ben de küserdim hepinize ama daha yeniyim öyle bir hak vermezsiniz di mi
bunlar özelden msjlaşıyormuş birbirlerine günaydın felan diyorlamış hatta fmg senide aramışben dışlanıyorum o yüzden küsümmmm
canım hala hastayım, 3hafta önce 2 günlük rapor almıştım iyileştim sandım yine beter oldum. 3 haftadır iyileşemedim..sağolasın
hoşgeldin kuzucuk :) iyiyim sen nasılsın? ıhlamur içip burnumu çekip size yazıyorum :)))
ben düşünüyorum hatta maddi durumum ii olursa 3.yede varım yanii
sen ozaman genel anestezi ile sezeryan yaparsın
ya selimi doğurmayacak mı en sonuncusu kız diye biliyorum benhe he ama kız doğuracak bildiğim kadarı ile sonrada iki oğlan beyazıtla selimi
hiiiii hiiiiiii vallla kalıp seni daha da kızdırmayı çok isterdim ama çıkmam lazım fatmacım
sonra görüşürüz kızlar
Benimki sakin olmasın, kıpırdak bişey olsun kuduruğum...
öyle yapalım canım hipnozla doğum hakkında da bilgi veriri şermin hanım ohmmmmmm
nasılsın bu arada efemiz nasıl:)
bunlar özelden msjlaşıyormuş birbirlerine günaydın felan diyorlamış hatta fmg senide aramışben dışlanıyorum o yüzden küsümmmm
zina olmuyo mu öleeee yaa bide kızlar ordaki gülfem onun birinci karısı mı burda konuşuyordukda gülfem 1. karısıymış ondan çocugu olmadıgı için mahidevranla evlenmiş ben inanmıyordum ama dünki nişan olayında oda o taçlardan takmıştı
hoşbulduk canım sen de hoşgeldin :)) çok seviyorum kız ben sizi, buraya gelince kızkardeşlerimi görmüş gibi sırıtık bi ifadeyle pcye bakıyorum
canım bunlar biraz da kurgu, harem bu derece rahat bi yer değilmiş. çok da doğruları yansıtmıyo. hürrem cadıymış o ayrı tabi
canım sağol eklemişsin, yani biz mesela 32.haftada çalışabilir raporu aldık ve çalışmaya devam ederken 37.haftadan önce doğum oldu, misal 36. haftada. bu durumda doğum öncesinde 5 hafta değil 4 hafta çalışabilmiş oluyoruz. 1 haftamz yine doğumdan sonraya kalıyor, öyle anladım ben.. peki doğum gecikirse noluyo? mesela 37.haftada izne ayrıldık. 40ı geçti, napacaz o zman, doğum sonrası iznimizden mi gidiyo?
canım hala hastayım, 3hafta önce 2 günlük rapor almıştım iyileştim sandım yine beter oldum. 3 haftadır iyileşemedim..sağolasın
hoşgeldin kuzucuk :) iyiyim sen nasılsın? ıhlamur içip burnumu çekip size yazıyorum :)))
sğ tarafamı? benımde gobek delıgıme vuruyo sankımmm
sağol canım ....sen aslsın oğluşun nasılgözünaydın ipekçim, maşallah oğlua. işten ayrılmandan da süper, bol bol dinlenirsin son aylarda.
ben ufak tefek başladımkızlar bebek alışverişleri nası gidiyor ben daha başlamadım.26 haftalığım. erken mi?
benimdde 50 grlık biraz yüksek çıktı daha doktorla görüşmedim aramasını bekliyorumKızlar nasılsınızz...hepinizi çok özledimm...mailimle ilgili sıkıntı vardı ve giremiyordum siteye..mail atıp yardım istemek yeni aklıam geldi..sorun çözüldü...
bebişleriniz nasıl...?? benim bebiş çok iyi..sağlıklı her şey yolunda..kızım bol bol tekme atıyor..
yalnız 50 gr lık şeker yüklemem sınırın üstünde çıktı yarın 100 gr lık yükleme yapılcak..canım çok sıkıldı..kötüyüm biraz anlayacağınız...
sizlerde varmı sıkıntılar falan..ayy cicişlerin de eklemişsiniz bebişlerinizde..fırsat buldukca bakacağım..öpüyorum güzel annller hepinizi
kuzuuuuuuuuuu senden seneyeee "oyku benı cıldırttı " demenı sabırsızlıkla beklıyorummm gercı sen sınırlerını aldırmıstın ama::):):))
kız sulumanın performansını hangı ara anladınız allah canınızı almasın:):):):):):):):):)
ne bayılacan dogurursun kıs çatır çatıranesteziye gerek kalmaz canım bayılırım gibi geliyor korkudan:18:
kuzuuuuuuuuuu senden seneyeee "oyku benı cıldırttı " demenı sabırsızlıkla beklıyorummm gercı sen sınırlerını aldırmıstın ama::):):))
kız sulumanın performansını hangı ara anladınız allah canınızı almasın:):):):):):):):):)
kisme özlememeiş beni..hatta unutmuşş...kimse cvp bile yazmamışş
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
cnmmm gecmıs olsunnnn cok dıkkat et kendıneee
Dikkat et canım kendine yaa..İç iç,sıcak sıcak iyi gelir..Bol c viyamini al..
Bu sene hastalıklar da iyileşmiyo kolay kolay.
selam fıstıklar nasılsınız bugün, biz oğluşumla iyiyiz, gerçi baya hastayım grip oldum doktor rapor verdi eve geldim 2 gün dinlencem..
oğlum maşallah kıpır kıpır, 24.haftadan sonra duyuyor diyolar ama bence dışardaki sesleri duyuyor bebeğim. bach ın baby albümünü dinledim dün, hiç durmadı oynadı oynadı kuzum :)) her geçen gün onu daha çok seviyorum...
sağol canım ....sen aslsın oğluşun nasıl
ben ufak tefek başladım
benimdde 50 grlık biraz yüksek çıktı daha doktorla görüşmedim aramasını bekliyorum
geçen gün öyküme moral vermeye çalışıyodum ama şimdi kendime veremiyorum
kız böyle diye diye uyuyamaz ettin beni nazarın değdi bakoff be channel dur iki dakka muhabbetin içine ettin. ne hatırlattın ki evde badana boya olcak offfffff
eylül diyo ki böyle durumlarda bide sütlü kahve söyle
sen hala sinirlimisin kız adama
bu akşamda dolma arttıımı:))))))
ay sen bi sus neye nasıl yetişcen. kıçını yayıp bütün gün horul horul uyuma derdindesin. takığım zaten senin evde oturmana:))))))))))))))))
kız hakketen kimseninki bana dounmuyorda ben niye sana sardım ev haline.. sevdiğimden diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?