
off be channel dur iki dakka muhabbetin içine ettin. ne hatırlattın ki evde badana boya olcak offfffff
eylül diyo ki böyle durumlarda bide sütlü kahve söyle
sen hala sinirlimisin kız adama
bu akşamda dolma arttıımı:))))))
ay sen bi sus neye nasıl yetişcen. kıçını yayıp bütün gün horul horul uyuma derdindesin. takığım zaten senin evde oturmana:))))))))))))))))
kız hakketen kimseninki bana dounmuyorda ben niye sana sardım ev haline.. sevdiğimden diyelim
ay canım benim ben de seni çok seviyorum hemşom benim yaaa
çilek nerde kuzu nerde
channel fatma selam size de, muhabbeti bilmiyorum bi bakim geçmişe, hürremi mi konuşuyosunuz :)) ben izlemiyorum o diziyi ama fragmanlarından takip ediyorum
ye beni ye beni
kız sen beni aşkı memnuyu seyrederken görücektin ben filme çok kaptıyom ya kendimi çok konuşurum bide seyrederken aynı koca karılar gibi
he yaa abdestde almıyor ya bide merak ediyom bu harem varya sülüman hepsiyle imam nikahlı mı istediğiyle yatıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?