2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Dikkat et canım kendine yaa..İç iç,sıcak sıcak iyi gelir..Bol c viyamini al..
Bu sene hastalıklar da iyileşmiyo kolay kolay.

Benimki sakin olmasın, kıpırdak bişey olsun kuduruğum...

kuzuuuuuuuuuu senden seneyeee "oyku benı cıldırttı " demenı sabırsızlıkla beklıyorummm gercı sen sınırlerını aldırmıstın ama::):):))

kız sulumanın performansını hangı ara anladınız allah canınızı almasın:):):):):):):):):)

bunlar özelden msjlaşıyormuş birbirlerine günaydın felan diyorlamış hatta fmg senide aramış ben dışlanıyorum o yüzden küsümmmm

Kız ne bakıyon sen onlaraa...
Biz de mesajlaşıyoz her gün, hiç onları görmüyo gözün...Kandırmışlar seni kandırmışlar..
Desene sen de biz kuzuyla msn.den konuşuyoz her gün diye..

Onlarla evlenmemiş, o zamanlar evlenmek yasakmış padişahlara.. İlk kez Hürrem'e nikah kıyacak şimdi o da olay olacak zaten :)))

Aynen öyle ben de sizi görünce feci mutlu oluyorum. Portakal greyfurt falan sık, C vitamini onlar da iyi gelir canımm
Bi de hiç kığırdama yerinden hep dinlen

sğ tarafamı? benımde gobek delıgıme vuruyo sankımmm

Sağ tarafıma channelim

kisme özlememeiş beni..hatta unutmuşş...kimse cvp bile yazmamışş

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

gözünaydın ipekçim, maşallah oğlua. işten ayrılmandan da süper, bol bol dinlenirsin son aylarda.
sağol canım ....sen aslsın oğluşun nasıl
kızlar bebek alışverişleri nası gidiyor ben daha başlamadım.26 haftalığım. erken mi?
ben ufak tefek başladım
benimdde 50 grlık biraz yüksek çıktı daha doktorla görüşmedim aramasını bekliyorum
geçen gün öyküme moral vermeye çalışıyodum ama şimdi kendime veremiyorum

Seneye Öykü emekliyo,, yürüyo, konuşuyoooları bol bol duyarsın da, çıldırttı zor çıkar benim ağzımdan...
Kızım habire sabah oluyo, anasına gidiyo, o sabahların gecesi yok mu..Karılar hep yataklarında uyuyo...
Hele mahidevran yazıkk, hamile de değil ya, karı biz gibi nadasa girdi..

anesteziye gerek kalmaz canım bayılırım gibi geliyor korkudan:18:
ne bayılacan dogurursun kıs çatır çatır ne var ki

kız onun gerçek karısı neydi adı unuttum kısmanmıyor mu yaa ben olsam ifrit olurum he eve geldiğince yolarım saçını başını

bu arada ben kaçar

Canım çok geçmiş olsun sen demekki tam hastalığı atlatamadan işe başlamışsın iyicene dinlen

Yok canım takma sakın kafana.. Azıcık diet ile düzelir hemen nolur üzülmee..

kız böyle diye diye uyuyamaz ettin beni nazarın değdi bak
benim evim temiz bacım senin gibi badana derdim yok rahatım
çarşıya gitcem oda takımı perde beğncem getirip kurcaklar işte bu kadar
ondan rahatım cicim
sen kendi derdine yan
daha badana felan ooooofffff çok işin var çoookkk

Hürrem Sultan, Kanuni Sultan Süleyman'a bir kız, dört oğlan çocuğu doğurdu. En büyük oğlu Mehmet Şehzade tahta çıkamadan öldürüldü. İkinci oğlu Selim tahta çıktı. Diğer çocukları da Beyazıt ve Cihangir Şehzadeleridir. Kızı Mihrimah Sultan'ı Vezir-i Azam Rüstem Paşa ile evlendirerek Vezir-i Azam'la bir ittifak oluşturdu. Kanuni, yeniçeriler tarafından çok sevilen oğlu Mustafa'yı kendisini tahttan indirmeyi planladığı inancıyla öldürttü. Hürrem Sultan'ın Kanuni'yi bu kararda etkilediği inancı yaygındır. Şehzade Mustafa'nın öldürülmesinden sonra Mahidevran Sultan iyice gözden düştü. Yaşamının büyük bir bölümünü fakir olarak oğlunun mezarının bulunduğu Bursa'da geçirdi. Ancak Hürrem Sultan'ın ölümünden sonra Hürrem Sultan'ın oğlu padişah II. Selim Mahidevran Sultan'a maaş bağlattı ve oğlu Mustafa'nın türbesini yaptırttı.

EN GUZELIDE:)
Hürrem Sultan 18 Nisan 1558 tarihinde eşi Kanuni Sultan Süleyman'dan 8 sene önce 52 yaşındayken öldü. Oğlu II. Selim'in tahta çıkışını göremedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…