2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizin için derledim topladım buldum sonunda

657 sayılı Kanunun Mazeret iznini düzenleyen 13/02/2011 tarihli ve 6111 sayılı Kanunun 106 maddesi ile değişik 104'üncü maddesinde; "A) Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir." hükmü yer almaktadır.

6111 sayılı Kanunun 106 ıncı maddesi, Kanunun yayımı tarihinde yürürlüğe girmektedir.

Yukarıda yer verilen açıklamalar uyarınca;
1- Halen analık iznini kullanan devlet memurlarının, doğum öncesi 8 haftalık analık izninin kullanamadıkları bölümünün, doğum sonrası analık süresine ilave edilmesi gerekmektedir.
2- Ancak doğum sonrası analık iznini kullanılmış, ilave edilecek süre geçmiş olması durumunda, göreve başlanılmış veya aylıksız izin alınmış ise artık erken doğum sebebiyle kullanılmayan süre için yeniden analık izni verilmesinin mümkün olmadığı değerlendirilmektedir.

bende seni seviyorum. oğluşununda tekmelerini sevsn teyzesi.

ay canım benim ben de seni çok seviyorum hemşom benim yaaa

çilek nerde kuzu nerde

channel fatma selam size de, muhabbeti bilmiyorum bi bakim geçmişe, hürremi mi konuşuyosunuz :)) ben izlemiyorum o diziyi ama fragmanlarından takip ediyorum

offff yaa ıcım sıkılıyoorrr bugunnnn heralde alıncaklar felan gozumde buyuduuuuuuuuuuu....
hastane cantamızıda hazırlamamız lazımmısss??
off be channel dur iki dakka muhabbetin içine ettin. ne hatırlattın ki evde badana boya olcak offfffff

banane banane küsüm glince kuzuya sölücem

hehehe bende diyom hilmiye hünkarım size bir şehzade vericem diyom manyak yaa diyo asıl kendi manyak bak gene sinir oldum ona
eylül diyo ki böyle durumlarda bide sütlü kahve söyle
sen hala sinirlimisin kız adama
bu akşamda dolma arttıımı:))))))

ayy evet yaaa ne çok alınacak var
erken erken dediler şimdide nasıl yetişecek bilmem

ay sen bi sus neye nasıl yetişcen. kıçını yayıp bütün gün horul horul uyuma derdindesin. takığım zaten senin evde oturmana:))))))))))))))))
kız hakketen kimseninki bana dounmuyorda ben niye sana sardım ev haline.. sevdiğimden diyelim

gunaydınnnn dunurummmmm sende hosgeldınnnn gelının ıyı heralde kıpırdanıp duruyooo ya bu cok yaramaz olcak herallll damadım napıo bakemmm:)
olsun olsun hareketli bebek iyidir sağlıklı maşallah benim gelinim damanın iyi oda kıpırdak valla bunlar 2 kıpırdak nolcaklar bilmiyorum ama bebekliği kıpırdak olan büyüyünce sakin olur herhalde inşallah
ayy evet yaaa ne çok alınacak var
erken erken dediler şimdide nasıl yetişecek bilmem

ben alıcam yavaş yavaş ama yıkama ütüleme işini 8. ay gibi yapacağım yoksa kirlenir durduğu yerde toz olur

Burdayımmmmmmmmmmmm canımmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn

kız sapık fatma bilmiyonmu deli deliiii.. o filmleri fantazi olsun diye izliyor.

yerim ben senin küslüğünü yaaaaaaa. tamam özelden yazmadı direk aradı beni cepten günaydın dedi:) hahahahahahah
ye beni ye beni
kız sen beni aşkı memnuyu seyrederken görücektin ben filme çok kaptıyom ya kendimi çok konuşurum bide seyrederken aynı koca karılar gibi

he yaa abdestde almıyor ya bide merak ediyom bu harem varya sülüman hepsiyle imam nikahlı mı istediğiyle yatıo

bir önceki sayfaya bakın memur arakadaşlar...
kız fatma istedin buldum işte..sayfa kayıyooooooo

yok ege dolmadan kaladı küük bi tencereydi zaten kuru biberden yapmıştım kızz hepsini yedik

Yaa gerçekten bebekken hareketli olanlar büyüyünce sakin oluyorlar galiba. Benim ablam öyleymiş. şimdi inanılmaz sakin bi kız.

Günaydın canım sen geçenlerde de rahatsızdın,
çok geçmiş olsun iyi bak kendine dinlen.

ama öle kızzz yaa bide b hürrem sülümanla yatıyo yaa elbiseyle yatıyo kız sonra kalkıyo geziniyo gene aynı elbise terlemiyo mu bu karı kokmuyo mu

naaapsınlar hepsi masraf. okadar elbiseyi pijamayı nerden bulsunlar. ucuza getiriolar diziyi :)

kız sapık fatma bilmiyonmu deli deliiii.. o filmleri fantazi olsun diye izliyor.

yerim ben senin küslüğünü yaaaaaaa. tamam özelden yazmadı direk aradı beni cepten günaydın dedi:) hahahahahahah

Haaaaa koptum ege yaaaa

banane banane küsüm glince kuzuya sölücem

hehehe bende diyom hilmiye hünkarım size bir şehzade vericem diyom manyak yaa diyo asıl kendi manyak bak gene sinir oldum ona

söyle kuzuyu da aradım cepten noooldu kız niye erken kaçtın diye

Uyuzlar nasıl içerler hamile kadının yanında sigara yaaaa

Vurdurucam kellelerini az kaldı.

offff valla bgne ıcıme sıkıntı bastıııııııııııı

niye sıkıyon canını bebişim.

napımm egeeeeeeeeeeee offffffffff daha oda varrrrrrrr

He onlar cariye ya imam nikahına gerek yok, insandan sayılmadıkları için günah da olmiyiii :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…