2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa gerçekten bebekken hareketli olanlar büyüyünce sakin oluyorlar galiba. Benim ablam öyleymiş. şimdi inanılmaz sakin bi kız.
evet tam tersi oluyor benimde kardeşim çok sakindi annem emzirmek için uyandırırdı onu şimdi 3 saatlik uykuyla bile bir enerji bir enerji 20 kere halısahaya gitse bitmez demişti bi öğretmeni
ben bişi almadım daha şimdidn alışmasın kerata ütüye falan

valla taze anne olucaz ya ütülerim ben paşamın eşyalarını ikinciye Allah kerim:)))

ınsallah sakın olsunlarrr bızlerı uzmesınlerrr cnm yaaa

He onlar cariye ya imam nikahına gerek yok, insandan sayılmadıkları için günah da olmiyiii :26:

zina olmuyo mu öleeee yaa bide kızlar ordaki gülfem onun birinci karısı mı burda konuşuyordukda gülfem 1. karısıymış ondan çocugu olmadıgı için mahidevranla evlenmiş ben inanmıyordum ama dünki nişan olayında oda o taçlardan takmıştı

Toplu girişseler de onlara günah yok bacım..Kimin eli kimin cebinde...Sülümannn olmak varmış...
Gene de sülümanda potansiyel az bence..

Sadık çıktı adam, bi de nikah kıyacak hürrem'e şimdi tam olacak :)

Noluyoo ordaaa....Niye küsüyon kızzz...Bana da anlatın bakem durumu, gerekirse bende küserim....Deli delinin yanındadır her zaman..

Seni bekledi zaten Fatma şikayet etmek için :)

Burdayımmmmmmmmmmmm canımmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
hoşbulduk canım sen de hoşgeldin :)) çok seviyorum kız ben sizi, buraya gelince kızkardeşlerimi görmüş gibi sırıtık bi ifadeyle pcye bakıyorum

he yaa abdestde almıyor ya bide merak ediyom bu harem varya sülüman hepsiyle imam nikahlı mı istediğiyle yatıo
canım bunlar biraz da kurgu, harem bu derece rahat bi yer değilmiş. çok da doğruları yansıtmıyo. hürrem cadıymış o ayrı tabi
bir önceki sayfaya bakın memur arakadaşlar...
kız fatma istedin buldum işte..sayfa kayıyooooooo
canım sağol eklemişsin, yani biz mesela 32.haftada çalışabilir raporu aldık ve çalışmaya devam ederken 37.haftadan önce doğum oldu, misal 36. haftada. bu durumda doğum öncesinde 5 hafta değil 4 hafta çalışabilmiş oluyoruz. 1 haftamz yine doğumdan sonraya kalıyor, öyle anladım ben.. peki doğum gecikirse noluyo? mesela 37.haftada izne ayrıldık. 40ı geçti, napacaz o zman, doğum sonrası iznimizden mi gidiyo?
Günaydın canım sen geçenlerde de rahatsızdın,
çok geçmiş olsun iyi bak kendine dinlen.
canım hala hastayım, 3hafta önce 2 günlük rapor almıştım iyileştim sandım yine beter oldum. 3 haftadır iyileşemedim..sağolasın

Geldim geldim..Nasılsın fıstık, iyi misin...
hoşgeldin kuzucuk :) iyiyim sen nasılsın? ıhlamur içip burnumu çekip size yazıyorum :)))

Noluyoo ordaaa....Niye küsüyon kızzz...Bana da anlatın bakem durumu, gerekirse bende küserim....Deli delinin yanındadır her zaman..

bunlar özelden msjlaşıyormuş birbirlerine günaydın felan diyorlamış hatta fmg senide aramış ben dışlanıyorum o yüzden küsümmmm

cnmmm gecmıs olsunnnn cok dıkkat et kendıneee

Gülfemin çocuğu olmuş da ölmüş kız...

he he ama kız doğuracak bildiğim kadarı ile sonrada iki oğlan beyazıtla selimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…